Conecteaza-te cu noi

Călătorie

Importanța Călătoriei

Publicat

pe

Importanța Călătoriei în 2021 | Zicala.ro

Pentru majoritatea oamenilor, călătoria reprezintă unul dintre obiectivele esențiale din viață, deoarece este un amestec perfect de plăcere, curiozitate, distracție și recreere. Este considerat de mulți o activitate recreativă, dar cu siguranță reprezintă mai mult decât atât. În urma acestui articol, veți afla avantajele călătoriei, modalitățile de călătorie și motivul pentru care toată lumea este îndrăgostită de ea.

Avantajele Călătoriei

În primul rând, unul dintre cele mai importante avantaje pe care vi le oferă călătoria este faptul că vă îmbunătățește sănătatea. Când călătorești, ai șansa să devii cu adevărat liber de rutina ta de viață și, din acest motiv, nivelul tău de stres scade, scăzând șansele de a dezvolta boli de inimă. De asemenea, vă ajută să vă sporiți încrederea și starea de bine și vă permite, de asemenea, să treceți peste momentele grele care apar în viața voastră.

În al doilea rând, călătoria te face mai inteligent. Te face să fii mai prezent și mai conectat cu lumea reală, devenind mai curios despre ce se întâmplă în jurul tău. De exemplu, dacă călătoriți într-o țară străină, cu siguranță veți deveni curioși cu privire la stilul de viață, specificul, oamenii și obiceiurile zilnice ale acelui loc. De asemenea, vei ieși din zona ta de confort și vei începe să socializezi mai mult cu oamenii din jurul tău. De asemenea, călătoria vă oferă o mare oportunitate de a învăța noi limbi și noi perspective de viață și vă puteți folosi în viitor.

Pentru majoritatea oamenilor, este greu să-și părăsească zona de confort, dar atunci când o fac, vor vedea că reprezintă locul în care învață cel mai mult. În primul rând, atunci când vă gândiți la călătorii, sună înfricoșător și mulți oameni nu o fac doar din această cauză.

Un alt lucru esențial de luat în considerare în timpul călătoriilor este extinderea rețelei dvs. sociale. În timp ce călătoriți, aveți ocazia excelentă de a cunoaște oameni noi, din diferite culturi, și veți vedea lucrurile pe care le aveți și nu le aveți în comun. Vei vedea că vorbind cu alte persoane și fiind curios cu privire la culturile lor, vei ajunge să le cunoști mai bine și chiar să creezi o relație de lungă durată cu ei. Cel mai semnificativ avantaj al cunoașterii străinilor este faptul că devii mai conștient de alte culturi și vei începe să vezi viața dintr-o altă perspectivă, ajutându-te să depășești eficient problemele zilnice.

Călătorind în jurul lumii te face mai atractiv ca persoană. A avea diferite povești de spus prietenilor și oamenilor pe care îi cunoașteți vă va face imaginea mai bună, făcându-vă o persoană fascinantă de cunoscut. De asemenea, dezvolți o conexiune umană mai emfatică cu ceilalți și îi poți inspira să înceapă să călătorească și ei.

Modalități de Călătorie

În zilele noastre puteți găsi o mare varietate de moduri de călătorie, începând de la călătoria cu bicicleta până la călătoria cu o navă de croazieră. Mai jos vă vom prezenta diferite moduri de a călători pentru a vă face o idee și pentru a afla cea care este cea mai bună pentru dvs.

Mergi într-o croazieră – este un mod excelent de a călători în jurul lumii și de a vedea locuri noi, oferindu-ți un confort deosebit. Dacă pare a fi extravagant când auzi despre o călătorie de croazieră, în zilele noastre nu mai este așa. Cu toate acestea, puteți reuși să găsiți bilete de croazieră pentru dvs. și prietenii dvs. pentru a obține o experiență extraordinară, confortabilă și relaxantă. Cel mai semnificativ avantaj al acestui tip de călătorie este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nimic. Pur și simplu vă despachetați bagajele în cameră și puteți începe să vă bucurați de călătorie. Pe o croazieră, puteți găsi tot ce aveți nevoie, cum ar fi restaurante, cinematografe, magazine, mall-uri, piscine și chiar cazinouri.

Călătoria cu mașina sau cu motocicleta este un alt mod excelent de a călători, care vine cu beneficii mari. Unul dintre cele mai semnificative avantaje ale călătoriei cu mașina este că vă puteți opri oricând doriți. Poți să faci fotografii sau să dormi și, de asemenea, dacă intenționezi să vizitezi câteva orașe mari, călătoria cu mașina este o idee bună, deoarece te va ajuta să te muți rapid dintr-un loc în altul.

Călătoria cu avionul este o altă opțiune excelentă. Este, de asemenea, cel mai rapid mod de a călători. Puteți merge la mii de kilometri distanță de casa dvs. în câteva ore. Este opțiunea perfectă pentru o vacanță la sfârșit de săptămână, deoarece lipsind timpul, luând un zbor vă poate economisi timp prețios pe care îl puteți folosi după călătorie. În timp ce stați în aeroport și așteptați plecarea avionului, puteți citi cărți, asculta muzică, juca jocuri sau chiar viziona un film. De asemenea, călătorind cu avionul, ar trebui să luați în considerare rezervarea cazării. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza aplicații precum rezervare sau AirBnB, astfel încât să puteți fi siguri că aveți un loc unde să vă odihniți când ați terminat vizita.

Un alt mod minunat de a călători este cu o rulotă sau o rulotă. Este un mod extraordinar de a călători cu familia sau prietenii și, de asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cazare. Cel mai semnificativ avantaj al acestui mod de a călători este că casa ta este întotdeauna alături de tine, astfel încât să poți opri rulota în locul dorit și să taberezi acolo câteva zile.

Călătoria cu trenul reprezintă un alt mod excelent de a călători, fiind și una dintre cele mai ieftine forme de a o face. Este un mod excelent de a călători pentru studenți. Călătoria cu trenul este o experiență interesantă care vă va oferi sigur o mulțime de amintiri minunate și, de asemenea, vă va ajuta să economisiți bani.

Luând în considerare acestea, călătoria reprezintă un aspect esențial al vieții fiecărei persoane și îi încurajăm pe toți să o facă. Vă oferă sentimente grozave, împreună cu o mulțime de amintiri minunate pentru a vă face viața din ce în ce mai impresionantă. Călătoria este, de asemenea, semnificativă pentru a te cunoaște mai bine pe tine însuți, pentru încrederea în sine și, de asemenea, va conștientiza cât de mare este această lume.

Continuați lectura
Click pentru a plasa comentariul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Business

Călătorii și Management Corporativ

Publicat

pe

By

Călătorii și management corporativ | Zicala.ro

Managementul călătoriei este procesul de analiză, urmărire, optimizare și control al proceselor legate de călătorii și asigurarea faptului că experiența de călătorie rămâne organizată. Este o structură pusă în aplicare de o companie pentru a supraveghea o călătorie de afaceri. Totul, de la rezervare, aprobarea documentelor și orice altceva necesar pentru călătorie.

Scopul unei călătorii de afaceri corporative

Factorii cheie care joacă un rol în managementul modern al călătoriilor sunt încrederea, transparența, simplitatea și rezultatele finale. Cu tehnologia actuală pe care o avem, călătoriile zilnice legate de afaceri nu mai sunt necesare, întrucât întâlnirea și persoana cu care vorbiți se pot face prin intermediul serviciilor de comunicații. Cu toate acestea, interacțiunile față în față cu partenerii de afaceri sunt esențiale pentru stabilirea de noi conexiuni și crearea de noi oportunități de dezvoltare a afacerii. Scopul final al oricărei călătorii legate de afaceri este de a face lucrurile cât mai repede posibil, dar confortabil, asigurându-vă că mediul de lucru temporar este cel potrivit, o întâlnire este programată în mod corespunzător și are o experiență generală plăcută în timp.

În cele din urmă, scopul final este de a oferi o experiență plăcută călătorului. În timpul unei călătorii de afaceri pot apărea multe erori. Zboruri întârziate și modificări de ultimă oră ale planurilor și stresul de a fi departe de casă. Din această cauză, organizațiile de călătorii caută în mod constant modalități de a îmbunătăți și reproiecta planurile și politicile de călătorie, astfel încât angajatul să poată avea o experiență mai sănătoasă și mai puțin stresantă în timp ce se află pe drum. S-a concentrat din ce în ce mai mult asupra bunăstării angajaților. În timp ce obiectivul principal pentru orice călătorie de afaceri este închiderea de oferte și creșterea productivității, multe companii se orientează pentru a spori productivitatea angajaților și a-i inspira, ducând la noi idei inovatoare pentru a îmbunătăți procesul.

Utilizarea tehnologiei de comunicare ca înlocuitor pentru călătoriile corporative

Noile tehnologii permit eficientizarea multor procese legate de călătorii care au necesitat în trecut o mulțime de cunoștințe și instrumente specializate. Platformele de gestionare a călătoriilor sunt mai rapide și mai ușor de utilizat pentru a gestiona programele de rezervare și zboruri și acest lucru poate economisi mult timp atunci când gestionarea programelor de călătorie poate avea o experiență mai sănătoasă și mai puțin stresantă pe drum. Aceste instrumente se îmbunătățesc constant și au ajuns la un punct în care călătorii de afaceri individuali își pot rezerva călătoriile, datorită ușurinței de utilizare a acestor noi tehnologii și permite un flux de lucru mai simplu.

În ciuda faptului că sunt cunoscuți pentru utilizarea lor grea a tehnologiei, majoritatea mileniilor prezenți în forța de muncă din SUA consideră că întâlnirile față în față nu vor fi niciodată înlocuite cu utilizarea tehnologiei și joacă un rol major în pregătirea drumului pentru noi afaceri și relațiile de făcut. Apelurile video, mesajele text și apelurile telefonice obișnuite nu sunt la fel ca întâlnirea personală cu un coleg sau un client.

Experiență de călătorie și opțiuni de cazare

Principalele obiective și motivații ale unui călător de afaceri sunt să facă afaceri cât mai curând posibil și cu cea mai mare eficiență într-un anumit interval de timp. Deciziile de călătorie se iau de obicei cu o notificare scurtă, ceea ce face necesar ca aranjamentele să fie luate în orice moment al zilei, atunci când este necesar. Pentru a menține un echilibru bun între viața profesională și viața profesională, călătoria trebuie să fie aranjată în timpul săptămânii, mai degrabă decât în ​​weekend, astfel încât angajatul să aibă suficient timp pentru a petrece timp cu cei dragi.

Un studiu privind ceea ce îi atrage pe călătorii de afaceri către anumite locuri de cazare a dus la faptul că mulți dintre ei au spus că accesul la wifi, distanța față de locația de afaceri, micul dejun sunt câteva dintre detaliile importante care influențează decizia lor. Persoanele intervievate au venit din multe părți ale lumii, cum ar fi Canada, Germania, Italia, Mexic și, desigur, Marea Britanie și SUA. Airbnb și locuințele corporative sunt câteva opțiuni de cazare bine cunoscute pentru călătorii de afaceri. Multe hoteluri au, de asemenea, o cameră concepută special pentru călătorii de afaceri. Printre alte necesități, stațiunile de cazinou oferă multe spații de cazare atât pentru turiști, cât și pentru călătorii de afaceri. Multe dintre aceste stațiuni de cazino sunt concepute pentru a include o mare varietate de activități recreative, ceea ce le face o alegere bună pentru o perioadă de nefuncționare în timpul unei călătorii de afaceri.

O notă finală

În general, scopul unei călătorii de afaceri este de a rămâne conectat cu partenerii de afaceri, precum și de a forma noi conexiuni și de a întâlni clienți. Experiența de călătorie poate fi, de asemenea, legată de un eveniment de team building pentru a consolida relațiile dintre colegi. Călătoria și participarea la întâlniri de afaceri are capacitatea de a construi încredere și a dezvolta transparența între colegi și parteneri de afaceri, lucru care nu se poate face doar printr-o conferință sau un apel telefonic, prin urmare, necesitatea de a călători va rămâne un aspect important pentru afacerile din întreaga lume și se depune eforturi mari pentru ca gestionarea călătoriilor să fie mai simplă și mai puțin stresantă pentru călător.

Continuați lectura

Călătorie

Cum să vă Alegeți Hotelul în Următoarea Vacanță

Publicat

pe

By

Cum să vă Alegeți Hotelul în Următoarea Vacanță | Zicala.ro

Un hotel bun îți poate spori întotdeauna experiența într-o vacanță. Dar ceea ce este bun pentru cineva ar putea fi deranjant pentru altcineva. Prin urmare, ar trebui să luați în considerare o mulțime de lucruri atunci când căutați un hotel, nu doar să vă uitați la ratingurile mici. În articolul următor, veți găsi câteva idei despre ce să vă uitați când vă alegeți cazarea pentru următoarea călătorie.

Priorități

Dacă nu știi exact ce vrei de la un hotel, nu există nicio modalitate de a alege unul potrivit pentru tine. Prin urmare, trebuie să alegeți mai întâi ce este mai bine pentru tine. Aproape toate site-urile web care vă arată hoteluri au câteva filtre în care puteți seta ceea ce dorești din camera ta. Poate vrei micul dejun gratuit, sau poate nu, pentru că vrei să dormi până la prânz după o noapte distractivă. Sau poate vă simțiți mai confortabil într-o cameră mai mică, intimă, cu un personal prietenos, astfel încât să vă simțiți ca acasă. Sau tot ce vrei este lux? În ceea ce privește designul, preferați ceva camere de modă veche, minimaliste, de tip business sau design interior exagerat?

Ideea mea este că suntem cu toții diferiți. Deci, mai întâi gândește-te la ce dorești din camera ta de hotel. Uită-te întotdeauna la fotografii și citește descrierile, trebuie să existe detalii minore de care să te poți îndrăgosti și de altele care ar putea fi un mare NU pentru tine.

Extra

Pentru hoteluri, prioritatea numărul unu este să vă asigurați că aveți cea mai bună experiență vreodată. Prin urmare, s-ar putea să vă ofere câteva extra, unele dintre ele sunt all-inclusive, altele nu. Oricare ar fi cazul, asigurați-vă că faceți alegerea corectă. Când vorbim despre hoteluri, ar putea exista o mulțime de extra.

Unele hoteluri evidențiază confortul și relaxarea pentru clienți și au restaurante elegante, departamente de wellness, piscine, poate o sală de sport. Aceste tipuri de extra sunt bune pentru cei care nu au ca scop principal să viziteze orașul în care au mers. Vor doar să se răcească fără să stea într-o mașină sau autobuz. Ceea ce poate fi de înțeles pentru generațiile mai în vârstă.

În ceea ce privește generațiile mai tinere, există și alte extrase de care te poți bucura. Pentru acest tip de oaspeți, este important ca clubul la care vor merge, să aibă un loc social. Acest lucru poate fi de la un bar, la o sală de jocuri sau poate la o piscină. Dacă ai fost în oraș de câteva zile și ai văzut tot ce ți-ai dorit, ia-ți ceva timp și fă-ți prieteni noi.

Partenerul de călătorie

Am vorbit despre modul în care vârsta unei persoane poate influența alegerea sa pentru un hotel, ei bine, același lucru se aplică însoțitorului tău în călătorie. Dacă călătoriți singur, vă recomandăm să rezervați o cameră cu un dormitor comun într-un hostel, puteți face o mulțime de prieteni și noi conexiuni într-o astfel de cameră. Este adevărat că nu este pentru toată lumea, dar ar trebui să încercați cel puțin o dată în viață.

Pe de altă parte, dacă călătoriți cu partenerul sau cu unii prieteni, poate doriți să aveți propria cameră, unde nimeni nu vă poate deranja. Pentru aceasta aveți și o mulțime de opțiuni, dacă doriți să faceți o petrecere acasă acolo puteți alege Airbnb, dar dacă doriți doar să dormiți și să faceți duș acolo, rezervați doar o cameră normală într-un hotel.

Locație

Dacă mergeți într-un oraș mare precum Paris sau Roma, nu doriți să rezervați un hotel la marginea unui oraș. Poate fi un pic mai ieftin, dar până la urmă nu merită. Deci, dacă puteți seta filtrul geografic, asigurați-vă că nu vă aflați la mai mult de 1 km distanță de centru. Este întotdeauna mai interesant să te plimbi prin oraș, decât să iei un autobuz. Pierzi mult timp și experiență luând un autobuz sau orice altceva. De asemenea, dacă simți că vrei să faci o plimbare la miezul nopții, nu vei mai avea nimic la marginea orașului. Așadar, uitați-vă întotdeauna la locație, la hotel și asigurați-vă că este aproape de monumentele din oraș.

Recenzii

După ce setați filtrele potrivite pentru a vă asigura că citiți recenziile. Și nu vorbesc despre ratingul pe stele. Luați-vă timp și citiți unele dintre cele mai recente recenzii. Vor fi recenzii proaste, deoarece există anumite persoane pe care nu le poți mulțumi cu nimic. Deci, asigurați-vă că ați citit mai mult de 5 recenzii. Nu este nimic mai rău decât o cameră slab curățată sau un personal prost care nici măcar nu îți va oferi parola wi-fi. Dar puteți evita toate acestea citind recenziile.

Concluzie

O cazare adecvată în timpul vacanței sau al city break-ului este unul dintre cele mai importante aspecte ale timpului petrecut undeva. Sfaturile menționate mai sus vă pot oferi câteva sfaturi pentru a avea punctul de vedere potrivit atunci când alegi hotelul ideal pentru tine. Dar cel mai important lucru este să înveți întotdeauna din propriile greșeli dacă ai experimentat vreodată ceva neplăcut într-un hotel, data viitoare încearcă să eviți acel anumit lucru și te vei simți mult mai bine în următoarea călătorie.

Continuați lectura

Călătorie

Lista Călătorilor în 2021: lucruri esențiale pe care trebuie să le împachetați

Publicat

pe

By

Lista Călătorilor în 2021: lucruri esențiale pe care trebuie să le împachetați

Călătoria, deși este o activitate nebunească de divertisment, poate deveni un coșmar dacă uitați să împachetați lucrurile potrivite. Există întotdeauna acea perioadă de pre-călătorie în care totul este haos și s-ar putea să uitați să împachetați unele lucruri. Greșelile de ambalare pot fi, în cel mai bun caz, deranjante, dar vă pot distruge vacanța dacă uitați ceva la fel de esențial ca portofelul.

Am pregătit această scurtă listă de verificare a călătoriei pentru a vă asigura că nu uitați să împachetați o mână de lucruri extrem de esențiale.

Smartphone

Un smartphone este cel mai bun partener al călătorului. Acest dispozitiv compact se poate dovedi salvator în situațiile în care vă pierdeți sau trebuie să contactați urgent pe cineva. Mai mult, telefoanele sunt, de asemenea, uimitoare atunci când vine vorba de divertisment. S-ar putea să ajungeți să vă plictisiți uneori și un telefon vă poate salva ziua.

Smartphone-urile sunt excelente pentru vizionarea de filme, citirea cărților electronice, dar și pentru jocuri. Deși nu sunt la fel de puternici ca un computer desktop, totuși pot rula câteva jocuri distractive, cum ar fi jocurile puzzle. Jucând ceva de genul Candy Crush Saga poate fi foarte distractiv, deoarece vă permit să vă relaxați fără a necesita multă abilitate la început.

Haine Confortabile

Chiar dacă călătoriți pentru afaceri, trebuie să împachetați niște haine confortabile. Dacă sunteți blocat într-un avion sau într-un tren timp de câteva ore, hainele confortabile vor fi foarte utile. De asemenea, veți dori să vă relaxați la sfârșitul unei zile lungi de călătorie și ar fi greu să faceți asta fără a purta ceva liber. De asemenea, dacă decideți să mergeți într-o expediție, mai ales în una activă, cu siguranță veți dori să purtați ceva confortabil.

Încărcător Solar

Dacă sunteți tipul de persoană care merge în expediții care durează zile, în zone destul de îndepărtate sau cu acces limitat la electricitate, atunci veți avea nevoie de un încărcător solar. Acest lucru vă va fi util numai atunci când doriți să vă îndreptați telefonul, dar vă poate salva chiar viața. Singurul în pustie fără putere pare o situație destul de limitativă.


Puteți plasa un astfel de încărcător solar pe rucsac și va continua să se încarce tot timpul. Ați putea să stocați toată energia electrică într-o baterie pe care o puteți utiliza ulterior pentru orice aveți nevoie.

În concluzie, călătoria se poate dovedi nu numai incomodă, ci chiar periculoasă dacă nu împachetezi lucrurile potrivite. Dacă țineți cont de cele trei lucruri menționate mai sus data viitoare când faceți bagajul, șansele de a vă distra măresc exponențial.

Continuați lectura

Trending