Conectează-te cu noi

Gaming

Un Nou Joc Subnautica Este în Lucru

Publicat

pe

Un Nou Joc Subnautica Este în Lucru | Zicala.ro

Dezvoltatorul din spatele jocului de supraviețuire Subnautica, Unknown Worlds, lucrează la următoarea ediție a seriei.

În februarie, Unknown Worlds a lansat un apel pentru un programator principal în studio, iar noi locuri de muncă au continuat să fie postate online. Acestea includ un designer narativ senior, artiști de mediu și artiști de materiale. Cel mai recent dintre aceștia, poziția senior de designer narativ, notează în mod explicit că rolul va lucra la „următorul joc din universul Subnautica”.

We’re looking for a Senior Narrative Designer to work with us to shape the next game in the Subnautica universe! Come and join our completely remote studio and let’s make great games together. View the full job description here https://t.co/SfOKSmKpkT — Unknown Worlds (@Unknown Worlds) Apr 7, 2022

Ce stim pana acum despre noul joc Subnautica

Nu numai că este în dezvoltare un nou joc Subnautica, Unknown Worlds creează și un nou IP științifico-fantastic numit Project M†. Este primul proiect al studioului de când a fost achiziționat de dezvoltatorul PUBG Krafton la sfârșitul anului trecut. Proiectul M a fost tachinat inițial anul trecut împreună cu anunțul achiziției și va avea acces anticipat cândva în acest an.

Cea mai recentă lansare de la Unknown Worlds a fost Subnautica: Below Zero. Înainte de asta, Subnautica a fost lansată în 2018. În recenzia Subnautica de la GameSpot, Brett Todd a spus: „Povestea Subnautica, temerile și mediul subacvatic frumos redat îl fac unul dintre cele mai fascinante jocuri de supraviețuire.”

GameSpot poate primi un comision din ofertele de vânzare cu amănuntul.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending