Conecteaza-te cu noi

Stil de viață

Joe Biden: Un bărbat și Ceasurile Sale

Publicat

pe

Joe Biden: Un Bărbat și Ceasurile Sale | Zicala.ro

Joe Biden a făcut titluri din diverse motive în ziua inaugurării, luna trecută, cele mai multe vânturi vestitoare de schimbare și darul predominant al democrației. Însă observatorii de ceasuri au venit cu câteva titluri proprii – mai ales pe rețelele de socializare – despre rolul purtat de Rolex Datejust Biden în timp ce depunea jurământul de a deveni al 46-lea președinte al Statelor Unite. Mulți au găsit-o cam prea bogată pentru această eră a pachetelor de stimulente și a pierderii locurilor de muncă. Alții l-au găsit potrivit pentru POTUS, numindu-l „potrivit” și „bun”.

Alex Williams de la New York Times, Men’s Style, a numit Rolex din oțel inoxidabil (la prețul de aproximativ 7.000 de dolari) „departe de ceasurile Everyman pe care fiecare președinte care nu i-a fost numit Trump a purtat în mod vizibil în ultimele decenii”, în articolul său din 22 ianuarie intitulat : „Joe Biden, ai grijă de Geek în șef.”

Aceasta pune întrebarea, desigur, este sau nu?

L-am întrebat pe Tim Stracke, CEO și fondator al Chrono24, o platformă de ceasuri de comerț electronic, care a ținut cu ochii interesați pe încheietura mâinii lui Biden de-a lungul anilor. El estimează sortimentul de ceasuri al lui Biden la aproximativ zece ceasuri, ceea ce îl împinge clar în tabăra „interesată”, dar nu neapărat în tărâmul geek-dom.

Gusturile Sale

Se pare că gustul președintelui în ceasuri este larg.

„Proprietatea președintelui Biden și dragostea evidentă continuă a cronografului său cu cuarț Seiko și a Tissot T-Touch, încă din zilele sale premergătoare vicepreședinției sale, sunt emoționante. Aceste alegeri implică umilința și aprecierea valorii (deoarece) nu sunt prea strălucitoare ”, deduce Stracke.

El continuă: „Proclivitatea președintelui SUA pentru Omega este fidelă și valorilor sale aparente ca președinte. Atât modelele Omega Seamaster, cât și modelele Speedmaster sunt ceasuri de muncitor – utilitare și absolut clasice. O apreciere pentru aceste modele în special, simt, este un indiciu al modului în care acest președinte onorează istoria SUA: Speedmaster a fost purtat când omul a făcut primii pași pe lună, iar un Seamaster a fost purtat de JFK la propria sa inaugurare – doi incredibil de proeminenți momente din povestea americană. ”

Ceasul de inaugurare din oțel al lui Biden este unul dintre cele două Rolex (a fost fotografiat purtând și un model din aur alb), iar Stracke consideră ceasul pe care l-a purtat pe 20 ianuarie drept „rezervat și cu siguranță prețuit”. De asemenea, se aliniază cu pasiunea pentru Rolex Stracke observată la Chrono 24.

„Modelele de colecție ale mărcii au ocupat toate primele cinci locuri pentru„ cele mai căutate ”pe platforma Chrono24 anul trecut”, explică el, „începând cu Rolex GMT Master II și urmat de – în ordine – Submariner, Datejust, Daytona și submarinul „Hulk”.

Deci, în concluzie, este sau nu? Stracke o rezumă astfel.

„Oricine are mijloace financiare poate cumpăra multe ceasuri. Dar un colecționar adevărat este consumat de pasiunea pentru povestiri, artizanat, istorie și valoare. ”

Același lucru s-ar putea spune pentru unii politicieni.

Sursă: forbes.com

Continuați lectura
Click pentru a plasa comentariul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Stil de viață

Filme cu Mașini de Vizionat pe Netflix

Publicat

pe

By

Filme cu Mașini de Vizionat pe Netflix | Zicala.ro

Fie că citiți acest lucru într-o vacanță, într-un weekend fără activități sau pur și simplu într-o seară plictisitoare din timpul săptămânii, motivul pentru care sunteți aici este clar: doriți să urmăriți ceva cu mașinile pe Netflix și nu știți ce să cauta.

Nu disperați, suntem aici pentru a vă ajuta! După multe zeci de minute de negocieri cu motorul de căutare Netflix, am compilat o listă cu ce producții – cu și despre mașini – au această platformă de streaming de oferit. În cele ce urmează veți găsi filme de acțiune.

Need For Speed ​​(2014)

Avantajul seriei Fast and Furious a fost o dovadă clară că nișa mașinilor de film de acțiune este foarte solicitată, așa că cineva s-a gândit să creeze un film numit după celebra serie de jocuri de la EA. Povestea filmului este inspirată din jocul Need For Speed: The Run și include răzbunare, complot și o grămadă de supercaruri în situații extraordinare.

DIRT (2017)

Dirt spune povestea unui tânăr (și aparent neajutorat) hoț de mașini care are șansa unei vieți cinstite ca pilot într-o echipă Super Trucks. Evident, nu unul bine citat, ci unul aflat în pragul dizolvării, al cărui manager se află în pragul disperării. Pregătește-te să fii dezamăgit de cât de bine evoluează lucrurile pentru ei.

Initial D (2005)

Proiectarea seriei de animație Initial D vine ca o gură de aer proaspăt pentru cinefili. Scris și regizat în stil japonez, filmul Initial D nu este încărcat de cascadorii și explozii inutile, ci folosește elemente din universul cultural cultural specific țării pentru a vă face să înțelegeți de ce Toyota Corolla AE86 (sau Hachi-roku) este atât de iubită – în ciuda faptului că arată ca o cutie de carton ușor stilizată.

The Italian Job (2003)

A trecut atât de mult timp de la modernul The Italian Job, încât chiar și remake-ul a devenit la rândul său un clasic. Aici, Mark Wahlberg era tânăr, Charlize Theron nu era atât de dubioasă, iar MINI erau mașini îndrăznețe și prietenoase. Ce vremuri! Dacă doriți ceva relativ similar, doar în franceză, uitați-vă la The Crew (2015).

Wheelman (2017)

Wheelman spune că este versiunea Netflix a filmului Drive din 2011, în care toate femeile (și chiar și unii bărbați) s-au îndrăgostit de Ryan Gosling. În Wheelman, Frank Grillo este un șofer de evadare care a fost înțeles într-o misiune de colaboratorii săi (secreți) și vrea să afle cine sunt.

The Transporter Refueled (2015)

Transporter Refueled este ceea ce a devenit Courier după ce Jason Statham s-a plictisit jucând seria de filme și a apelat la ceva mai serios, precum The Expendables. În cel mai recent film, Ed Skrein repetă suspinul metaforic la volanul unui Audi A8.

Gone in 60 seconds (2000)

Randall „Memphis” Raines (Nicolas Cage) își abandonase demult viața de delincvent, dar după ce a vizitat un „vechi” prieten, descoperă că nu are de ales decât să se întoarcă la ceea ce a făcut cel mai bine – epava mașinii – pentru a salva viața fratelui său. Misiunea lui? El trebuie să fure 50 de mașini într-o singură noapte.

Death Proof (2007)

Pentru cea mai tare DJ din Austin, Jungle Julia, apusul este o oportunitate perfectă de a petrece timpul în oraș cu cei mai buni prieteni ai săi. Fetele sunt destul de picante, deci nu sunt puține capetele care se întorc după ele. Dar una dintre înfățișări este departe de a fi inocentă: sub fața cicatricială a lui Mike Stuntman (Kurt Russell) se află un psihopat. Hobby-ul său este autostopul în monstrul cu patru roți pe care îl conduce și uciderea pasagerilor cu cascadorii. Care dintre fete va supraviețui?

Continuați lectura

Stil de viață

Divertisment Prin Avansarea Tehnologiei

Publicat

pe

By

Divertisment Prin Avansarea Tehnologiei | Zicala.ro

Distracția a devenit, de asemenea, o știință, știința divertismentului este una dintre cele mai prolifice în ceea ce privește progresele tehnologice datorită cererii și utilizării ridicate pe care le prezintă și care continuă să crească rapid cu fiecare nou pas realizat. Tehnologia ne-a schimbat viața de zi cu zi în multe aspecte, dar mai ales în ceea ce privește comunicarea, munca și timpul liber. Privind în urmă, vedem evoluția și implicațiile pe care tehnologia le are asupra modului nostru de viață.

Aplicații de Tehnologie de Divertisment

Activitățile de divertisment sunt extrem de variate, putem alege între cinema, teatru, muzică sau jocuri video extrem de interactive, a căror limitare la un scaun static în fața ecranului rămâne în trecut, datorită tehnologiei de divertisment care permite jucătorilor să intervină în joc prin mișcări în timp real; sporturi precum fotbalul sau tenisul, activități muzicale precum cântatul la chitară sau tobe sau discipline de luptă în care mișcările jucătorului sunt reproduse pe ecran.

În plus față de aceste noi opțiuni pentru a scoate utilizatorii dintr-un stil de viață sedentar, există și alternative online, cum ar fi chat-uri video live, jocuri, aplicații și tot felul de dispozitive electronice care intervin în treburile casnice.

Evoluția Jocurilor Video

Pentru a vorbi despre primele jocuri video trebuie să ne întoarcem la sfârșitul celui de-al doilea război mondial. La început, în domeniul divertismentului, s-a decis să se dezvolte programe pentru a juca șah, tic tac toe sau dame, cu toate acestea, alte jocuri mai sofisticate vor sosi în curând. Mai mult, primele jocuri video cu adevărat moderne datează din anii 1960. Primul joc video a fost dezvoltat la MIT (Massachusetts Institute of Technology). Steve Russell este cel care a condus proiectul și împreună cu alți doi colegi au reușit să creeze jocul video Spacewar în 1961.

În doar un deceniu, jocurile video au reușit să devină un produs de masă și să entuziasmeze un public care începea să se bucure de beneficiile noilor tehnologii. De atunci, această industrie nu a încetat să crească și a devenit una dintre cele mai recunoscute din sectorul divertismentului. Impactul său asupra societății este astfel încât astăzi există ramuri ale sociologiei, antropologiei și psihologiei care studiază implicațiile jocurilor video dintr-o perspectivă globală.

Tehnologii Extraordinare Care Până în 2030 Vor Fi Deja o Realitate

Tehnologia continuă să avanseze și, din când în când, asistăm la noi invenții cu adevărat uimitoare. Desigur, există mari așteptări cu privire la ceea ce ne rezervă viitorul și, până în anul 2030, există anumite tehnologii care, în ciuda faptului că sună ca science fiction, vor face probabil parte din viața noastră de zi cu zi.

În ultimele decenii, am asistat la evoluția dramatică a lumii. Stilul de viață și confortul disponibil pentru noi astăzi ar fi fost de neconceput acum doar cincizeci de ani.

Unul dintre cei mai relevanți și evidenti factori în schimbările pe care le-am experimentat a fost tehnologia. Dezvoltarea de dispozitive noi, precum și posibilitatea de a le accesa cu ușurință, ne-au simplificat foarte mult viața. Nu cu mult timp în urmă depindeam de telefoane și scrisori pentru a putea comunica cu cineva care era departe de noi. Și dacă doream să obținem informații, eram obligați să folosim sursele tipărite pe care le aveam la dispoziție. Ceea ce, fără îndoială, ne-a limitat considerabil posibilitățile.

Astăzi, datorită internetului, putem vorbi instantaneu cu oamenii din cealaltă parte a lumii. Și este relativ ușor să accesați aproape toate informațiile și cunoștințele de care am putea avea nevoie. Acesta este doar un exemplu al modului în care tehnologia poate avansa foarte mult într-un timp foarte scurt, schimbându-ne modul de viață și posibilitățile care ne sunt la îndemână în acest proces.

Desigur, progresele tehnologice nu se opresc niciodată. În orice moment, există oameni care lucrează la îmbunătățirea produselor și la crearea de noi invenții care ne facilitează viața de zi cu zi în diferite moduri.

La fel ca în ultimul deceniu, tehnologia a avansat foarte mult, este de așteptat ca în următorii ani să existe și mari progrese și vom vedea cum ajung pe piață produsele care până nu cu mult timp în urmă sunau ca science fiction. Până în 2030, cu siguranță vor fi posibile îmbunătățiri tehnologice, cum ar fi proteze controlate de creier, turbine eoliene zburătoare, îmbrăcăminte și țesături inteligente, tehnologie implantată în corpul nostru și imprimarea 3D a materialului organic. Există deja profesioniști care lucrează la acest tip de proiect și, datorită acestui fapt, în câțiva ani vom vedea cum ceea ce este acum o teorie simplă ajunge să devină ceva fără de care ar fi ciudat să trăiești.

Continuați lectura

Stil de viață

Divertisment În Interior: Cum Să te Distrezi Acasă

Publicat

pe

By

Divertisment În Interior: Cum Să te Distrezi Acasă | Zicala.ro

Divertismentul are multe fețe și se poate adapta la tot felul de medii. Și, uneori, acel mediu trebuie să fie casa ta. Poate că ești blocat acasă pentru că vremea nu este potrivită sau poate doar pentru că nu vrei să ieși. Însă trebuie să vă distrați, așa că am creat o listă cu câteva lucruri distractive pe care le puteți face acasă, chiar acum.

Gaming

Jocurile pot fi foarte distractive atunci când ești blocat în interior. Dacă aveți o configurație de jocuri de top, probabil că știți deja acest lucru. Cele mai recente jocuri lansate au grafică remarcabilă, povești noi și un gameplay care te poate ține concentrat mult timp. Să ai o noapte de jocuri cu prietenii tăi și să te angajezi într-un joc competitiv poate fi foarte distractiv.

Cu toate acestea, nu aveți nevoie de un dispozitiv avansat de jocuri pentru a experimenta distracția de a juca jocuri online. Există o mulțime de jocuri de browser, cum ar fi cele Candy Crush, care sunt extrem de atractive și pot fi foarte distractive.

În afară de jocurile video, puteți face lucrurile cu un pas înapoi și puteți juca câteva jocuri de societate clasice. Dacă sunteți înconjurați de oamenii potriviți, ei pot fi la fel de amuzanți.

Citind

Cu toții avem câteva cărți preferate pe care am vrut întotdeauna să le citim. Dar, trăim într-o lume cu ritm rapid, iar citirea reprezintă rareori o prioritate. Acest lucru face din ce în ce mai dificil să ajungi în mod normal la preferințele cărților.

Dacă aveți câteva cărți neterminate întinse prin casă, acum este momentul perfect să le ridicați și să citiți câteva pagini. Puteți face acest lucru și cu clasice, chiar dacă le-ați terminat deja. Citirea unei cărți pentru a doua oară poate fi o experiență extraordinară, deoarece veți observa mai multe detalii și veți afla mai multe lucruri noi.

Avantajul în zilele noastre este că puteți accesa și lumea vastă a cărților electronice digitale și puteți citi cam tot ce doriți. Puteți utiliza un dispozitiv kindle specializat pentru acest lucru sau un smartphone obișnuit, tabletă sau chiar laptop – orice ecran va face practic.

Invata Ceva Nou

Învățarea unei noi abilități sau o scufundare profundă într-un subiect care vă atrage interesul poate fi foarte avantajoasă și distractivă. Poate că ai dorit întotdeauna să înveți un instrument nou sau istoria unei mari națiuni sau lider, dar nu ai avut niciodată timp să o faci. Ei bine, dacă nu aveți nimic mai bun de făcut, s-ar putea la fel de bine să vă măriți baza de date de cunoștințe.

În prezent, internetul este plin de surse de cunoștințe de la antrenori cu experiență. Puteți explora o platformă specializată în învățare sau puteți chiar să faceți o căutare de bază pe YouTube și veți avea conținut excelent zile întregi. YouTube este o sursă excelentă de informații, așa că asigurați-vă că le utilizați în avantajul dvs.

Continuați lectura

Trending