Conectează-te cu noi

Călătorie

Ce ziceți de o Călătorie în Londra?

Publicat

pe

Ce ziceți de o Călătorie în Londra? | Zicala.ro

Londra este o destinație populară de călătorie datorită culturii sale, a scenei alimentare pline de viață și a redevențelor. Orașul britanic atrage în fiecare an milioane de vizitatori, inclusiv mulți americani, cărora Londra le este ușor de navigat (mai ales că limba principală este engleza). Indiferent dacă intenționați o călătorie extinsă pentru a explora Londra sau a o include ca oprire pe un itinerar al altor orașe europene, există câteva lucruri de care trebuie să aveți în vedere atunci când planificați. Luați în considerare ceea ce doriți să vedeți, să faceți și planificați. Și nu uita umbrela. Citiți mai departe pentru a afla despre un trip la Londra.

Londra este capitala Regatului Unit. Este cel mai important centru cultural, artistic, financiar și politic din Regatul Unit și unul dintre cele mai importante orașe din lume. Există o imensă diversitate de religii, culturi și etnii, Londra fiind unul dintre cele mai cosmopolite orașe din Europa și din lume. Mulți dintre cei mai bogați oameni din lume locuiesc aici, permanent sau temporar. La Londra se află sediul multor instituții și corporații de importanță globală; multe clădiri importante: palate, muzee, teatre, săli de concerte, aeroporturi, gări, numeroase ambasade și consulate. Potrivit unei analize publicate de Culture Trip în 2016, este unul dintre primele zece orașe cele mai moderne din lume.

Londra întâmpină călătorii pe tot parcursul anului, dar cele mai bune momente de vizitat pot fi primăvara târzie și toamna, din cauza vremii blânde. Vara poate fi foarte aglomerată, deci este posibil să găsiți mai puține linii și mulțimi de turiști în perioadele mai puțin aglomerate. Sezonul de Crăciun poate fi un moment minunat pentru o excursie la Londra, care devine foarte festivă și bine decorată în decembrie.

Unele dintre atracțiile turistice importante de vizitat în Londra ar fi următoarele:

London Eye

Bucurați-vă de priveliști uimitoare la 360 de grade ale Londrei de la London Eye, o roată de observare înaltă de 135 de metri. Vedeți unele dintre cele mai iconice repere ale capitalei, inclusiv Big Ben, Casele Parlamentului și Palatul Buckingham. În cadrul fiecărei capsule, ghidurile interactive vă permit să explorați reperele iconice ale capitalei în mai multe limbi.

Rotația treptată a uneia dintre cele 32 de capsule de sticlă de înaltă tehnologie durează aproximativ 30 de minute și vă oferă o perspectivă în continuă schimbare a Londrei. Puteți sări peste majoritatea cozilor cu un bilet de intrare rapidă. London Eye este situat pe malul râului Tamisa în sud. Cea mai apropiată stație este Waterloo, Charing Cross, Westminster și Embankment. Mai multe autobuze opresc lângă London Eye, cu trasee care trec pe lângă zona turistică.

Hippodrome Casino

Hipodromul este o clădire aflată la colțul Cranbourn și Charing Cross Road din Westminster, Londra. Cazinoul Hippodrome a fost deschis pe 13 iulie 2012 de către primarul londonez Boris Johnson, care l-a descris ca „un alt sprijin solid al Londrei ca un loc minunat pentru investiții”.

Site-ul de deschidere a inclus patru etaje de jocuri, o mulțime de sloturi cu diverse jocuri, inclusiv un cazinou Gold Room situat în subsolul original cu acces direct la Chinatown în partea din spate a clădirii, restaurant Heliot, șase baruri, o terasă pentru fumători și The Matcham Teatru de cabaret. Restaurarea și construcția cazinoului au fost urmate pe blogul prezentatorului LBC Steve Allen.

În ianuarie 2013, cazinoul a primit cel mai bun cazino la Totally Gaming Awards, care i-a mai acordat lui Jimmy Thomas un premiu Life Achievement Award pentru contribuția sa la industriile jocurilor și divertismentului.

Madame Tussauds

Madame Tussauds London este un muzeu de ceară și o atracție vedetă, cu peste 250 de figuri realiste de ceară expuse. Mergeți pe covorul roșu și faceți o fotografie cu Benedict Cumberbatch și Kate Winslet înainte de a explora zona de sport cu Usain Bolt și David Beckham. Bucurați-vă de un public unic alături de familia regală, inclusiv Regina și Ducele și Ducesa de Cambridge, înainte de a urca pe scenă cu icoane muzicale, de la Madonna la Ed Sheeran! Apoi treceți la super-eroii Marvel preferați și cufundați-vă în filmul Marvel Super Heroes 4D, înainte de a vă întâlni cu eroii și ticăloșii filmelor Star Wars. De asemenea, veți avea o privire în culise a modului în care sculptorii creează figuri și o plimbare distractivă prin istoria unei călătorii la Londra într-o cabină neagră iconică.

Ar trebui să acordați două ore pentru a vă finaliza vizita la Madame Tussauds. Madame Tussauds se află pe Marylebone Road în Marylebone, nord-vestul Londrei. Cele mai apropiate stații sunt stația de metrou Baker Street (Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan și Hammersmith & City) și Marylebone Station (National Rail).

În concluzie, acestea ar fi printre cele mai renumite atracții turistice din Londra, dar orașul fiind una dintre cele mai vizitate metropole din lume, această listă ar putea continua.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending