Conectează-te cu noi

Aplicații

Aplicații Android Pe Care Ar Trebui Să Le Aveți Pe Telefon

Publicat

pe

Aplicații Android Pe Care Ar Trebui Să Le Aveți Pe Telefon | Zicala.ro

Dacă doriți să folosiți telefonul mobil pentru altceva decât pentru a apela și a naviga pe Facebook, iată câteva dintre cele mai populare aplicații Android.

Vă vom transforma gadgetul într-un obiect mult mai util decât înainte. Poate că această listă va avea o aplicație pe care o veți iubi foarte mult.

Fluid Simulation Free

Această aplicație vă va atrage atenția de la început. După instalare, veți observa că va afișa o serie de imagini colorate, o simulare de fluide sau un fel de plasmă. De fiecare dată când apăsați pe display sau când glisați, pe ecran va apărea o „explozie” de culoare, un set de lumini foarte plăcut. Aplicația are și multe setări, mai multe aspecte pot fi personalizate. De la intensitatea luminii la modul în care acele particule se mișcă pe măsură ce atingeți ecranul, viteză etc. Interesant, poate fi folosit și ca tapet, unul live!

Pottery.ly 3D – Relaxing Ceramic Maker

La prima vedere, pare o aplicatie pentru cei mici, sau una pentru cei pasionati de obiectele ceramice, de la conceptie până la decor. Cu toate acestea, aplicația are peste 1 milion de instalări și este apreciată în magazinul de aplicații. Poate fi instalat de oricine, să zicem că este un tip de aplicație/joc, unul care vă va relaxa puțin. Trebuie să proiectați diverse obiecte de lut, să le creați și apoi să le decorați.

Antistress – relaxation toys

Peste 10 milioane de instalări și un rating foarte bun în Google Play, 4,4 din 5. Aceasta este o aplicație dedicată celor care vor să se relaxeze. După instalare, veți găsi o serie de instrumente pe care le puteți folosi pentru a scăpa de stres. Desenați cu cretă colorată pe tablă, apăsați pe un întrerupător, jucați-vă cu bile metalice sau câteva cuburi de lemn, întoarceți o roată dințată, un spinner, un fermoar, ascuțiți creioane etc. Este extrem de interesant.

Face Pause – Pause apps with Face Detection

Este o aplicație care simplifică interacțiunea cu telefonul mobil. Util mai ales atunci când vizionați un film, deschideți aplicația YouTube sau când ascultați muzică. Această aplicație folosește caracteristica încorporată de detectare a feței pentru a întrerupe tot ceea ce faci când nu te uiți la ecran. Activitatea poate fi reluată când vă uitați din nou la ecran.

SHREDDER: Data Eraser

Dacă lucrați cu date sau fișiere mai sensibile, este recomandat să instalați această aplicație. Când ștergeți orice fișier, imagine, film etc. de pe telefonul mobil, știm cu toții că nu pot fi recuperate. Cu ajutorul unor programe speciale, datele pot fi recuperate, parțial sau chiar complet. Dezvoltatorul acestei aplicații se asigură că acest lucru nu este posibil dacă instalăm această aplicație. Mai exact, după ce faceți click pe butonul „Șterge”, fișierele sunt șterse definitiv și nu pot fi recuperate cu niciun program.

Would You Rather? – Hardest Choice for Party Game

Acesta este un joc distractiv și interesant pe care îl puteți juca oriunde și cu oricine. După instalare, veți descoperi 360 de întrebări, din mai multe categorii. Popular, imposibil, dragoste, petrecere, greu, amuzant, viață, mâncare, copii, prost, ridicol, întâlniri etc.

Enlight Pixaloop – Photo Animator

O aplicație care vă va lua timp, după ce vei înțelege ce este și ce poate face. Ce poate face? Este capabil să transforme o imagine statică într-una animată. Cu instrumentele „cale” și „ancoră”, puteți selecta o anumită porțiune a unei fotografii și apoi o puteți anima. Rezultatele pot fi salvate sau partajate pe rețelele sociale. Este gratuit, dar are și o versiune PRO. Dacă sunteți interesat de o astfel de aplicație, este recomandat să urmăriți tutorialul video de pe Google Play.

Feed List – News Feeds Aggregator

Dacă petreceți mult timp răsfoind știri sau urmărind canalele preferate, această aplicație este perfectă. Vă puteți personaliza propriul flux de știri, puteți selecta un oraș pentru a vedea știrile la nivel local, puteți, de asemenea, să vizionați canalele YouTube preferate. Conectați-vă cu profilul dumneavoastră de Facebook și alegeți un nume de utilizator și o parolă. Apoi, începeți să vă personalizați profilul și căutați știrile sau publicațiile preferate.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending