Conectează-te cu noi

Business

2 Mari Greșeli a Unui Site Pe Care Companiile Le Ratează Întotdeauna

Publicat

pe

2 Mari greșeli a unui site pe care companiile le ratează întotdeauna

De la începutul COVID-19, 68% dintre consumatori au așteptări mult mai mari cu privire la capacitățile digitale ale întreprinderilor. Multe companii au profitat de această oportunitate pentru a-și introduce sau îmbunătăți serviciile ca răspuns, oferind o nouă poartă de acces pentru a atrage clienți. Până în prezent, unii pot încă subestime puterea unui site. Cu toate acestea, este esențial pentru comercializarea afacerii dumneavoastră, mari sau mici.

Un site bine conceput nu numai că permite oamenilor să știe că afacerea dumneavoastră există. Are o valoare imensă și este folosită în mai multe scopuri: este un instrument pentru a atrage potențiali clienți pentru a crește vânzările viitoare, educă clienții existenți și poate fi, de asemenea, un instrument de recrutare pentru a atrage personal mai talentat.

Sunteți îngrijorați că site-ul nu funcționează?

Vă rugăm să priviți următoarele 2 greșeli mari pe care este necesar să le remediați pentru a evita pierderea clienților.

#1 Fără design de site responsive – utilizatorii caută pe mobil

Se așteaptă acum ca site-urile de pe telefoane să fie făcute mai bine ca niciodată, din cauza creșterii comportamentului de navigare pe internet de la coronavirus. Este o modalitate eficientă de a permite clienților să interacționeze și să învețe de la brandul dumneavoastră fără a fi deranjați.

Un site grozav care răspunde la diferite dispozitive digitale arată cât de stabilită este compania dumneavoastră, permițându-vă să câștigați clienții cu mult mai multă încredere.

#2 Având informații de contact ascunse sau fără informații de contact – utilizatorii au nevoie de o modalitate de a vă contacta de pe site-ul dumneavoastră

Informațiile de contact ar trebui plasate acolo unde sunt ușor accesibile pentru clienți pentru a le găsi ușor și rapid. Mulți oameni sunt încă pasionați de o structură de școală veche a unei pagini separate „Contactați-ne”, cu toate acestea, nu face decât să adauge complexitate, iar majoritatea utilizatorilor nu au timp.

Informațiile de contact arată detalii precum valoarea companiei dumneavoastră, personalul de încredere, locația și informațiile de contact. De asemenea, ajută la construirea unei reputații excelente, permițând clienților să intre în contact cu compania dumneavoastră cât mai curând posibil.

Rămâneți la curent cu noile trenduri

În această eră digitală înfloritoare, consumatorii judecă un magazin online în 50 de milisecunde înainte de a decide dacă să rămână sau să plece. Prin urmare, site-ul este cheia pentru a reflecta imaginea companiei dumneavoastră, produsele și serviciile pe care le furnizează. Un site prost nu numai că degradează credibilitatea afacerii, ci și relația de încredere dintre dumneavoastră și clienți.

Când faceți o schimbare a site-ului, țineți întotdeauna cont de singurul scop al site-ului dumneavoastră și priviți din când în când munca concurenței sau a altei companii. Notarea caracteristicilor care vă plac și care nu vă plac la experiența lor de utilizator este o modalitate excelentă de a îmbunătăți aceste aspecte ale site-ului. Deoarece opinia dumneavoastră despre site este părtinitoare, păstrați întotdeauna o minte deschisă pentru feedback și discuții din partea echipei de vânzări și marketing pentru îmbunătățiri suplimentare, astfel încât să vă puteți îmbunătăți cu adevărat jocul și să vă distingeți în industria dumneavoastră.

Ca întotdeauna, investind timp și efort pentru a vă îmbunătăți magazinul online, făcând acest lucru, veți îmbunătăți experiența digitală a clienților actuali și viitori, precum și obțineți o poziție superioară a brandului. Desigur, puteți oricând să contactați o echipă de designeri și dezvoltatori digitali pentru a vă ghida!

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending