Conectează-te cu noi

Stil de viață

Joe Biden: Un Bărbat și Ceasurile Sale

Publicat

pe

Joe Biden: Un Bărbat și Ceasurile Sale | Zicala.ro

Joe Biden a făcut titluri din diverse motive în ziua inaugurării, luna trecută, cele mai multe vânturi vestitoare de schimbare și darul predominant al democrației. Însă observatorii de ceasuri au venit cu câteva titluri proprii – mai ales pe rețelele de socializare – despre rolul purtat de Rolex Datejust Biden în timp ce depunea jurământul de a deveni al 46-lea președinte al Statelor Unite. Mulți au găsit-o cam prea bogată pentru această eră a pachetelor de stimulente și a pierderii locurilor de muncă. Alții l-au găsit potrivit pentru POTUS, numindu-l „potrivit” și „bun”.

Alex Williams de la New York Times, Men’s Style, a numit Rolex din oțel inoxidabil (la prețul de aproximativ 7.000 de dolari) „departe de ceasurile Everyman pe care fiecare președinte care nu i-a fost numit Trump a purtat în mod vizibil în ultimele decenii”, în articolul său din 22 ianuarie intitulat : „Joe Biden, ai grijă de Geek în șef.”

Aceasta pune întrebarea, desigur, este sau nu?

L-am întrebat pe Tim Stracke, CEO și fondator al Chrono24, o platformă de ceasuri de comerț electronic, care a ținut cu ochii interesați pe încheietura mâinii lui Biden de-a lungul anilor. El estimează sortimentul de ceasuri al lui Biden la aproximativ zece ceasuri, ceea ce îl împinge clar în tabăra „interesată”, dar nu neapărat în tărâmul geek-dom.

Gusturile lui Joe Biden

Se pare că gustul președintelui în ceasuri este larg.

„Proprietatea președintelui Biden și dragostea evidentă continuă a cronografului său cu cuarț Seiko și a Tissot T-Touch, încă din zilele sale premergătoare vicepreședinției sale, sunt emoționante. Aceste alegeri implică umilința și aprecierea valorii (deoarece) nu sunt prea strălucitoare ”, deduce Stracke.

El continuă: „Proclivitatea președintelui SUA pentru Omega este fidelă și valorilor sale aparente ca președinte. Atât modelele Omega Seamaster, cât și modelele Speedmaster sunt ceasuri de muncitor – utilitare și absolut clasice. O apreciere pentru aceste modele în special, simt, este un indiciu al modului în care acest președinte onorează istoria SUA: Speedmaster a fost purtat când omul a făcut primii pași pe lună, iar un Seamaster a fost purtat de JFK la propria sa inaugurare – doi incredibil de proeminenți momente din povestea americană. ”

Ceasul de inaugurare din oțel al lui Biden este unul dintre cele două Rolex (a fost fotografiat purtând și un model din aur alb), iar Stracke consideră ceasul pe care l-a purtat pe 20 ianuarie drept „rezervat și cu siguranță prețuit”. De asemenea, se aliniază cu pasiunea pentru Rolex Stracke observată la Chrono 24.

„Modelele de colecție ale brandului au ocupat toate primele cinci locuri pentru„ cele mai căutate ”pe platforma Chrono24 anul trecut”, explică el, „începând cu Rolex GMT Master II și urmat de – în ordine – Submariner, Datejust, Daytona și submarinul „Hulk”.

Deci, în concluzie, este sau nu? Stracke o rezumă astfel.

„Oricine are mijloace financiare poate cumpăra multe ceasuri. Dar un colecționar adevărat este consumat de pasiunea pentru povestiri, artizanat, istorie și valoare. ”

Același lucru s-ar putea spune pentru unii politicieni.

Sursă: forbes.com

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending