Conecteaza-te cu noi

Călătorie

Descoperă Sydney

Publicat

pe

Descoperă Sydney | Zicala.ro

Sunt sigur că majoritatea dintre voi colegi vă gândiți la canguri, koala sau la o faună sălbatică periculoasă care ar putea amenința existența dvs. din această lume atunci când se gândesc la Australia. Dar, așa cum veți afla mai târziu în acest articol, această țară are mai multe de oferit decât unele mozzie ucigașe sau altele. Australia este una dintre cele mai mari țări de pe Pământ și, în același timp, cel mai mic continent, situată între oceanele indian și Pacific din emisfera sudică. Are o serie de orașe minunate pe care le puteți explora, de la capitala Canberra la centre economice și culturale mai importante din Melbourne, Brisbane și Sydney. Fiecare dintre aceste orașe vă va oferi experiențe și fiori unice. Dar, de data aceasta, accentul nostru va fi cel din urmă, Sydney.

Despre Sydney

Sydney este capitala statului New South Wales și este cel mai mare oraș din țară, cu o populație de puțin peste 5 milioane de suflete și este una dintre principalele atracții atunci când vine vorba de rezervarea unei vacanțe în Australia. Un lucru important pe care trebuie să îl luați în considerare înainte de a vă cumpăra biletul și de a vă face bagajele este să știți care sunt cele mai bune luni pentru a vizita acest oraș. Cele mai bune luni sunt septembrie până în noiembrie și din martie până în mai. În acest timp în Australia, anotimpurile sunt cu susul în jos decât restul lumii. În perioada septembrie – noiembrie, primăvara, iar în perioada martie-mai, toamna. Vizitarea orașului Sydney în aceste anotimpuri este o binecuvântare pentru vizitatorii cu temperaturi plăcute și mulțimi de turiști ușor de gestionat. În ceea ce privește siguranța acestui loc, la fel ca orice alt oraș important, nu este lipsit de infracțiuni, dar în special în principalele zone turistice este relativ sigur să călătoriți, asigurați-vă că veți respecta legile și reglementările locale.

Atractii

Cel mai faimos reper din Australia este Opera din Sydney. Proiectat de Jørn Utzon, un arhitect danez. Arhitectul a primit acest comision după ce a câștigat o selecție a unui concurs internațional de design. Acum, opera găzduiește peste 1,2 milioane de oameni în fiecare an, fiind una dintre cele mai populare atracții turistice de pe continent. Din 2007 a fost desemnat drept unul dintre siturile Patrimoniului Mondial UNESCO, cu siguranță nu doriți să ratați această uimitoare piesă de arhitectură.

A doua pe lista noastră de atracții care trebuie vizitate din Sydney este faimoasa porțiune de nisip numită Bondi Beach. Există suficiente motive pentru care ar trebui să încercați această plajă, dar unul dintre cele mai importante motive este că se află la doar câteva minute de centrul orașului. Aici puteți alege dintr-o varietate de activități pe care le puteți face, cum ar fi surfing, plajă sau luând o înghițitură de cafea din numeroasele cafenele și restaurante la dispoziție. De asemenea, vă puteți alătura localnicilor pentru o promenadă relaxată de-a lungul traseului de coastă Bondi până la Coogee, care este una dintre cele mai iconice plimbări pe care le puteți face în Sydney. De asemenea, asigurați-vă că vă faceți timp și mergeți la o plimbare pe ruta Sculpture by the Sea, unde puteți admira expoziții temporare de piese de artă.

Ultimul lucru pe care ar trebui să-l faci înainte de a pleca din Sydney este să vizitezi animalele de la grădina zoologică Taronga, care găzduiește peste 4.000 de animale din întreaga lume. Aici puteți admira animalele iconice de pe acest continent sau puteți fi aproape de animale sălbatice mai exotice și periculoase, cum ar fi tigrii, leii și gorilele. Puteți avea chiar și o petrecere de noapte lângă toate aceste animale, deoarece aveți voie să rezervați un cort în stil safari.

În concluzie, acestea sunt doar câteva dintre locurile pe care le puteți vizita în timp ce vă aflați în Sydney, acest oraș minunat are multe alte surprize în depozit pentru a le descoperi dacă sunteți dispus să îl adăugați pe lista de călătorie. Simțiți-vă liber să încercați și, așa cum ar spune australienii, vă voi prinde mai târziu!

Continuați lectura
Click pentru a plasa comentariul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Business

Călătorii și Management Corporativ

Publicat

pe

By

Călătorii și management corporativ | Zicala.ro

Managementul călătoriei este procesul de analiză, urmărire, optimizare și control al proceselor legate de călătorii și asigurarea faptului că experiența de călătorie rămâne organizată. Este o structură pusă în aplicare de o companie pentru a supraveghea o călătorie de afaceri. Totul, de la rezervare, aprobarea documentelor și orice altceva necesar pentru călătorie.

Scopul unei călătorii de afaceri corporative

Factorii cheie care joacă un rol în managementul modern al călătoriilor sunt încrederea, transparența, simplitatea și rezultatele finale. Cu tehnologia actuală pe care o avem, călătoriile zilnice legate de afaceri nu mai sunt necesare, întrucât întâlnirea și persoana cu care vorbiți se pot face prin intermediul serviciilor de comunicații. Cu toate acestea, interacțiunile față în față cu partenerii de afaceri sunt esențiale pentru stabilirea de noi conexiuni și crearea de noi oportunități de dezvoltare a afacerii. Scopul final al oricărei călătorii legate de afaceri este de a face lucrurile cât mai repede posibil, dar confortabil, asigurându-vă că mediul de lucru temporar este cel potrivit, o întâlnire este programată în mod corespunzător și are o experiență generală plăcută în timp.

În cele din urmă, scopul final este de a oferi o experiență plăcută călătorului. În timpul unei călătorii de afaceri pot apărea multe erori. Zboruri întârziate și modificări de ultimă oră ale planurilor și stresul de a fi departe de casă. Din această cauză, organizațiile de călătorii caută în mod constant modalități de a îmbunătăți și reproiecta planurile și politicile de călătorie, astfel încât angajatul să poată avea o experiență mai sănătoasă și mai puțin stresantă în timp ce se află pe drum. S-a concentrat din ce în ce mai mult asupra bunăstării angajaților. În timp ce obiectivul principal pentru orice călătorie de afaceri este închiderea de oferte și creșterea productivității, multe companii se orientează pentru a spori productivitatea angajaților și a-i inspira, ducând la noi idei inovatoare pentru a îmbunătăți procesul.

Utilizarea tehnologiei de comunicare ca înlocuitor pentru călătoriile corporative

Noile tehnologii permit eficientizarea multor procese legate de călătorii care au necesitat în trecut o mulțime de cunoștințe și instrumente specializate. Platformele de gestionare a călătoriilor sunt mai rapide și mai ușor de utilizat pentru a gestiona programele de rezervare și zboruri și acest lucru poate economisi mult timp atunci când gestionarea programelor de călătorie poate avea o experiență mai sănătoasă și mai puțin stresantă pe drum. Aceste instrumente se îmbunătățesc constant și au ajuns la un punct în care călătorii de afaceri individuali își pot rezerva călătoriile, datorită ușurinței de utilizare a acestor noi tehnologii și permite un flux de lucru mai simplu.

În ciuda faptului că sunt cunoscuți pentru utilizarea lor grea a tehnologiei, majoritatea mileniilor prezenți în forța de muncă din SUA consideră că întâlnirile față în față nu vor fi niciodată înlocuite cu utilizarea tehnologiei și joacă un rol major în pregătirea drumului pentru noi afaceri și relațiile de făcut. Apelurile video, mesajele text și apelurile telefonice obișnuite nu sunt la fel ca întâlnirea personală cu un coleg sau un client.

Experiență de călătorie și opțiuni de cazare

Principalele obiective și motivații ale unui călător de afaceri sunt să facă afaceri cât mai curând posibil și cu cea mai mare eficiență într-un anumit interval de timp. Deciziile de călătorie se iau de obicei cu o notificare scurtă, ceea ce face necesar ca aranjamentele să fie luate în orice moment al zilei, atunci când este necesar. Pentru a menține un echilibru bun între viața profesională și viața profesională, călătoria trebuie să fie aranjată în timpul săptămânii, mai degrabă decât în ​​weekend, astfel încât angajatul să aibă suficient timp pentru a petrece timp cu cei dragi.

Un studiu privind ceea ce îi atrage pe călătorii de afaceri către anumite locuri de cazare a dus la faptul că mulți dintre ei au spus că accesul la wifi, distanța față de locația de afaceri, micul dejun sunt câteva dintre detaliile importante care influențează decizia lor. Persoanele intervievate au venit din multe părți ale lumii, cum ar fi Canada, Germania, Italia, Mexic și, desigur, Marea Britanie și SUA. Airbnb și locuințele corporative sunt câteva opțiuni de cazare bine cunoscute pentru călătorii de afaceri. Multe hoteluri au, de asemenea, o cameră concepută special pentru călătorii de afaceri. Printre alte necesități, stațiunile de cazinou oferă multe spații de cazare atât pentru turiști, cât și pentru călătorii de afaceri. Multe dintre aceste stațiuni de cazino sunt concepute pentru a include o mare varietate de activități recreative, ceea ce le face o alegere bună pentru o perioadă de nefuncționare în timpul unei călătorii de afaceri.

O notă finală

În general, scopul unei călătorii de afaceri este de a rămâne conectat cu partenerii de afaceri, precum și de a forma noi conexiuni și de a întâlni clienți. Experiența de călătorie poate fi, de asemenea, legată de un eveniment de team building pentru a consolida relațiile dintre colegi. Călătoria și participarea la întâlniri de afaceri are capacitatea de a construi încredere și a dezvolta transparența între colegi și parteneri de afaceri, lucru care nu se poate face doar printr-o conferință sau un apel telefonic, prin urmare, necesitatea de a călători va rămâne un aspect important pentru afacerile din întreaga lume și se depune eforturi mari pentru ca gestionarea călătoriilor să fie mai simplă și mai puțin stresantă pentru călător.

Continuați lectura

Călătorie

Cum să vă Alegeți Hotelul în Următoarea Vacanță

Publicat

pe

By

Cum să vă Alegeți Hotelul în Următoarea Vacanță | Zicala.ro

Un hotel bun îți poate spori întotdeauna experiența într-o vacanță. Dar ceea ce este bun pentru cineva ar putea fi deranjant pentru altcineva. Prin urmare, ar trebui să luați în considerare o mulțime de lucruri atunci când căutați un hotel, nu doar să vă uitați la ratingurile mici. În articolul următor, veți găsi câteva idei despre ce să vă uitați când vă alegeți cazarea pentru următoarea călătorie.

Priorități

Dacă nu știi exact ce vrei de la un hotel, nu există nicio modalitate de a alege unul potrivit pentru tine. Prin urmare, trebuie să alegeți mai întâi ce este mai bine pentru tine. Aproape toate site-urile web care vă arată hoteluri au câteva filtre în care puteți seta ceea ce dorești din camera ta. Poate vrei micul dejun gratuit, sau poate nu, pentru că vrei să dormi până la prânz după o noapte distractivă. Sau poate vă simțiți mai confortabil într-o cameră mai mică, intimă, cu un personal prietenos, astfel încât să vă simțiți ca acasă. Sau tot ce vrei este lux? În ceea ce privește designul, preferați ceva camere de modă veche, minimaliste, de tip business sau design interior exagerat?

Ideea mea este că suntem cu toții diferiți. Deci, mai întâi gândește-te la ce dorești din camera ta de hotel. Uită-te întotdeauna la fotografii și citește descrierile, trebuie să existe detalii minore de care să te poți îndrăgosti și de altele care ar putea fi un mare NU pentru tine.

Extra

Pentru hoteluri, prioritatea numărul unu este să vă asigurați că aveți cea mai bună experiență vreodată. Prin urmare, s-ar putea să vă ofere câteva extra, unele dintre ele sunt all-inclusive, altele nu. Oricare ar fi cazul, asigurați-vă că faceți alegerea corectă. Când vorbim despre hoteluri, ar putea exista o mulțime de extra.

Unele hoteluri evidențiază confortul și relaxarea pentru clienți și au restaurante elegante, departamente de wellness, piscine, poate o sală de sport. Aceste tipuri de extra sunt bune pentru cei care nu au ca scop principal să viziteze orașul în care au mers. Vor doar să se răcească fără să stea într-o mașină sau autobuz. Ceea ce poate fi de înțeles pentru generațiile mai în vârstă.

În ceea ce privește generațiile mai tinere, există și alte extrase de care te poți bucura. Pentru acest tip de oaspeți, este important ca clubul la care vor merge, să aibă un loc social. Acest lucru poate fi de la un bar, la o sală de jocuri sau poate la o piscină. Dacă ai fost în oraș de câteva zile și ai văzut tot ce ți-ai dorit, ia-ți ceva timp și fă-ți prieteni noi.

Partenerul de călătorie

Am vorbit despre modul în care vârsta unei persoane poate influența alegerea sa pentru un hotel, ei bine, același lucru se aplică însoțitorului tău în călătorie. Dacă călătoriți singur, vă recomandăm să rezervați o cameră cu un dormitor comun într-un hostel, puteți face o mulțime de prieteni și noi conexiuni într-o astfel de cameră. Este adevărat că nu este pentru toată lumea, dar ar trebui să încercați cel puțin o dată în viață.

Pe de altă parte, dacă călătoriți cu partenerul sau cu unii prieteni, poate doriți să aveți propria cameră, unde nimeni nu vă poate deranja. Pentru aceasta aveți și o mulțime de opțiuni, dacă doriți să faceți o petrecere acasă acolo puteți alege Airbnb, dar dacă doriți doar să dormiți și să faceți duș acolo, rezervați doar o cameră normală într-un hotel.

Locație

Dacă mergeți într-un oraș mare precum Paris sau Roma, nu doriți să rezervați un hotel la marginea unui oraș. Poate fi un pic mai ieftin, dar până la urmă nu merită. Deci, dacă puteți seta filtrul geografic, asigurați-vă că nu vă aflați la mai mult de 1 km distanță de centru. Este întotdeauna mai interesant să te plimbi prin oraș, decât să iei un autobuz. Pierzi mult timp și experiență luând un autobuz sau orice altceva. De asemenea, dacă simți că vrei să faci o plimbare la miezul nopții, nu vei mai avea nimic la marginea orașului. Așadar, uitați-vă întotdeauna la locație, la hotel și asigurați-vă că este aproape de monumentele din oraș.

Recenzii

După ce setați filtrele potrivite pentru a vă asigura că citiți recenziile. Și nu vorbesc despre ratingul pe stele. Luați-vă timp și citiți unele dintre cele mai recente recenzii. Vor fi recenzii proaste, deoarece există anumite persoane pe care nu le poți mulțumi cu nimic. Deci, asigurați-vă că ați citit mai mult de 5 recenzii. Nu este nimic mai rău decât o cameră slab curățată sau un personal prost care nici măcar nu îți va oferi parola wi-fi. Dar puteți evita toate acestea citind recenziile.

Concluzie

O cazare adecvată în timpul vacanței sau al city break-ului este unul dintre cele mai importante aspecte ale timpului petrecut undeva. Sfaturile menționate mai sus vă pot oferi câteva sfaturi pentru a avea punctul de vedere potrivit atunci când alegi hotelul ideal pentru tine. Dar cel mai important lucru este să înveți întotdeauna din propriile greșeli dacă ai experimentat vreodată ceva neplăcut într-un hotel, data viitoare încearcă să eviți acel anumit lucru și te vei simți mult mai bine în următoarea călătorie.

Continuați lectura

Călătorie

Lista Călătorilor în 2021: lucruri esențiale pe care trebuie să le împachetați

Publicat

pe

By

Lista Călătorilor în 2021: lucruri esențiale pe care trebuie să le împachetați

Călătoria, deși este o activitate nebunească de divertisment, poate deveni un coșmar dacă uitați să împachetați lucrurile potrivite. Există întotdeauna acea perioadă de pre-călătorie în care totul este haos și s-ar putea să uitați să împachetați unele lucruri. Greșelile de ambalare pot fi, în cel mai bun caz, deranjante, dar vă pot distruge vacanța dacă uitați ceva la fel de esențial ca portofelul.

Am pregătit această scurtă listă de verificare a călătoriei pentru a vă asigura că nu uitați să împachetați o mână de lucruri extrem de esențiale.

Smartphone

Un smartphone este cel mai bun partener al călătorului. Acest dispozitiv compact se poate dovedi salvator în situațiile în care vă pierdeți sau trebuie să contactați urgent pe cineva. Mai mult, telefoanele sunt, de asemenea, uimitoare atunci când vine vorba de divertisment. S-ar putea să ajungeți să vă plictisiți uneori și un telefon vă poate salva ziua.

Smartphone-urile sunt excelente pentru vizionarea de filme, citirea cărților electronice, dar și pentru jocuri. Deși nu sunt la fel de puternici ca un computer desktop, totuși pot rula câteva jocuri distractive, cum ar fi jocurile puzzle. Jucând ceva de genul Candy Crush Saga poate fi foarte distractiv, deoarece vă permit să vă relaxați fără a necesita multă abilitate la început.

Haine Confortabile

Chiar dacă călătoriți pentru afaceri, trebuie să împachetați niște haine confortabile. Dacă sunteți blocat într-un avion sau într-un tren timp de câteva ore, hainele confortabile vor fi foarte utile. De asemenea, veți dori să vă relaxați la sfârșitul unei zile lungi de călătorie și ar fi greu să faceți asta fără a purta ceva liber. De asemenea, dacă decideți să mergeți într-o expediție, mai ales în una activă, cu siguranță veți dori să purtați ceva confortabil.

Încărcător Solar

Dacă sunteți tipul de persoană care merge în expediții care durează zile, în zone destul de îndepărtate sau cu acces limitat la electricitate, atunci veți avea nevoie de un încărcător solar. Acest lucru vă va fi util numai atunci când doriți să vă îndreptați telefonul, dar vă poate salva chiar viața. Singurul în pustie fără putere pare o situație destul de limitativă.


Puteți plasa un astfel de încărcător solar pe rucsac și va continua să se încarce tot timpul. Ați putea să stocați toată energia electrică într-o baterie pe care o puteți utiliza ulterior pentru orice aveți nevoie.

În concluzie, călătoria se poate dovedi nu numai incomodă, ci chiar periculoasă dacă nu împachetezi lucrurile potrivite. Dacă țineți cont de cele trei lucruri menționate mai sus data viitoare când faceți bagajul, șansele de a vă distra măresc exponențial.

Continuați lectura

Trending