Conectează-te cu noi

Business

5 Greșeli Cheie de Evitat Atunci Când Proiectați un Site

Publicat

pe

5 Greșeli Cheie de Evitat Atunci Când Proiectați un Site | Zicala.ro

Dezvoltarea site-ului a parcurs un drum lung de la lansarea internetului la sfârșitul anilor 1980. Din moment ce lumea s-a îndreptat atât de mult către consumerismul online în ultimele decenii, competiția pentru a avea un site dinamic, care să oprească traficul nu a fost niciodată mai mare.

În zilele noastre, o agenție de design se ocupă de procesele de design și dezvoltare ale celor mai de succes site-uri. Problema este că și dezvoltatorii profesioniști fac uneori greșeli care se pot dovedi costisitoare.

Ceea ce pare o mică greșeală la început, poate avea ca rezultat un site care este greu de navigat, este incompatibil cu dispozitivele mobile și nu va ajunge niciodată la publicul vizat. Puteți la fel de bine să deschideți o fereastră și să aruncați în vânt bancnote de 100 de lei, este o pierdere totală de timp și bani.

Există multe lucruri de care trebuie să fiți conștienți pentru a vă asigura că site-ul este un succes și greșelile comune la care sunt victimele designerii. Să examinăm 5 greșeli cheie de evitat atunci când proiectăm un site.

Call to Action

Site-urile ar trebui să aibă un obiectiv cheie sau un îndemn la acțiune, care este un set de tactici diferite utilizate pentru a viza un anumit public și să îi încurajeze să interacționeze cu acesta. Dacă acel public nu poate fi atins, atunci întregul proces este un eșec.

Când construiți un site, gândiți-vă dacă conținutul și imaginile sunt relevante pentru produsul sau serviciul pe care încercați să îi faceți reclamă și dacă link-urile pe care le furnizați nu sunt doar utile, ci se deschid ușor pe orice dispozitiv. Dacă nu vă puteți atrage publicul în primele secunde de vizionare, atunci spuneți la revedere.

Găsiți modalități inteligente de optimizare a marketingului de conversie care va maximiza activitatea pe site. Gândiți-vă la propoziții inteligente care oferă un mesaj clar și păstrați atenția cititorului suficient de mult pentru a-i atrage.

Compatibilitate mobilă

Ceea ce arată grozav pe ecranul unui computer sau laptop poate să nu se traducă atunci când este vizualizat de pe un dispozitiv mai mic sau mobil. Mai mult de 50% dintre oameni își folosesc telefoanele mobile pentru orice în aceste zile, de la cumpărături la întâlniri; dacă site-ul nu este compatibil, veți pierde mult timp. Luați în considerare ce imagini și fonturi de text vor funcționa pe dispozitive mai mici, nu are rost să aveți text de lux și imagini intermitente dacă nu se încarcă pentru jumătate din populație.

Timpi lungi de încărcare

Un lucru pe care îl știm despre oameni este că sunt în mare parte nerăbdători și timpul lor este prețios. Dacă site-ul dumeavoastră durează prea mult să se încarce sau link-urile duc la puncte fără fund, atunci așteptați-vă ca oamenii să renunțe înainte de a vă exprima punctul de vedere.

Asigurați-vă că testați și actualizați frecvent link-urile pentru a evita zona *404 PAGE NOT FOUND, care determină instantaneu o persoană să caute în altă parte. Evitați imaginile și fonturile prea complicate, deoarece acestea pot dura mai mult pentru încărcare și înlocuiți pluginurile lente și temele prea complicate.

Fără SEO sau Analytics

Instrumentele de diagnosticare, cum ar fi SEO și analizele, pot fi esențiale în găsirea zonelor în care site-ul dumneavoastră ar putea eșua. Optimizarea SEO va asigura ca site-ul dumneavoastră să se claseze mai sus pe principalele motoare de căutare (cum ar fi Google și Bing). Cu cât sunteți mai jos în rang, cu atât site-ul este mai puțin probabil să fie văzut.

Analytics oferă designerilor avantajul de a vedea ce face publicul lor pe site. În ce zone au stat cel mai mult timp și ce legături au urmat. De asemenea, oferă informații cheie despre clasarea și popularitatea site-ului dumneavoastră.

Lipsă de informație

Oamenii vă vizitează site-ul dintr-un motiv, așa că nu-i dezamăgiți dacă nu reușesc să livreze informațiile promise. Dacă informațiile cheie nu sunt găsite rapid și ușor, conținutul este prea întins sau formularea este prea complicată, atunci așteptați-vă ca utilizatorii să meargă mai departe.

Vreți să atrageți atenția oamenilor de îndată ce ajung pe pagina dumneavoastră. Cu propoziții strategice și imagini captivante, abordați motivul lor de a fi acolo, în primul rând. Asigurați-vă că conținutul este aliniat cu îndemnul la acțiune și, dacă nu, abandonați-l și începeți din nou.

Concluzie

Greșelile ne învață lecții importante, dar o greșeală în dezvoltarea site-ului este doar rău pentru afaceri. Petrecerea timpului pentru a vă asigura că toate componentele site-ului funcționează împreună va da roade, mai ales când numărul de vizitatori crește vertiginos și obțineți profit.

Nu trebuie să fiți un geniu pentru a crea un site dinamic pentru a face bani, trebuie doar să știți cum poate funcționa sistemul în favoarea dumneavoastră. Pentru a profita la maximum de design și dezvoltarea web, acoperiți-vă toate bazele, apoi reveniți și verificați-le din nou. Merită să fiți prea precauți!

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending