Conectează-te cu noi

Gaming

Ghid de Bază în Creșterea Nivelului în Lost Ark

Publicat

pe

Ghid de Bază în Creșterea Nivelului în Lost Ark | Zicala.ro

Cel puțin, lansarea în vest a lui Lost Ark a venit de mult. Chiar dacă mulți jucători sunt încă prinși în cozi uriașe, jocul este în sfârșit în mâinile lor. Dar merită așteptarea?

Va trebui să ne uităm la consensurile esențiale pentru a răspunde la această întrebare. Cu camera sa izometrică și lupta de acțiune comparabilă cu titlurile lui Blizzard, Lost Ark amintește de Diablo. Este, de asemenea, un MMO în esență, cu raiduri, zone mari de explorat și abilități care nu sunt de luptă, cum ar fi agricultura, stabilirea de fortărețe și dezvoltarea breslei.

Această combinație neobișnuită, combinată cu faptul că jocul s-a extins în liniște departe de publicul occidental de ani de zile, îl face unul dintre cele mai intrigante jocuri dintr-o lume care încă așteaptă ca Diablo 4, sau orice alt joc cu valori de producție acceptabile, să-l întreacă.

Publicul numeros pe care Lost Ark a atras-o până acum reflectă această emoție. Mai întâi, odată cu debutul cu acces anticipat, apoi mai târziu în săptămânile trecute, când a devenit unul dintre cele mai populare jocuri pe Steam din toate timpurile.

Dacă sunteți un jucător de jocuri single player și jocuri precum Need For Speed, Far Cry sau Fifa sunt genul dumneavoastră, dar v-ați urcat în trenul hype-ului pentru Lost Ark ca toți ceilalți, atunci acest ghid v-ar putea ajuta.

Acest tutorial vă va oferi un ghid de bază pentru a facilita procesul creștere în nivel în Lost Ark minunat. Lost Ark este un MMO, iar pentru jucătorii care încearcă acest gen pentru prima dată, ar putea fi puțin intimidant.

Deși nivelul 50 este cel mai înalt nivel din Lost Ark, nivelul vostru nu se oprește aici. Pentru a obține recompense la nivelul întregului cont, veți porni într-o călătorie pentru a vă ridica la nivel echipamentul și pentru a finaliza Tomul Aventurierului (piese de colecție).

Misiuni principale, misiuni secundare, evenimente

Personajele din Lost Ark încep de la nivelul 10. Limita actuală este nivelul 50, iar maximul este nivelul 60. Deoarece conținutul principal nu începe până la sfârșitul jocului, iar premiile vor fi acordate în mod regulat până atunci, jucătorii ar trebui să se concentreze pe atingerea nivelului maxim cât mai curând posibil.

Creșterea în nivel este primul dintre numeroasele obstacole pe care jucătorii trebuie să le înfrunte înainte de a ajunge la finalul jocului în Raiders of the Lost Ark. Din fericire, crescutul în nivel în Lost Ark este, de asemenea, ușor.

Finalizarea misiunii de poveste principală va oferi jucătorilor cea mai mare experiență. Ca urmare, dacă scopul principal al unui jucător este să urce nivelul, acesta ar trebui să aibă prioritate. Nivelul 40 ar trebui să fie atins doar prin finalizarea Misiunilor din povestea principală.

Misiunile secundare oferă aproape la fel de multă experiență ca și misiunile din povestea principală și sunt destul de simplu de efectuat pe lângă misiunile din povestea principală.

Jucătorii ar trebui să le apuce ori de câte ori le văd și să le folosească pentru a câștiga o cantitate semnificativă de experiență.

De-a lungul cursului Arca pierdută, vor apărea o serie de Misiuni Subite. Ele sunt de obicei simplu de realizat, în ciuda constrângerilor de timp și a zonelor restrictive în care trebuie efectuate. Ele oferă mai multă experiență decât alte misiuni și ar trebui să fie terminate ori de câte ori este posibil.

Temnițe

Curățarea temnițelor le va oferi pasionaților „Diablo” „simțurile” anumitor mecanici familiare. Acest lucru îi va mulțumi pe pasionații de diablo ai vibrațiilor vechi, în timp ce îi va răsplăti pe jucători cu o experiență decentă.

Obiectivul principal al Lost Ark ar trebui să fie să ajungă la finalul jocului. Haos Dungeons, Voyages și Guardian Raids vor fi toate puternic populate. Cu toate acestea, multiplayer-ul este util odată ce prologul este terminat, dar nu este cu adevărat util până la sfârșit.
Solo totul până când atingeți limita de nivel 50 pentru a obține cel mai mult timp de joacă și bonusuri. În acel moment, invitați câțiva prieteni și atingeți finalul jocului împreună.

Upgradarea itemelor

Este posibil să investiți resurse în echipamente și apoi să transferați acele niveluri de echipamente pe echipamente noi. Aceasta este o procedură care va fi folosită frecvent în finalul jocului. Este posibil să o faceți și la niveluri mai mici, deși nu este recomandat.

Confruntarea cu echipamentele învechite este deja un proces. A trebui să petreceți timp transferând aceste resurse către echipamente mai noi. Când ridicați orice echipament găsit, jocul este ușor de învins. Așteptați până mai târziu pentru a utiliza acest sistem.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending