Conectează-te cu noi

Business

Cum Să Faceți Bani Online În 2023

Publicat

pe

💵Cum Să Faceți Bani Online în 2023 | Zicala.ro

O prioritate în acest an, pentru mulți oameni, va fi să descopere cum să facă bani online. Ar putea fi un job secundar pentru a vă completa jobul sau o afacere complet nouă. Indiferent de motiv, există o mulțime de oportunități disponibile. Pentru câteva dintre ele, tot ce veți avea nevoie este accesul la o conexiune de încredere la internet și un smartphone. Întrebarea este acum, cum să faceți bani online?

Cum puteți face bani online?

Dacă doriți să câștigați bani în plus fără să transpirați, continuați să citiți. Pentru a vă economisi timp și ore de cercetare, am creat această listă extinsă de idei pentru a face bani online. Tot ce trebuie să faceți este să vă rezervați ceva timp pentru a citi lista și sunt destul de încrezător că veți găsi una sau două modalități de a face bani online care vă vor plăcea.

Creați un site și câștigați un comision pentru afiliați

Una dintre cele mai populare moduri de a face bani reali online este prin marketingul afiliat. 81% dintre branduri și 84% dintre editori folosesc puterea marketingului afiliat și este probabil ca această statistică să continue pe măsură ce cheltuielile pentru marketing afiliat cresc în fiecare an. Nu știți ce este marketingul afiliat? Este o modalitate de a câștiga bani prin promovarea diferitelor branduri. Promovați produse, servicii, aplicații, software și multe altele. În schimb, companiile vă plătesc un comision atunci când un client cumpără un produs folosind link-ul dumneavoastră.

Probabil credeți că comisionul va fi mic, dar acest lucru nu este chiar adevărat. Se poate, dar ceea ce face o mare diferență este că puteți fi afiliat pentru una, două, trei sau considerabil mai multe branduri diferite și nu există limită pentru numărul de link-uri pe care le puteți include în fiecare dintre postările dumneavoastră. Există, de asemenea, potențialul ca comisionul să fie de 50% dintr-un produs de 1.000 RON și să fie un comision recurent în fiecare lună. Cum functioneazã? Faceți publicitate brandurilor prin intermediul site-ului dumneavoastră scriind articole, creând reclame informative și alte tipuri de conținut. Includeți link-uri pentru brandurile dumneavoastră afiliate și împingeți traficul către site-ul.

Marketing Afiliat | Zicala.ro

Pentru a atinge orice nivel de succes, trebuie să învățați să fiți perseverent. Cheia succesului va fi să găsiți o nișă care vi se potrivește și să aveți strategia potrivită. Unele dintre nișele pe care ați dori să le luați în considerare includ:

 • Software.
 • Călătorie.
 • E-commerce.
 • Întâlniri.
 • Împrumuturi.
 • Fitness.

Odată ce v-ați decis asupra unei nișe, va trebui să lucrați la proiectarea unui site și la începerea unui blog. Dacă nu sunteți familiari cu crearea de site-uri puteți apela la diferite firme de specialitate în acest domeniu, precum iCreate. Pornirea unui canal YouTube care rulează alături de blog este o altă opțiune.

Nivel de expertiză: Intermediar.

Cerințe: Expertiză în marketing de conținut, cunoaștere cum să construiți un site.

Timp: De la șase luni la câțiva ani înainte de a începe să obțineți profit real.

Instrumente: Domeniu, găzduire.

Potențial de venit: 300 RON până la 1.000 RON/zi.

Creați și vindeți software

Există multe beneficii în a construi software și apoi a-l vinde. Costurile inițiale, inclusiv dezvoltarea software-ului, pot fi destul de mari. Cu toate acestea, costul vânzării produsului dumneavoastră odată ce l-ați realizat este relativ scăzut. Livrarea produsului finit către client costă foarte puțin.

O cerință critică este că trebuie să înțelegeți bine partea de programare a lucrurilor. Un prieten sau o rudă în cunoștință de cauză ar fi o alternativă posibilă, atâta timp cât nu doresc să taxeze prea mult pentru serviciile lor.

De asemenea, este esențial să creați software pe care oamenii doresc să-l cumpere. În mod ideal, trebuie să fie un software unic, mai bun decât orice altceva disponibil în prezent sau, cel puțin, mult mai ieftin.

Există deja o cantitate imensă de software, dar există încă nișe pe care le puteți explora și probleme pentru care nimeni nu a găsit răspunsul. Aflați care sunt acestea și ați putea ajunge la un câștigător.

Rețineți că ar putea dura ceva timp pentru partea de dezvoltare a proiectului dumneavoastră, ceea ce îl va face vital, să faceți o mulțime de cercetări în prealabil pentru a vă asigura că există o piață pentru produsul dumneavoastră. Dacă sunteți interesat să reduceți volumul de muncă, vă recomandăm să cumpărați un software și să faceți îmbunătățiri sau să utilizați software open-source.

Dacă credeți că aceasta este o opțiune bună, asigurați-vă că verificați dacă există restricții. Să petreceți mult timp creând ceva ce nu puteți vinde ar fi devastator.

Dezvoltarea de aplicații este o altă opțiune similară. Crearea de jocuri sau aplicații poate fi o idee foarte profitabilă.

Nivel de expertiză: Începător, intermediar, expert.

Cerințe: Aflați cum să codificați sau aveți un prieten sau o rudă care poate face acest lucru pentru dumneavoastră, convingeți clienții să folosească software-ul.

Timp: Mai mult de un an pentru a începe să câștați niște bani.

Instrumente: Domeniu, găzduire.

Potențial de venit: 50 RON – 100.000 RON/lună

Lansați și dezvoltați un startup

Datorită internetului, există o mulțime de opțiuni dacă credeți că aveți ceea ce este necesar pentru a lansa o afacere de tip startup. Atâta timp cât aveți un computer și o conexiune de încredere la internet, cerul este limita în ceea ce puteți realiza.

Nu trebuie să fiți un copil priceput la tehnică, deoarece există o mulțime de instrumente valoroase care vă vor ajuta să vă construiți, să lansați și să vă dezvoltați afacerea. Trebuie doar să depuneți munca grea, să învățați ceea ce aveți nevoie.

Un alt mare avantaj al începerii unei noi afaceri online este că o faceți de oriunde în lume. Nimeni nu vă stabilește programul pentru de lucru, ceea ce înseamnă că puteți lucra cât de puțin sau cât de des vă convine. Depinde de cât de rapid sau de succes vreți să fie afacerea dumneavoastră.

Când vine vorba de cerințele de capital, nu aveți nevoie de multe. Există afaceri pe internet pe care le puteți crește fără bani, pur și simplu pentru că există o mulțime de servicii gratuite pentru a ajuta procesul.

Iată doar câteva idei, dintre care unele le vom analiza mai detaliat puțin mai târziu.

 • Producție mobilă la comandă.
 • Produse de frumusețe.
 • Activitate de sărbători.
 • E-commerce.
 • Servicii de curățenie.
 • Produse artizanale realizate manual.
 • Tutorat sau cursuri digitale.
 • Începeți propria linie de îmbrăcăminte.
 • Publicați o carte.

Nivel de expertiză: Începător, intermediar, expert.

Cerințe: Ideea potrivită și clienții pentru produsul sau serviciul dumneavoastră.

Timp: Mai mult de șase luni pentru a începe să câștați niște bani.

Instrumente: Domeniu, găzduire.

Potențial de venit: 50 RON – 100.000 RON/lună

Porniți un site de E-commerce și vindeți produse fizice

În ultimii ani, site-urile de E-commerce au decolat cu adevărat și, datorită platformelor precum WooCommerce și WordPress, construirea site-ului dumneavoastră nu ar putea deveni mult mai ușoară. Deoarece atât de multe magazine fizice au fost nevoite să-și închidă ușile din cauza COVID, popularitatea acestei opțiuni a creascut semnificativ conform statisticilor.

Cumpărăturile online nu mai sunt luxul de altădată. În urmă cu mai bine de un deceniu, comerțul electronic reprezenta doar 5,1% din totalul vânzărilor cu amănuntul. Avanzând rapid în 2019, vânzările online au reprezentat 21%. Pentru milioane de oameni, datorită COVID-19, este acum o necesitate. Pentru ca afacerea dumneavoastră de E-commerce să aibă succes pe termen lung, veți avea nevoie de o viziune pe termen lung și de un produs care să aducă valoare reală pe piață.

E-commerce vs Retail | Zicala.ro

Pentru a rula un magazin de E-commerce de succes, trebuie să creați și să vindeți un produs fizic de nișă unui anumit public sau să cumpărați produse în tendințe ieftine de la un producător de peste mări, să le reambalați și să le vindeți la un markup.

Prima variantă poate fi puțin riscantă, dar are și potențialul de a avea mare succes. O anumită pasiune pentru produsul sau produsele dumneavoastră este esențială și, de asemenea, va trebui să fiți pregătit să puneți grefa atunci când vine vorba de cercetare, dezvoltare a produsului și, de asemenea, testare.

Există câteva site-uri de E-commerce de mare succes din care vă puteți inspira, cum ar fi Beardbrand, Ratio Coffee și SkinnyMe Tea. Toate aceste trei companii arată ce rezultate incredibile sunt posibile dacă sunteți pregătiți să lucrați.

A doua opțiune este mai puțin riscantă, dar mai întâi trebuie să vă procurați un produs care este deja popular. Un loc în care să căutați este AliExpress. Cumpărați produsul în vrac, îl reambalați și apoi îl vindeți prin magazinul dumneavoastră de E-commerce.

Pe lângă găsirea produsului potrivit, va trebui să vă gândiți și la modul în care veți expedia comenzile. Manipularea singură este opțiunea evidentă, dar ceva numit dropshipping este o altă posibilitate. În acest caz, preluați comenzile, iar producătorul se ocupă de expediere în numele dumneavoastră.

Nivel de expertiză: Începător, intermediar, expert.

Cerințe: Ideea potrivită și clienții pentru produsul dumneavoastră.

Timp: S-ar putea să faceți bani în câteva luni.

Instrumente: Domeniu, găzduire, produse de vândut.

Potențial de venit: 50 RON – 100.000 RON/lună

Creați cursuri online

Le faceți să apară în fluxul de știri Facebook și în reclame atunci când căutați online. Se pare că cursurile online sunt oriunde vă uitați în zilele noastre, dar nu este prea târziu să intrați în acțiune. Se estimează că piața educației online ar putea ajunge la 350 de miliarde de dolari până în 2025. Există însă o singură cerință. Aveți nevoie de cunoștințe pentru care cineva este dispus să plătească. Dacă aveți ceea ce este necesar, cursurile online sunt o oportunitate fantastică.

Nu este sfârșitul lumii dacă nu aveți mijloacele pentru a vă crea propriul curs, deoarece există întotdeauna opțiunea de a deveni instructor. Alegeți platforma potrivită și veți putea transmite experiența și abilitățile dumneavoastră unui public larg care ar putea fi interesat să învețe ceva nou.

Dacă vă întrebați ce fel de subiecte se vând, iată câteva exemple:

 • Dezvoltare personală.
 • Fotografie.
 • Artă.
 • Grădinărit.
 • Tehnologie.
 • Limbi străine (ne vom uita la predarea limbii engleză puțin mai târziu).
 • Gătitul.
 • Marketing.

Un loc excelent de a începe, dacă v-ați hotărât asupra unui subiect, este să vă sondați audiența. Veți descoperi ce vor să învețe și cât de mult vor fi dispuși să plătească pentru asta.

Nivel de expertiză: Expert.

Cerințe: Cunoștințe sau aptitudini pentru care oamenii vor să plătească.

Timp: S-ar putea să faceți bani în câteva luni.

Instrumente: Platforme de învățare online precum Udemy și Kajabi, sau un produs software precum WooCommerce sau WordPress, o platformă de curs online precum Thinkific.

Potențial de venit: 50 RON – 100.000 RON/lună

Scrieți și vindeți un eBook

Dacă știi că ai o carte în tine, dar ai amânat-o de ani de zile, publicarea unei cărți electronice ar putea fi oportunitatea pe care o cauți. Dacă vrei să publici o carte, nu trebuie să te apropii de o editură pentru că autopublicarea este o opțiune. Absolut oricine poate publica o carte și este posibil să-și câștige existența.

Bariera de intrare este stabilită relativ scăzută, așa că fiți pregătiți pentru o mulțime de competiții. Pentru a ieși în evidență din mulțime, va trebui să scrieți cea mai bună carte electronică posibilă și să satisfaceți așteptările cititorilor.

Unele dintre lucrurile pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a pune pixul pe hârtie, la figurat vorbind, includ:

 • Alegerea subiectului potrivit: ceva despre care sunteți pasionat sau despre care sunteți cunoscător.
 • Cât va dura cartea electronică: nu există reguli stricte.
 • Titlul cărții electronice: trebuie să capteze atenția oamenilor și să-i atragă.
 • Scrieți conținut unic: oferiți informații pe care nicio altă carte electronică nu le oferă.
 • Format: PDF este cel mai bun.
 • Editare: umpleți cartea electronică cu erori gramaticale și este sortită eșuării.
 • Designul copertei: Nu este vorba doar despre conținut. O copertă atractivă este, de asemenea, cheia succesului.

Odată ce ați scris cartea electronică, trebuie să o vindeți. A viza pe toată lumea nu este cea mai bună abordare. Aveți mai multe șanse de succes dacă puteți identifica o piață țintă.

Nivel de expertiză: Începător, intermediar, expert.

Cerințe: Idei despre cartea electronică.

Timp: eBook-ul vă poate aduce un venit în câteva luni.

Instrumente: Instrument de editare, blog sau platformă de publicare.

Potențial de venit: 50 RON – 100.000 RON/lună

Vindeți produse pe Amazon FBA

Amazon este unul dintre cele mai mari magazine online. Ne-am uitat deja la crearea magazinului de E-commerce și această idee este oarecum similară, dar în acest caz, utilizați platforma Amazon. Este o modalitate eficientă din punct de vedere al costurilor de a vă expedia produsele și vă permite să oferiți servicii excelente pentru clienți pentru o taxă mică.

O abordare excelentă este să determinați ce produse se vând bine pe platformă și să căutați versiuni mai ieftine la care puteți să le faceți rebranding și să le revindeți. Procesul de vânzare nu poate fi mai simplu. Vă trimiteți produsele către Amazon și sunt stocate într-unul dintre centrele lor de livrare.

Clienții potențiali vă pot cumpăra produsele prin Amazon sau altă platformă de E-commerce. Când lucrurile sunt vândute, Amazon alege, împachetează și expediază produsele. Puteți monitoriza totul prin sistemul de urmărire al Amazonului. Amazon oferă un serviciu excelent pentru clienți și gestionează orice retur.

Un astfel de serviciu nu este gratuit. Taxele de realizare sunt destul de complicate, dar există o mulțime de resurse online care explică cum se calculează costurile.

Amazon FBA | Zicala.ro

Ce să vindeți pentru a câștiga bani pe Amazon FBA

Puteți vinde aproape orice, de la produse pe care le aveți în jurul casei până la bijuterii scumpe și de lux, dar unele lucruri se vând mai bine decât altele.

Un nu sigur ar fi produsele de branduri binecunoscute. Clienții Amazon tind să caute produse decente care par să bifeze toate căsuțele și care sunt vândute la un preț scăzut.

Cu toate acestea, pentru ca produsele dumneavoastră să atragă atenția cumpărătorilor, acestea trebuie să fie similare, dar mai bune decât toate celelalte. Listați-le sub numele dumneavoastră, de exemplu, și adăugați ceva în plus pe care alți vânzători nu îl fac. Un serviciu general mai bun, o livrare mai rapidă sau o listă de produse care atrage atenția sunt doar câteva exemple.

Iată mai multe criterii de avut în vedere:

 • Produsele ar trebui să fie specifice nișei.
 • Produsele între 10 și 15 USD tind să se vândă mai bine.
 • Produsele care sunt ușoare și mici sunt mai ușor de expediat.
 • Marcați produsele ca pe fiind produsele dumneavoastră.
 • Evitați produsele care sunt sezoniere.
 • Produsul dumneavoastră ar trebui să rezolve o problemă sau să răspundă unei nevoi.
 • Căutați produse de calitate de la furnizori de încredere.
 • Alegeți produse dintr-o categorie populară, de exemplu:
  • Cărți.
  • Bebeluși.
  • Frumusețe.
  • Accesorii și îmbrăcăminte.
  • Electronică.
  • Aer liber și grădinărit.
  • Fitness.
  • Bucătărie și casă.
  • Sănătate.
  • Jucării.
  • Bijuterii.

Nivel de expertiză: Începător, intermediar, expert.

Cerințe: Produse pentru a vinde, computer și clienți pentru produsele dumneavoastră.

Timp: Ați putea câștiga un venit în șase luni.

Instrumente: Contul Amazon sau site-ul de E-commerce.

Potențial de venit: 50 RON – 100.000 RON/lună

Cumpărați și vindeți nume de domenii

În lumea modernă centrată pe tehnologie, numele de domenii sunt afaceri mari. În unele cazuri, își pot schimba proprietarii pentru milioane de lei. Cel puțin, vă puteți aștepta la câteva sute de lei dacă găsiți un nume de domeniu solid care este la vânzare.

Nu vă așteptați să obțineți profit timp de câteva luni, deoarece poate dura o perioadă considerabilă de timp pentru a construi un portofoliu de domenii de calitate superioară. Cât de mult profit obțineți depinde de cât de multă muncă sunteți pregătit să depuneți. Cumpărarea și vânzarea de nume de domenii implică încercarea de a prezice ceea ce va fi popular în câteva luni sau ani mai târziu.

O altă opțiune este să achiziționați niște domenii care sunt deja de mare profil și să vă agățați de ele pentru o perioadă, în speranța că valoarea lor va crește. Există o mulțime de instrumente diferite pe care le puteți folosi, cum ar fi Just Dropped, Namecheap, Flippa, GoDaddy. Odată ce ați achiziționat domeniul, pur și simplu îl relistați și așteptați ca cineva să fie interesat, astfel încât să-l puteți vinde pentru profit.

Nivel de expertiză: Începător, intermediar, expert.

Cerințe: Cunoașterea numelor de domenii și ceea ce le face atractive.

Timp: Ați putea câștiga un venit chiar din prima lună.

Instrumente: Cont pe un site care cumpără și vinde nume de domenii.

Potențial de venit: 50 RON – 1.000 RON/lună

Freelance

Aveți un set de abilități specifice? Există ceva ce puteți face pentru care oamenii ar plăti bani? În prezent, există o cerere masivă de freelanceri. Într-un sondaj recent realizat de PeoplePerHour, 60% dintre companiile care au răspuns au spus că intenționează să folosească mai mult freelanceri în acest an. Cu toate acestea, să fiți propriul vostru șef nu este atât de ușor pe cât pare. Sunt necesare multe sacrificii și trebuie să depuneți un anumit efort atunci când vine vorba de găsirea clienților. Toate acestea trebuie făcute înainte de a putea începe munca propriu-zisă.

Există, de asemenea, abilități specifice pe care va trebui să le dezvoltați dacă doriți să aveți succes. Va trebui să învățați cum să vă promovați, să prezentați clienților potențiali, să oferiți asistență, să bugetați și să vă gestionați timpul.

Există, de asemenea, o cantitate enormă de concurență, ceea ce înseamnă că trebuie să vă gândiți și la o strategie. Veți găsi o mulțime de resurse care să vă ajute online, așa că nu vă îngrijorați prea mult. Să ne uităm la pașii pe care va trebui să-i faceți înainte de a trece la zonele cu cel mai mare potențial.

 • Pasul 1: Alegeți-vă nișa: ceva despre care sunteți pasionat sau cunoscător.
 • Pasul 2: Fiți specifici cu privire la serviciile pe care le oferiți.
 • Pasul 3: Construiți-vă un portofoliu impresionant cu munca dumneavoastră.
 • Pasul 4: Definiți-vă baza de clienți.
 • Pasul 5: Testați apele înainte de a renunța la munca de zi cu zi.
 • Pasul 6: Perfecționați-vă abilitățile.
 • Pasul 7: Căutați clienți pe site-uri independente populare, cum ar fi Upwork, Freelancer, Toptal și Fiverr.

Fiți pregătiți să munciți mai mult decât în slujba de 9-5, bucurați-vă de mai puține vacanțe, lucrați până la vacanță și, adesea, până noaptea.

Acum să ne uităm la unele dintre cele mai populare nișe pentru freelanceri.

Web Development

Creșterea cererii pentru site-uri înseamnă că locurile de muncă care gravitează în jurul acestei nevoi sunt și ele în creștere. Este o meserie care se pretează bine să lucrați de acasă, deoarece tot ce aveți nevoie sunt cunoștințe, un computer și o conexiune de încredere la internet. Cele mai populare locuri de muncă includ dezvoltarea front-end, dezvoltarea back-end și dezvoltarea full-stack.

Scrisul

Scriitorii profesioniști sunt foarte căutați. Acest rol implică scrierea de conținut pentru site-urile clienților care le promovează afacerea și îi ajută să rămână relevanți. Câți bani câștigați depinde de nișa pe care o alegeți și de setul de abilități.

Design Grafic

Designul grafic este un domeniu vast, așa că veți ajuta potențialii clienți prin crearea unui portofoliu, prezentarea clienților și stabilirea tarifelor în funcție de expertiza dumneavoastră. Pentru a vă perfecționa și mai mult abilitățile, luați în considerare cursurile certificate și vizionarea tutorialelor.

Marketing Digital

Dacă aveți o minte creativă, aceasta ar putea fi industria pentru dumneavoastră. Marketingul digital joacă un rol esențial în a ajuta industriile și brandurile să rămână relevante. Există o varietate de lucrări disponibile, chiar și pentru începători. Optați pentru proiecte mai mici, cum ar fi postări și bannere pe rețelele de socializare sau proiecte mai complexe care necesită să creați o identitate de brand sau să gestionezi o campanie de marketing pe rețelele de socializare.

Asistență Virtuală

Acesta este un alt domeniu care devine din ce în ce mai popular. Angajarea unei persoane de la distanță pentru a îndeplini o gamă largă de sarcini, cum ar fi recepționer, asistență pentru clienți, dactilograf, administrator sau asistent de e-mail, economisește bani, în special pentru o afacere mică cu un buget restrâns. Lucrați pentru mai multe companii diferite și vă veți putea maximiza veniturile libere profesioniste.

Fotografie

Elementele vizuale au devenit la fel de importante în industria publicității și se consideră că au la fel de multă influență ca și cuvântul scris. Dacă sunteți fotograf, nu trebuie să vă limitați la a acoperi nunți și evenimente. Este posibil să câștigați bani în disciplinele de design alimentar și fotografie de produs, de exemplu. Puteți, de asemenea, să vă publicați munca pe site-uri sau să vindeți setări de editare.

Nivel de expertiză: Începător, intermediar, expert.

Cerințe: Cunoștințe sau abilități pentru care oamenii sunt dispuși să plătească.

Timp: Instant.

Instrumente: Site sau un cont pe un site de freelancing.

Potențial de venit: Până la 80.000 RON/lună

Predați engleză ca tutore virtual

Este posibil să predați limba engleză ca tutore virtual fără experiență. Cu toate acestea, trebuie să fiți un vorbitor fluent de engleză. Predarea limbii engleze online s-a bucurat de o creștere rapidă a cererii și a popularității. În prezent, peste un miliard de oameni învață limba engleză la nivel global.

Noi platforme online și școli apar în mod regulat. Unele necesită o diplomă de licență, dar altele nu. Certificarea TEFL sau ESL, totuși, este esențială.

Nivel de expertiză: Începător, intermediar, expert.

Cerințe: Nu este necesară experiența de predare, dar puteți câștiga mai mult cu o diplomă sau un certificat de predare.

Timp: Instant.

Instrumente: Cont pe o platformă de predare online.

Potențial de venit: De la 50 RON/oră – 200 RON/oră.

Micro-joburi la Amazon Mechanical Turk

Poate că nu ați auzit de micro-locuri de muncă, dar este un termen folosit pentru joburi simple care, în general, nu necesită abilități tehnice. Amazon Mechanical Turk este o platformă online în care solicitanții (cum sunt cunoscuți) postează joburi plictisitoare pe care le puteți finaliza pentru sume minime de bani.

Joburile se numesc HIT sau Human Intelligence Tasks. Aceste sarcini tind să fie lucruri pe care algoritmii sau computerele nu sunt capabili să le facă sau pe care oamenii le fac mult mai eficient.

Puteți alege ce locuri de muncă doriți să faceți și cât de mult faceți. Plata este de la 0,01 USD la 1 USD per HIT. HIT-urile includ:

 • Transcrierea înregistrărilor audio.
 • Cercetarea detaliilor datelor.
 • Identificarea obiectelor în videoclipuri sau fotografii.
 • Deduplicarea datelor.

Din păcate, există o concurență considerabilă și, dacă doriți să obțineți partea echitabilă din muncă, va trebui să utilizați extensii de browser și o suită de instrumente pentru a obține rapid cele mai bine plătite locuri de muncă.

Nivel de expertiză: Începător, intermediar, expert.

Cerințe: Nu este necesară experiență sau cunoștințe.

Timp: Instant, deși poate dura câteva săptămâni pentru a acumula o sumă decentă de bani.

Instrumente: Software care vă avertizează cu privire la HITS-urile cu venituri mari.

Potențial de venit: 400 RON – 4.000 RON/lună.

Coaching Online

Aceasta este o oportunitate care, în cele din urmă, s-ar putea rula singură, dacă ați dori. Începeți un program de coaching și veți crea o bază solidă pentru o afacere. Un beneficiu semnificativ al coaching-ului online este că puteți face bani buni foarte repede. Oamenii tind să fie mai dispuși să plătească un preț mai mare pentru programe individuale sau personalizate.

Totuși, trebuie să vă cercetați publicul și să înțelegeți ce își doresc și de ce au nevoie. Altceva care este foarte benefic va fi încurajarea clienților să răspândească vestea despre afacerea dumneavostră.

Au apărut o gamă largă de platforme de coaching, care vă permit să lansați un model de afaceri extrem de scalabil și să nu trebuie să faceți compromisuri cu privire la eficacitatea coaching-ului dumneavoastră.

Cele mai populare platforme de coaching sunt:

 • Satori: Aceasta este o aplicație care eficientizează atât managementul afacerii, cât și partea de coaching a unei afaceri. Combină un instrument de business intelligence și un sistem CRM, astfel încât aveți un magazin 1-stop.
 • CoachAccountable: Această platformă acoperă, de asemenea, instrumente de administrare esențiale pentru partea de plăți, programarea sesiunilor, planuri de coaching și partajarea documentelor.
 • Nudge Coach: Accentul acestei platforme este de a ajuta antrenorii să-și mențină clienții pe drumul cel bun de la distanță. Vă permite să trimiteți clienților mesajul potrivit atunci când este necesar și să programați notificări pentru viitor.
 • TrueCoach: Conceput pentru antrenori personali și afaceri de fitness care ar dori să lanseze antrenamente și coaching la distanță. Vă permite să vă conectați de la distanță cu clienții și să partajați videoclipuri și antrenamente.
 • Coach Catalyst: Această platformă este, de asemenea, pentru companiile de fitness și antrenorii personali. Include check-in-urile zilnice, ceea ce înseamnă că clienții sunt responsabili între sesiuni. Antrenorii pot monitoriza progresul și pot oferi motivație sau atenție suplimentară dacă este necesar.

Nivel de expertiză: Începător, intermediar, expert.

Cerințe: Cunoștințe sau abilități pentru care oamenii vor fi dispuși să plătească, cunoștințe tehnice pentru platforme.

Timp: 6 luni înainte de a obține profit.

Instrumente: Platformă de coaching, site pentru a vă comercializa serviciile.

Potențial de venit: 1.000 RON – 10.000 RON/lună.

Consultant Online

Persoanele fizice și companiile apelează adesea la consultanți pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele, mai ales atunci când au probleme să se întâlnească în persoană din cauza unui program greoi. A fi consultant virtual este o alegere de carieră versatilă și vă puteți ajuta clienții cu o gamă largă de lucruri, de la marketing până la căutarea unui loc de muncă.

Luați în considerare experiența și abilitățile pe care le aveți și dacă le puteți livra online și vor exista oameni care vor să plătească pentru o astfel de soluție la problemele lor. Pe lângă experiența dumneavoastră, va trebui să faceți și câteva cercetări. Acest lucru vă va permite să vă concentrați asupra serviciului potrivit de oferit și cât vă puteți aștepta să plătească viitorii dumneavoastră clienți.

Statista: Dimensiunea pietei globale de consultanta | Zicala.ro

Odată ce ați găsit un serviciu, luați în considerare efectuarea unui test de grup beta. Folosiți-o ca experiență de învățare, obțineți feedback și amintiți-vă să cereți recenzii.

Există o gamă largă de opțiuni atunci când vine vorba de consultanță. Consultați următoarele opțiuni:

 • Consultant PR.
 • Consultant de marketing.
 • Consultant social media.
 • Consultant în coaching de carieră.
 • Consultant în sustenabilitate.
 • Consultant în călătorii.
 • Consultant financiar.
 • Consultant fitness/wellness.
 • Consultant HR.
 • Consultant IT/tehnologie.
 • Consultant de vânzări.
 • Consultant de conformitate.
 • Consultant legal.

Dacă nu sunteți sigur unde să căutați oportunități, încercați unul dintre aceste site-uri de specialitate:

 • Clarity: Aceasta este o platformă care se concentrează în principal pe start-up-uri. Orice experți care doresc să-și ofere serviciile aici trebuie să cunoască procesele de afaceri, antreprenoriatul sau start-up-urile, de exemplu.
 • ExpertConnect: Cu sediul în New York, ExpertConnect caută mereu experți în domeniul sănătății, tehnologie, științe ale vieții, telecomunicații, mass-media, afaceri juridice, contabilitate, finanțe, imobiliare, retail și bunuri de larg consum.
 • Maven: Potrivit lui Maven, este „Piața globală de cunoștințe” și are mulți experți din toate domeniile industriale și din toate categoriile sociale. Mavens, așa cum sunt cunoscuți experții, includ șoferi de camion, frizeri, mecanici auto, fermieri și medici.
 • GLG: Clientela de pe această platformă provine din multe industrii diferite, inclusiv tehnologie, științe ale vieții, investiții, cercetare de piață și bunuri de larg consum. Puteți să vă stabiliți tarifele în funcție de experiența dumneavoastră, zona de practică și desemnarea dumneavoastră.
 • Zintro: Nu plătiți nimic pentru a fi membru Zintro, dar dumneavoastră sau clientul dumneavoastră trebuie să plătească atunci când vă conectați prima dată prin intermediul platformei. Nu primiți e-mailuri cu solicitări de consultanță. În schimb, trebuie să vă vizitați în mod regulat căsuța de e-mail Zintro.

Nivel de expertiză: Intermediar, expert.

Cerințe: Experiență și abilități de care oamenii au nevoie și pentru care doresc să plătească.

Timp: Cel puțin un an înainte de a face profit.

Instrumente: Platformă de consultanță, site pentru a vă comercializa serviciile.

Potențial de venit: 500 RON – 11.000 RON/lună.

Alăturați-vă unei companii de la distanță part-time (sau full-time)

Poate că ați dori o schimbare de carieră, doriți să încercați ceva nou sau ați beneficia de o schimbare de peisaj. În astfel de cazuri, lucrul de la distanță poate fi o gură de aer proaspăt, precum și o oportunitate excelentă de a câștiga niște bani în paralel.

Multe companii caută angajați la distanță și nu contează de unde lucrați. Potrivit Upwork, 22% din forța de muncă americană va lucra de la distanță până în 2025. Aceasta este o creștere de 87% față de înainte de pandemie. Începeți cu jumătate de normă și s-ar putea să vă placă atât de mult încât doriți să lucrați cu normă întreagă.

Căutați opțiuni posibile verificând listele de cariere online sau vizitați unul dintre următoarele site-uri:

 • SolidGigs.
 • Flexjobs.
 • Remote.
 • We Work Remotely.

Tipurile de locuri de muncă disponibile variază considerabil. Astfel de poziții ar putea include a fi designer sau a lucra în asistență pentru clienți.

Este un caz simplu de a găsi un loc de muncă care vă place și de a aplica pentru el.

Nivel de expertiză: Începător, intermediar, expert.

Cerințe: Abilitatea potrivită pentru postul pentru care aplicați.

Timp: Instant.

Instrumente: Cunoștințe și experiență pentru a vă ajuta să vă asigurați locul de muncă.

Potențial de venit: 2.000 RON – 10.000 RON/lună.

Povestiți cărți audio pentru a face bani online

Industria cărților audio a cunoscut o creștere dramatică în ultimii ani, ceea ce înseamnă că există o cerere semnificativă de naratori de cărți audio. Nici popularitatea cărților audio nu pare să încetinească. Este de așteptat să se extindă la o rată de creștere anuală compusă de 24,4% din 2020 până în 2027.

Piața cărților audio | Zicala.ro

Nu există calificări speciale pentru acest rol online, dar veți avea nevoie de o voce grozavă și vă bucura de lectură.

Una dintre cele mai rapide și mai ușoare modalități de a vă începe cariera de narator este să vă înscrieți pe o platformă care conectează autorii cu naratorii de cărți audio. Iată câteva exemple de unde să căutați:

 • ACX.
 • Voices.
 • Audible.
 • Brilliance Audio.
 • Voicebunny.com.

Va trebui să investiți într-un software de înregistrare bun și un microfon de calitate superioară. Începeți prin a crea câteva mostre, astfel încât clienții potențiali să vă poată auzi vocea.

Un alt loc bun pentru a căuta de lucru este Upwork sau Fiverr. Aceste site-uri de freelancing vă va ajuta să vă extindeți acoperirea.

Nivel de expertiză: Începător, intermediar, expert.

Cerințe: Dragoste de lectură și o voce grozavă.

Timp: Instant.

Instrumente: Software de înregistrare, un microfon de bună calitate, loc liniștit pentru a face înregistrările.

Potențial de venit: 100 RON – 500 RON/oră înregistrată.

Câștigați bani cu sondaje online

Această opțiune nu vă va face bogat, dar este o modalitate de a câștiga premii sau bani rapid și de a nu vă face griji cu privire la învățarea unei noi abilități. Puteți face acest lucru în timpul liber. Munca este fără efort, iar majoritatea site-urilor de sondaje online necesită puțină sau deloc abilități sau educație.

Unele site-uri de sondaje plătesc mai mult decât v-ați aștepta, dar chiar și așa, nu vă așteptați ca câștigurile să fie mai mult decât două cifre.

Trebuie să vă înscrieți la un site de sondaje online și să furnizați anumite informații, inclusiv interesele și antecedentele dumneavoastră. Cu aceste informații, platformele vă pot recomanda cu cele mai potrivite sondaje.

Cele mai populare site-uri de sondaje online sunt:

 • Swagbucks.
 • I-say.
 • Pinecone Research.
 • Pro Opinion.
 • SendEarnings.

Nivel de expertiză: Începător, intermediar.

Cerințe: Niciuna.

Timp: Instant.

Instrumente: Telefon.

Potențial de venit: 5 RON – 100 RON/oră.

Testați Site-uri

Testarea site-ului este o resursă de neprețuit pentru companiile care ar fi putut investi sume mari în designul site-ului companiei. În medie, costul inițial al lansării și proiectării unui site este de 1.200 RON până la 15.000 RON. Pentru a testa un site, trebuie să accesați, să utilizați și să analizați site-ul. Apoi, trebuie să oferiți feedback cu privire la experiență, la modul în care a funcționat site-ul și dacă a fost atrăgător sau nu.

Site-ul unei companii joacă un rol esențial în succesul acesteia. Site-urile sunt o modalitate foarte eficientă de a ajunge, de a implica și de a converti clienții online. Nu este de mirare că companiile iau atât de în serios testarea site-urilor.

Suma de bani pe care o puteți câștiga nu este suficient de mare pentru ca aceasta să fie o carieră cu normă întreagă. Cu toate acestea, este o modalitate bună de a vă completa venitul curent.

Vă înscrieți pe o platformă de testare și veți fi informat când sunt disponibile oportunități, fie prin e-mail, fie vizitând platforma online. Dacă sunteți interesat să participați la oricare dintre teste, trebuie să le revendicați și să așteptați să vi se acorde acces. Alți utilizatori vor concura pentru oportunități, iar pentru site-urile companiilor mai populare, concurența ar putea fi acerbă.

Există multe platforme online pe care le puteți folosi pentru a căuta sarcini de testare. Cele mai populare sunt:

 • UserTesting.
 • IntelliZoomPanel.
 • Userlytics.
 • Enroll.
 • TryMyUI.

Nivel de expertiză: Începător, intermediar.

Cerințe: Ochi bun pentru designul site-ului.

Timp: Instant.

Instrumente: Platformă de testare a site-urilor.

Potențial de venit: 40 RON/oră cu oportunități ocazionale de a face mai mult.

Câștigați bani scriind pe site-uri

Vă place cum sună să fiți plătit pentru a scrie de acasă? Nu aveți nevoie de o cantitate mare de experiență, dar trebuie să puteți înșira cuvintele împreună dacă doriți să fiți plătit pentru eforturile dumneavoastră. Există o mulțime de site-uri și bloguri care vă vor plăti pentru a urma regulile și pentru a oferi conținut de bună calitate.

Există multe beneficii de a scrie online. Nu este necesară nicio investiție inițială și nu există taxe de pornire. Vă puteți aștepta să fiți plătit relativ repede.

S-ar putea să vă treziți scriind recenzii, tutoriale, articole sau liste, iar subiectul ar putea fi orice, de la călătorii și design web la educație, sănătate și bunăstare.

Unele bloguri și site-uri plătesc scriitorii pe un model de distribuire a veniturilor, dar nu este cazul în lista următoare. Vă puteți aștepta să primiți o taxă convenită în schimbul fiecărui articol pe care îl scrieți care este acceptat. Aceasta este o mică selecție a site-urilor care vă plătesc pentru a scrie.

 • Textbroker.
 • iWriter.
 • Writer Access.
 • Upwork.
 • Problogger.
 • Freelancer.com.
 • Fiverr.
 • WordAgents.
 • Verblio.
 • Writers Domain.
 • People per Hour.

Nivel de expertiză: Începător, intermediar, expert.

Cerințe: Bune cunoștințe de limba engleză, cunoștințe de gramatică și punctuație.

Timp: Instant.

Instrumente: Software de scriere precum Google Docs sau Microsoft Office, instrument de verificare a gramaticii.

Potențial de venit: 50 RON – 2.000 RON/articol.

Câștigați bani tastând

S-au dus vremurile în care camerele pline de dactilografe băteau. Nu mai este nevoie de astfel de servicii, deoarece majoritatea oamenilor sunt ei înșiși dactilografe pe jumătate decente. Dar asta nu înseamnă că nu mai este nevoie de experiențe și de dactilografe mai bune decât decente. Datorită internetului, acum este o muncă pe care o puteți face de oriunde.

Nu aveți nevoie de multe echipamente și singura cerință este să finalizați sarcinile la timp. Un alt avantaj este că puteți începe să câștigați bani instantaneu, ori de câte ori aveți timp liber, sau puteți transforma într-o carieră cu normă întreagă.

Sunt disponibile o serie de joburi de tastare, dar majoritatea se încadrează în următoarele categorii:

 • Transcriere: Cu acest tip de lucru, veți introduce înregistrări audio. Ar putea fi prelegeri, dictare, mesaje telefonice, teleconferințe, ateliere de lucru, discursuri, podcasturi, interviuri, seminarii web sau videoclipuri. În cadrul acestei categorii, există specializări precum transcrierea juridică și transcrierea corporativă/financiară.
 • Transcriere medicală: Acest rol necesită pregătire și certificare de specialitate, deoarece implică transcrierea dictatului făcut de medici sau practicieni medicali.
 • Subtitrare: Un subtitrator lucrează cu videoclipuri în direct, nu audio înregistrate. Vitezele rapide de tastare sunt o cerință și un echipament de precizie și stenografie.

Nivel de expertiză: Intermediar, expert.

Cerințe: Abilități excelente de ortografie, punctuație, gramatică și scriere.

Timp: Instant.

Instrumente: Înscrieți-vă pe un site de tastare, computer cu un monitor mare, căști, pedală.

Potențial de venit: 40 RON – 200 RON/oră.

Vindeți artă și modele

O modalitate foarte populară de a câștiga bani online este să vă vindeți arta și modelele. Dacă aveți un ochi bun pentru design sau vă considerați un artist, este posibil să vindeți ceea ce creați online și, de asemenea, să câștigați bani.

Există o mulțime de site-uri specializate în acest tip de produs. Veți primi ajutor pentru a vă crea magazinul pe platformă, pentru a vă încărca arta sau design-urile, pentru a vă comercializa produsele, de-a lungul comenzilor de vânzare și de livrare.

Unde vă decideți să vă vindeți modelele și arta online depinde de ceea ce doriți să vindeți. O gamă largă de platforme este disponibilă pentru vânzarea de orice, de la desene și picturi până la prelucrarea lemnului și meșteșuguri.

Iată câteva platforme dintre cele mai bune pe care le-am găsit:

 • Etsy: Acest site are o mulțime de urmăritori, ceea ce îl face un loc minunat pentru a vă vinde arta. Trebuie să plătiți taxe de înregistrare, iar concurența este intensă, dar merită verificată. Pentru a vă scoate arta în evidență, va trebui să includeți imagini de înaltă calitate.
 • Artfinder: Această piață online este locul unde artiștii independenți își vând lucrările. Puteți vinde picturi, sculpturi, fotografii și multe altele. Site-ul este destinat colecționarilor de vârf, dar asta înseamnă că puteți percepe mai mult pentru arta dumneavoastră. Trebuie să aplicați la Artfinder dacă doriți să vă vindeți arta. Aplicațiile sunt analizate pentru originalitate și calitate.
 • Big Cartel: Big Cartel percepe o taxă lunară fixă ​​și nu ia un procent din vânzările dumneavoastră.
 • Storeenvy: Această platformă este complet gratuită, ceea ce o face un punct de plecare excelent.
 • ArtPal: Nu trebuie plătite taxe în avans. În schimb, ArtPal ia 5% din orice vânzări pe care o faceți.
 • Artmajeur: Acest site are sediul în Franța, dar vinde artă la nivel global. Ratele comisioanelor sunt puțin mai mari, dar puteți enumera diverse articole, inclusiv sculpturi, desene, multimedia, picturi și fotografie.
 • Society6: Puteți folosi acest site pentru a vinde reproduceri de artă sau pentru a vă imprima desenele sau arta pe diverse articole. Pur și simplu încărcați-vă fotografia sau opera de artă și o puteți imprima pe orice, de la carcase pentru iPhone până la printuri de artă.

De asemenea, puteți utiliza Facebook, Instagram, Patreon sau Shopify.

Nivel de expertiză: Începător, intermediar, expert.

Cerințe: Flare artistic sau un ochi bun pentru design.

Timp: Până la 12 luni pentru a obține un profit viabil.

Instrumente: Materiale de artă și meșteșuguri.

Potențial de venit: 250 RON – 100.000 RON/lună.

Deveniți YouTuber și câștigați bani din asta

Când oamenii caută videoclipuri distractive sau informative, milioane de oameni din întreaga lume apelează la YouTube. Pe lângă faptul că este unul dintre cele mai mari motoare de căutare la nivel global, YouTube este și o modalitate de a câștiga bani online.

Primul pas este să obțineți o audiență pentru canalul dumneavoastră de YouTube. Cu cât mai mare cu atât mai bine. Un număr mai mare de urmăritori vă poate aduce niște bani serioși. Audiența dumneavoastră, cu atât aveți mai multe șanse de a câștiga bani serioși. Există mai multe moduri în care vă puteți monetiza canalul YouTube.

 • Deveniți Partener și Câștigați Bani din Reclame.
 • Vindeți Merch sau Produse.
 • Crowdfund.
 • Finanțare de la Fani.
 • Licențiați Conținutul Canalului.
 • Lucrați ca Afiliat sau Influencer.

Cele două tipuri de canale pe YouTube care ating cele mai multe vizualizări sunt următoarele:

 • Conținut educațional: Gândiți-vă la acestea ca videoclipuri „Cum să”. Puteți realiza acest tip de videoclip dacă aveți informații sau abilități valoroase care îi vor interesa pe alții.
 • Conținut distractiv: Acest stil al videoclipului include farse, recenzii, videoclipuri de comedie, explicații despre jocuri și multe altele.

Nivel de expertiză: Intermediar, expert.

Cerințe: Canal YouTube cu o mulțime de urmăritori/abonați.

Timp: Poate dura cel puțin 12 luni pentru a realiza un profit.

Instrumente: Cont de Youtube pentru monetizarea conținutului.

Potențial de venit: 25 RON – 25.000 RON/YouTube video.

Deveniți Influencer pe Instagram

Instagram există de mai bine de un deceniu. De la începuturi foarte umile, a devenit una dintre cele mai mari platforme de social media. În al treilea trimestru al anului 2020, s-a estimat că erau 1,16 miliarde de utilizatori pe Instagram. Unul dintre principalele motive pentru care a devenit atât de popular este că este complet gratuit.

Este posibil să câștigați bani din Instagram destul de ușor, dar veți avea nevoie de un număr suficient de mare de urmăritori. Există companii care sunt dispuse să plătească bani pentru Instagrameri. Poate fi pentru a prezenta un produs sau pentru a face o postare.

Audienta Instagram 2020 | Zicala.ro

Cât de mult veți fi plătit pentru o postare depinde de cât de implicați sunt urmăritorii dumneavoastră și câți dintre ei sunt activi. Remunerația variază de la câteva sute de RON la câteva mii, doar pentru o singură postare.

Pentru a putea taxa câteva mii pentru o postare va necesita o anumită perioadă de timp, răbdare și dăruire. În primul rând, trebuie să construiți un public considerabil. Totuși, nu ar trebui să fie o problemă dacă vă place să faceți fotografii. De asemenea, va trebui să petreceți mult timp folosind telefonul și să fiți un Instagrammer dedicat. Dacă puteți bifa toate aceste căsuțe, trebuie să merite să încercați.

Nivel de expertiză: Începător, intermediar, expert.

Cerințe: Înțelegerea postării pe Instagram.

Timp: 12 luni sau mai mult pentru a obține un număr considerabil de urmăritori, și mai mult timp pentru a obține profit.

Instrumente: Smartphone cu o cameră bună.

Potențial de venit: 250 RON – 25.000 RON/postare.

Câștigați bani cu aplicații

Există o selecție bună de aplicații care vă plătesc bani, fie că sunteți în căutarea unei activitate secundară, a ceva cu care să vă umpleți timpul liber sau a unui loc de muncă cu jumătate de normă. Cu toate acestea, chiar și cei mai bine plătiți de acolo nu e probabil să vă îmbogățească. Acestea fiind spuse, ele pot oferi un venit secundar considerabil.

Nu toate aplicațiile se potrivesc tuturor, dar dacă sunteți interesat, cu siguranță va fi una care vă oferă ceea ce doriți. Procesul este foarte simplu. Pur și simplu descărcați aplicația, creați un profil, eventual furnizați informații suplimentare, așteptați verificarea și apoi porniți.

Aplicațiile plătesc în mai multe moduri diferite. Unii plătesc cu recompense, vouchere de plată, cadouri, reduceri, cashback sau cupoane. Un număr mare dintre aceștia plătesc prin PayPal, așa că va trebui să aveți un cont PayPal.

Potențialul de câștig al aplicațiilor care fac bani depinde de cantitatea de efort pe care o depuneți. Vreți, de exemplu, să câștigați niște bani în plus atunci când vă relaxați acasă sau vă relaxați în cafeneaua locală? Sunteți pregătiți să conduceți, să vizitați magazine, să cunoașteți oameni în persoană sau să faceți muncă manuală?

Ce aplicații vă plătesc bani reali?

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații care plătește bani reali, consultați următoarea listă:

 • Ibotta: Câștigați bani reali pe cumpărături online sau din magazin într-unul dintre cele peste 1.500 de lanțuri și branduri de retail. Ofertele sunt specifice vânzătorului sau produsului, dintre care unele sunt aplicate automat. Produsele pe care le puteți cumpăra includ divertisment, îmbrăcăminte, articole pentru animale de companie, produse alimentare și multe altele.
 • Rakuten: Cu această aplicație, sunteți răsplătit cu până la 40% cash-back atunci când faceți achiziții de la restaurante binecunoscute, servicii de livrare de alimente și comercianți cu amănuntul. Pentru a vă crește câștigurile, puteți conecta un card de debit sau de credit și puteți câștiga cash-back atunci când cumpărați în magazin și nu online.
 • Swagbucks: Câștigăți Swagbucks prin cumpărături, jocuri, vizionarea videoclipurilor și orice număr de alte sarcini. Puteți răscumpăra punctele pe care le câștigați în numerar într-un cont PayPal.
 • Cointiply: Acesta este un site cu micro-sarcini unde vă înscrieți și primiți bitcoini gratuit în schimbul diferitelor sarcini. Acestea ar putea fi instalarea de aplicații, completarea sondajelor, vizualizarea aplicațiilor, jocurile sau multe altele.
 • Glovo: Dacă aveți o bicicletă sau un vehicul, Glovo vă plătește pentru livrarea alimentelor. Peste 250.000 de restaurante situate în peste 30 de orașe folosesc această aplicație pentru a oferi alimente clienților.
 • Bringo: această aplicație este similară cu Glovo, dar ești plătit pentru livrarea produselor alimentare în acest caz.
 • Shopkick: Pentru a câștiga bani din această aplicație, va trebui să alegeți dintre diverse sarcini care tind să se învârte în jurul vizitei unui magazin și cumpărăturilor. Este, de asemenea, o aplicație de cumpărături misterioase care vă plătește pentru vizitarea magazinelor și pentru verificarea dacă anumite produse sunt în stoc.
 • Mercari: Alegeți Mercari dacă aveți o mulțime de lucruri pe care doriți să le vindeți. Este o piață online pentru articole noi și folosite spre vânzare în SUA.
 • OLX: OLX este o aplicație pentru oricine are produse de vânzare. Milioane de utilizatori vizitează platforma, iar listarea articolelor dumneavoastră este gratuită (până într-o anumită limită).

Nivel de expertiză: Începător, intermediar.

Cerințe: Cont PayPal pentru primirea plăților.

Timp: Instant.

Instrumente: Un cont cu una sau mai multe aplicații pentru a face bani.

Potențial de venit: 25 RON – 2.500 RON/săptămână.

Câștigăți bani pe telefonul

Nu aveți nevoie de un computer elegant pentru a face bani. Puteți obține până la 3.000 RON doar folosind smartphone-ul. Ceea ce este și mai bine este că nu va trebui să plecați de acasă pentru a o face. Internetul ajută să fie foarte ușor, iar smartphone-urile având suficientă putere comparativ cu un computer pentru a conduce o țară mică, există numeroase moduri în care puteți face bani de acasă.

Multe dintre opțiuni vor aduce sume mici de numerar, pe care le-am analizat deja. În această scurtă secțiune, veți afla despre modalitățile mai profitabile.

 • Faceți profit din vânzarea lucrurilor: Dacă sunteți genul de persoană care are un ochi pentru comorile ascunse și ofertele la vânzări de garaj sau magazine second, aceasta ar putea fi opțiunea pentru dumneavoastră. Vindeți articole pe care le-ați primit gratuit sau cu reducere pentru profit.
 • Faceți investiții inteligente cu Acorns: Dacă sunteți interesat să câștigați bani investind, Acorns este o opțiune fantastică, mai ales pentru începători. Când cumpărați ceva cu cardul de credit sau de debit, Acorn îl rotunjește și investește diferența. Este doar o mică schimbare, dar veți fi surprinși de cât de repede se adună.
 • Vindeți cărți online: Există o piață masivă pentru cărți uzate și manuale. Site-uri precum Bookscouter vă ajută să vindeți orice carte pe care o aveți sau cărțile pe care le cumpărați ieftin, pentru bani reali.
 • Jucați jocuri și fiți plătiți: Dacă vă place să vă petreceți timpul jucând jocuri, verificați Dabbl. Jucați jocuri interactive simple și distractive și câștigați bani. Vom analiza și alte moduri de a câștiga bani jucând jocuri în secțiunea următoare.
 • Rover: Sunteți plătit pentru a vă juca cu câini, pentru a găzdui animalele de companie, pentru a plimba câini și multe altele. Utilizați telefonul pentru a vă stabili tarifele și pentru a vă planifica programul.

Nivel de expertiză: Începător.

Cerințe: Telefon.

Timp: Instant.

Instrumente: Înregistrați-vă în aplicații.

Potențial de venit: Până la 12.000 RON anual.

Câștigați bani jucând jocuri

M-ați crede dacă aș spune că este posibil să faceți bani jucând jocuri? S-ar putea să sune ca o idee ciudată, dar este posibil. Nu este ceva care vă va face bogat, dar ați putea câștiga cu ușurință 3.000 RON în plus dacă aveți timp și înclinație.

Câștigați Bani Jucând Jocuri | Zicala.ro

Chiar puteți câștiga bani jucând jocuri pe telefonul?

Da, puteți și există zeci de aplicații care vă recompensează atunci când vă jucați. Există câteva site-uri de jocuri pentru a câștiga bani care sunt ciudate, așa că trebuie să fiți atenți. Cu toate acestea, unele merită pe deplin.

Iată o listă cu cele mai bune aplicații de jocuri care oferă bani reali.

 • Coin Pop: Strângeți puncte când încercați și jucați diferite jocuri. Cu cât vă jucați mai mult, cu atât câștigați mai multe puncte. Valorificați-vă punctele pentru vouchere pe Amazon sau numerar.
 • MistPlay: Câștigați credite pentru jocurile selectate. Câștigați mai mult cu cât jucați mai mult timp și obțineți unități bonus când ajungeți la niveluri mai înalte sau jucați în anumite momente. Încasați plata prin Mastercard sau Visa, plăți pe Amazon sau alt card cadou.
 • Fit Play: După ce ați descărcat aplicația, veți primi o listă de jocuri pe care le puteți juca pentru puncte. Acumulați-vă punctele și apoi răscumpărați-le pentru carduri cadou sau numerar în PayPal.
 • Qmee: În primul rând, Qmee este o aplicație pentru sondaje, dar există o secțiune în care puteți câștiga bani jucând jocuri.
 • Make MoneyiOS: o mulțime de sarcini disponibile, dintre care unele includ jocul pe care l-ați descărcat la un anumit nivel.
 • Ysense: Câștigați recompense în numerar încercând diferite jocuri. Trebuie să îndepliniți anumite condiții pentru a vă primi recompensa, cum ar fi colectarea unui anumit număr de puncte sau atingerea unui anumit nivel.
 • InstaGC: Pragul de plată este foarte scăzut, așa că ați putea încasa venituri de până la 5 RON.
 • Earnably: Jucați jocuri gratis și fiți plătiți pentru a face acest lucru. Încasarea se face rapid prin card cadou sau PayPal.

Nivel de expertiză: Începător.

Cerințe: Telefon.

Timp: Instant.

Instrumente: Înregistrați-vă în aplicații.

Potențial de venit: Până la 12.000 RON anual.

Vindeți fotografii stock pentru a face bani online

Este pasiunea dumneavoastră pentru a fotografia? De ce să nu faceți niște bani în același timp? Există mai multe site-uri diferite de unde vă puteți încărca fotografiile. Avantajul utilizării acestor site-uri este că baza lor de utilizatori este masivă. De fiecare dată când cineva operează și licențiază imaginile, ești plătit pentru privilegiu.

Mulți oameni încep să-și vândă fotografiile, deoarece nu câștigă suficient. Pentru a câștiga o sumă consistentă de bani, trebuie să încărcați imagini de cea mai bună calitate, să cercetați ce se vinde și apoi să creați imaginile pe care știți că le vor cumpăra oamenii. De asemenea, vă ajută să încărcați imagini cât de des puteți. Cu cât portofoliul dumneavoastră este mai extins, cu atât aveți mai multe șanse de succes.

Unele dintre cele mai cunoscute site-uri de fotografie de stock sunt:

 • iStockPhoto.
 • Shutterstock.

Cum să faceți bani vânzând fotografii cu dumneavoastră

Știați că toate acele selfie-uri pe care le faceți vă pot aduce niște bani? Agențiile și companiile sunt dispuse să plătească pentru ele, deoarece pot avea un impact semnificativ asupra afacerilor și brandurilor.

Dacă puteți să faceți fotografii bune cu dumneavoastră și să cunoașteți cele mai bune locuri pentru a le vinde, este posibil să faceți bani. Opțiunile pentru vânzarea selfie-urilor online includ site-urile obișnuite de stock, printr-un site propriu, printr-un blog sau prin derularea unui concurs sau a unui giveaway.

Unele dintre cele mai bune site-uri pentru vânzarea imaginilor dumneavoastră sunt:

 • Scoopshot.
 • Stylinity.
 • Foap.
 • Pay Your Selfie.
 • SmugMug.

Nivel de expertiză: Începător, intermediar.

Cerințe: Un ochi bun pentru a face o fotografie de calitate.

Timp: Câteva luni pentru ca oamenii să vă găsească imaginile.

Instrumente: Smartphone sau cameră digitală, software de editare.

Potențial de venit: 1.000 RON – 2.500 RON/lună.

Vizionați videoclipuri și fiți plătit

Nu ar fi grozav să fiți plătiți pentru vizionarea videoclipurilor? Ei bine, vestea bună este că puteți. De asemenea, este mult mai ușor decât credeți.

Există o mulțime de opțiuni. Iată doar o mică selecție:

 • Scrieți subtitrări pentru filme ca freelancer și, dacă vorbiți o altă limbă, puteți percepe un cost suplimentar pentru serviciile dumneavoastră.
 • Deveniți un recenzor TV și film – Există chiar oportunități de a face din aceasta o carieră cu normă întreagă. Este o afacere foarte competitivă, așa că ar putea fi necesar să percepeți tarife mici pentru a începe.
 • Urmăriți trailere de filme și reclame pentru bani – Site-uri precum iRazoo, InboxDollars și Vindale Research vă plătesc pentru îndeplinirea sarcinilor elementare, cum ar fi să răspundeți la sondaje și să jucați jocuri. De asemenea, puteți fi plătit pentru vizionarea de tutoriale de gătit, scurtmetraje, reclame pentru aplicații și trailere de filme.
 • Fiți plătit pentru vizionarea reclamelor pe SuccessBux – Plata minimă este de doar 5 RON și se plătește prin PayPal. Alte opțiuni, dacă vă place vizionatul de reclame, includem Swagbucks, ibotta și Nielsen TV Ratings.
 • Înscrieți-vă la TV-TWO și puteți fi plătit în criptomonede – Sunteți plătit pentru vizionarea videoclipurilor, dar în acest caz, trebuie să câștigați o sumă masivă de credite, 50.000, înainte de a putea cere o plată.
 • Taxați companiile pentru promovarea videoclipurilor lor – Vă ajută dacă aveți o mulțime de urmăritori, dar nu este esențial.

Nivel de expertiză: Începător.

Cerințe: Laptop sau telefon pentru a vizualiza videoclipurile.

Timp: Instant.

Instrumente: Înregistrați-vă în aplicații.

Potențial de venit: 250 RON – 2.500 RON/lună.

Închiriazăți-vă casa sau camera pe Airbnb

Dețineți propria dumneavoastră casă? Există o cameră în casă pe care nu o folosiți în prezent? O modalitate excelentă de a câștiga un venit pasiv este să vă închiriați camera liberă. Datorită unei platforme cunoscute sub numele de Airbnb, un număr tot mai mare de oameni fac exact asta. Unii oameni aleg să-și închirieze toată casa. Conform analizei recente a datelor, există 2,9 milioane de gazde pe Airbnb în întreaga lume.

Airbnb este o opțiune foarte flexibilă, deoarece aveți libertatea de a alege când și cât de des vă închiriați spațiul. Regulile de închiriere sunt, de asemenea, responsabilitatea dumneavoastră, la fel ca și tariful zilnic de închiriere.

Venituri AirBnB | Zicala.ro

Închirierea unei camere sau a unei case unor străini vă poate face să vă simțiți puțin neliniștit. Cu toate acestea, Airbnb oferă asigurări în cazul în care se întâmplă ceva. Dacă aveți nevoie de asigurări suplimentare, AirBnB operează un sistem de rating al chiriașului. Verificați reputația AirBnB a unei persoane înainte de a o lăsa să rămână.

Nivel de expertiză: Intermediar, expert.

Cerințe: O cameră sau o proprietate care poate fi închiriată.

Timp: Instant.

Instrumente: Înregistrați-vă pe AirBnB și urmați standardele gazdei.

Potențial de venit: O medie de 4.000 RON/lună.

Aveți grijă de animalele de companie ale altora

Credeți sau nu, există o cerere masivă pentru responsabili de animale de companie de încredere. Un lucru esențial este că trebuie să iubiți animalele de companie. De obicei, ar fi pisici și câini de care veți avea grijă, dar, ar putea fi orice, de la un papagal la pești tropicali.

Îngrijirea animalelor de companie este foarte asemănătoare cu babysitting-ul, dar veți avea grijă mai degrabă de un animal de companie iubit decât de un copil în acest caz. Depinde de job, dar ați putea avea grijă de animalul de companie în propria casă sau în casa proprietarului.

Dacă nu credeți că vă veți putea angaja să îngrijiți un animal de companie timp de câteva zile sau mai mult, sunt posibile alte opțiuni. Poate că ați putea fi un plimbător de câini sau să țineți companie unui animal de companie în timp ce proprietarul lor lucrează.

Există mai multe site-uri de îngrijire a animalelor de companie unde puteți căuta de lucru, de exemplu:

 • Care.com.
 • Tailster.
 • Cat in a Flat.
 • Rover.
 • Pawshake.
 • Trusted Housesitters.

Nivel de expertiză: Începător, intermediar, expert.

Cerințe: Trebuie să fiți iubitor de animale, să aveți răbdare și să fiți empatie pentru animale.

Timp: Lucrați pentru a obține o reputație bună și ați putea obține un profit în câteva luni.

Instrumente: Certificarea vă va ajuta să obțineți locuri de muncă mai bine plătite, asigurarea în cazul în care ceva nu merge bine.

Potențial de venit: 50 RON – 100 RON/oră.

Câștigați bani online cu Google AdSense

Google AdSense este un program care vă permite să difuzați anunțuri pe site-ul dumneavoastră, videoclipuri pe YouTube sau blog. Sunteți plătit atunci când cineva face click pe anunț. Companiile care folosesc programul Google Ads generează reclamele, iar dumneavoastră le alimentați folosind un cod AdSense.

Dacă site-ul sau blogul dumneavoastră este nou, Google AdSense este una dintre cele mai rapide modalități de a genera un venit.

Programul este gratuit, iar cerințele de eligibilitate sunt simple. Aveți la dispoziție o gamă largă de opțiuni de anunțuri, dintre care unele le puteți personaliza pentru a completa aspectul site-ului dumneavoastră.

Plățile efectuate către dumneavoastră de Google sunt efectuate prin depunere directă în fiecare lună. Nu vă limitați la difuzarea reclamelor pe un singur site și, de asemenea, puteți difuza anunțuri pe fluxuri RSS și pe dispozitive mobile. Trebuie să îndepliniți cerințe specifice Google pentru a include reclamele pe site-ul dumneavoastră, blog sau canalul de YouTube.

Site-ul dumneavoastră, de exemplu, trebuie să aibă cel puțin 30 de pagini de conținut unic, vechi de trei luni și să genereze trafic. Cu cât traficul este mai bun, cu atât potenţialul de câştig este mai mare.

Nivel de expertiză: Intermediar, expert.

Cerințe: Site, blog sau canal de YouTube care îndeplinește cerințele Google, unele cunoștințe tehnice.

Timp: Puteți începe să câștigați imediat ce site-ul dumneavoastră este aprobat.

Instrumente: Este mai ușor să afișați reclame dacă utilizați o platformă precum WordPress.

Potențial de venit: 0.1 RON – 15 RON/click.

Hobby-uri care fac bani online

Dacă aveți un hobby sau două, v-ați dat seama că ați putea câștiga bani făcând ceva ce vă place? Este posibil să nu fi intrat în hobby-ul dumneavoastră cu intenția de a câștiga bani, dar unii au potențialul de a deveni fluxuri de bani dacă sunteți suficient de serios.

Hobby-uri care fac bani online | Zicala.ro

Vreți să știți care sunt cele mai profitabile hobby-uri? Continuați să citiți pentru lista finală.

 • Scrisul: Pe lângă faptul că veți câștiga bani, publicarea și scrierea online sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă continua cariera sau de a deveni un expert consacrat. Freelancing pe site-uri precum Fiverr sau Upwork sau scrie-ți pe propriul blog.
 • Design și ilustrare: Acest hobby creativ vă poate aduce bani și ca liber profesionist. Există întotdeauna clienți potențiali pe Fiverr, de exemplu. O altă opțiune este să vă puneți ilustrațiile sau desenele pe articole precum postere, pânze sau tricouri. Alegeți un serviciu de imprimare la cerere și nu aveți nevoie de bani în avans pentru un inventar.
 • Gătit: Începeți un blog gastronomic pentru a vă prezenta creațiile. Creați un canal de YouTube și învățați oamenii cum să gătească. Puneți-vă înainte hobby-ul în domeniul alimentar creând produse sau alimente pentru gătit.
 • Muzică: Înregistrați și vindeți albumele sau melodiile. Platforme precum SoundCloud sunt locuri bune pentru a vinde ceea ce înregistrați. Crearea de beat-uri sau sample-uri este un alt hobby muzical care face bani.
 • Meșteșuguri DIY: Meșteșugul poate fi un hobby foarte profitabil. Există un număr nesfârșit de lucruri pe care le-ați putea face și vinde. De exemplu, bijuterii, bombe de baie, săpun, puzzle-uri din lemn, lumânări și multe altele.
 • Grădinărit: Cu mai mulți oameni care petrec timp acasă, grădinăritul a cunoscut o creștere semnificativă a popularității. Pe lângă faptul că vă face mai sănătos și mai fericit, acest hobby vă poate face și mai bogat.
 • Fotografie: Ați putea deveni un fotograf independent, dar pentru un part time care este mai scalabil, de ce să nu vă vindeți fotografiile ca printuri sau imagini de stoc?
 • Comedie: Dacă aveți un bun simț al umorului și vă place să faceți oamenii să râdă, v-ați gândit să folosiți acest talent pentru a câștiga bani? Este posibil să strângeți audiențe mari prin organizarea de videoclipuri virale, meme-uri sau accesând o nișă plină de umor.

Nivel de expertiză: Începător, intermediar, expert.

Cerințe: Un interes sau un hobby cu potențial de a fi monetizat.

Timp: Odată ce ați realizat articolele, ați putea vinde pentru profit în câteva săptămâni.

Instrumente: Acestea vor depinde de hobby.

Potențial de venit: 10.000 RON – 100.000 RON/an.

Cum să faceți bani online pentru începători

Probabil că ați auzit cu toții poveștile oamenilor care au reușit pe plan profesional călătorind în jurul lumii. Stilul de viață pe laptop, așa cum a devenit cunoscut, este un vis pentru mulți oameni. Și ar putea fi pentru dumneavoastră dacă aveți o conexiune la internet și o minte dezvoltată.

Există un număr infinit de moduri legitime de a face bani online. Cu toate acestea, dacă abia începeți, trebuie să vă setați direcția spre anumite zone. Dacă sunteți un începător, iată câteva posibilități pe care ați dori să le explorați.

Vindeți lucrurile vechi

Ați auzit oameni vorbind despre cea mai recentă mișcare minimalistă? Scopul este să vă dezordonați nu numai casa, ci și mintea și viața. Este, de asemenea, o oportunitate excelentă de a câștiga niște bani în plus. Dacă într-adevăr nu suportați să vă despărțiți de unele dintre bunurile dumneavoastră, există întotdeauna opțiunea de a le închiria.

Fiți plătit pentru a căuta pe internet

Există un număr nesfârșit de companii care vă vor plăti cu plăcere pentru a utiliza internetul. Ask Wonder, de exemplu, este o companie care plătește o taxă fixă pentru răspunsul la o întrebare arzătoare. Răspunsul trebuie cercetat temeinic.

Examinați site-urile și aplicațiile pentru bani

Acesta este un concept foarte asemănător cu completarea sondajelor, dar în acest caz, testați site-uri, aplicații și alte tipuri de software. Trebuie să participați activ la utilizarea produselor pe care le examinați, să acordați atenție și să oferiți feedback continuu.

Deveniți un „Clickworker”

Există multe moduri prin care puteți deveni un clickworker. Compania caută mereu persoane care să corecteze sau să creeze texte, să caute sau să clasifice date sau să participe la sondaje.

Examinați muzică pentru bani

V-ați dat seama că puteți fi plătit pentru că ascultați muzică și scrieți o recenzie? Înscrieți-vă pe unul dintre mai multe site-uri și revizuiți muzica de la viitorii compozitori și cântăreți. Tot ce trebuie să faceți este să ascultați și apoi să vă dați cu părerea. Cu cât revizuiți mai multă muzică, cu atât este mai mare recompensa. Musicxray, Playlist Push și Current.us sunt doar câteva site-uri posibile.

Deveniți un streamer pe Twitch

Twitch este canalul de streaming preferat de milioane de jucători. Deveniți un influencer pe această platformă și puteți obține venituri în diverse moduri, dar cel mai bun mod de a începe este de a deveni un afiliat Twitch. Pentru a trece lucrurile la un alt nivel, va trebui să lucrați la îmbunătățirea abilităților de streaming și la construirea unui număr de urmăritori.

Deveniți un vânător de cupoane

Când utilizați unul sau două cupoane în fiecare săptămână, vă ajută să economisiți o sumă mică de bani. Deveniți un vânător de cupoane și puteți economisi destul de mult. Pentru a deveni un vânător de cupoane, va trebui să căutați cu sârguință reviste, ziare și site-uri online pentru cât mai multe cupoane pe care le puteți găsi.

Potriviți aceste cupoane cu promoții și vânzări pentru a maximiza suma pe care o economisiți. Dacă vă pricepeți la asta, puteți chiar să obțineți niște produse gratuit.

Deveniți consultant TikTok

TikTok a câștigat mult interes recent, unii oameni devenind viral peste noapte. Cu un concept care se află încă în primele zile ale succesului său, există multe oportunități de monetizare. Deveniți un profesionist pe TikTok și vă puteți întoarce mâna către consultanță. Folosind expertiza dumneavoastră, veți putea ajuta oamenii care caută faima pe TikTok.

Introducerea datelor

Un rol online în introducerea datelor va implica introducerea de informații într-o foaie de calcul sau scanarea documentelor într-un program online. Nu sunt necesare cunoștințe de specialitate și este o modalitate ușoară de a câștiga bani online și de acasă.

Nivel de expertiză: Începător.

Cerințe: Niciuna.

Timp: Instant.

Instrumente: Un laptop sau un telefon.

Potențial de venit: 100 RON – 10.000 RON/lună.

Concluzie

Indiferent dacă doriți să câștigați câțiva bani în plus, să descoperiți o modalitate de a scăpa de orarul 9 – 5 sau să începeți propria afacere, există nenumărate oportunități atunci când vine vorba de a face bani online.

Puteți începe cu o investiție mică sau deloc sau să vă folosiți economiile pentru a demara lucrurile. În listă, există posibilități de la începător până la expert.

Chiar există ceva pentru toată lumea. Așadar, acestea sunt metode de „cum să faceți bani online”.

Întrebări Frecvente

S-ar putea să sune mult, dar un plus de 100 de dolari pe săptămână este o sumă neglijabilă de câștigat. Deveniți asistent virtual, încercați să scrieți ca freelancer, vindeți pe Etsy sau Amazon FBA, prestați servicii pe Fiverr sau deveniți șofer pe Uber/Bolt.

Va trebui să depuneți un efort pentru a câștiga această sumă de bani, dar este realizabil. Iată câteva exemple: participați la cercetări, fiți plătit pentru completarea sondajelor, deveniți cumpărător, învățați copiii online sau consultați oamenii.

Un dolar pe zi ar putea să nu sune prea mult, dar adăugați-l peste un an și asta înseamnă 365 de dolari în plus în buzunar. Din fericire, există o grămadă de modalități legitime de a câștiga acel dolar și ar trebui să nu dureze enorm de mult. Site-urile de sondaje, cum ar fi SwagBucks, Zap Surveys și Branded Surveys, sunt doar câteva exemple.

În era noastră digitală, există o mulțime de modalități de a câștiga bani gratuit. Banii gratuiți includ recompense sau bonusuri în numerar. Este gratuit pentru că nu trebuie să schimbați ore de muncă în schimb.

Toate oportunitățile din acest articol sunt posibile fără un loc de muncă. Tot ce este nevoie este un anumit efort și nu va trece mult până când veți câștiga niște bani. După un timp, s-ar putea să găsiți munca atât de interesantă încât vreți să o faceți cu normă întreagă și să deveniți freelancer.

Iată câteva idei:

 • Începeți un blog.
 • Vinde-ți produsele online.
 • Deveniți un dezvoltator de aplicații.
 • Porniți un site cu opțiune de membru.
 • Investiți pe toate piețele.
 • Împrumuti peer-to-peer.

Sursă: ThriveMyWay

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

2 Comentarii

1 Comentariu

 1. Gabriel

  03/14/2022 la 21:15

  O să încerc câteva metode, să vedem dacă funcționează. Mersi de sfaturi!

 2. simona

  09/21/2022 la 18:15

  WOW! Nu m-am gandit la asta! Foarte bine documentat articolul! Jos palaria!

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending