Conectează-te cu noi

Aplicații

Cum să Adăugați Efecte Video pe TikTok în 2023

Publicat

pe

Cum să Adăugați Efecte Video pe TikTok în 2023 | Zicala.ro

Dacă intrați în orice rețea de socializare, este foarte rar să vedeți fotografii fără filtre, deoarece acestea au devenit o parte integrantă a vieții noastre virtuale. Fetelor le plac efectele, deoarece pot face nuanța perfectă a pielii, gene lungi frumoase și sprâncene frumoase și îngrijite.

Mai mult, datorită efectelor, putem face videoclipurile noastre mai colorate și mai interesante, adăugând în același timp câteva completări.

Dacă anterior efectele erau rar folosite, acum sunt folosite aproape peste tot. Să ne uităm la ce efecte există în acest moment și în ce aplicații le putem găsi.

Varietate de efecte

Dacă decideți să vă creați propriul profil pe TikTok – atunci cu siguranță nu puteți face primul videoclip fără efecte! Dacă analizați videoclipurile din tendințe, veți vedea că peste 90% dintre ele au suplimente de efecte. Să ne uităm la care sunt efectele:

  • Trending: Aceste efecte sunt potrivite pentru ca videoclipul să obțină vizionări cât mai curând posibil.
  • Nou: Pe lângă setul standard de TikTok, puteți utiliza aplicații de editare TikTok, care conțin un număr mare de efecte care vor diferi în originalitate.
  • Evenimente: Această secțiune este foarte relevantă pentru diferite sărbători și vă scufundați în atmosfera de sărbătoare.
  • Fundaluri: Efecte foarte interesante, deoarece vă puteți muta oriunde în lume!

Am enumerat doar o mică parte din varietatea de efecte. Pentru a face ca videoclipul să iasă în evidență printre altele — vă sfătuim să utilizați editoare de videoclipuri pentru TikTok care vă vor diversifica videoclipurile.

Efectele video pot fi adăugate în timpul înregistrării sau după ce clipul video a fost încărcat. Efectele video pot fi găsite în meniul Efecte, unde există mai multe categorii, cum ar fi filtre, text, animații și altele.

Cum să folosiți corect efectele?

În primul rând, gândiți-vă la ideea videoclipului și apoi alegeți un efect tematic care să vă lumineze videoclipul. De asemenea, asigurați-vă că vi se potrivește și subliniază partea cea mai bună.

Dacă v-ați hotărât deja asupra ideii și efectului atunci puteți începe să filmați videoclipul: intrați pe TikTok, faceți click pe «+» și alegeți efectul potrivit în colțul din stânga jos. Dacă aveți deja un videoclip terminat și doriți să-l îmbunătățiți, atunci puteți edita videoclipul pentru TikTok cu editori suplimentari, care vor face totul pentru dumneavoastră.

În plus, TikTok oferă și opțiunea de a utiliza efecte video create de alți utilizatori. Acestea pot fi găsite prin căutarea unui hashtag sau prin accesarea secțiunii „Efecte populare” din meniul „Efecte”. De asemenea, puteți crea propriile efecte video prin intermediul opțiunii „Creare efecte” din meniul „Efecte”. Aceasta vă permite să utilizați propriile imagini sau clipuri video ca fundal pentru efectele video și să le partajați cu comunitatea TikTok.

TikTok oferă și opțiunea de a utiliza efecte video live, care pot fi aplicate în timpul înregistrării. Acestea pot fi găsite prin accesarea meniului „Live” din aplicație și pot include efecte precum filtre faciale, animații și text.

De ce este important să alegeți cea mai bună aplicație de editare TikTok?

V-am spus deja că videoclipul poate fi editat cu ajutorul diferiților editori video în afară de TikTok în sine, dar de ce este important să le folosiți numai pe cele bune?

Primul lucru la care trebuie să acordați atenție este calitatea efectului, astfel încât acesta să se afle perfect pe videoclip și să surprindă toate detaliile.

Sunteți de acord că, dacă aveți o parte a pielii de o culoare și o parte de altă culoare, aceasta va arăta nu foarte frumoasă și va trăda imediat dezordinea.

Cel mai bine este să încercați astfel de aplicații în prealabil și să alegeți una care este ușor de utilizat și va impune corect efecte asupra videoclipului.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending