Conecteaza-te cu noi

Călătorie

Lista Completă de Bagaje Pentru Călătorii

Publicat

pe

Lista Completă de Bagaje Pentru Călătorii | Zicala.ro

Împachetarea pentru o călătorie nu este niciodată ușoară. Indiferent de lungimea călătoriei, va exista întotdeauna o întrebare de genul „ar trebui să aduc asta cu mine?”. Pentru că, dacă porniți cu prea multe pachete, se poate să aveți un gust amar toată călătoria. Chiar nu contează câte lucruri aveți atunci când vă grăbiți după trenul care pleacă, vă îmbarcați pe o platformă plată (pe o barcă legănată) sau încercați să vă înghesuiți într-un autobuz aglomerat. Întrebarea potrivită de pus este: „Nu pot exista fără asta?”.

Pe lângă ceea ce luați cu dumneavoastră, este important și modul în care le împachetați – cu trucuri inteligente, există mult mai multe de încadrat în valiză. Scopul listei de sărbători nu este să luați întotdeauna cu voi toate articolele din debara, ci să vă asigurați că nu uitați nimic important acasă. Evident, nu aveți nevoie de plasă de țânțari pentru un weekend lung la Londra, dar aș prefera să vi-o prescriu ca să nu stați acasă dacă mergeți în Africa. Este o idee bună să ridicați lista înainte de fiecare călătorie ca verificare și, de asemenea, merită să verificați pentru a vedea dacă ceva lipsea după călătorie.

Hârtii

Copiați cele mai importante documente (pașaport, bilet de avion, asigurare). Aduceți coduri PIN pentru cărți de credit și telefoane mobile, nume de conectare și parole pentru accesul la programele de e-mail, Facebook și alte portaluri de internet, astfel încât acestea să fie amintite în orice situație. Salvați-le într-un fișier principal protejat prin parolă pe o unitate flash sau în cloud.

Notați numărul cardului dumneavoastră de credit împreună cu numărul de telefon al băncii, astfel încât să îl puteți bloca imediat în caz de pierdere. De asemenea, este o idee bună să notați numărul de telefon al ambasadei sau consulatului local, pentru a nu fi nevoit să îl căutați în caz de probleme.

Dacă nu aveți un seif în hotel, purtați întotdeauna hârtiile importante cu dumneavoastră într-o geantă pentru gât sau într-o pungă cu curea care poate fi purtată sub haine. Îmi țin întotdeauna pașaportul la mine – poate fi necesar să schimb banii atunci când trec granița – astfel încât să nu trebuie să caut în adâncul genții. Dar dacă hotelul are un seif, documentele originale pot fi lăsate acolo dacă nu se așteaptă să fie necesare în acea zi, dar cel puțin ar trebui să aveți mereu la dumneavoastră o copie a pașaportului.

Gadget-uri electrice

Este o idee bună să purtați întotdeauna lucruri electrice în bagajul de mână. În timp ce vă pregătiți, verificați dacă vă puteți folosi telefonul mobil în țara de destinație, adică dacă furnizorul dumneavoastră de servicii are un contract cu un partener acolo. Dacă nu, nu există nicio problemă, deoarece puteți contacta pe oricine prin Internet. În orice caz, aveți grijă să aduceți cu voi un gadget pentru a putea trece timpul mai repede, mai ales dacă trebuie să schimbați zboruri. Având cu dumneavoastră un telefon sau un laptop, puteți deschide mai multe posibilități de divertisment. Puteți fie să vizionați un film, fie un serial. În acest fel, nu veți petrece ore întregi privind pereții.

De asemenea, verificați forma conectorilor din țara dumneavoastră de destinație pe site-urile web specializate în acest lucru pentru a vedea dacă veți avea nevoie de un convertor.

În timpul călătoriei, sunt mai multe pericole pentru aparatul de fotografiat decât în ​​zilele lucrătoare: este mai mult praf, câteva picături de ploaie pe el și mi s-a întâmplat de mai multe ori în timpul fotografierii copiilor ca fotomodelul să-și apese brusc degetul mic pe obiectiv, lăsând amprente urâte. Puteți scăpa cu ușurință de praf cu o perie cu pompă, puteți îndepărta petele rămase cu un lichid de curățare a lentilelor și o cârpă subțire.

Deoarece curelele încărcătoarelor se înfășoară înainte și înapoi în pachet, merită să aranjați un mic compartiment separat pentru ele. Dacă nu aveți multe șnururi, este potrivit un suport mai mare pentru ochelari de soare. Stocarea partajată a încărcătorului are și avantajul că nu uitați să încărcați nimic noaptea. Dacă încă aveți încărcătorul de la rețea acasă, dar aveți măcar un cablu USB, nu vă descurajați, deoarece televizoarele din camerele de hotel au adesea un port USB și vă puteți încărca și telefonul prin el.

Articole de toaletă

Când le împachetați, rețineți că puteți lăsa unele lucruri acasă, deoarece puteți obține șampon și săpun peste tot. Dacă decideți să luați totul de acasă, acordați atenție ambalajului. Dacă alegeți dimensiunea originală, obișnuită a sticlei, nu va mai încăpea în bagajul de mână. Baie cu spumă, șampon, loțiune de corp etc. luați-l cu dumneavoastră în recipiente mai mici (30‒100 ml) de plastic. Puteți obține deja articole de toaletă pline de călătorie în farmacii mai bune, dar, pe de o parte, sunt scumpe și, pe de altă parte, s-ar putea să nu vă placă nici măcar marca lor. Dacă vreți să reambalați produsele preferate, echipează-le cu sticle mici de voiaj. În călătoriile scurte, puteți folosi și cremele primite ca mostre în ziare.

De asemenea, rețineți că în Lumea a Treia, anumite articole sunt mai greu de găsit (cum ar fi un tampon) și nu sunteți sigur de condițiile în care au fost depozitate (majoritatea cremelor nu sunt bune pentru căldură).

Haine

Una dintre cele mai dureroase, dar importante părți ale călătoriei este hotărârea ce rămâne și ce să păstreze. A decide cum să vă împachetați hainele poate fi o provocare, dar cu câteva trucuri, puteți face procesul mai ușor. Dacă valiza este prea mică, ar trebui să vă împrieteniți cu ideea: veți fi mereu în aceleași haine în fotografii. Vestea bună este că de aceea veți încerca să găsiți cele mai interesante locuri pentru selfie-uri, astfel încât măcar fundalul să fie diferit și incitant!

Găsiți o soluție pentru spălarea rufelor în mare parte din lume – fie că este vorba despre un serviciu de spălătorie la hotel, un salon de curățenie local sau o mătușă entuziastă care vă spală și călcă hainele pentru bani. Ca ultimă soluție, există o chiuvetă și săpun: nu este așa de rău să spălați un tricou și o pereche de șosete seara.

Știți cum se usucă hainele cel mai repede? După spălare, strecurați-l bine, apoi întindeți-l pe un prosop mare, înfășurați-le împreună ca o clătită cu umplutura și strecurați bine prosopul, cu tricoul sau chiar șosetele în el. Acest lucru lasă mai puțină umiditate în ele și o șansă mult mai mare ca aceasta să se usuce dimineața.

Continuați lectura
Click pentru a plasa comentariul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Călătorie

Locuri de Vizitat în San Diego

Publicat

pe

By

Locuri de Vizitat în San Diego | Zicala.ro

San Diego este un oraș de pe coasta Californiei de Sud, situat în colțul de sud-vest al Statelor Unite. Este al optulea ca mărime din Statele Unite și al doilea oraș ca mărime din California. San Diego are o populație de peste 2,9 milioane de locuitori, iar zona metropolitană San Diego este a șaptesprezecea ca mărime din Statele Unite. San Diego este situat la nord de granița cu Mexic, San Diego are baze navale, pază de coastă și marine, mulți kilometri de plaje și un climat mediteranean plăcut. Temperatura medie anuală este de 18 °C. Economia orașului se bazează pe turism, comerț, agricultură, industria maritimă, armată, biotehnologie, computere și electronică. Centrul orașului se află în Golful San Diego, portul celei mai mari flote din lume.

Acum aș dori să vă prezint câteva atracții turistice unde vă puteți petrece timpul ca turist în San Diego.

Parcul Balboa

Veți continua să vă întoarceți în acest parc urban de 1.200 de acri pentru o grădină zoologică de clasă mondială, spectacole live, muzee în clădirile rafinate ale Renașterii spaniole și zone cultivate odihnitoare. Există o tapiserie de grădini în jurul parcului, plantată cu peste 350 de specii de plante selectate manual la începutul secolului al XX-lea de botanista Kate Sessions, „Parcul Mama Balboa”. O emblemă pentru parc și San Diego este Clădirea Botanică, una dintre numeroasele vestigii splendide din expoziția Panama-California din 1915-16. Casa Botanică conține 2.100 de plante individuale și este în fața unui iaz cu expoziții anuale de crini și lotuși, fiind printre cele mai mari clădiri din șipci din lume.

Embarcadero

Portul din San Diego este plin de magazine interesante, atracții și restaurante și are vedere la insula Coronado de-a lungul golfului. Cele mai multe dintre interesele lui Embarcadero plutesc literalmente pe apă, pe navele de patrimoniu aparținând Muzeului Maritim din San Diego și pe USS Midway. Este, de asemenea, locul de îmbarcare a bărcilor turistice în jurul portului și al oceanului pentru a observa balenele.

Pe măsură ce mercurul crește, turiștii pot evada la fântânile interactive din Waterfront Park și se pot aventura prin locuri de joacă creative. În noiembrie, Embarcadero găzduiește San Diego Bay Wine and Food Festival, în timp ce San Diego Symphony Orchestra cântă la Bayside Summer Nights de la sfârșitul lunii iunie până la începutul lunii septembrie.

Grădina Zoologică din San Diego

Fondată de Dr. Harry M. Wegeforth după ce a fost inspirată de vuietul unui leu la Expoziția Panama-California din 1915, Grădina Zoologică din San Diego este catalogată ca una dintre cele mai bune din lume și găzduiește peste 650 de specii.

Aceasta a fost una dintre primele grădini zoologice care a deschis prima incintă pentru lei care a fost acoperită vreodată și au construit exponate fără colonie în 1922. Puteți învinge căldura și puteți călători cu un autobuz cu tur ghidat care acoperă trei sferturi din parc sau cu tramvaiul Skyfari din 1969. La fel ca în cele mai bune grădini zoologice, adăposturile se potrivesc cu habitatele naturale, așa că există pădurea tropicală africană locuită de gorile, unele dintre cele mai mari voliere din lume, precum și pădurile arctice și tundra pentru urși polari.

Grădina Zoologică din San Diego este una dintre cele patru grădini zoologice care au panda gigantici și care se află pe Panda Trek în Statele Unite, în timp ce Giant Panda Discovery Center are exponate multisenzoriale inteligente care dezvăluie modul în care aceste creaturi sună și miros.

În concluzie, acestea ar fi unele dintre cele mai populare atracții turistice din San Diego. Evident, sunt mult mai multe, dar am rezumat doar aceste 3 locații în acest articol.

Continuați lectura

Călătorie

Principalele Atracții Turistice Din Lagos

Publicat

pe

By

Principalele Atracții Turistice Din Lagos | Zicala.ro

Orașul nigerian Lagos este cunoscut a fi cel mai mare oraș din Africa. Turismul pare să aibă doar o bară laterală secundară (deși în plină expansiune) în industria hotelieră mai orientată spre afaceri. Aceasta înseamnă că veți găsi o mulțime de locuri de cazare de calitate, dar trebuie să faceți câteva cercetări și cel mai bine este să ascultați sfaturile localnicilor pentru a găsi cele mai bune activități care să vă satisfacă dorințele în Lagos.

Locurile de artă de renume internațional ale orașului sunt înfloritoare, cu multe galerii și centre culturale de vizitat, iar spectacolele de muzică live și dans sunt frecvent susținute în Lagos. Aceasta înseamnă că turiștii care iubesc muzica și arta vor găsi Lagos o sursă incredibilă de divertisment și inspirație, zi și noapte.

Dacă vă planificați următoarea călătorie la Lagos, acestea sunt principalele atracții turistice:

Muzeul Național al Nigeriei

În 1957, în timpul coloniei britanice, Kenneth Murray – un artist și arheolog englez, a fondat Muzeul Național al Nigeria din Lagos. Muzeul Național al Nigeriei are o colecție impresionantă de artă nigeriană, cum ar fi obiecte de ceramică, monumente, statui, inscripții, expoziții etnografice și așa mai departe. Indiferent de motivul pentru care îl aveți să vizitați Lagos, muzeul este un loc care nu trebuie ratat sub nicio formă.

Muzeul Național conține cel mai probabil cea mai mare colecție de artă africană de pe acest continent: peste 600 de colecții de obiecte de artă doar din epoca contemporană, fără a le aminti pe celelalte.

Mai mult, Muzeul Național a găzduit Muzeul Virtual de Artă Modernă Nigeriană, primul site web de acest gen din lume, unde sunt expuse multe obiecte din vasta colecție de artă a acestui grandios muzeu din Lagos.

Fără îndoială, cel mai important obiect aparținând artei nigeriene este un cap uman de teracotă, care datează dinaintea erei noastre undeva între 900 și 200, făcând parte din cultura Nok apărută inițial în Nigeria, în jurul anului 1.000 î.Hr., dar care a dispărut în 300 î.Hr., din motive necunoscute. Muzeul Național din Lagos este un loc în care puteți găsi o mulțime de informații interesante despre istoria și cultura Nigeriei, dar și despre modul în care această țară uriașă a reușit să reziste atacurilor coloniale.

Clădirea Tafawa Balewa

Tafawa Balewa este o clădire din Lagos, Nigeria, care a fost construită inițial pentru a găzdui sediul primului ministru. A fost înființată în anul 1963 și astăzi este una dintre cele mai importante obiective turistice, fiind pe primul loc în acest sens conform multor turiști.

Mulți oameni aleg să viziteze Tafawa Balewa pentru că această clădirea are o arhitectură frumoasă, specifică perioadei de la mijlocul secolului XX, dar și pentru că este situată în inima orașului Lagos, în apropiere există multe oportunități de petrecere a timpului liber, dar și posibilități de cazare pentru orice persoană care vine în acest oraș special.

Un lucru de reținut atunci când treceți prin Lagos este că viteza internetului este destul de scăzută, mai ales în comparație cu Europa. Deci, dacă vreți să petreceți timp pe rețelele de socializare, există posibilitatea să meargă mai încet.

Tafawa Balewa este astăzi o sală care poate fi închiriată de oricine, având una dintre cele mai mari săli disponibile publicului din Lagos. Turiștii aleg însă să vină în această zonă nu doar pentru a admira arhitectura structurii Tafawa Balewa ci și pentru a admira curtea interioară, extrem de deosebită ca înfățișare, care a fost un loc de relaxare pentru prim-ministrul Nigeriei în mijlocul secolul al XX-lea.

Așadar, Tafawa Balewa este în primul rând un monument istoric, deoarece marchează sfârșitul unei ere coloniale care a condus aceste pământuri timp de multe secole. Apoi, datorită arhitecturii exterioare dar și a celei interioare, turiștii vin în număr mare în acest punct turistic.

Teatrul Național din Lagos

Există multe motive pentru care Lagos este considerat a fi unul dintre orașele cu cea mai rapidă creștere economică din lume. O clădire care exemplifica această creștere este Teatrul Național, o construcție care seamănă mai mult cu inovațiile civilizațiilor dezvoltate din Europa decât din Africa. Cu toate acestea, Teatrul Național a fost votat unul dintre cele mai importante teatre din lume, nu doar din Nigeria, datorită diversității sale culturale uriașe.

Teatrul Național Lagos oferă spectacole în franceză și africană, dar fiecare locație din sala imensă poate găzdui aproximativ 5.000 de persoane cu căști, unde evenimentul este tradus în 8 limbi diferite.

Din punct de vedere al artei, Teatrul National este cel mai important centru din Nigeria, fiind construit in 1976.

Teatrul Național a fost construit special pentru a găzdui ediția din 1977, în ambele proiecte punând amprenta pe Leopold Senghor, poet și om politic senegal (devenit, între 1960 și 1980, președintele Senegalului). Se crede că Leopold Senghor a fost unul dintre cei mai mari intelectuali pe care i-a avut Africa în secolul XX.

Teatrul Național are un design futurist în care, dacă privim dinspre Nord, putem vedea o formă cu o curbă ascendentă, în timp ce în Sud sau Est vedem una descendentă.

Din exterior, Teatrul Național arată ca un stadion ultramodern în Europa dar bineînțeles, într-o dimensiune mult mai mică. Pe lângă această clădire, turiștii și localnicii vin în această zonă pentru a se caza în parcul din jur, unde se pot vizita diverse monumente, fântâna și așa mai departe.

Teatrul Național Lagos este un loc care nu trebuie ratat, mai ales dacă sunteți fan al arhitecturii moderne și contemporane, dar și al culturii africane.

Continuați lectura

Călătorie

Cele Mai Bune Destinații Din Lume Pe Care Trebuie Să Le Vizitați în 2022

Publicat

pe

By

Cele Mai Bune Destinații Din Lume Pe Care Trebuie Să Le Vizitați în 2022 | Zicala.ro

Simțiți nevoia să călătoriți și să scapați de plictiseală? Și nu vreți să mergeți la destinații de top din întreaga lume. Putem fi cu toții de acord că 2021 a fost un an provocător pentru noi toți, mai ales când vine vorba de călătorii. În zilele noastre putem fi mai lipsiți de griji și putem călători mai eficient. Cu tot ce s-a întâmplat în anul precedent, ne vom aprecia absolut mai mult vacanțele. Ne vom bucura de fiecare apus de soare rafinat și colorat; când degetele de la picioare ni se scufundă în nisip, vom simți fiecare grăunte și chiar natura. O vom aprecia altfel. Dacă nu v-ați hotărât încă unde să vă planificați vacanța pentru a se potrivi gusturilor dumneavoastră, atunci va trebui să citiți mai departe.

1. Londra, Regatul Unit

Dacă sunteți în căutarea unei evadari în oraș, acesta este locul potrivit pentru dumneavoastră. Londra este renumită pentru vremea sa încântătoare de vară, atracțiile turistice renumite, inclusiv clădiri și monumente splendide, paznici britanici care stau în fața respectatului Palat Buckingham și fish and chips-uri delicioase! Vă puteți bucura de multe activități atrăgătoare, deoarece există atât de multe lucruri de făcut în Londra. De exemplu, puteți vizita plin de farmec London Eye, unde puteți vedea peisajul din toate colțurile orașului în cel mai frumos mod.

Nu uitați că este cea mai romantică și mai emblematică atracție din Londra. O altă atracție turistică pe care trebuie să o vizitați este Palatul Buckingham pentru a simți adevărata istoria Regatului Unit. Dacă sunteți fan al lui Sherlock Holmes, trebuie să vedeți Baker’s Street, care ar face ca întreaga călătorie să fie una memorabilă. Există multe de vizitat aici și le puteți explora din celebrul autobuz londonez, care este, de asemenea, un lucru obligatoriu de făcut.

O alternativă excelentă pentru dumneavoastră este să stați în barurile, pub-urile și cazinourile din oraș pentru a explora viața de noapte interesantă. Există atât de multe locuri din care să alegeți: vă puteți bucura de muzică live în Old Street Records; De asemenea, puteți alege să mergeți într-un club de noapte exclusivist din oraș, cum ar fi Ten, sau puteți merge și la Hippodrome Casino pentru a gusta din plinătatea vieții de noapte a acestui oraș.

2. Costa Rica

Pădurile tropicale spectaculoase, vulcanii, atât surfing, cât și plaje exotice, vreme perfectă și faună fabuloasă, sunt cele care definesc Costa Rica. Țara este situată între Oceanul Pacific și Marea Caraibilor și are mai mult de 6% din biodiversitatea lumii (mai mult decât Statele Unite și Europa la un loc). Există peste 1.000 de tipuri de păsări și mai mult de 10.000 de tipuri de plante.

Costa Rica oferă aproape toate tipurile de activități: de la rafting, tiroliană, rappel, drumeții, ciclism, surfing, scufundări, plaje frumoase, rezervații naturale și tururi de parc, precum și observarea animalelor. Când planificați această călătorie, nu uitați că Costa Rica este o destinație pentru toate vârstele: aici, puteți avea o vacanță fantastică în familie sau o evadare romantică. De asemenea, un sfat important este că puteți combina o vacanță în Costa Rica cu o călătorie în SUA pentru a avea o experiență de vacanță excelentă. Ce mai asteptați? Planificați-vă vacanța acum!

3. Republica Dominicană, Caraibe

Pentru peisajele sale diverse și cultura bogată, este cea mai vizitată țară din Caraibe. De ce să vizitați acest loc? Vacanțele de aici vă încarcă cu energie bună și este unul dintre locurile excelente pentru a evada și a scăpa de monotonie. Cu aproape 1.500 de kilometri de coastă, Republica Dominicană este formată din plaje minunate, care sunt considerate cele mai frumoase din lume. Nisipul alb moale strălucește în soare, transformându-se încet în marea cristalină a Caraibelor. Plajele Republicii Dominicane sunt uluitoare și de neuitat! Plaje largi cu nisip alb, palmieri și mare strălucitoare, soare mângâietor – toate acestea arată ca un paradis, nu veți vrea să vă întoarceți la realitate. Aici veți vedea mai mult decât plaje frumoase; această destinație de călătorie este și un loc plin de istorie.

Cei interesați de turismul cultural și educațional vor adora descoperirile istorice ale Insulelor Caraibe. Santo Domingo a devenit oficial primul oraș european din America deoarece, atunci când Cristofor Columb a făcut prima (și a doua și a treia) călătorie, a navigat spre Hispaniola, unde se află Republica Dominicană modernă. De asemenea, bucătăria de aici este foarte diversă și gustoasă: de la fructe și legume exotice precum mango, papaya, ananas, fructul pasiunii și multe altele până la fructe de mare proaspete și rom savuros. În plus, Republica Dominicană este bine cunoscută pentru cacao și cafea.

Un alt avantaj în Republica Dominicană este clima tropicală. Vă puteți relaxa confortabil în orice moment al anului în Republica Dominicană: nu există o sezonalitate evidentă, cum ar fi în stațiunile asiatice. Prin urmare, vă puteți duce în siguranță copiii pe coasta dominicană pentru vacanță, fără să vă faceți griji că vremea este rece. Insulele Caraibe au cele mai bune destinații potrivite pentru surfing, cum ar fi Boca Chica, Cabarete, Las Salinas. Aici puteți găsi locații super faimoase și chiar emblematice, precum și plaje sălbatice nebune, lagune liniștite și spații deschise cu valuri solide în orice moment. Pentru fiecare surfer experimentat, nu numai că este recomandat să vizitați Republica Dominicană, ci este absolut obligatoriu.

Excursiile în Republica Dominicană sunt pline de culoare, interesante și incitante. Există multe oportunități de a vă petrece timpul liber!

4. Dubai, Emiratele Unite

Zgârie-nori uluitori, clădiri de ultimă generație, plaje uimitoare și dune de nisip, mese rafinate, opțiuni fabuloase de cazare all-inclusive, cumpărături la Dubai Mall și experiențe interesante fac din Dubai o destinație de călătorie incredibilă. Mâncarea din Dubai este delicioasă și aici puteți găsi orice fel de bucătărie (libaneză, indiană, franceză și multe altele). Puteți gusta mâncare de stradă în Al Dhiyafah Road, dar trebuie să încercați și un restaurant de 5 stele care se potrivește cu gusturile dumneavoastră.

Această insulă fabricată are atât de mulți zgârie-nori care cu siguranță vă vor mulțumi cu priveliști uimitoare. Cea mai nouă adăugare la acest orizont deja impresionant al orașului este Dubai Photo Frame, o ramă foto fantastică situată în parcul Zabeel, care a fost deschisă pentru prima dată în 2018. Rama foto Dubai are o înălțime de 150 de metri și de acolo, puteți să vă bucurați de vederi panoramice de 360 ​​de grade, de la Golful Persic până la dunele deșertului Arabiei și la Dubai Marina.

O altă destinație din Dubai pe care trebuie să o vedeți este o excursie în safari, unde vă puteți plimba cu buggy, cămile sau ATV. Puteți bea ceai de mentă în deșert; bucurați-vă de spectacole de dans din buric; mergeți la sandboard și chiar luați o pictură cu henna.

Plajele sunt unele dintre cele mai bune locuri de vizitat în Dubai. Puteți încerca niște sporturi acvatice, sau pentru un gust mai scump, puteți închiria un iaht pentru a explora Dubai Marina.

Indiferent dacă sunteți pasionat de cumpărături sau nu, vă puteți bucura de nenumărate oportunități de cumpărături, la fel ca în restul Orientului Mijlociu, dacă vizitați Dubai. Dubai Mall este una dintre cele mai bune atracții, și este intrarea în Dubai Aquarium și Burj Khalifa: există un patinoar; este un loc grozav pentru a mânca, deoarece este aglomerat de restaurante și chiar organizează un Dubai Shopping Festival de o lună în ianuarie și februarie în fiecare an. Burj Khalifa este simbolul orașului și una dintre cele mai faimoase atracții din Dubai. Clădirea are 829,8 metri înălțime și este în prezent cea mai înaltă clădire din lume. Cu alte cuvinte, dacă vizitați Dubai, nu trebuie să săriți peste această atracție turistică. Vederea Burj Khalifa este uluitoare. Pentru a vă bucura de o vedere aeriană incredibilă a orașului, asigurați-vă că vă îndreptați către puntea de observație de la etajul 128.

În Dubai, puteți experimenta aproape tot ce ați visat și orice fel de activitate. Acest loc este de văzut!

Concluzie

Oricare ar fi gusturile dumneavoastră, acestea sunt printre cele mai bune destinații de vacanță în 2022. Cu siguranță, opțiunile sunt nesfârșite, iar lumea va fi mereu acolo, așteptând să fie explorată, dar aceasta sunt alegerea noastră a celor mai interesante destinații de vizitat din vara lui 2022. Ce asteptați? Rezervați-vă călătoria acum și faceți din această vară una de neuitat!

Continuați lectura

Trending