Conectează-te cu noi

News

ASUS a Introdus un Monitor Pentru Jocuri de 500 Hz

Publicat

pe

ASUS a Introdus un Monitor Pentru Jocuri de 500 Hz | Zicala.ro

Monitoarele moderne pentru jocuri au o rată de reîmprospătare maximă de 360 Hz. În timp ce 360 Hz în sine este prea mult pentru majoritatea jucătorilor, ASUS vrea să-și depășească concurenții. La Computex 2022, compania a dezvăluit un nou monitor pentru jocuri cu o rată de reîmprospătare de 500 Hz cu adevărat nebună. ASUS îl numește ROG Swift 500Hz și susține că este un dispozitiv revoluționar care oferă cea mai fluidă și mai rapidă experiență de joc.

Ce aduce nou ASUS?

ROG Swift 500Hz are un panou de 24,1 inch cu o rezoluție FullHD (1920×1080). Rezoluția relativ scăzută este destul de înțeles, având în vedere rata de reîmprospătare foarte mare. Ne îndoim chiar și la cele mai bune GPU-uri care vor putea oferi o rată de cadre atât de ridicată la o rezoluție de peste 1080p. Pentru a o pune în perspectivă, ROG Swift 500Hz generează cadre de peste opt ori mai rapid decât afișajele tipice de 60Hz. Acest lucru este grozav deoarece înseamnă că veți avea mult mai mult timp care constituie un avantaj față de adversarul dumneavoastră în jocuri. Dar înseamnă și că GPU-ul va funcționa la capacitate maximă.

ASUS susține că ROG Swift 500Hz folosește noua tehnologie de ecran Esports TN (E-TN). Oferă un timp de răspuns cu 60% mai bun decât panourile TN standard. De asemenea, vine cu un analizor reflex NVIDIA încorporat și suport G-SYNC. Acest lucru va permite jucătorilor să ajusteze setările la o întârziere minimă de intrare fără bâlbâială și întrerupere.

ASUS este mândru să fie unul dintre primii producători care a extins utilizarea monitoarelor cu rată ridicată de reîmprospătare. Primul monitor de gaming de 144 Hz a fost lansat de ASUS în 2012. Primul monitor de 240 Hz a fost în 2017. Și primul monitor de 360 Hz în 2020. Cu toate acestea, nu este prima dată când auzim de un monitor de gaming de 500 Hz. Compania chineză BOE a fost prima care a prezentat un monitor prototip de 500 Hz la începutul acestui an.

Cât va costa acest monitor de 500 Hz?

ASUS nu a anunțat încă prețul sau disponibilitatea Swift 500Hz. Dar, ca în cazul oricărui produs de calitate pentru entuziaști, este puțin probabil să fie ieftin.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending