Conectează-te cu noi

Gaming

Anul Acesta în Gaming – 2022

Publicat

pe

Anul Acesta în Gaming - 2022 | Zicala.ro

Indiferent dacă jucați jocuri de aventură, MMO-uri sau cu împușcături, 2022 este un an interesant pentru toți jucătorii și are potențialul de a fi cel mai mare an din toate timpurile. Desigur, va trebui să așteptăm până la sfârșitul anului pentru a juca unele dintre cele mai palpitante jocuri AAA.

Anul trecut nu a fost un an rău pentru jocurile video, dar nu a fost anul în care ar fi putut fi considerat cel mai bun an pentru gaming.

Aceasta nu este o listă completă a fiecărui joc care urmează să fie lansat în 2022 și nu include numeroasele hituri indie care vor urma, fără îndoială, cum ar fi Inscription în 2021. Acestea sunt toate jocurile majore care vor fi jucate anul viitor de care ar trebui să fiți conștienți de ele.

Elden Ring

Sfidăm pe oricine să numească o pereche mai puternică decât Hidetaka Miyazaki, creatorul Dark Souls și George R. R. Martin, autorul cărții Game of Thrones. Creatorul Game of Thrones a ajutat la crearea știrilor și a miturilor pentru acest RPG de acțiune masiv, care, la fel ca predecesorii săi, jocurile Souls, Bloodborne și Sekiro: Shadows Die Twice, pune accent pe explorare și luptă dură în third person.

Dar de data aceasta, totul are loc într-un mediu masiv de open-world. Jocurile Souls sunt cunoscute pentru că sunt dificile, dar Elden Ring este un joc obligatoriu anul acesta dacă apreciați dificultățile de pedepsire și vreți să vă pierdeți într-un univers fantastic și fascinant.

Tiny Tina’s Wonderlands

Tiny Tina’s Wonderlands îi va satisface pe cei care au tânjit mai mult după Borderlands. Este un spin-off din franciza populară Gearbox, precum și un fel de continuare a DLC-ului Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep de la Borderlands 2. Tiny Tina este un RPG fantastic care scoate la iveală marile arme: Andy Samberg, Will Arnett și Wanda Sykes vor juca toți ca actori vocali pentru joc.

Starfield

Acesta are potențialul de a fi cel mai bun joc al anului. Starfield este un nou IP de la Bethesda, studioul din spatele Fallout și The Elder Scrolls, care a fost numit „Skyrim în spațiu”. Asta înseamnă că puteți juca peste 100 de ore și totuși nu vedeți totul. Are loc peste 300 de ani de acum înainte, după un conflict brutal între două facțiuni, iar dumneavoastră luați rolul unui modest explorator spațial. Starfield va fi disponibil doar pe Xbox One X|S și PC prin Game Pass.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Uncharted: Legacy of Thieves Collection nu este o nouă intrare în renumita serie de acțiune și aventură a lui Naughty Dog, dar oferă scuza perfectă pentru a revedea două dintre cele mai bune titluri ale sale, sosind exact la timp pentru adaptarea cinematografică Uncharted să apară în cinematografe.

Uncharted 4: A Thief’s End și Uncharted: The Lost Legacy, ambele reconstruite pentru PS5 și includ atât setări grafice de 60fps, cât și 120fps, precum și audio spațial și capacitate DualSense.

OlliOlli World

Jocurile de skateboarding, cum ar fi Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 și Skate City pe Apple Arcade, precum și simulatoare precum Skater XL, au reapărut în ultimii ani, absorbind o parte semnificativă a timpului nostru.

Dar mai întâi, au fost jocurile OlliOlli, care au încapsulat perfect binecunoscuta dependență one-more-go a genului. A treia intrare a seriei este cea mai ambițioasă de până acum, înlocuind imaginile cu pixeli cu un aspect desenat manual care amintește de un desen animat de sâmbătă dimineața, precum și căi ramificate și linii de misiuni.

Pare a fi un joc mai drăgălaș, mai prietenos decât predecesorii săi, care a fost ușor de jucat, dar avem încredere în creatorul Roll7 pentru a menține jocul extrem de rafinat bazat pe trucuri al seriei.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

În forma blocată a Lego, Saga Skywalker vă oferă o altă șansă de a vă scufunda în universul fantastic SF al lui George Lucas. Dar aceasta nu este doar o reluare a Saga-ului complete cu Trezirea forței introdusă pentru o bună măsură: aceasta prezintă o călătorie în spațiu real Lego Star Wars: Saga Skywalker.

Filmele existente în joc sunt recreate și le puteți juca în orice ordine doriți, dar veți putea, de asemenea, să explorați spațiul, așa cum ați putea face în Manhattanul lui Lego Marvel Superheroes. De asemenea, puteți lupta și explora interioarele Distrugătoarelor Stele, care sunt fiecare construite din 18 milioane de cărămizi digitale.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gaming

Este Legal să Folosiți Hack-uri în Warzone?

Publicat

pe

By

Este Legal să Folosiți Hack-uri în Warzone? | Zicala.ro

Există multe modalități de a urca în ranking pe Call of Duty: Warzone, dar hack-urile și trucurile nu sunt una dintre ele. Deși există o mulțime de hack-uri în Warzone nedetectate, folosirea lor este încă considerată înșelăciune. Trișarea în orice joc vă oferă un avantaj nedrept față de alți jucători, iar Warzone nu este diferit. Veți fi interziși să mai jucați dacă sunteți prinși folosind hack-uri. Deci, dacă doriți să progresați în Warzone, este mai bine să depuneți timp și efort pentru a exersa și a învăța jocul.

Este legal să folosiți hack-uri și trucuri în Warzone?

Există o mulțime de dezbateri cu privire la legalitatea sau nu a utilizării hack-urilor și trucurilor în jocul online Warzone. Nu există un răspuns corect sau greșit. Totuși, totul se rezumă la preferințele personale.

Acestea fiind spuse, există câteva lucruri de reținut dacă decideți să utilizați hack-uri și trucuri.

În primul rând, ați putea fi banați pe Warzone dacă sunteți prinși. În al doilea rând, chiar dacă nu sunteți prinși, folosirea hack-urilor și trucurilor elimină jocul corect și echilibrat de care ar trebui să se bucure toată lumea.

Care sunt unele trucuri comune în Warzone?

Există câteva moduri diferite prin care oamenii pot trișa în Warzone. Unele dintre cele mai obișnuite metode includ utilizarea boților pentru a cultiva resurse, utilizarea exploit-urilor pentru a obține un avantaj sau utilizarea software-ului terță parte pentru a vă oferi un avantaj nedrept.

Boții sunt cea mai comună formă de înșelăciune în Warzone. Sunt programe care pot automatiza sarcini specifice, cum ar fi colectarea de resurse sau producția unitară. Acest lucru le poate permite jucătorilor să adune rapid o armată mare, oferindu-le un avantaj semnificativ față de adversarii lor.

Exploit-urile sunt o altă formă comună de înșelăciune. Cu toate acestea, aceștea sunt erori în codul jocului care pot fi exploatate pentru a obține un avantaj nedrept. De exemplu, ar putea exista un exploit care vă permite să vedeți prin pereți sau un exploit care vă permite să construiți unități gratuit.

Software-ul terță parte este orice program care nu are legătură directă cu jocul în sine. Acestea pot include hack-uri de hărți, care vă permit să vedeți întreaga hartă și toate unitățile adversarului, sau roboții țintiți, care vizează și împușcă automat inamicii pentru dumneavoastră.

Folosirea oricăreia dintre aceste metode este considerată înșelăciune și este împotriva regulilor majorității jocurilor Warzone. Dacă veți fi prinși trișând, probabil veți fi excluși din competiție.

Cum funcționează hack-urile și trucurile în Warzone?

Există o mulțime de moduri prin care oamenii pot trișa în jocul Warzone. Cele mai comune metode sunt aimbots, wallhack-urile și hack-urile ESP.

Aimboturile sunt programe care vor viza și trage automat pentru dumneavoastră. Sunt foarte eficienți în uciderea adversarilor, dar pot fi foarte dificili. Wallhack-urile vă permit să vedeți prin pereți, ceea ce poate fi foarte util în găsirea și uciderea adversarilor. Hack-urile ESP vă oferă informații despre unde sunt adversarii, ce poartă aceștia și multe altele.

Cu toate acestea, există multe alte moduri de a înșela în Warzone, dar acestea sunt unele dintre cele mai comune. Trișarea vă poate oferi un avantaj semnificativ în joc, dar poate fi și foarte dificilă. Dacă sunteți prinși trișând, puteți fi excluși din competiție.

Hack-urile și trucurile în Warzone sunt detectabile?

Da, hack-urile și trucurile din Call of Duty: Warzone sunt detectabile. Iată un exemplu:

Un jucător folosește un aimbot pentru a obține fraguri ușoare. Aimbot-ul este un program care ajută jucătorul să țintească, făcând foarte dificil pentru alții să-l omoare. Alți jucători observă că acest jucător pare să primească o cantitate anormală de fraguri și le raportează dezvoltatorilor jocului. Mai mult, dezvoltatorii investighează apoi și descoperă că jucătorul folosește un aimbot. Jucătorul este apoi exclus din joc.

Acum ați aflat informații utile cu privire la utilizarea hack-urilor și trucurilor în Warzone. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să lăsați un comentariu mai jos.

Continuați lectura

Gaming

Ce Este un MMORPG?

Publicat

pe

By

Ce Este un MMORPG? | Zicala.ro

Un joc de rol online masiv multiplayer (MMORPG) este un joc video care combină atât caracteristicile jocurilor de rol, cât și ale jocurilor multiplayer.

MMORPG-urile le permit jucătorilor să intre în lumea în care joacă. Cu o combinație de NPC-uri sau personaje nejucabile și personalizare a caracterelor, acest gen le permite oamenilor să se simtă mai mult atunci când joacă jocul. Nu numai asta, dar și capacitatea de a vă conecta și de a vă juca cu oameni la scară largă este ceva de care alte jocuri duc lipsă.

Mulți factori fac MMORPG-urile unice. Unul dintre cei mai importanți factori este dimensiunea lumii de joc. MMORPG-urile sunt de obicei plasate în lumi virtuale mari cu sute sau chiar mii de jucători, permițând o experiență de joc mult mai captivantă și mai realistă.

Un alt factor critic este aspectul social al MMORPG-urilor. Jucătorii pot interacționa între ei în diferite moduri, inclusiv prin chat, forumuri și evenimente din joc. Această interacțiune socială este o parte vitală a jocului și ajută la crearea unei comunități de jucători.

În cele din urmă, MMORPG-urile au adesea sisteme de joc foarte detaliate și complexe. Jucătorii pot petrece mult timp explorând lumea jocului și ridicând nivelul personajelor, iar această profunzime și complexitate îi pot menține pe jucători implicați timp de multe ore.

Cele mai bune MMORPG-uri din 2022

Acum înțelegeți bine ce sunt exact MMORPG-urile, acum este partea distractivă, alegerea unui joc! Din fericire, în 2022 există multe opțiuni din care să alegeți, fiecare cu puncte de vânzare foarte diferite:

World of Warcraft

Blizzard, dezvoltatorul de jocuri celebre precum StarCraft, nu și-a dezamăgit fanii când a scos jocuri care să capteze inimile jucătorilor. World of Warcraft este cel mai mare și mai de succes joc MMORPG, cu peste 26 de milioane de jucători activi. Jocul poate avea o interpretare diferită față de jucătorii din generația de astăzi. Totuși, recunoaște că jocul are o populație mare de jucători și un gameplay minunat, cu o progresie excelentă a personajelor pe care oamenii o iubesc.

Final Fantasy XIV: Endwalker

Final Fantasy este binecunoscut în comunitatea jocurilor de rol. Nu numai că are o bază uriașă de fani, dar oferă și un gameplay fantastic și oferă experiența de care are nevoie comunitatea online. Igitems spune că dacă sunteți în căutarea unui joc cu valoare de rejucare infinită, nu căutați mai departe decât Final Fantasy XIV. Întotdeauna există ceva nou de făcut și noi modalități de a vă îmbunătăți caracterul. Odată ce ați ajuns la nivel maxim, începe adevărata distracție, deoarece veți stăpâni toate locurile de muncă disponibile și veți accesa conținutul final al jocului, oferindu-vă o gustare a tot ceea ce oferă jocul.

EVE Online

EVE Online este un MMORPG spațial. Jucătorii EVE pot participa în multe profesii, inclusiv minerit, producție, comerț, explorare și luptă, făcând jocul destul de complex pentru un jucător nou. Jocul este popular pentru amploarea, complexitatea, cantitatea mare de sisteme stelare, plante și baza de jucători în creștere.

RuneScape

În comparație cu primele jocuri enumerate, RuneScape este un joc destul de vechi gratuit. În ciuda acestui fapt, jocul este perfect pentru cei care doresc să-și înceapă călătoria ca jucător MMORPG. Jocul are aproximativ 11 milioane de conturi active și este recunoscut de Guinness World Records drept cel mai mare MMORPG gratuit din lume. Este un joc fantasy situat în epoca medievală în care jucătorii pot lupta cu monștri, pot finaliza misiuni și pot interacționa cu alți jucători.

Black Desert Online

Unul dintre punctele de vânzare ale MMORPG-urilor este calitatea grafică a acestor jocuri. Ca și RuneScape, acest joc este plasat într-o lume medievală cu un amestec de elemente de fantezie și realiste. Jocul va oferi jucătorilor o lume vastă și detaliată de explorat, cu o mare varietate de lucruri de făcut. Jocul este conceput pentru a fi foarte personalizabil, cu un accent puternic pe conținutul creat de jucători. Jocul va avea multe caracteristici pentru a încuraja jucătorii să interacționeze între ei. Acestea includ un sistem comercial robust, un sistem politic extins și o serie de minijocuri și activități la care jucătorii pot participa.

Concluzie

MMORPG-urile sunt un gen unic și popular de jocuri video care oferă jucătorilor o lume mare și captivantă de explorat, sisteme complexe de joc și interacțiune socială cu alți jucători. Acești factori fac din MMORPG-urile o experiență de joc plăcută și captivantă pentru milioane de oameni din întreaga lume.

Continuați lectura

Gaming

4 Motive care explică Traficul uriaș către Site-urile Mobile

Publicat

pe

By

4 Motive care explică Traficul uriaș către Site-urile Mobile | Zicala.ro

Cazinourile mobile au înregistrat o creștere a numărului de utilizatori în ultimii ani. Dar de ce este așa? Mai jos sunt menționate patru motive care sunt responsabile pentru creșterea traficului către site-urile de cazinouri mobile online.

Comoditate la îndemână

Când vine vorba de jocuri, confortul joacă un rol foarte important. Înainte de boom-ul IT, oamenii vizitau cazinourile tradiționale pentru a juca jocuri. După boom-ul IT, jocurile pentru computer și desktop au devenit populare. Când telefoanele mobile au început să preia industria jocurilor de noroc, multe site-uri de cazinouri mobile online au început să valorifice această piață în creștere și profitabilă și au lansat aplicații mobile. Aceste aplicații oferă acces la o gamă largă de jocuri de masă, cărți, jocuri live și sloturi. Pentru pasionații de cazinouri, telefoanele mobile sunt un avantaj, deoarece pot juca la un cazinou oriunde și în orice moment. Ei pot experimenta un cazinou din viața reală în confortul propriilor case. Jocurile mobile au rezolvat problema flagrantă a confortului și accesibilității. Este de așteptat ca industria jocurilor mobile să crească în următorii câțiva ani, multe companii internaționale de jocuri concentrându-se pe exploatarea pieței mobile în creștere și promițătoare din țările în curs de dezvoltare. Smartphone-urile au devenit un mediu de joc foarte popular.

Conectivitate la maxim

Conectivitatea 4G a devenit un lucru obișnuit în majoritatea țărilor. Cazinourile mobile necesită o conexiune stabilă la internet, deoarece consumă o mulțime de date. Persoanele cu conexiune de date 4G pot avea o experiență de joc fără probleme, fără buffer, fluidă și captivantă. Cu conexiuni puternice și rapide la internet, jucătorii pot accesa funcții precum streaming live, streaming video, navigare pe rețelele sociale etc. Pot beneficia chiar și de funcții precum tehnologia live și realitatea virtuală în jocuri. Deoarece oamenii își permit o conexiune bună la internet datorită tarifelor lor ieftine, cazinourile mobile prosperă în spațiul de joc. Unele țări sunt deja în discuții pentru introducerea conexiunii la internet 5G în țările lor. În prezent, Coreea de Sud este țara care oferă conexiune 5G, care este, de asemenea, cunoscută a fi una dintre cele mai bune destinații de jocuri din lume.

Diversitate în jocuri

Cazinourile tradiționale au limitări în opțiunile lor de joc. Cazinourile mobile sunt construite astfel încât jucătorii să poată accesa multe jocuri precum ruleta, blackjack, poker, sloturi etc. În plus. Jocurile mobile sunt compatibile cu configurația mobilă. Jocurile live sunt, de asemenea, disponibile la cazinourile mobile pentru a duce experiența jocurilor de noroc la nivelul următor. Dacă jucătorii nu sunt mulțumiți de experiența lor la un cazinou, pot trece cu ușurință la un alt cazinou mobil. Cazinourile mobile au facilitat plata, deoarece jucătorii pot plăti direct din portofelele lor mobile.

Concetrare pe calitate

Noile tendințe tehnologice au fost responsabile pentru reînnoirea și îmbunătățirea experienței de joc pe mobil. Cazinourile mobile sunt cunoscute pentru că oferă grafică captivantă, design uimitor și coloane sonore captivante. Estetica generală a jocului este atrăgătoare și fascinantă. Operatorii de jocuri pun accent pe calitate și pun multă experiență și bani pentru a actualiza în mod constant jocurile în interesul utilizatorului. Tendințele precum tehnologia cloud, realitatea augmentată și inteligența artificială fac deja tururi în industria cazinourilor mobile. Odată ce aceste caracteristici sunt integrate în cazinourile mobile, ele vor schimba modul în care jocurile de noroc au fost practicate de-a lungul atât de mulți ani.

Continuați lectura
Nord VPN Black Friday
Atlas VPN Black Friday

Prindeți Reducerile

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro

Facebook

Trending