Conecteaza-te cu noi

Aplicații

Aplicații Android Pe Care Ar Trebui Să Le Aveți Pe Telefon

Publicat

pe

Aplicații Android Pe Care Ar Trebui Să Le Aveți Pe Telefon | Zicala.ro

Dacă doriți să folosiți telefonul mobil pentru altceva decât pentru a apela și a naviga pe Facebook, iată câteva dintre cele mai populare aplicații Android.

Vă vom transforma gadgetul într-un obiect mult mai util decât înainte. Poate că această listă va avea o aplicație pe care o veți iubi foarte mult.

Fluid Simulation Free

Această aplicație vă va atrage atenția de la început. După instalare, veți observa că va afișa o serie de imagini colorate, o simulare de fluide sau un fel de plasmă. De fiecare dată când apăsați pe display sau când glisați, pe ecran va apărea o „explozie” de culoare, un set de lumini foarte plăcut. Aplicația are și multe setări, mai multe aspecte pot fi personalizate. De la intensitatea luminii la modul în care acele particule se mișcă pe măsură ce atingeți ecranul, viteză etc. Interesant, poate fi folosit și ca tapet, unul live!

Pottery.ly 3D – Relaxing Ceramic Maker

La prima vedere, pare o aplicatie pentru cei mici, sau una pentru cei pasionati de obiectele ceramice, de la conceptie până la decor. Cu toate acestea, aplicația are peste 1 milion de instalări și este apreciată în magazinul de aplicații. Poate fi instalat de oricine, să zicem că este un tip de aplicație/joc, unul care vă va relaxa puțin. Trebuie să proiectați diverse obiecte de lut, să le creați și apoi să le decorați.

Antistress – relaxation toys

Peste 10 milioane de instalări și un rating foarte bun în Google Play, 4,4 din 5. Aceasta este o aplicație dedicată celor care vor să se relaxeze. După instalare, veți găsi o serie de instrumente pe care le puteți folosi pentru a scăpa de stres. Desenați cu cretă colorată pe tablă, apăsați pe un întrerupător, jucați-vă cu bile metalice sau câteva cuburi de lemn, întoarceți o roată dințată, un spinner, un fermoar, ascuțiți creioane etc. Este extrem de interesant.

Face Pause – Pause apps with Face Detection

Este o aplicație care simplifică interacțiunea cu telefonul mobil. Util mai ales atunci când vizionați un film, deschideți aplicația YouTube sau când ascultați muzică. Această aplicație folosește caracteristica încorporată de detectare a feței pentru a întrerupe tot ceea ce faci când nu te uiți la ecran. Activitatea poate fi reluată când vă uitați din nou la ecran.

SHREDDER: Data Eraser

Dacă lucrați cu date sau fișiere mai sensibile, este recomandat să instalați această aplicație. Când ștergeți orice fișier, imagine, film etc. de pe telefonul mobil, știm cu toții că nu pot fi recuperate. Cu ajutorul unor programe speciale, datele pot fi recuperate, parțial sau chiar complet. Dezvoltatorul acestei aplicații se asigură că acest lucru nu este posibil dacă instalăm această aplicație. Mai exact, după ce faceți click pe butonul „Șterge”, fișierele sunt șterse definitiv și nu pot fi recuperate cu niciun program.

Would You Rather? – Hardest Choice for Party Game

Acesta este un joc distractiv și interesant pe care îl puteți juca oriunde și cu oricine. După instalare, veți descoperi 360 de întrebări, din mai multe categorii. Popular, imposibil, dragoste, petrecere, greu, amuzant, viață, mâncare, copii, prost, ridicol, întâlniri etc.

Enlight Pixaloop – Photo Animator

O aplicație care vă va lua timp, după ce vei înțelege ce este și ce poate face. Ce poate face? Este capabil să transforme o imagine statică într-una animată. Cu instrumentele „cale” și „ancoră”, puteți selecta o anumită porțiune a unei fotografii și apoi o puteți anima. Rezultatele pot fi salvate sau partajate pe rețelele sociale. Este gratuit, dar are și o versiune PRO. Dacă sunteți interesat de o astfel de aplicație, este recomandat să urmăriți tutorialul video de pe Google Play.

Feed List – News Feeds Aggregator

Dacă petreceți mult timp răsfoind știri sau urmărind canalele preferate, această aplicație este perfectă. Vă puteți personaliza propriul flux de știri, puteți selecta un oraș pentru a vedea știrile la nivel local, puteți, de asemenea, să vizionați canalele YouTube preferate. Conectați-vă cu profilul dumneavoastră de Facebook și alegeți un nume de utilizator și o parolă. Apoi, începeți să vă personalizați profilul și căutați știrile sau publicațiile preferate.

Continuați lectura
Click pentru a plasa comentariul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aplicații

Wild Rift sau Mobile Legends?

Publicat

pe

By

Wild Rift sau Mobile Legends? | Zicala.ro

Jocurile mobile MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) au devenit foarte populare în ultimii ani. Dar ce este atât de atrăgător la ele? Ei bine, în primul rând, sunt jocuri foarte simple, două echipe se confruntă cu singurul scop de a distruge cealaltă bază. Unul dintre cele mai populare jocuri este Arena of Valor, Vainglory sau Mobile Legends: Bang Bang, acesta din urmă fiind cel mai cunoscut. Dar apare un nou concurent, nu altul decât League of Legends: Wild Rift.

Mobile Legends: Bang Bang

Mobile Legends: Bang Bang, un joc dezvoltat de Moontoon, a fost lansat în 2016 și a devenit rapid foarte popular în Asia de Sud-Est. Deoarece Mobile Legends și League of Legends sunt jocuri destul de similare, o rivalitate tensionată între cele două mari companii a început din iulie 2018 încoace, ambele s-au angajat pentru originalitatea jocului.

Modul de joc se învârte în jurul a două echipe care trebuie să lupte între ele până când una dintre ele reușește să distrugă toate clădirile omologului său. Harta este împărțită în trei benzi (sus, mijloc și jos), campioni specifici vor parcurge aceste benzi pentru a obține avantaje pentru echipa sa. Personajele generate de computer, numite minioni, vor genera bazele echipei pe un interval de timp. Uciderea lor îi conferă jucătorului uman aur, care poate fi cheltuit pentru îmbunătățirea campionului prin obiecte. Campionii sunt împărțiți în șase așa-numite clase: Assassin, Mage, Fighter, Marksman, Support și Tank.

Până în octombrie 2021, jucătorul ar putea alege între 108 de eroi unici cu care să se joace. Cele mai multe dintre ele sunt inspirate din folclorul și istoria asiatice, precum Lapu Lapu din Filipine, Kadita din Indonezia și așa mai departe.

În noiembrie 2020, s-a anunțat că Mobile Legends a depășit marca de 1 miliard de descărcări. Făcându-l unul dintre cele mai descărcate jocuri mobile din istorie. Pentru a sărbători acest lucru, Moonstone își va oferi gratuit eroul său 100, Benedetta.

League Of Legends: Wild Rift

Cu mai bine de un deceniu în urmă, unul dintre cele mai populare jocuri din vremurile noastre își începuse călătoria până în partea de sus a jocurilor online de arena de luptă multiplayer și ce călătorie fusese. Povestea a început în 2009 în Los Angeles, unde își are sediul compania Riot Games. League of Legends avea în spate o echipă capabilă, cu dezvoltatori din alte jocuri MOBA majore, precum Defence of the Ancients (DotA) și fostul personal Blizzard. Nu a durat mult până când LoL își va depăși predecesorii.

Unul dintre punctele forte ale acestui joc este că a fost întotdeauna free-to-play și a câștigat o popularitate imensă în rândul maselor. Desigur, există multe skin-uri și boost-uri pe care jucătorii le pot dobândi dacă vor, dar fără a obține un avantaj real.

Jocul în sine este ușor de înțeles, două echipe formate din cinci jucători se luptă pe o hartă numită Summoners Rift, scopul final este de a ucide Nexus-ul inamic. Pentru aceasta, puteți alege dintr-un număr mare de campioni unici, fiecare cu punctele sale forte și punctele sale slabe.

Povestea din spatele Wild Rift este puțin complicată. Totul a început după ce Tencent, o companie multinațională chineză a achiziționat Riot Games. Această companie avea planuri diferite pentru League of Legends decât Riot Games, pentru a transforma acest joc într-un joc mobil. Dar, după refuzul lui Riot, Tencent a început să dezvolte un alt joc, Onoarea Regilor. Riot a văzut marele potențial al acestui tip de joc și, în cele din urmă, a decis să lanseze propriul său joc mobil, Wild Rift, în 2020.

Lansare Beta și Gameplay: Wild Rift

Wild Rift open beta a fost lansat pe 27 octombrie 2020, dar numai în unele regiuni din Asia (Coreea de Sud, Japonia, Thailanda, Filipine, Malaezia, Singapore și Indonezia). Restul lumii a avut acces puțin mai târziu în același an, și anume 10 decembrie 2020.

Modul de joc al acestui joc este destul de similar cu cel de pe PC, aceleași echipe de cinci oameni, aceeași hartă și același obiectiv, singurul lucru diferit despre acest joc este, desigur, utilizarea unui joystick pentru telefon (aveți două thumbsticks digitale cu care îți poți controla personajul) și harta special concepută, astfel încât jocurile să nu dureze mai mult de 15 până la 20 de minute. Deocamdată, puteți alege doar între 57 de campioni familiari, mai mulți vor veni în actualizările viitoare. Riot a spus că acest joc va fi free-to-play și, în afară de asta, conturile care vor fi conectate cu un computer existent vor câștiga câteva recompense în joc pentru timpul lor de joc petrecut pe versiunea pentru PC.

Pentru moment, posibilitatea unui joc încrucișat a fost exclusă în totalitate de Riot Games, intenția companiei este ca aceste două titluri să fie separate. O veste tristă, într-adevăr, pentru cei care doreau un joc încrucișat, dar având în vedere schimbările făcute în joc, acest lucru ar induce la o provocare ridicată în ceea ce privește echilibrarea. Jocul este planificat să fie lansat și pe console, dar nu există noutăți despre acest lucru până astăzi. Nici Sony, nici Microsoft nu au lansat nicio declarație despre jocurile lor de consolă de nouă generație. Deci, încă nu este decis dacă Wild Rift va apărea pe platformele hardware actuale sau pe cele viitoare.

Concluzie

Ambele League of Legends: Wild Rift și Mobile Legends: Bang Bang sunt jocuri foarte distractive care merită încercate. Lansați-vă în această nouă călătorie cu campioni populari din Demacia, Noxus sau Shadow Isles sau jucați-vă cu legendele dumneavoastră populare din folclor din Mobile Legends, ambele jocuri așteaptă să le pășiți pragul. Unii dintre voi ar putea prefera jocurile arcade, alții ar putea prefera jocurile sportive sau jocurile de curse, dar sunt sigur că majoritatea dintre voi veți adora jocurile MOBA.

Continuați lectura

Aplicații

Idei Inovatoare de Gândire de Proiectare în Domeniul Tehnologiei

Publicat

pe

By

Idei Inovatoare de Gândire de Proiectare în Domeniul Tehnologiei | Zicala.ro

Se fac cei mai buni directori, nu se nasc, a declarat Drew Faust, președintele Universității Harvard. Ei absorb informații, își studiază propriile experiențe unice, învață din greșelile lor și evoluează. Steve Jobs este unul dintre ei fără niciun argument. Avea abilitatea uimitoare de a ști ce își doresc oamenii înainte să știe ei înșiși și, de asemenea, să știe cum să proiecteze și să vândă această idee.

Tehnologiile viitoare reimaginează experiența jucătorului prin completarea experiențelor de joc cu soluții, sisteme și tehnologie de ultimă generație în întregul ecosistem de divertisment. Utilizarea tehnologiei inovatoare evoluează experiența jucătorului, îmbunătățește operațiunile partenerilor și oferă tehnologie de joc responsabilă pentru a asigura siguranța jucătorului.

Jocuri grozave online

În timp ce în ultimii ani au apărut mai multe platforme mobile, două sisteme de operare bine stabilite și populare pentru comparație și testare au fost cele mai dependente: Android și iOS. Astfel, două aplicații de bază cu aceeași funcționalitate și complexitate au fost dezvoltate pentru a rula nativ pe ambele platforme.

Cele mai recente versiuni de jocuri online sunt bazate pe aplicații, ceea ce facilitează instalarea, actualizarea și păstrarea în siguranță. Studiourile de dezvoltare interne și terțe părți creează jocuri online grozave cu funcții bogate pentru noii veniți.

Aplicațiile au fost dezvoltate folosind limbaje de dezvoltare și instrumente recomandate pentru fiecare sistem de operare. Diferențele dintre cele două sisteme de operare pot fi identificate prin analiza valorilor de performanță de bază ale caracteristicilor pentru ambele aplicații mobile identice funcțional dezvoltate pentru fiecare platformă. Rezultatele obținute ar putea fi utilizate în continuare pentru a ghida optimizarea procesului de dezvoltare a aplicațiilor pentru fiecare sistem de operare luat în considerare.

Gândirea de proiectare

Steve a fost un promotor timpuriu al ceea ce se numește acum „Design Thinking”, o metodologie predată la Universitatea Stanford pentru a face produsele Apple să se simtă destul de potrivite pentru clienții lor. Gândirea la design este un set de principii și procese care imită modul în care lucrează un designer. După cum a spus Jobs, este vorba despre crearea de soluții la lucrare. Îmbunătățiți creativitatea cu principii care includ:

  • Empatie pentru utilizatorul final
  • Curiozitate
  • O deschidere la eșec
  • Prototipuri rapide
  • Colaborare inter-funcțională

Gândirea la design poate începe cu: punerea întrebărilor. Cel mai important, puneți întrebarea corectă. Astfel, trebuie să parcurgem o serie de procese pentru a realiza acest lucru.

Empatizează

Puneți-vă în locul utilizatorului și ajutați oamenii să exploreze nevoi ascunse care nici măcar nu sunt percepute de ei înșiși. Acest pas este de obicei realizat prin interviuri și observații.

Defineste problema

Pe baza informațiilor create și colectate, analizați și sintetizați observațiile pentru a defini problemele esențiale create de dumeavoastră și de echipă. Nu uitați să acordați atenție punctelor cheie.

Realizează ideile

Odată cu prefigurarea primilor doi pași, dumneavoastră și membrii echipei puteți începe să „gândiți out of the box”. Gândiți-vă liber, găsiți soluții noi, creați! Ulterior, puteți comunica rezultatele utilizatorilor și puteți redefini problemele și soluțiile pe baza feedback-ului acestora.

Dezvoltarea prototipului

Construiți un model rapid. Acest model nu trebuie să fie perfect și nu este nimic în neregulă cu hardpoint-urile simple. Este important ca acesta să poată fi repetat rapid și dacă există probleme, ar trebui să le puteți remedia cât mai curând posibil.

Testați și repetați testul

Proiectanții sau evaluatorii, folosind cele mai bune soluții identificate în faza de proiectare a prototipului, testează riguros întregul produs. Măsurați starea operațiunii, colectați tot felul de informații, setați originalul să repete, să facă fotografii, să înregistreze și să facă fișiere istorice. Trebuie remarcat faptul că, după test, este posibil să treceți prin mai multe runde ale ideii de prototip de testare a procesului până când utilizatorul este mulțumit.

Evaluarea beneficiului

Confirmați dacă soluția a obținut efectul dorit. Efectuați o analiză obiectivă pentru a determina dacă se așteaptă ca cererea să fie îndeplinită pentru a facilita îmbunătățirea ulterioară.

Implementare: execuție continua

Implementați și sprijiniți produsele și serviciile dezvoltate și obțineți mai multe feedback-uri ale utilizatorilor, sugestii și cerințe prin date de analiză a pieței și feedback-ul consumatorilor. Ar trebui să fim atenți pentru a ne asigura că toate tehnologiile și instrumentele funcționează normal.

În concluzie, urmând proiectarea, foaia de parcurs vă poate duce de la o listă goală la o idee nouă, inovatoare. Gândirea la design ajută cu adevărat la satisfacerea nevoilor și dorințelor utilizatorilor. Astfel, conduce la inovație și elimină barierele care împiedică companiile să gândească diferit.

Continuați lectura

Aplicații

Aplicații Mobile Pentru Afaceri

Publicat

pe

By

Aplicații Mobile Pentru Afaceri | Zicala.ro

Unul dintre sectoarele de afaceri cu cea mai rapidă creștere din secolul 21 este, fără îndoială, piața aplicațiilor mobile și este de înțeles, aproape fiecare persoană deține, în zilele noastre, un telefon mobil cu o conexiune la internet. Acest lucru a dus la o creștere a numărului de aplicații mobile, atingând noi culmi uimitoare. Există o aplicație pentru tot ceea ce doriți, de la aplicații de socializare la aplicații educaționale sau de la aplicații de stil de viață la aplicații despre sănătate, puteți găsi practic tot ce aveți nevoie doar cu o căutare rapidă. Dar astăzi vom vorbi despre 5 aplicații de afaceri care vă vor face viața mult mai ușoară.

WhatsApp

Da, ai auzit bine, vechiul WhatsApp Messenger. Știu că unii dintre voi vor spune că această aplicație este cunoscută pe scară largă și că există multe alternative pe piață, dar, spre surprinderea noastră, nu mulți oameni de afaceri o folosesc. Această aplicație este foarte eficientă din punct de vedere financiar și poate fi utilizată atunci când călătoriți în străinătate, astfel încât să puteți rămâne în legătură cu asociații și angajații dvs. O altă caracteristică a WhatsApp este că puteți organiza liste de contacte care simplifică trimiterea de mesaje rapide către un număr mare de persoane.

Dropbox

Această aplicație este una dintre cele mai utile aplicații pentru găzduirea conținutului dvs. într-un singur loc, astfel încât să îl puteți accesa de fiecare dată când aveți nevoie de el, un spațiu de stocare în cloud. Aplicația creează un folder special pe dispozitivul utilizatorului, care este apoi sincronizat cu serverele Dropbox și celelalte dispozitive pe care utilizatorul are această aplicație instalată, astfel încât să puteți menține aceleași fișiere actualizate pe toate dispozitivele dvs. Crearea unui cont pe Dropbox este gratuită, dar vine cu o dimensiune limitată de stocare de doi gigaocteți, care poate fi mărită cu abonamente plătite. De asemenea, puteți partaja documentele cu un potențial client.

Evernote

Evernote este o aplicație gratuită pentru smartphone și computer care are multe scopuri. De la preluarea notelor la gestionarea sarcinilor sau de la organizare la arhivare, puteți face totul cu această aplicație. Aplicația permite utilizatorilor să creeze note (text, desene, audio, conținut web sau fotografii) care pot fi apoi ușor accesate atunci când aveți nevoie de ele. Puteți uita de agenda dvs. sau de alte bucăți de hârtie sau alte lucruri similare de genul acesta, care se pot pierde foarte ușor, cu Evernote notele dvs. se află într-un loc sigur, așteptând să le amintiți.

WordPress

WordPress este un software open source care poate fi folosit de oricine pentru a crea orice fel de site web de care aveți nevoie. În această aplicație veți găsi caracteristici care includ o arhitectură de pluginuri și un sistem de șabloane, cunoscut și sub numele de Teme. Aplicația vă ajută să administrați conținutul pe care îl aveți pe acest site și vă permite să postați articole relevante pe blog direct de pe smartphone. Este o aplicație excelentă pentru companiile care se bazează pe un site web pentru a funcționa corect.

Skype

Unul dintre cele mai simple moduri de a vă conecta cu clienții, inventatorii și prietenii dvs. de afaceri este să le trimiteți mesaje și să le sunați. Acest lucru se face cu ușurință cu telefonul dvs. … dar ce se întâmplă dacă trebuie să vă conectați cu mai multe dintre ele în același timp? Da, ai dreptate, Skype este răspunsul. Această aplicație de rețea profesională vă permite să conectați mai multe persoane, să partajați documente diferite cu ei sau chiar să folosiți emoticoane ca modalitate de a vă condimenta conversația. Cu Skype nu veți pierde niciodată o întâlnire de afaceri importantă, indiferent de partea de pe glob care sunteți dvs. sau clienții dvs.

În concluzie, această cascadă de aplicații de afaceri care sunt pe piață poate fi formidabilă, acestea sunt doar câteva aplicații care vă vor ajuta pe drumul spre a deveni un om de afaceri mai bine echipat, deoarece, știm cu toții că avem nevoie de toate avantajele pe care le putem obține acest domeniu de afaceri în continuă expansiune. Toate aplicațiile de mai sus au o versiune gratuită, astfel încât să le puteți utiliza fără a fi nevoie să plătiți un abonament. Desigur, dacă doriți caracteristicile complete pe care le pot oferi, atunci trebuie să vă deschideți puțin buzunarul.

Continuați lectura

Trending