Conectează-te cu noi

Gaming

Anul Acesta în Gaming – 2022

Publicat

pe

Anul Acesta în Gaming - 2022 | Zicala.ro

Indiferent dacă jucați jocuri de aventură, MMO-uri sau cu împușcături, 2022 este un an interesant pentru toți jucătorii și are potențialul de a fi cel mai mare an din toate timpurile. Desigur, va trebui să așteptăm până la sfârșitul anului pentru a juca unele dintre cele mai palpitante jocuri AAA.

Anul trecut nu a fost un an rău pentru jocurile video, dar nu a fost anul în care ar fi putut fi considerat cel mai bun an pentru gaming.

Aceasta nu este o listă completă a fiecărui joc care urmează să fie lansat în 2022 și nu include numeroasele hituri indie care vor urma, fără îndoială, cum ar fi Inscription în 2021. Acestea sunt toate jocurile majore care vor fi jucate anul viitor de care ar trebui să fiți conștienți de ele.

Elden Ring

Sfidăm pe oricine să numească o pereche mai puternică decât Hidetaka Miyazaki, creatorul Dark Souls și George R. R. Martin, autorul cărții Game of Thrones. Creatorul Game of Thrones a ajutat la crearea știrilor și a miturilor pentru acest RPG de acțiune masiv, care, la fel ca predecesorii săi, jocurile Souls, Bloodborne și Sekiro: Shadows Die Twice, pune accent pe explorare și luptă dură în third person.

Dar de data aceasta, totul are loc într-un mediu masiv de open-world. Jocurile Souls sunt cunoscute pentru că sunt dificile, dar Elden Ring este un joc obligatoriu anul acesta dacă apreciați dificultățile de pedepsire și vreți să vă pierdeți într-un univers fantastic și fascinant.

Tiny Tina’s Wonderlands

Tiny Tina’s Wonderlands îi va satisface pe cei care au tânjit mai mult după Borderlands. Este un spin-off din franciza populară Gearbox, precum și un fel de continuare a DLC-ului Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep de la Borderlands 2. Tiny Tina este un RPG fantastic care scoate la iveală marile arme: Andy Samberg, Will Arnett și Wanda Sykes vor juca toți ca actori vocali pentru joc.

Starfield

Acesta are potențialul de a fi cel mai bun joc al anului. Starfield este un nou IP de la Bethesda, studioul din spatele Fallout și The Elder Scrolls, care a fost numit „Skyrim în spațiu”. Asta înseamnă că puteți juca peste 100 de ore și totuși nu vedeți totul. Are loc peste 300 de ani de acum înainte, după un conflict brutal între două facțiuni, iar dumneavoastră luați rolul unui modest explorator spațial. Starfield va fi disponibil doar pe Xbox One X|S și PC prin Game Pass.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Uncharted: Legacy of Thieves Collection nu este o nouă intrare în renumita serie de acțiune și aventură a lui Naughty Dog, dar oferă scuza perfectă pentru a revedea două dintre cele mai bune titluri ale sale, sosind exact la timp pentru adaptarea cinematografică Uncharted să apară în cinematografe.

Uncharted 4: A Thief’s End și Uncharted: The Lost Legacy, ambele reconstruite pentru PS5 și includ atât setări grafice de 60fps, cât și 120fps, precum și audio spațial și capacitate DualSense.

OlliOlli World

Jocurile de skateboarding, cum ar fi Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 și Skate City pe Apple Arcade, precum și simulatoare precum Skater XL, au reapărut în ultimii ani, absorbind o parte semnificativă a timpului nostru.

Dar mai întâi, au fost jocurile OlliOlli, care au încapsulat perfect binecunoscuta dependență one-more-go a genului. A treia intrare a seriei este cea mai ambițioasă de până acum, înlocuind imaginile cu pixeli cu un aspect desenat manual care amintește de un desen animat de sâmbătă dimineața, precum și căi ramificate și linii de misiuni.

Pare a fi un joc mai drăgălaș, mai prietenos decât predecesorii săi, care a fost ușor de jucat, dar avem încredere în creatorul Roll7 pentru a menține jocul extrem de rafinat bazat pe trucuri al seriei.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

În forma blocată a Lego, Saga Skywalker vă oferă o altă șansă de a vă scufunda în universul fantastic SF al lui George Lucas. Dar aceasta nu este doar o reluare a Saga-ului complete cu Trezirea forței introdusă pentru o bună măsură: aceasta prezintă o călătorie în spațiu real Lego Star Wars: Saga Skywalker.

Filmele existente în joc sunt recreate și le puteți juca în orice ordine doriți, dar veți putea, de asemenea, să explorați spațiul, așa cum ați putea face în Manhattanul lui Lego Marvel Superheroes. De asemenea, puteți lupta și explora interioarele Distrugătoarelor Stele, care sunt fiecare construite din 18 milioane de cărămizi digitale.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending