Conectează-te cu noi

Stil de viață

Moda Devine Super Eco. Glamour și Sustenabilitate Merg Mână în Mână la Man Fashion Week

Publicat

pe

Glamour și Sustenabilitate Merg la Man Fashion Week

Să începem imediat cu vestea bună: 85% din produsele fabricate în Italia s-au alăturat mediului și se declară eco-durabile. Era timpul ca și designerii să observe. De la super ego la super eco, trasabilitatea produsului, utilizarea țesăturilor organice, reutilizarea și reciclarea, instrumente de evaluare a durabilității care ghidează îmbunătățirile și transparența în sectorul modei, utilizarea etichetelor și a ambalajelor care garantează respectarea standardelor sociale.

Educarea tinerilor care privesc moda ca o sursă de inspirație pentru a nu irosi, deoarece o haină bine făcută este destinată să dureze în timp și, prin urmare, devine ecologică. Liderii sunt Armani, Prada, Zegna, Ermanno Scervino, Isaia. Renzo Rosso, care a crescut și a trăit la țară, un om vizionar, dar și practic, va avea întreaga companie certificată și între timp va hărți magazinele Diesel din întreaga lume pentru a măsura și a reduce emisiile dăunătoare și în februarie va prezenta un colectarea capsulelor realizate cu deșeuri de producție.

Registrul Scervino este întotdeauna o măiestrie profund italiană, croiala masculină golită de orice duritate. Dulapul lui „el”, realizat din pantaloni grafitici, flanele și dungi, laminări de reptile pe lână dublă, broderie de cristal pe pulovere mari, jefuit și reinterpretat de „ea”. Purtarea jachetei bărbătești ca halat de mână, care devine apoi o jachetă lungă și sinuoasă de smoching. Gorgeus George (titlul copertei Timpului dedicat lui Giorgio Armani) îl înfășoară într-o haină degagè cu rever larg și martingale, care amintește de vechea haină dintre un militar și cea a unui aristocrat.

Moda Super Eco

Prezentările de modă ale lui Isaia, brandul istoric de croitorie napolitană foarte apreciat în străinătate, sunt excursuri istorice. Anul trecut a fost inspirat de porțelanurile borbone din secolul al XVIII-lea ale Real Fabbrica di Capodimonte, anul acesta în Napoli subteran, un labirint de hipogea și tuneluri, peșteri cu bolți ciclopice, conducte de apă, săpate cu răbdare veche de secole, care în timpul domnia Bourbonului a servit și ca cale de evacuare. Napoli milenară, mai jos este chiar teatrul în care Nero a debutat ca actor în 64 d.Hr. Și cimitirul Fontanelle. Și din moment ce tunelurile / buncărele din timpul războiului au fost folosite ca adăposturi anti / atomice, Gianluca Isaia, a treia generație la cârma solidă a companiei, este inspirată de uniformele militare pentru colecție, cum ar fi jacheta grea zburătoare, echipată cu un util rucsac pliant. Și în întunericul cimitirului milanez din Ca ‘Granda, țesăturile gripale tratate în așa fel încât să fie vizibile chiar și în întuneric, ca uniformele polițiștilor.

Deschideți fermoarul și devine o jachetă, apoi o altă clapă și aveți o vestă, Silvia Venturini Fendi se concentrează pe articole de îmbrăcăminte modulare care sunt împărțite în funcție de schimbările climatice și dintr-o haină se nasc altele. La fel ca jacheta maxi de nurcă, sinonimă cu durabilitatea în timp, care devine o bluză. Pentru toamna iernii 2020, SVF îi permite bărbatului său să experimenteze fiorul exclusiv feminin al fustei, declinându-l în două variante: una din lână rece sub genunchi, care înșală și arată ca un pantalon cu trei sferturi cu talie înaltă, celălalt în schimb se închide în portofel.

Dacă le-am fi păstrat … am fi fost eco / friendly ante / litteram În loc să fim copleșiți de valul de păr ultra / ecologic, acesta este fabricat din microplastic, practic indestructibil. Simonetta Ravizza, o marcă istorică de blană fină, în atelierul ei din via Santo Spirito, frecventată de Milan arci / bien, pune la dispoziție o masă festivă cu Massimiliano Galletti cu mini pochette în piele de oaie și blană de iepure (tolerată chiar de „animalești” ca fiind comestibilă ). Și ambele pochete în două tonuri, în fildeș și maro, verde / acid și albastru / porțelan, servite pe farfurii animalier pariziene de epocă. Pe tăvi de argint, nuga crocantă și cu nuci, în timp ce într-un colț un meșter gravează inițialele clienților.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending