Conectează-te cu noi

Business

5 TikTok Hack-uri Care vă vor ajuta să vă Dezvoltați Afacerea

Publicat

pe

TikTok Hack-uri Care vă vor ajuta să vă Dezvoltați Afacerea

Conținutul scurt devine din ce în ce mai popular de când a lovit pandemia și există mai mulți ochi ca niciodată pe platformele de socializare precum TikTok, Youtube Shorts și Instagram Reels.

Dacă doriți să vă dezvoltați afacerea, profitând de hack-uri simple pe TikTok care vă pot ajuta în acest proces. TikTok, populara aplicație de partajare a videoclipurilor care a adunat un miliard de utilizatori activi în întreaga lume, este o modalitate excelentă de a vă extinde acoperirea și de a vă comercializa afacerea ca niciodată. Dar înainte de a câștiga cu succes miile de urmăritori și vizualizări pe care le căutați pentru a vă face un nume pentru afacerea dumneavoastră online, trebuie să știți cum să deveniți virali pe TikTok sau cel puțin să obțineți suficientă atenție pentru a atrage mai mult trafic către site-ul dumneavoastră. Consultați aceste 5 hack-uri pe TikTok simple, dar eficiente, care merită încercate pentru a consolida prezența digitală a afacerii dumneavoastră în cel mai scurt timp.

Folosiți sunete în tendințe

Una dintre cele mai ușoare modalități de a vă face contul de afaceri să devină viral pe TikTok este să folosești sunete în tendințe. Când oamenii își creează pentru prima dată conturi TikTok și nu sunt familiarizați cu platforma de socializare, folosesc adesea sunete vechi, care nu mai sunt în tendințe. Nu doriți să utilizați un sunet popular din 2020, acum că suntem în 2023. Acesta reduce riscul de a obține interacțiunile pe care le doriți și de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea. În timp ce sunteți în contul dumneavoastră, verificați cele mai recente sunete în tendințe și redați fiecare dintre ele. Alegeți un sunet care se poate corela într-un fel cu ceea ce postați. Folosirea unui sunet la modă vă crește șansele de a obține vizionări și de a ateriza pe „For You” a altora, așa că merită încercat.

Nu uitați de hashtag-uri

Nu faceți greșeala de a posta fără a adăuga hashtag-uri la funcția de text afișată în partea de jos a videoclipului. La fel cum ați folosi hashtag-uri pe Instagram pentru a le face mai ușor oamenilor să vă găsească, este posibil să faceți același lucru pe TikTok. Căutați hashtag-uri în tendințe care se referă la nișa dumneavoastră și folosiți-le pentru a obține mai multe vizualizări. Nu trebuie să exagerați cu hashtag-urile – pur și simplu adăugați suficiente pentru a vă ajuta să deveniți viral pe TikTok sau să obțineți o mulțime de vizualizări pentru a obține mai mulți adepți și trafic pe site-ul dumneavoastră.

Urmăriți tendințele simple

Nu postați doar pe TikTok – faceți-vă timp pentru a cunoaște platforma derulând pagina „For You” pentru a vedea ce este în tendințe în prezent. Utilizați tendințele actuale pe propria pagină în timp ce vă promovați produsele sau serviciile. De exemplu, în 2022, tendința #celinedion a fost un mare succes. Cei care l-au urmărit împreună au strâns milioane de vizualizări, ducând adesea la mai mulți adepți și la creșterea vizionărilor. Deși această tendință s-ar putea termina, întotdeauna apare ceva nou pe TikTok, așa că fiți atenți și folosiți cea mai recentă tendință în avantajul dumneavoastră.

Păstrați-l scurt, simplu și captivant

Calitatea și stilul videoclipurilor vor face diferența. Păstrați-l scurt, simplu și captivant atunci când vă promovați afacerea. De exemplu, dacă sunteți un stilist de coafură și încercați să vă arătați munca, puteți accelera videoclipul pentru a afișa înainte și după, apoi puteți folosi o melodie în tendințe pentru a vă îmbunătăți șansele de a obține mai multe vizionări. Puteți utiliza efecte TikTok pentru a vă crește șansele de a deveni popular.

Folosiți subtitrările cu înțelepciune

Nu toată lumea știe acest lucru, dar modul în care ați folosi anumite hashtag-uri pentru a ajuta oamenii să vă găsească conținutul este același mod în care puteți folosi cuvinte cheie legate de nișă ca subtitrări pentru videoclipurile pe care le postați pentru a crește vizibilitatea. Când utilizatorii TikTok introduc acele cuvinte specifice folosind funcția de căutare, ar trebui să le găsească mult mai ușor conținutul din cauza subtitrărilor pe care le-ați adăugat.

Dacă vreți să vă dezvolți afacerea, să deveniți viral pe TikTok și să câștigați mai mulți adepți, încercați aceste hack-uri simple pe TikTok. Poate părea intimidant atunci când sunteți nou în utilizarea platformei de social media, dar este mai ușor să creșteți implicarea și să vă construiți o reputație solidă pentru brandul dumnneavoastră acolo decât ați putea crede. Urmați aceste hack-uri și urmăriți cât de repede poate crește contul TikTok într-un ritm constant.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending