Conectează-te cu noi

Business

Modalități simple de a Reduce Costurile Tehnologice pentru Afacere

Publicat

pe

Modalități simple de a Reduce Costurile Tehnologice pentru Afacere

Acum că suntem în era digitală, companiile ar trebui să facă tot ce le stă în putință pentru a-și reduce costurile cu tehnologia informației (IT). Deoarece departamentele tehnologice sunt forța motrice din spatele transformărilor digitale cruciale, antreprenorii trebuie să fie pricepuți la modul în care își cheltuiesc bugetul tehnologic.

Iată modalități simple de a reduce cheltuielile companiei cu soluțiile tehnologice. Cu aceste indicații simple, puteți reduce costurile IT și puteți cheltui mai mulți bani în alte domenii ale afacerii dumneavoastră.

Externalizați Servicii

Întreprinderile mici și mijlocii își pot reduce costurile IT prin externalizare. Această opțiune specifică devine din ce în ce mai populară pe măsură ce tot mai multe firme se îndreaptă către adoptarea cloud.

Furnizorii de servicii gestionate pot facilita, găzdui și întreține infrastructurile IT mai eficient decât ceea ce multe organizații pot realiza la nivel intern.

Cumpărați echipamente second-hand

Achiziționarea de echipamente noi poate fi o investiție bună care poate avea un impact semnificativ asupra fluxului de numerar. Dar, dacă doriți să economisiți mai mulți bani, puteți achiziționa echipamente second hand de calitate la un cost mult mai mic.

Prețul echipamentelor noi a crescut în ultimii ani. Deși poate fi plăcut să vă gândiți la cumpărarea a ceva nou, acest obicei vă poate afecta în mod negativ finanțele.

Puteți economisi la următoarea achiziție de mașini, cumpărând în schimb echipamente second hand. Nu sacrificați neapărat calitatea doar pentru că produsul a fost deținut anterior. Dacă ați achiziționat o tehnologie care a fost bine întreținută, vă puteți aștepta totuși la câțiva ani de servicii de încredere de la echipament.

Cumpărarea de utilaje uzate înseamnă, de asemenea, să plătiți mai puțin impozit pe vânzări și un preț inițial de achiziție mai mic. Poți folosi fondurile economisite pentru a cumpăra un al doilea echipament sau pentru alte domenii ale afacerii dumneavoastră.

Reduceți costurile discreționare și nediscreționare

Cheltuielile discreționare se referă la cheltuielile pe care le faceți pentru proiecte noi sau capabilități suplimentare. Deși este evident că puteți economisi bani prin reducerea cheltuielilor discreționare, puteți economisi mai mult prin reducerea costurilor nediscreționare.

Cheltuielile nediscreționare sunt costurile IT inevitabile necesare pentru a menține mașinile și operațiunile existente în funcțiune.

Reducerea nivelurilor de utilizare sau de servicii ale infrastructurii IT poate reduce semnificativ cheltuielile cu tehnologia. Fiți cumpătați atunci când utilizați resursele, astfel încât să vă reduceți costurile discreționare și cheltuielile nediscreționare.

Examinați abonamentele

Ar trebui să vă faceți un obicei din când în când să vă revizuiți abonamentele. Sunt șanse să plătiți pentru servicii pe care nu le mai utilizați.

Aceste cheltuieli pot fi ușor de trecut cu vederea, deoarece furnizorii le facturează automat.

Așadar, așezați-vă, examinați-vă abonamentele curente și luați în considerare dacă o soluție este încă relevantă pentru afacerea dumneavoastră. S-ar putea să fiți uimiți de câți bani puteți economisi după anularea abonamentelor de care compania nu mai are nevoie.

Consolidați platformele

De asemenea, ar trebui să evaluați platformele și serviciile pe care le utilizați și să verificați dacă există redundanțe. Este posibil să puteți combina unele dintre cele pe care le utilizați în prezent.

Consolidarea diferitelor platforme vine cu următoarele beneficii:

  • Timp de lansare pe piață mai scurt pentru noile oferte
  • Agilitate îmbunătățită a afacerii
  • Niveluri mai ridicate de securitate
  • Inovație sporită

Acestea sunt sfaturi pe care le puteți ține cont atunci când creați un buget IT pentru afacerea dumneavoastră. Consolidați platformele și revizuiți abonamentele atunci când puteți, astfel încât să puteți economisi mai multe fonduri pe termen lung.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending