Conectează-te cu noi

News

Top 15 cele mai ieftine mașini electrice din România

Publicat

pe

Top 15 cele mai ieftine mașini electrice din România🚗

În ultimii ani, mașinile electrice au devenit din ce în ce mai populare în România, iar oferta de pe piață s-a diversificat considerabil. Cu toate acestea, prețul rămâne un factor determinant pentru mulți români atunci când vine vorba de alegerea unei mașini electrice. În acest articol, vom prezenta o listă cu cele mai accesibile 15 mașini electrice disponibile pe piața din România în 2023.

Puncte cheie:

  • Mașinile electrice devin din ce în ce mai accesibile pentru români.
  • Autonomia și prețul sunt factori esențiali în alegerea unei mașini electrice.
  • Programul Rabla Plus oferă ecobonusuri semnificative pentru achiziționarea mașinilor electrice.

Cele mai accesibile mașini electrice din 2023

1. Dacia Spring – 20.800 euro cu TVA

Dacia Spring rămâne în continuare cea mai ieftină mașină electrică disponibilă pe piața din România. Cu un motor electric de 44 CP și o autonomie de 225 km (WLTP), aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care caută o mașină electrică accesibilă și eficientă.

2. Smart EQ Fortwo – 24.000 euro cu TVA

Modelul cu două locuri Smart EQ Fortwo este o altă opțiune accesibilă pentru cei interesați de mașini electrice. Cu un motor electric de 82 CP și o autonomie de 160 km (WLTP), acest model este ideal pentru deplasările urbane.

3. Volkswagen e-Up! – 27.600 euro cu TVA

Volkswagen e-Up! este o mașină electrică compactă, perfectă pentru oraș. Cu un motor electric de 83 CP și o autonomie de 258 km (WLTP), aceasta oferă un echilibru perfect între performanță și preț.

4. Fiat 500e – 33.900 euro cu TVA

Fiat 500e este o mașină electrică cu un design retro, dar cu tehnologie modernă. Cu un motor electric de 95 CP și o autonomie de 190 km (WLTP), aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care caută o mașină electrică cu stil.

5. Renault Zoe ZE 50 R110 – preț 35.400 euro

Renault Zoe este una dintre cele mai populare mașini electrice din România. Cu un motor electric de 109 CP și o autonomie impresionantă de 395 km (WLTP), aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care caută o mașină electrică cu o autonomie mare.

6. Opel Corsa-e – 35.500 euro

Opel Corsa-e este o mașină electrică compactă, perfectă pentru deplasările zilnice. Cu un motor electric de 136 CP și o autonomie de 330 km (WLTP), aceasta oferă un echilibru perfect între performanță și preț.

7. Peugeot e-208 – 35.500 euro

Peugeot e-208 este o mașină electrică cu un design modern și tehnologie avansată. Cu un motor electric de 136 CP și o autonomie de 340 km (WLTP), aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care caută o mașină electrică performantă.

8. Nissan Leaf – 35.700 euro

Nissan Leaf este una dintre cele mai populare mașini electrice la nivel global. Cu un motor electric de 150 CP și o autonomie de 270 km (WLTP), aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care caută o mașină electrică fiabilă și eficientă.

9. Renault Megane E-TECH Electric – preț 36.600 euro

Renault Megane E-TECH Electric este o mașină electrică cu un design modern și tehnologie avansată. Cu un motor electric de 130 CP și o autonomie de 300 km (WLTP), aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care caută o mașină electrică performantă.

10. MINI Cooper SE – 37.200 euro

MINI Cooper SE este o mașină electrică cu un design retro, dar cu tehnologie modernă. Cu un motor electric de 184 CP și o autonomie de 230 km (WLTP), aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care caută o mașină electrică cu stil.

11. Mazda MX-30 Electric – 37.800 euro

Mazda MX-30 Electric este o mașină electrică cu un design modern și tehnologie avansată. Cu un motor electric de 143 CP și o autonomie de 200 km (WLTP), aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care caută o mașină electrică performantă.

12. Opel Mokka e – 38.300 euro

Opel Mokka e este o mașină electrică compactă, perfectă pentru deplasările zilnice. Cu un motor electric de 136 CP și o autonomie de 340 km (WLTP), aceasta oferă un echilibru perfect între performanță și preț.

13. Volvo EX30 – 38.500 euro

Volvo EX30 este o mașină electrică cu un design elegant și tehnologie avansată. Cu un motor electric de 272 CP și o autonomie de 344 km (WLTP), aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care caută o mașină electrică de lux.

14. Jeep Avenger – 39.700 euro

Jeep Avenger este o mașină electrică robustă și puternică, perfectă pentru aventuri off-road. Cu un motor electric de 156 CP și o autonomie de 400 km (WLTP), aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care caută o mașină electrică rezistentă.

15. Peugeot e 2008 – 39.700 euro

Peugeot e 2008 este o mașină electrică compactă, cu un design modern și tehnologie avansată. Cu un motor electric de 136 CP și o autonomie de 310 km (WLTP), aceasta oferă un echilibru perfect între performanță și preț.

Concluzie

Sperăm că acest articol v-a oferit informații utile despre cele mai accesibile mașini electrice disponibile pe piața din România în 2023. Vă încurajăm să luați în considerare achiziționarea unei mașini electrice, având în vedere beneficiile pe care le oferă atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru bugetul vostru.

Întrebări Frecvente

Mașinile electrice sunt mai eficiente din punct de vedere energetic, au costuri de întreținere mai mici și sunt mai prietenoase cu mediul. De asemenea, beneficiază de diverse stimulente guvernamentale, cum ar fi ecobonusuri sau scutiri de taxe.

Mașinile electrice se pot încărca acasă, cu ajutorul unei prize standard sau a unei stații de încărcare dedicate, sau la stații de încărcare publice. Timpul de încărcare variază în funcție de capacitatea bateriei și de puterea stației de încărcare.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending