Conectează-te cu noi

Stil de viață

Top Instrumente Online Pentru Viața De Zi Cu Zi

Publicat

pe

Top Instrumente Online Pentru Viața De Zi Cu Zi | Zicala.ro

V-ați întrebat vreodată „Mi-aș dori să existe o aplicație pentru asta…”, și cel mai probabil există un răspuns pentru dorința dumneavoastră. Trăim într-o eră tehnologică acum mai mult ca niciodată. Și la fel cum le place oamenilor să facă clădiri în lumea fizică, există unii „arhitecți” care fac același lucru pentru era online. În fiecare zi există o nouă aplicație sau site care are scopul exact de ceea ce aveți nevoie. Iată o listă cu unele dintre instrumentele online de top de care ați putea avea nevoie într-o zi:

WhatsApp

Probabil ați auzit despre această aplicație, dar există șanse mari să nu o utilizați zilnic, ceea ce este o problemă. Whatsapp vă poate garanta mai mult decât puteți, totuși. Este mai mult decât un simplu SMS pentru că puteți trimite mesaje vocale, mesaje video, fișiere mari etc. Și probabil vă gândiți „stai, messengerul poate face la fel”, ei bine, da, dar de fapt nu. Messenger are o mare problemă cu compresia lor, deoarece modul în care obțineți acele imagini și videoclipuri a pierdut mult din calitatea lor, iar cu WhatsApp, nu există așa ceva, obțineți acele imagini așa cum vi le-au trimis ei. Messenger lansează o mulțime de actualizări recent pentru a ține pasul cu asta, dar există încă unele erori cu aplicația.

Workable

Workable este o aplicație de urmărire a solicitanților concepută pentru a conecta companii și clienți în același timp. Practic, aplicația vă ajută să găsiți cel mai bun lucrător de teren pentru dumneavoastră, la nevoie, cum ar fi un instalator. Sunt mulți dintre noi care nu avem încredere în diferite platforme care recomandă „cea mai bună” companie. Ei bine, în acest fel veți avea o gamă largă de opțiuni de la fiecare companie care lucrează pe teren, din apropiere. Workable oferă, de asemenea, o experiență personalizabilă, ușor de utilizat pentru clienții de toate nivelurile. Așa că nu ezitați să-l utilizați.

Motion

Dacă lucrați la un proiect mare, vreți să vă concentrați până la capăt pe acel lucru. Dar unele platforme de socializare precum Facebook, Pinterest și YouTube cu acele videoclipuri amuzante cu pisici vă distrage atenția. Ei bine, din fericire „există o aplicație pentru asta”, mai exact o extensie. Cu Motion, vă puteți seta programul de lucru în fiecare zi, iar aplicația vă va împiedica să accesați acele site-uri, astfel încât să vă puteți concentra pe cele mai serioase lucruri. Este perfect pentru cei care sunt ușor distrași, mai ales dacă lucrați de acasă.

Și lista continuă. Dar dacă am dori să notăm toate aplicațiile utile ar trebui să scriem o carte, nimănui nu i-ar păsa. Deci ne oprim aici. Dacă aveți ceva timp liber să mergeți și să le verificați, poate veți folosi aplicația pe care ați așteptat-o atât de mult.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending