Conectează-te cu noi

Business

3 Greșeli SEO Care Vă Împiedică Să Vă Poziționați Pe Google

Publicat

pe

3 Greșeli SEO Care Vă Împiedică Să Vă Poziționați Pe Google

Încercați să faceți ca site-ul dumneavoastră să fie văzut de toată lumea, dar simțiți că sunteți blocat în partea de jos a rezultatelor căutării pe Google? Este o frustrare comună printre mulți proprietari de site-uri! Motivul pentru care site-ul dumneavoastră nu se află pe locul 1 pe Google s-ar putea datora unor greșeli SEO comune!

În acest articol, am enumerat cele mai frecvente trei greșeli SEO și modalități simple de a le remedia, astfel încât să puteți începe să vedeți rezultate!

Nu vă definiți obiectivele SEO

Una dintre cele mai frecvente greșeli SEO pe care le fac proprietarii de site-uri este derularea de campanii SEO fără un obiectiv definit.

Dacă credeți că obținerea de trafic către site-ul dumneavoastră va avea întotdeauna un impact direct asupra vânzărilor, atunci greșiți. Lucrurile nu funcționează atât de simplu.

Pentru ca practicile SEO să dea rezultatele dorite, trebuie să vă definiți clar obiectivele. Ce doriți să atingeți? Trafic de calitate? Produse organice? Vânzări mai mari? Obiectivele clare vă ajută să obțineți valori cuantificabile. Analizați aceste valori, găsiți lacune și aduceți îmbunătățiri pentru a obține rezultate.

Viteză mică a site-ului

În 2010, Google a făcut un anunț crucial care a indicat că includ viteza site-ului ca semnal în algoritmii lor de clasare în căutări.

Site-urile lente afectează negativ experiența utilizatorului și, în consecință, clasamentele în căutare. Pentru a vă păstra paginile în rezultatele căutării și pentru a vă oferi șansa de a vă clasa pe locul 1, trebuie să lucrați la viteza site-ului.

Puteți îmbunătăți viteza site-ului găzduindu-vă site-ul pe un server de înaltă performanță, folosind un CDN, curățând baza de date și multe altele. Puteți optimiza și imaginile de pe site-ul dumneavoastră. Încărcarea fișierelor de imagine mai mari durează o veșnicie. Dacă sunteți un utilizator WordPress, puteți pur și simplu să instalați pluginuri pentru a face treaba pentru dumneavoastră.

În calitate de utilizator WordPress, puteți face și o scanare rapidă pentru toate pluginurile activate pe site-ul dumneavoastră. Căutați alternative care îndeplinesc mai multe funcții și reduc numărul de pluginuri instalate.

Nu luați în serios intenția de căutare

Intenția de căutare este pur și simplu o „intenție” sau un motiv din spatele căutării utilizatorului. Există 4 tipuri de intenții de căutare:

 • Intenție informațională – oameni care caută informații.
 • Intenție comercială – Oameni care caută un anumit produs sau serviciu pentru a cumpăra în viitorul apropiat.
 • Intenție tranzacțională – Oamenii care doresc să cumpere ceva.
 • Intenție de navigare – Persoane care caută un anumit site.

Dacă nu reușiți să vă potriviți cu intenția de căutare a utilizatorului, nu vă veți putea clasa în Google pentru foarte mult timp.

Prin urmare, faceți o cercetare amănunțită și înțelegeți nevoile publicului dumneavoastră. Pe baza acestui lucru, ajustați-vă cercetarea de cuvinte cheie și încercați să o potriviți cu intenția de căutare a publicului dumneavoastră. Cu cât sunteți mai specifici, cu atât mai bine!

Obținerea rezultatelor din eforturile SEO nu este ușoară și ignorarea pur și simplu nu este o opțiune! Abordarea acestor greșeli vă va oferi cu siguranță rezultate îmbunătățite.

De asemenea, puteți opta pentru o opțiune mai bună – luând ajutor profesional. Alegeți consultanță în optimizarea motoarelor de căutare (SEO) dacă sunteți în căutarea unor rezultate mai rapide care contează!

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Business

Soluțiile SaaS vă pot Aduce Compania de Asigurări la un Nou Nivel

Publicat

pe

By

Soluțiile SaaS vă pot Aduce Compania de Asigurări la un Nou Nivel

Software as a Service (SaaS) este un software bazat pe cloud, model de livrare, care administrează și prezintă software terță parte în conformitate cu industria clientului și KPI-urile.

Tehnologia software SaaS poate oferi industriei asigurărilor multe beneficii prin furnizarea de soluții pentru clienți, protecția datelor și limitarea cheltuielilor pentru software suplimentar. Îndepărtând sarcinile grele de la personalul dumneavoastră și simplificându-le în soluții cu rezultate ridicate, un tablou de bord SaaS pentru companiile de asigurări poate stimula productivitatea și creșterea companiei.

SaaS și experiența clienților

Întrucât serviciul pentru clienți este în fruntea succesului tuturor companiilor, o metodă de conectare a asigurătorilor cu asigurații dumneavoastră este cheia pentru a asigura satisfacția clienților.

Mai multe moduri prin care soluțiile de asigurare SaaS pot îmbunătăți experiența clienților sunt:

 • Securizarea informațiilor lor, inclusiv detaliile de plată și informațiile personale. Orice potențial de hacking poate crea tulburări în viața asiguraților dumneavoastră, astfel încât asigurarea faptului că datele acestora sunt securizate corespunzător și cu cele mai recente actualizări de securitate poate salva haosul în viitor.
 • Îmbunătățiți experiența generală pentru asigurații dumneavoastră prin crearea unui sistem intuitiv de plăți conceput în funcție de preferințe, oferiți informații și ușurința în schimbarea polițelor, dacă este posibil.

Compatibilitate cu sistemele actuale

Soluțiile SaaS sunt concepute pentru a fi cât mai intuitive, astfel încât implementarea acestui software ar putea să nu fie atât de consumatoare de timp pe cât ați putea crede. Există două lucruri pe care ar trebui să țineți cont atunci când planificați să încorporați soluții SaaS cu compania dumneavoastră de asigurări:

 1. Faceți cercetări de piață. Analizarea compatibilității noului software cu sistemele dumneavoastre actuale poate ajuta la asigurarea unei tranziții fără probleme.
 2. Pornind de la primul punct, examinarea serviciilor pe care le oferă un sistem SaaS este esențială pentru a vă asigura că acestea pot oferi caracteristicile de care aveți nevoie pentru a crește productivitatea, vă ajută compania să se dezvolte.
Continuați lectura

Business

Cum să rămâneți competitivi în industria Divertismentului

Publicat

pe

By

Cum să rămâneți competitivi în industria Divertismentului | Zicala.ro

Industria divertismentului a fost întotdeauna o piață destul de competitivă, unde companiile de toate dimensiunile concurează în mod egal pentru atenția publicului. Inutil să spun că, cu o competiție atât de mare, toți trebuie să lucreze în mod constant la soluții inovatoare care să le permită să-și crească oferta și, astfel, să rămână relevanți și competitivi.

Filmele devin din ce în ce mai captivante și atrăgătoare din punct de vedere vizual. Cântecele și muzica în general devin din ce în ce mai elaborate și complicate.

Acestea fiind spuse, iată doar câteva dintre modalitățile prin care companiile din industria divertismentului se pot asigura că rămân relevante și competitive pe piața actuală.

Bazați-vă pe tehnologie

Tehnologia modernă este atât de avansată în acest moment încât pare să existe o soluție tehnologică bună pentru aproape orice în zilele noastre. Și din moment ce vorbim despre industria divertismentului, soluțiile din gama VR și AR sunt practicate în orice domeniu. Dar, pe lângă acestea, soluții precum big data, serviciile cloud și chiar automatizarea pot face, de asemenea, o diferență uriașă și oferă companiilor avantajul necesar.

Folosiți tactici creative de marketing

În plus, tacticile creative de marketing pot – și vor – ajuta companiile din industria divertismentului să atragă un public mai larg și să-și promoveze oferta unui grup mai mare de oameni. Cu cât afacerile devin mai creative cu marketingul lor – cu atât rezultatele la care se pot aștepta sunt mai bune. Așa cum, inutil să spun, industria divertismentului este un domeniu destul de creativ. Doar asigurați-vă că toate eforturile dumneavoastră de marketing sunt îndreptate către publicul potrivit.

Ascultați

Nu în ultimul rând, ascultarea de feedback-uri este un element important. Mulți artiști, dintre care mulți lucrează în industria divertismentului, pot avea uneori probleme cu primirea și acceptarea criticilor creative. Așadar, în loc să ștergeți feedback-ul, asigurați-vă că îl utilizați ca mijloc care vă va ajuta să vă dezvoltați afacerea. Ascultându-vă publicul, veți avea șansa de a vă adapta oferta pentru a se potrivi nevoilor și dorințelor publicului.

Desigur, aceste soluții și sfaturi nu sunt cu siguranță singurul lucru pe care ar trebui să vă bazați dacă încercați să aveți mai mult succes în afacerea dumneavoastră. Dar sunt un punct de plecare excelent pentru oricine din industria divertismentului care caută să-și dezvolte eforturile și să atragă un nou public.

Continuați lectura

Business

Ce Este LinkedIn?

Publicat

pe

By

Ce Este LinkedIn? | Zicala.ro

LinkedIn este o platformă de socializare care permite utilizatorilor să se conecteze cu prietenii, colegii și potențialii angajatori. Cu peste 500 de milioane de utilizatori, LinkedIn este o modalitate excelentă de a rămâne conectat cu oamenii din viața dumneavoastră și de a face noi conexiuni. Puteți folosi LinkedIn pentru a posta CV-ul, pentru a găsi locuri de muncă și pentru a intra în legătură cu alți profesioniști din domeniul dumneavoastră. LinkedIn oferă, de asemenea, opțiuni de abonament plătit care oferă caracteristici suplimentare, cum ar fi vizibilitate sporită pentru profilul dumneavoastră și acces la postări exclusive de locuri de muncă.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă sau doriți doar să rămâneți conectat cu prietenii și colegii, LinkedIn este o opțiune excelentă. Poate fi folosit pentru o varietate de scopuri, de la găsirea unui loc de muncă până la construirea propriei afaceri. În această postare, vom trece peste elementele de bază ale LinkedIn și cum îl puteți folosi în avantajul dumneavoastră.

De ce ar trebui să folosiți LinkedIn?

LinkedIn este cea mai mare rețea socială și profesională din lume, cu peste 500 de milioane de utilizatori. Site-ul oferă o platformă online în care profesioniștii pot crea profiluri și își pot posta CV-urile pentru a intra în legătură cu potențiali parteneri de afaceri sau manageri de angajare care caută noi talente. În plus, oferă acces la unele dintre datele dumneavoastră personale, cum ar fi numerele de telefon, așa că asigurați-vă că le protejați atunci când postați pe orice forum public!

Instrument de căutare a unui loc de muncă

Căutarea unui nou loc de muncă poate fi o sarcină descurajantă, dar instrumentul de căutare de locuri de muncă al LinkedIn facilitează găsirea de locuri de muncă în întreaga lume. Puteți filtra rezultatele după companie, nivel de experiență și multe altele, simplificând găsirea potrivită pentru dumneavoastră. Și dacă vedeți o deschidere care vă interesează, opțiunea Aplicare ușoară vă permite să vă trimiteți informațiile cu doar câteva click-uri. Nu este nevoie să completați o cerere lungă, LinkedIn face totul pentru dumneavoastră. Deci, ce mai așteptați?

Instrumente de automatizare LinkedIn

Dacă căutați o modalitate de a vă automatiza profilul de LinkedIn și de a-l menține actualizat, există câteva instrumente diferite care vă pot ajuta. Instrumentele de automatizare LinkedIn pot fi folosite pentru a posta actualizări, adăuga conexiuni noi, trimite mesaje și multe altele.

Cu toate acestea, căutarea manuală și trimiterea de mesaje către conexiunile dumneavoastră poate fi extrem de consumatoare de timp. Aici intervin instrumentele de automatizare LinkedIn. Aceste instrumente vă pot ajuta să automatizați sarcini repetitive precum trimiterea mesajelor și vizualizarea profilului, eliberându-vă timp pentru a vă concentra pe lucruri mai importante. În plus, vă pot ajuta să vă dezvoltați rețeaua, conectându-vă automat cu persoane noi care corespund criteriilor dumneavoastră. Dacă vă interesează în mod serios crearea de conexiuni pe LinkedIn, instrumentele de automatizare sunt o necesitate.

Cum să folosiți LinkedIn în mod eficient?

LinkedIn este un instrument puternic care vă poate ajuta să vă construiți rețeaua și să găsiți noi oportunități. Cu toate acestea, LinkedIn poate fi copleșitor dacă nu știți cum să îl folosiți eficient. Iată câteva sfaturi pentru a profita la maximum de LinkedIn:

 • Completați-vă profilul complet și asigurați-vă că este actualizat. Profilul dumneavoastră este ca CV-ul online, așa că doriți să vă asigurați că este corect și vă prezintă cele mai bune lucrări.
 • Conectați-vă cu cât mai mulți oameni puteți. Cu cât aveți mai multe conexiuni, cu atât este mai probabil să auziți despre noi oportunități.
 • Fiți activi. Postați în mod regulat actualizări, comentați postările altor persoane și alăturați-vă grupurilor care vă interesează. Acest lucru vă va ajuta să fiți observat de către alții din domeniul dumneavoastră.
 • Utilizați funcția de căutare a LinkedIn pentru a găsi locuri de muncă, companii sau persoane care vă interesează. De asemenea, puteți utiliza funcția InMail a LinkedIn pentru a contacta direct oamenii.

Urmând aceste sfaturi, vă puteți maximiza șansele de succes pe LinkedIn.

Continuați lectura

Prindeți Reducerile

eMAG | Zicala.ro
PCGarage | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro

Facebook

Trending