Conectează-te cu noi

News

Netflix a Reînnoit The Witcher Pentru Sezonul 4 Fără Henry Cavill

Publicat

pe

Netflix a Reînnoit The Witcher Pentru Sezonul 4 Fără Henry Cavill

În timp ce așteptăm cu răbdare difuzarea sezonului 3 din The Witcher, există câteva vești bune și unele potențial proaste pentru fanii serialului fantastic: Netflix a reînnoit serialul pentru un al patrulea sezon, dar starul Henry Cavill nu se va întoarce ca Geralt din Rivia.

Cine v-a fi noul Witcher?

Liam Hemsworth – poate cel mai cunoscut pentru rolul său de Gale Hawthorne din Jocurile Foamei (sau ca frate mai mic al lui „Thor” – Chris Hemsworth) – va juca rolul, potrivit unui comunicat Netflix. Această schimbare a distribuției este singura informație pe care o avem despre sezonul 4 în acest moment.

Călătoria mea ca Geralt din Rivia a fost plină atât de monștri, cât și de aventuri și, din păcate, îmi voi depune medalionul și săbiile pentru sezonul 4”, a spus Cavill într-un comunicat. „În locul meu, fantasticul Liam Hemsworth va prelua mantaua Lupului Alb. Ca și în cazul celui mai mare dintre personajele literare, trec torța cu reverență pentru timpul petrecut întruchipându-l pe Geralt și cu entuziasm să văd interpretarea lui Liam asupra celui mai fascinant și nuanțat dintre bărbați. Liam, acest personaj are o profunzime minunată pentru el, bucurați-vă să vă scufundați și să vedeți ce puteți găsi.”

Ca fan al lui The Witcher, sunt plictisitor de oportunitatea de a juca Geralt of Rivia”, a adăugat Hemsworth. „Henry Cavill a fost un Geralt incredibil și sunt onorat că îmi dă frâiele și îmi permite să iau lamele Lupului Alb pentru următorul capitol al aventurii sale.

Desigur, puteți găsi tot felul de reacții la această știre pe rețelele de socializare, dar probabil cel mai bine este să vă rezervați o judecată cu privire la înlocuire până la difuzarea sezonului 4 – deși este corect să spunem că actoria lui Cavill a fost punctul culminant al seriei.

Noul Witcher din The Witcher

Când apare The Witcher sezonul 4?

Va trebui să așteptăm ceva timp pentru a vedea cum Hemsworth îl înlocuiește pe Cavill. Sezonul 4 The Witcher nu a început încă filmările și nu există niciun indiciu că va începe în curând. Vă puteți aștepta la o lansare nu mai devreme de 2024.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending