Conectează-te cu noi

Business

3 Greșeli SEO Care Vă Împiedică Să Vă Poziționați Pe Google

Publicat

pe

3 Greșeli SEO Care Vă Împiedică Să Vă Poziționați Pe Google

Încercați să faceți ca site-ul dumneavoastră să fie văzut de toată lumea, dar simțiți că sunteți blocat în partea de jos a rezultatelor căutării pe Google? Este o frustrare comună printre mulți proprietari de site-uri! Motivul pentru care site-ul dumneavoastră nu se află pe locul 1 pe Google s-ar putea datora unor greșeli SEO comune!

În acest articol, am enumerat cele mai frecvente trei greșeli SEO și modalități simple de a le remedia, astfel încât să puteți începe să vedeți rezultate!

Nu vă definiți obiectivele SEO

Una dintre cele mai frecvente greșeli SEO pe care le fac proprietarii de site-uri este derularea de campanii SEO fără un obiectiv definit.

Dacă credeți că obținerea de trafic către site-ul dumneavoastră va avea întotdeauna un impact direct asupra vânzărilor, atunci greșiți. Lucrurile nu funcționează atât de simplu.

Pentru ca practicile SEO să dea rezultatele dorite, trebuie să vă definiți clar obiectivele. Ce doriți să atingeți? Trafic de calitate? Produse organice? Vânzări mai mari? Obiectivele clare vă ajută să obțineți valori cuantificabile. Analizați aceste valori, găsiți lacune și aduceți îmbunătățiri pentru a obține rezultate.

Viteză mică a site-ului

În 2010, Google a făcut un anunț crucial care a indicat că includ viteza site-ului ca semnal în algoritmii lor de clasare în căutări.

Site-urile lente afectează negativ experiența utilizatorului și, în consecință, clasamentele în căutare. Pentru a vă păstra paginile în rezultatele căutării și pentru a vă oferi șansa de a vă clasa pe locul 1, trebuie să lucrați la viteza site-ului.

Puteți îmbunătăți viteza site-ului găzduindu-vă site-ul pe un server de înaltă performanță, folosind un CDN, curățând baza de date și multe altele. Puteți optimiza și imaginile de pe site-ul dumneavoastră. Încărcarea fișierelor de imagine mai mari durează o veșnicie. Dacă sunteți un utilizator WordPress, puteți pur și simplu să instalați pluginuri pentru a face treaba pentru dumneavoastră.

În calitate de utilizator WordPress, puteți face și o scanare rapidă pentru toate pluginurile activate pe site-ul dumneavoastră. Căutați alternative care îndeplinesc mai multe funcții și reduc numărul de pluginuri instalate.

Nu luați în serios intenția de căutare

Intenția de căutare este pur și simplu o „intenție” sau un motiv din spatele căutării utilizatorului. Există 4 tipuri de intenții de căutare:

  • Intenție informațională – oameni care caută informații.
  • Intenție comercială – Oameni care caută un anumit produs sau serviciu pentru a cumpăra în viitorul apropiat.
  • Intenție tranzacțională – Oamenii care doresc să cumpere ceva.
  • Intenție de navigare – Persoane care caută un anumit site.

Dacă nu reușiți să vă potriviți cu intenția de căutare a utilizatorului, nu vă veți putea clasa în Google pentru foarte mult timp.

Prin urmare, faceți o cercetare amănunțită și înțelegeți nevoile publicului dumneavoastră. Pe baza acestui lucru, ajustați-vă cercetarea de cuvinte cheie și încercați să o potriviți cu intenția de căutare a publicului dumneavoastră. Cu cât sunteți mai specifici, cu atât mai bine!

Obținerea rezultatelor din eforturile SEO nu este ușoară și ignorarea pur și simplu nu este o opțiune! Abordarea acestor greșeli vă va oferi cu siguranță rezultate îmbunătățite.

De asemenea, puteți opta pentru o opțiune mai bună – luând ajutor profesional. Alegeți consultanță în optimizarea motoarelor de căutare (SEO) dacă sunteți în căutarea unor rezultate mai rapide care contează!

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending