Conectează-te cu noi

Stil de viață

Ce Este Vânătoare de Fantome? 10 Obiecte Pentru a Deveni Vânător de Fantome

Publicat

pe

10 Obiecte Pentru a Deveni Vânător de Fantome👻| Zicala.ro

Ce este vânătoarea de fantome? Ce fel de echipament aveți nevoie pentru a merge la o vânătoare de fantome? Și este la fel de periculos cum se sună?

În acest articol, vă vom împărtăși tot ce trebuie să știți despre vânătoarea de fantome, inclusiv 10 sfaturi care trebuie să știți pentru a vă pregăti pentru prima dumneavoastră vânătoare de fantome.

Ce este vânătoarea de fantome?

Vânătoarea de fantome, numită și investigație paranormală, este procesul de investigare a locațiilor despre care se spune că sunt bântuite de fantome.

Majoritatea vânătorilor de fantome încearcă să adune dovezi ale activității paranormale făcând fotografii sau folosind echipamente care ar putea fi capabile să detecteze prezența spiritelor.

Dacă nu sunteți pregătiți corespunzător, vânătoarea de fantome poate fi o activitate periculoasă.

Consultați sfaturile de mai jos pentru a evita să aveți probleme la prima vânătoare de fantome!

10 lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a merge la o vânătoare de fantome

Înainte de a merge la vânătoare de fantome este important să luați în considerare următoarele sfaturi:

#1 Să nu mergeți niciodată singuri

Luați întotdeauna un prieten sau doi cu dumneavoastră când mergeți la vânătoare de fantome. Ei vă pot ajuta dacă ceva nu merge bine, precum și perechea suplimentară de ochi și urechi de care aveți nevoie pentru a valida potențialele manifestări.

Vânătorii de fantome glumesc că nu sunt fantomele de care se tem, ci oamenii adevărați. Aveți grijă să intrați în spații „abandonate”, care ar putea servi drept tabere pentru oameni sau au instalate alarme de securitate.

#2 Alegeți locații accesibile

Aflați exact unde a fost raportată activitatea paranormală și verificați dacă este accesibilă publicului. Încălcarea ar trebui evitată și cel mai bine este să obțineți consimțământul scris de la proprietar pentru a evita orice probleme legale.

Ar trebui să știți exact unde mergeți și cum veți ajunge acolo (și înapoi).

Cereți întotdeauna permisiunea dacă doriți să investigați o proprietate privată.

#3 Verificați locația în timpul zilei

Verificați locația pe care doriți să o investigați în timpul zilei pentru a simți zona. Asigurați-vă că știți exact unde sunt punctele fierbinți bântuite.

În plus, căutați orice locuri care ar putea reprezenta o problemă în timpul vânătorii de fantome. De asemenea, puteți lua în considerare desenarea unei hărți cu potențiale pericole, precum și ale drumurilor din apropiere.

#4 Pregătiți-vă cu atenție

Cercetați despre bântuielile raportate și despre entitățile implicate. Unii anchetatori cred că anumite entități au capacitatea de a descărca dispozitivele complet încărcate, așa că asigurați-vă că echipamentul este complet încărcat și aduceți baterii suplimentare în geantă.

De asemenea, asigurați-vă că setările camerei sunt corecte pentru a evita manipularea lor în timpul vânătorii de fantome.

Îmbrăcați-vă corespunzător: purtați cei mai comozi pantofi de mers și o jachetă caldă. Legați-vă părul și luați în considerare să purtați o lampă frontală pentru a vă lumina drumul.

#5 Spuneți o rugăciune pentru protecție și îndrumare

Dacă întâlniți o adevărată fantomă, este posibil să aveți nevoie de puțin ajutor suplimentar pentru a trece. A spune o rugăciune pentru protecție și îndrumare nu strică niciodată.

În funcție de credințele religioase, puteți, de asemenea, să meditați sau pur și simplu să trimiți câteva gânduri pozitive către univers înainte de a pleca.

#6 Nu disturbați liniștea

Nu ați intra într-o casă a străinilor și ați începe o petrecere, nu-i așa? Aceleași reguli de curtoazie comună se aplică și în vânătoarea de fantome.

Nu începeți să alergați, să faceți fotografii în stânga și în dreapta. Spiritele pe care le investigați au fost și ele cândva oameni, așa că începeți-vă investigația cu calm și grijă, cu un ritm măsurat și deliberat.

#7 Vorbiți cu spiritele

Prezentați-vă spiritelor, spuneți-le că nu vreți să faceți rău și cereți-le permisiunea să faceți poze.

Invitați spiritele să fie apară fotografiile dumneavoastră. Dacă răspund, mulțumiți-le.

Explicați care sunt instrumentele pe care le utilizați. Fantomele de acum 100 de ani nu vor recunoaște instrumente precum un spirit box sau un detector EMF, așa că o explicație simplă poate ajuta spiritele să se simtă mai confortabile.

Când plecați, mulțumiți-le că v-au primit și rugați-le să nu vă urmeze.

#8 Urmați-vă instinctele

Dacă simțiți nevoia să faceți o fotografie la ceva, faceți-o.

Dacă pare că ceva sau cineva dorește să vorbească cu dumneavoastră, spuneți-le că sunteți deschiși la o conversație.

Și dacă simțiți o dorință copleșitoare de a pleca, luați asta ca pe un avertisment serios că nu ar trebui să vă aflați în acel spațiu.

#9 Mai spuneți o rugăciune cu voce tare

Înainte de a părăsi locația bântuită, spune o altă rugăciune.

Mulțumiți lumii spiritelor și cereți ca nimic și nimeni să nu vă urmeze acasă.

Puteți, de asemenea, să faceți un ritual de curățare rapidă pentru a vă asigura că nimic paranormal nu „se lipește” de vreun membru al grupului dumneavoastră.

#10 Lăsați locația așa cum ați găsit-o

Respectați atât pe cei morți, cât și pe cei vii.

Puteți atinge lucruri, cum ar fi pereții sau pietrele funerare, dar nu le mutați și nu modificați locația în niciun fel.

Pe lângă faptul că este lipsit de respect, vă poate pune în probleme cu tărâmul spiritelor.

Poate crește șansele ca ceva să vă urmeze acasă pentru a vă „întoarce favoarea”.

Instrumentele necesare pentru vânătoarea de fantome

Nu aveți nevoie de mult echipament pentru a merge în prima aventură de vânătoare de fantome. Deoarece echipamentul de vânătoare de fantome poate fi costisitor, recomandăm ca începătorii să testeze mai întâi apele cu echipament de bază.

„Elementele de bază” sunt:

  • Aparat de inregistrat
  • Cameră foto/video
  • Binoclu
  • Detector de radiații electromagnetice (K2 EMF Meter)

Cu toate acestea, dacă doriți să vă îmbunătățiți echipamentul, iată următorul nivel:

  • Detector de temperatură cu infraroșu
  • Detector de mișcare (REM Pod)
  • Dispozitiv de ascultare parabolic (Spirit Box)
  • Spirit box sau scaner electronic de fenomene vocale (EVP).

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending