Conectează-te cu noi

News

Evenimentul Apple „Far Out” Va Fi Difuzat Pe 7 Septembrie

Publicat

pe

Evenimentul Apple „Far Out” Va Fi Difuzat Pe 7 Septembrie

Apple a făcut-o oficial.

După cum sugerează zvonurile de câteva săptămâni, compania va organiza următorul său eveniment special major pe 7 septembrie 2022. Ca și în cazul altor evenimente recente, va fi un live streaming online și va fi difuzată la 10:00 ora Pacificului (13:00). a.m. ET, ora 5 p.m. UTC).

Compania este de așteptat să dezvăluie două linii majore de produse în cadrul evenimentului: produsele iPhone 14 și produsele Apple Watch Series 8. Se spune că ambele au suferit unele schimbări semnificative.

Se zvonește că iPhone 14 va veni în patru variante: iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max. Formatul „mini” a dispărut, înlocuit cu un model mai mare non-profesional. În orice caz, modelele Pro ar trebui să beneficieze de noi funcții cheie, cum ar fi un afișaj permanent, o cameră spate masivă de 48 de megapixeli, o durată de viață îmbunătățită a bateriei și un nou procesor A16 rapid.

Se zvonește că Apple Watch Series 8 are un design ușor rafinat, cu un ecran mai plat, iar un model „sport” nou, mai mare și extra-durabil se poate alătura gamei. Un senzor de temperatură corporală poate face și el debutul.

Am auzit zvonuri despre alte produse care vor veni în această toamnă, cum ar fi noile iPad-uri (inclusiv un model de bază reproiectat) și un AirPods Pro de a doua generație. Oricare dintre acestea ar putea apărea și la eveniment, deși bănuim că un alt eveniment din octombrie se va concentra pe asta.

Este „Far Away” un indiciu la ceva?

Invitațiile Apple la evenimente distractive se referă adesea la o temă importantă a produselor anunțate. Sloganul acestui eveniment este „Far Out” și prezintă un câmp de stea în forma siglei Apple. Există o implicație evidentă că cuvintele „departe” înseamnă că Apple va dezvălui produse care sunt, ei bine, departe de a fi pe piață. Cum ar fi o cască AR, Apple Car sau Homepod cu afișaj. Cu toate acestea, asta ar fi foarte ciudat pentru Apple. Ne gândim că ar putea fi altceva …

Ar putea fi acesta un semn la capacitățile camerei noului iPhone 14 Pro? Cu noul senzor de cameră Wide de 48 de megapixeli, posibilitățile de zoom digital extrem sunt mari. Sau poate că camera telefoto are un zoom mai puternic decât am văzut în trecut? Se spune că camera combină pixelii adiacenți într-o imagine de 12 megapixeli în situații de lumină scăzută, iar Apple poate să fi găsit că acest lucru este deosebit de bun atunci când face fotografii în modul de noapte, chiar și cu cerul înnoptat.

Cum să urmăriți evenimentul „Far Out” din 7 septembrie

Pentru a urmări evenimentul din 7 septembrie, accesați apple.com/apple-events în browserul dumneavoastră. Evenimentul va fi transmis în direct pe canalul Apple YouTube și aplicația Apple TV.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending