Conectează-te cu noi

News

FIFA 23 a fost anunțat, cluburile de fotbal din Rusia nu sunt incluse

Publicat

pe

FIFA 23 a fost anunțat, cluburile de fotbal din Rusia nu sunt incluse

În aprilie, s-a raportat că dezvoltatorii jocului FIFA, EA SPORTS, au sprijinit Ucraina în războiul început de Federația Rusă. Compania a lansat un patch actualizat pentru FIFA 22. În acesta, echipa națională a Rusiei a fost scoasă din simulator, precum și cluburile țării agresoare – Spartak, CSKA și Lokomotiv. Stadionul de acasă al lui Spartak a fost, de asemenea, eliminat din joc, iar pentru acei jucători care au ales un club de fotbal rusesc ca echipă favorită, acesta a fost înlocuit automat de PSG. În plus, toate simbolurile rusești au fost eliminate din simulatorul de fotbal.

Cluburile de fotbal din Rusia nu sunt incluse in FIFA 23

FIFA 23 | Zicala.ro

„EA Sports este solidar cu poporul ucrainean și, ca atâtea voci din întreaga lume a fotbalului, solicită pace și încetarea invaziei Ucrainei”, a spus EA într-un comunicat. „În conformitate cu partenerii noștri de la FIFA și UEFA, EA Sports nu va include naționala Rusiei sau cluburile ruse în FIFA 23.”

În plus, vânzările jocului și ale conținutului din joc, inclusiv pachetele de monede virtuale, au fost suspendate în Rusia și Belarus.

FIFA 23 este programată pentru lansare pe 1 octombrie 2022. Jocul este disponibil pentru precomandă pe Steam pentru $70.

EA SPORTS™ FIFA 23
EA SPORTS™ FIFA 23
Developer: EA Canada & EA Romania
Price: 0

Va fi ultimul an, când jocul produs de EA se va numi FIFA. Cooperarea dintre EA Sports și Federația Internațională de Fotbal (FIFA) se încheie în 2023. Următorul joc de fotbal EA Sports va fi numit EA SPORTS FC.

În ceea ce privește actualul FIFA 23, acesta va include Cupa Mondială FIFA 2022 din Qatar și Cupa Mondială feminină din 2023 din Australia și Noua Zeelandă. Suportul pentru joc cross platform va fi disponibil pentru toate modurile: pe PC, PS5, Xbox Series X/S va fi posibil să jucați unul cu celălalt în FIFA Ultimate Team, sezoane online și amicale online.

EA Sports FIFA 23 | Zicala.ro

FIFA 23 va susține a doua generație a sistemului de animație HyperMotion, mecanici actualizate pentru lovituri libere, penalty-uri și lovituri de colț și fizica îmbunătățită a lovirii mingii în mâinile și picioarele jucătorilor. Tehnica de accelerare va fi, de asemenea, îmbunătățită. Această tehnologie face comportamentul jucătorilor pe teren mai viu și mai precis. De asemenea, este îmbunătățită mecanica lovirilor puternice. Chiar și gazonele stadioanelor vor fi modernizate.

Dacă nu sunteți un mare fan al fotbalului, există și un nou trailer pentru versiunea pentru PC a lui Spider-Man Remastered, care a fost lansat pe 12 august. Jocul suportă NVIDIA DLSS și DLAA, umbre îmbunătățite, afișaje ultralarge și randare cu ray-tracing.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending