Conectează-te cu noi

News

Ce a Făcut Netflix să Piardă 200k de Abonați?

Publicat

pe

Ce a Făcut Netflix să Piardă 200k de Abonați?

Marți, 19 aprilie 2022, CEO-ul Netflix, Reed Hastings, a anunțat că gigantul de streaming de divertisment a înregistrat o pierdere netă de 200.000 în recordurile companiei din primul trimestru pentru 2021.

Pentru prima dată într-un deceniu, Netflix a anunțat o pierdere de abonați cu sute de mii. Netflix a avut întotdeauna cifre pozitive, în ciuda concurenței în creștere în sectorul streamingului de divertisment. Deși numărul de abonați pierduți este nesemnificativ față de recordul total al Netflix de 222 de milioane de abonați, evenimentele care au urmat au stârnit mai multe întrebări care au nevoie de răspunsuri.

Acesta este începutul sfârșitului pentru Netflix? Pentru a răspunde la această întrebare, va trebui să examinăm unii dintre factorii responsabili pentru pierderea abonaților pe Netflix.

Factorii responsabili pentru pierderea abonaților pe Netflix

Până miercuri, 20 aprilie 2022, prețul acțiunilor companiei Netflix a scăzut cu peste 37% la aproximativ 219,50 USD per acțiune. Bill Ackman și-a vândut și acțiunile, în ciuda pierderilor enorme pe care le acumulase deja din cauza scăderii prețului acțiunilor. Vânzarea lui Ackman a scăzut și mai mult prețul acțiunilor Netflix. Proiecțiile companiei pentru trimestrul al doilea al anului 2022 sugerează o posibilă pierdere de abonați estimată la 2 milioane.

Multe articole de opinie din industrie lansate în urma anunțului lui Hastings au subliniat că pierderea abonaților Netflix nu a fost o surpriză. Mulți oameni cred că a existat o creștere treptată până în acest punct, iar Netflix trebuie să acționeze rapid pentru a preveni pierderile ulterioare.

Iată câțiva dintre factorii responsabili pentru scăderea numărului de abonați Netflix:

Competiția

Succesul Netflix în spațiul de streaming de divertisment a atras întotdeauna concurență din partea altor furnizori de servicii de streaming. În acest moment, spațiul de streaming de divertisment pare saturat de diferiți furnizori care luptă pentru a fi sursa numărul unu de conținut grozav. Amazon, Disney Plus și alții se luptă din greu pentru a lua poziția lui Netflix, cu investiții considerabile în conținut digital interesant.

Creșterea prețurilor

În Statele Unite și Canada, abonații Netflix s-au plâns de creșterea costului pachetelor de abonament. Cel mai probabil vor urma și alte locații. Răspunsul Netflix la strigătul privind creșterea prețurilor pare să încline spre introducerea de reclame pe platforma de streaming.

Inflația

Creșterea inflației a fost o provocare globală care i-a determinat pe oameni să facă ajustări ale stilului de viață. Costurile de trai sunt mai mari și majoritatea oamenilor au fost nevoiți să-și reducă cheltuielile întrerupând abonamentele la servicii de divertisment precum Netflix.

Concluzie

Alți factori care au afectat cifrele Netflix includ solidaritatea companiei cu Ucraina. Mulți ochi și urechi atente urmăresc și ascultă cu atenție răspunsul Netflix la această pierdere. Acesta este un moment crucial pentru Netflix și nu putem decât să sperăm că vor înțelege bine. Îi vedeți că întorc asta în mod pozitiv? Spuneți-ne gândurile dumneavoastră.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending