Conectează-te cu noi

Stil de viață

Sfaturi Pentru A Fi Un Bărbat Mai Încrezător

Publicat

pe

Sfaturi Pentru A Fi Un Bărbat Mai Încrezător | Zicala.ro

În cele mai multe cazuri, este necesar un anumit grad de încredere în sine pentru ca o persoană să fie împlinită. Puteți fi un matematician de succes, un fizician teoretician, un om de afaceri sau un pictor, dar succesul nu înseamnă neapărat o identitate de sine confortabilă. Dar încrederea poate fi învățată la fel ca orice altă abilitate. S-ar putea să nu fie ușor să ajungeți acolo, dar cu câțiva pași simpli, puteți realiza acest obiectiv. În acest articol, vă vom arăta câteva sfaturi simple pe care le puteți încerca pentru a fi un bărbat mai încrezător.

1. A face exerciții fizice

Întregul articol ar putea chiar să vorbească despre asta, aș putea folosi unele dintre cele mai inspirate citate din lume, aș putea afișa mii de montaje de oameni după aceea, demonstrând beneficiile sporturilor obișnuite, dar unii dintre bărbații cu incertitudine în ele nu ar înțelege niciodată cum mult lipsa totală de mișcare este dăunătoare pentru sănătatea lor fizică și psihică.

În cea mai mare parte, doar cei care nu și-au spart niciodată corect pieptul înainte nu sunt conștienți de efectele producătoare de endorfine ale tensiunii musculare ciclice, așa că nu au nicio idee că asta este exact ceea ce lipsește din viața lor. Uneori trebuie să te ridici pentru a ști că ești capabil de asta. Dorința de a fi mai puternic, mai mare, mai rapid sau mai slab, împingându-ți limitele fizice săptămânal de săptămână este o nevoie firească, dar simțirea acelui impuls și apoi să nu o faci garantează scepticismul etern cu privire la tine.

2. Îmbrăcați-vă bine

Nu trebuie să studieziați istoria modei și manuale de teoria culorilor, ci doar să citiți câteva articole foarte simple și la îndemână despre elementele de bază ale unui look plin de gust. Dacă reușiți să stăpâniți regulile de bază, vă veți putea dezvolta propriul stil fără să vă gândiți.

Cei care minimizează importanța îmbrăcămintei, probabil că nu înțeleg semnificația a ceea ce arăți despre tine celorlalți. De cele mai multe ori oamenii au prima impresie despre noi din hainele noastre. Nu le va păsa de marca de pe pieptul tău sau de cele mai recente tendințe. Ei se vor uita la tine ca un întreg pentru a vedea cât de bine poți potrivi culorile și piesele împreună.

3. Fiți bine îngrijit

Vă puteți modela majoritatea caracteristicilor feței cu părul, barba și mustața. Nu aveți nevoie de multe instrumente sau experiență pentru asta, dar poate va avea un impact mare asupra dumneavoastră. Găsirea stilului potrivit pentru dumnevoastră poate fi puțin dificilă, dar merită. Există o mulțime de tutoriale și instrumente de vindecare care pot fi la îndemână atunci când vă creați stilul de barbă. Și la urma urmei, merită, pentru că nimic nu vă oferă mai multă încredere decât să fiți mulțumit de persoana care se uită înapoi din oglindă.

4. Aspect sănătos

Am evitat în mod deliberat termenul „îngrijire a pielii” din titlul paginii, pentru că unii ar fi fost jigniți de el, deși nu este nimic jenant în acest sens. Pentru mine este de neînțeles că mulți se simt încă atât de jenant că fac ceva în privința asta, mai degrabă decât să se simtă inconfortabil în public.

Alții nu vă vor evalua despre ceea ce ați făcut acasă în fața oglinzii, dar pot trage concluzii despre dumneavoastră după privire. Iar acest lucru poate da o mare creștere sau scădere a încrederii dumneavoastră.

5. Câștigați experiență

A fi o persoană cu experiență înseamnă că știți puțin despre toate. Puteți juca fotbal, știți ceva despre bricolaj, știți despre fizică. Și tot ce este nevoie este puțină practică. Când ceva trebuie reparat acasă, mai întâi informați-vă, apoi încercați să rezolvați singur. Nimeni nu se naște o persoană cu experiență, fiecare atribut pe care o persoană le poate deține este învățat, nu cu care se naște. Așa că asigurați-vă că sunteți deschiși la minte și încercați cât mai multe lucruri.

6. Informați-vă

În anii 1990, chiar și pentru informațiile de bază, trebuia să petreceți ore întregi în bibliotecă. Și astăzi, cu un singur click, puteți afla orice, de la capitala Burkina Faso până la informații despre atmosfera Pământului. Cunoașterea este un așa-zis farmec care îți oferă și încredere în sine. Înțelepciunea este o abilitate care aparține numai celor maturi, care nu poate fi dobândită fără cunoaștere.

7. Definiți-vă obiectivele

Bărbații încrezători au obiective și le vor atinge. Obiectivele sunt promisiuni pe care le facem pentru noi înșine. Cum puteți avea încredere în sine dacă nici măcar nu vă promiteți nimic? Începeți să vă formulați obiectivele. În primul rând, stabiliți-vă un obiectiv pe care îl puteți atinge relativ ușor. De exemplu, dacă obișnuiați să dormiți mult timp dimineața, primul obiectiv ar trebui să fie să vă treziți devreme dimineața. Vă puteți crește cu ușurință încrederea în sine prin stabilirea și păstrarea unor obiective mai mici. La urma urmei, atingerea fiecărui obiectiv va crea un sentiment de succes. Pe măsură ce încrederea dumneavoastră crește, veți putea atinge obiective mai mari care vă vor crește și mai mult încrederea în sine. Este un proces, dar totul începe cu atingerea unor obiective mici.

8. Încercați ceva nou

Bărbații încrezători doresc să învețe lucruri noi. Învățând noi abilități, vă demonstrați că sunteți capabil să vă adaptați la tot ceea ce va aruncat viața. Există multe abilități în viață din care să alegeți. Găsiți-vă ceva ce doriți să învățați și începeți să lucrați la acel ceva. Întotdeauna v-ați dorit să învațați arte marțiale? Apoi sunați la un dojo sau o sală de sport și înregistrați-vă pentru un curs viitor.

Sau ați fost întotdeauna atras de „arta” reparației auto? Apoi mergeți la cea mai apropiată bibliotecă și împrumutați cărți pe acest subiect.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending