Conectează-te cu noi

Business

Avantaje și Dezavantaje ale Vânzării pe Amazon FBA

Publicat

pe

Avantaje și Dezavantaje ale Vânzării pe Amazon FBA | Zicala.ro

Amazon FBA este una dintre cele mai simple moduri de a începe atunci când doriți să vindeți pe Amazon. Cu toate acestea, va trebui să cântăriți argumentele pro și contra înainte de a decide să vă înscrieți.

Ce este Amazon FBA?

Realizată de Amazon este o opțiune pe care vânzătorii și comercianții o pot folosi pentru serviciile de expediere și pentru onorarea comenzilor. Când vă înregistrați, Amazon va procesa comanda, împachetează produsul și îl expediază clientului.

În plus, beneficiați de servicii pentru clienți 24/7 și acces la o rețea dinamică de fulfillment.

Avantaje

Vânzare simplificată

Cel mai mare obstacol al vânzării pe Amazon este probabil procesul de învățare asociată cu platforma și vânzarea online în ansamblu. O configurație tipică a comerciantului implică depozitarea produselor, ambalarea, transportul și manipularea asistenței post-vânzare sub formă de întrebări, rambursări și retururi.

Când accesați Amazon FBA, veți lăsa Amazon să se ocupe de aproape toate procesele implicate, cu excepția produsului și a vânzărilor. Veți părea mai profesioniști și veți putea gestiona lucrurile fără probleme.

Sprijinul este prezent

Asistența este la fel de importantă ca și onorarea comenzilor și expedierea, deoarece dacă doriți să creșteți ca afacere, va trebui să vă asigurați că clienții sunt mulțumiți de produsul dumneavoastră.

Cu Amazon FBA, obțineți sprijinul Amazon în ceea ce privește suportul și îndeplinirea. Un reprezentant va fi mereu la dispoziție pentru a răspunde întrebărilor și a oferi soluții pentru aspectele post-vânzare. Nu va trebui să rămâneți online sau în fața unui ecran, deoarece un personal cu experiență o va face pentru dumneavoastră. Într-un fel, acest lucru permite un proces general mai lin.

Stocarea produselor nu va fi o problemă

Stocarea este unul dintre punctele de sufocare atunci când vindeți pe Amazon. Odată ce cererea pentru un articol crește, va trebui să le aveți la îndemână, astfel încât să puteți onora comenzile rapid. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o cameră sau de un spațiu de depozitare în care să le puteți păstra pregătite pentru expediere.

Spațiul devine o preocupare majoră dacă vindeți produse mari și dacă nu aveți spațiu de depozitare adecvat în casa dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă aveți Amazon FBA, atunci singura preocupare este să aveți suficiente stocuri și să lăsați Amazon să se ocupe de restul.

Dezavantaje

Cost

Toate facilitățile oferite de Amazon FBA nu sunt gratuite – va trebui să vă acoperiți mai multe costuri, inclusiv taxele de realizare și stocare, precum și taxa de vânzare. Acest lucru s-ar putea dovedi a fi împovărător în special pentru cei care abia încep, dar costurile merită de obicei dacă vă mutați produsele într-un ritm constant.

De asemenea, Amazon nu va amâna plata datorată și probabil o va debita pe un card de credit disponibil.

Va trebui să faceți și alte lucruri

Odată ce vă derulați vânzările pe Amazon, acestea vor merge fără probleme și cu o contribuție minimă din partea dumneavoastră. Tot ce aveți nevoie este să enumerați articolele, să oferiți fotografii detaliate și de înaltă rezoluție și descrieri utile pentru a atrage cumpărători. Când un client comandă, lucrătorii Amazon se vor ocupa de asta.

În acest caz, s-ar putea să fiți dezamăgiți de cât de puțin timp ați petrece ca vânzător Amazon, ceea ce înseamnă mai mult timp liber pentru a face lucrurile care vă plac, inclusiv cu familia sau cu hobby-urile dumneavoastră.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending