Conectează-te cu noi

Gaming

Merită Încercat Elder Scrolls Online?

Publicat

pe

Merită Încercat Elder Scrolls Online? | Zicala.ro

Elder Sword Online este un RPG de acțiune online gratuit care a fost lansat de puțin peste un an. Dezvoltat de ZeniMax și publicat de Bethesda, a plasat jocul într-o lume fantastică în care jucați ca un erou care trebuie să salveze lumea de rău. Jocul prezintă un joc hack and slash cu unele elemente de puzzle-uri și explorare. Grafica este colorată și jocul se desfășoară fără probleme.

Dacă sunteți un fan al jocurilor Elder Scrolls, atunci vă bucurați de un răsfăț cu Elder Scrolls Online. Chiar dacă nu sunteți familiarizat cu franciza, Elder Scrolls Online merită totuși încercat. Iata de ce:

Lumea este uriașă

Lumea Elder Scrolls Online este absolut masivă. Există trei continente diferite de explorat, fiecare cu propriile peisaje și culturi unice. Și în acele continente se află zeci de regiuni diferite, fiecare cu propriile modele meteorologice, animale sălbatice și căutări. Puteți petrece cu ușurință sute de ore explorând tot ceea ce oferă Elder Scrolls Online și tot nu vedeți totul.

Lupta este palpitantă

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Elder Scrolls Online este lupta. Este rapid și palpitant și există o mare varietate de moduri de a juca. Puteți merge cu armele aprinse sau puteți lua o abordare mai furișă. De asemenea, puteți combina și potrivi abilități unice pentru a vă crea propriul stil de luptă unic. Indiferent cum vă place să jucați, veți găsi că lupta din Elder Scrolls Online este foarte satisfăcătoare.

Sunt o mulțime de lucruri de făcut

Pe lângă linia de misiuni principale, există zeci de căutări și activități secundare care să vă țină ocupat în Elder Scrolls Online. Puteți să vă alăturați breslelor, să faceți raiduri, să explorați temnițe și multe altele. Există, de asemenea, un sistem robust de fabricare care vă permite să vă creați propriile arme, armuri și alte obiecte. Și dacă vă plictisiți de misiuni, puteți oricând să explorați și să vedeți ce puteți găsi.

Grafica este impresionantă

Elder Scrolls Online este unul dintre cele mai bune MMO-uri de pe piață. Peisajele sunt frumoase, iar modelele de personaje sunt foarte bine realizate. De asemenea, jocul rulează fără probleme, chiar și pe computere de gamă inferioară.

După cum a demonstrat Final Fantasy 14, nu există nimic ca un complot MMO bine pus la punct. Nu este niciodată ușor să spuneți o poveste cu adevărat interesantă pe parcursul unei aventuri aproape infinite, din fericire, dezvoltatorii ESO sunt cei care au reușit.

Deși intriga din Elder Scrolls Online nu este la fel de palpitantă ca cea din Final Fantasy 14, este totuși cu mult superioară practic orice altceva de acolo.

În general, Elder Scrolls Online este un joc grozav care merită cu siguranță încercat. Are o lume enormă de explorat, lupte palpitante și o mulțime de lucruri de făcut. Dacă sunteți în căutarea unui MMO care să vă țină ocupat sute de ore, atunci Elder Scrolls Online merită cu siguranță jucat.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending