Conectează-te cu noi

News

Electronic Arts caută un Cumpărător sau un Partener de Fuziune

Publicat

pe

Electronic Arts caută un Cumpărător sau un Partener de Fuziune | Zicala.ro

Piața jocurilor video se consolidează ca niciodată, iar Electronic Arts (EA) nu se deranjează să ia parte la acest proces. Potrivit unui articol PUCK, editorul Battlefield și FIFA s-a gândit recent să fuzioneze cu NBCUniversal. De asemenea, a negociat potențiala vânzare a afacerii către Disney, Apple, Amazon și alte companii. Deși nu există încă un acord, totul indică dorința EA de a se alătura unei organizații mult mai mari.

Care sunt motivele?

Motivul pentru aceasta este simplu – banii. Marile corporații nu le deranjează să cumpere un editor sau un set de studiouri, oferind tone de bani în acest proces. Uitați-vă la acordul Microsoft cu Activision. Dar în cazul Electronic Arts, dorința principală este să nu vândă compania, ceea ce va duce la schimbări în management. Compania caută o fuziune, care să permită actualului top management să rămână la cârmă. Să primească milioane de dolari ca bonus.

EA însăși a refuzat să comenteze zvonurile. Cu toate acestea, un purtător de cuvânt a spus că compania este mândră de poziția sa de forță și creștere, precum și de portofoliul său de francize populare care reunesc până la 500 de milioane de jucători din întreaga lume.

Alte achiziții importante

Industria jocurilor a înregistrat câteva vânzări și achiziții mari în ultimii doi ani. Microsoft a cumpărat ZeniMax, inclusiv Bethesda, iar acum cumpără Activision Blizzard. Take-Two a anunțat achiziționarea Zynga. Sony a cumpărat mai multe studiouri, inclusiv Bungie.

Electronic Arts a cheltuit, de asemenea, aproximativ 5 miliarde de dolari anul trecut pentru a cumpăra studiouri și a se extinde. Dar și-a pierdut și drepturile exclusive asupra licenței Star Wars și a renunțat să nu reînnoiască licența FIFA.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending