Conectează-te cu noi

Business

Cum vă Poate Ajuta Coaching-ul Digital

Publicat

pe

Cum vă Poate Ajuta Coaching-ul Digital | Zicala.ro

Coaching-ul profesional este una dintre cele mai eficiente modalități de a stimula dezvoltarea angajaților și de a crește implicarea, dar nu este întotdeauna ușor de implementat. Antrenorii sunt adesea la mare căutare și este posibil să nu poată satisface nevoile specifice ale fiecărui angajat sau departament. Din fericire pentru companii, coaching-ul digital poate ajuta la asigurarea faptului că fiecare angajat are acces la un coach care îi poate ajuta să reușească în rolul lor. În această postare pe blog vom arunca o privire asupra modului în care coaching-ul digital poate beneficia afacerea dumneavoastră, de ce este atât de important și ce tipuri de coaching digital există astăzi.

Importanța coaching-ului

Coaching-ul este un instrument incredibil de puternic pentru a vă ajuta angajații să se dezvolte. Coaching-ul este adesea gândit ca un proces de a ajuta oamenii să-și atingă obiectivele, dar este și despre a-i ajuta să-și dezvolte abilitățile, precum și să-și construiască încrederea.

Acest lucru se poate face prin întâlniri individuale cu angajații, în care oferiți feedback cu privire la modul în care se descurcă la locul de muncă sau la ce domenii trebuie să lucreze pentru a se îmbunătăți. De exemplu: „Trebuie să munciți mai mult pentru a fi mai organizat dacă vreți ca acest proiect să reușească” sau „Cred că abilitățile de prezentare ar putea folosi unele îmbunătățiri; hai să vorbim despre cum putem să îmbunătățim acest aspect.”

Coaching-ul digital este noua normalitate

Coaching-ul digital este noua normalitate. Dar nu este vorba doar de tehnologie, care va evolua mereu. Este vorba despre modul în care utilizați coaching-ul digital ca o modalitate de a oferi coaching angajaților într-un mod care este convenabil pentru ei, astfel încât aceștia să își poată îndeplini munca în timp ce primesc feedback și îndrumări de la manageri. Și pentru că se întâmplă printr-o aplicație de coaching sau un site, nu există pași suplimentari, angajații nu trebuie să părăsească biroul sau să sune la un număr doar pentru a obține ajutor în sarcinile lor de lucru.

Cum vă poate ajuta coaching-ul digital

Oamenii prosperă atunci când au relații de sprijin la locul de muncă, iar acest lucru poate fi valabil mai ales pentru angajații care sunt noi la o companie. Coaching-ul este o modalitate excelentă de a construi acele conexiuni cruciale, deoarece vă permite să creați legături mai informale cu angajații într-un mediu în care se simt confortabil să vorbească despre ceea ce se întâmplă în viața lor.

Coaching-ul face, de asemenea, locul de muncă mai incluziv pentru toată lumea, asigurându-se că toți angajații se simt confortabil să se exprime la locul de muncă. Asta pentru că coaching-ul se concentrează mai puțin pe cât de bine își face cineva treaba. în schimb, subliniază cât de bine vă puteți relaționa unii cu alții ca oameni – o abilitate pe care oricine ar trebui să o poată folosi, indiferent de cât de priceput ar fi el sau ea la locul de muncă.

În cele din urmă, coaching-ul ajută la reținerea talentelor valoroase, asigurându-se că compania dumneavoastră oferă beneficii dincolo de doar salarii bune (ceea ce nu este întotdeauna suficient). Când cineva se simte apreciat de angajatorul său – fie prin recompense precum bonusuri sau pur și simplu fiind tratat cu respect – probabil că va dori să rămână acolo mai mult decât dacă ar fi plătit în plus, fără avantaje suplimentare!

Coaching-ul digital este viitorul dezvoltării angajaților

Coaching-ul digital este viitorul dezvoltării angajaților. Permite o comunicare mai frecventă, o transparență sporită și o mai bună urmărire a progresului.

Angajații pot primi coaching de la managerii lor sau de la altcineva care a fost instruit pentru a-i instrui pe alții din compania lor. Procesul începe cu o evaluare care determină la ce trebuie lucrat și cât timp este necesar pentru a atinge obiectivul(ele). Apoi este creat un plan, care poate include instrumente precum tutoriale sau videoclipuri despre anumite abilități. Există, de asemenea, asistență ulterioară prin verificări lunare, astfel încât angajații să știe că sunt încă pe drumul cel bun și să primească încurajarea de care au nevoie pe parcurs.

Concluzie

După cum am discutat, coaching-ul a devenit o parte esențială a asigurării că afacerea dumneavoastră prosperă. Le permite angajaților să rămână implicați și motivați, promovând un mediu în care pot lucra productiv și să prospere în cariera lor. Coaching-ul îi ajută, de asemenea, pe manageri să identifice problemele înainte ca acestea să devină probleme serioase, cum ar fi atunci când trebuie să petreceți timp înlocuind un angajat în loc să-i instruiți! Coaching-ul digital nu este doar mai convenabil pentru angajați decât sesiunile în persoană, dar le oferă și acces la sfaturile experților de care au nevoie chiar și atunci când nu sunt prezenți fizic la locul de muncă. Dacă doriți ca compania dumneavoastră să reușească în peisajul competitiv de astăzi, este important ca toată lumea să se simtă susținută de liderii lor, aceasta înseamnă să investești timp în dezvoltarea fiecărei persoane, precum și să furnizați instrumente digitale care fac învățarea mai ușoară ca niciodată.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending