Conectează-te cu noi

Business

Cum Să Faceți Afacerea Mai Sustenabilă

Publicat

pe

Cum Să Faceți Afacerea Mai Sustenabilă | Zicala.ro

A fi mai ecologic este bine pentru planetă, dar există motive pentru care este bine și pentru afacerea dumneavoastră. În primul rând, sustenabilitatea înseamnă reducerea deșeurilor, iar afacerea dumneavoastră ar trebui să fie la fel. Ar trebui să vă uitați mereu la cum să faceți lucrurile mai eficient, cu mai puține resurse. Un alt motiv este că sustenabilitatea este un element bun de a avea un brand. Din ce în ce mai mult, consumatorilor le pasă de mediu și de efectul pe care îl au asupra acestuia. Dacă puteți demonstra că afacerea dumneavoastră operează cu valori similare și că clienții pot contribui la acele valori folosind produsele sau serviciile dumneavoastră, ei vă pot alege pe dumneavoastră în locul unui concurent mai puțin sustenabil. În cele din urmă, sustenabilitatea poate fi o valoare de bază importantă pentru dumneavoastră și, dacă da, compania ar trebui să reflecte această valoare.

Reducerea călătoriilor angajaților

Permiteți angajaților opțiunea de a lucra la distanță este o modalitate de a ține mai multe mașini departe de drum. Între timp, veți economisi spațiu suplimentar pentru birou și încălzirea, răcirea și iluminarea zonelor respective. Dacă munca de la distanță nu este practică pentru afacerea dumneavoastră și locuiți într-o zonă cu transport public bun, le puteți oferi angajaților transport gratuit sau reducere. De asemenea, puteți instala un duș sau două, astfel încât angajații care doresc să meargă cu bicicleta sau chiar să alerge la serviciu să nu fie nevoiți să stea în haine transpirate. În plus, căutați modalități de a organiza mai multe întâlniri online, în loc să călătoriți în alte orașe pentru ele.

Eficiența flotei

Nu există nicio cale de a ocoli că operarea unei flote nu este cel mai ecologic lucru pe care l-ați putea face. Cu toate acestea, să aveți propria echipă în loc să vă bazați pe o firmă externă înseamnă că factorii sunt sub controlul dumneavoastră și există modalități de a maximiza eficiența care nu numai că vor face ceea ce faceți mai sustenabil, dar veți economisi bani. Telematica flotei poate funcționa ca o soluție completă de management al vehiculelor, permițându-vă să urmăriți comportamentul șoferului, costurile și să faceți ajustări pentru a reduce risipa, cheltuielile și comportamentul nesigur.

Produse sustenabile și energie

Puteți depune eforturi pentru a lucra și cu alte companii care susțin sustenabilitatea. Aceasta înseamnă să cumpărați produse ecologice, să lucrați cu furnizori care se angajează să respecte practicile ecologice și să aflați dacă energia regenerabilă este o opțiune pentru spațiul birourilor. Chiar dacă nu este, puteți lua măsuri pentru a vă asigura că este încălzit, răcit și iluminat mai eficient. Ferestrele mari pot profita de lumina naturală. Izolarea bună înseamnă că nu va trebui să cheltuiți atât de mult pe încălzire și răcire. Puteți, de asemenea, să vă uitați să obțineți anumite lucruri la mâna a doua și să reutilizați ceea ce aveți. Chiar aveți nevoie de un cuptor cu microunde și un scaun nou pentru sala de pauză sau puteți cumpăra unul folosit? În multe cazuri, computerele recondiționate și alte componente electronice vor funcționa la fel de bine ca și cele noi.

Gândiți local

Dacă lucrați îndeaproape cu alte afaceri locale, nu numai că bunurile pe care le achiziționați nu trebuie să călătorească atât de departe, dar vă construiți un sentiment mai puternic de comunitate. S-ar putea să nu fie întotdeauna practic sau posibil să obțineți ceea ce aveți nevoie în apropiere, dar ar trebui să acordați prioritate proximității în alegerile dumneavoastră de cumpărare.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending