Conectează-te cu noi

Gaming

Cele Mai Așteptate Jocuri Online din 2022

Publicat

pe

Cele Mai Așteptate Jocuri Online din 2022 | Zicala.ro

2022 va aduce cu sine o mulțime de jocuri noi, iar acestea nu vor fi doar proiecte singleplayer, ci și jocuri MMO, precum și titluri online. Am întocmit pentru dumneavoastră o listă cu cele mai bune jocuri online din genul MMO, multiplayer, singleplayer și așa mai departe.

Dacă sunteți un mare fan al jocurilor online, puteți fi siguri că veți găsi ceva de jucat în 2022 pe PC.

Pioneer

Gen: Shooter – Data lansării: Q4 2022

La E3 2021, dezvoltatorii de la GFA Games au oferit un trailer de joc de cinci minute pentru jocul de shooting în first person online, multiplayer, Pioneer. Evenimentele vor avea loc pe o insulă, care a supraviețuit unui dezastru provocat de om.

Jocul este un amestec de Rasta și Stalker. Și aici, va trebui să supraviețuiți, să evitați anomaliile periculoase și să luptați împotriva mutanților neobișnuiți. Pe lângă ei, în joc există și facțiuni ostile. Jocul are atât moduri PvP, cât și PvE.

Proiectul de decor este o post-apocalipsă sovietică, în timpul căreia puteți lupta singuri sau ca parte a unei echipe, îndeplinind sarcini nu numai împotriva roboților, ci și împotriva oamenilor reali. Activitățile PVP și PVE sunt împărțite în mod egal.

The Day Before

Gen: Shooter, MMORPG – Data lansării: 21 iunie

Un alt shooter post-apocaliptic din genul MMO, doar în third person, povestește despre evenimentele din timpul apocalipsei zombi. Veți călători pe o hartă uriașă cu clădiri abandonate, în mare parte ferme.

Dar, pe lângă ferme, există și buncăre subterane pline de larve fabuloase care vă pot prelungi viața.

Pe lângă morții care merg, în procesul de căutare și de supraviețuire, veți fi împiedicat de alți jucători care pot face orice pentru a-și umple proviziile. Dar nu toți cei prezenți în joc sunt atât de cruzi.

De asemenea, puteți întâlni jucători mai loiali cu care va fi posibil să formați o alianță pentru a încerca să supraviețuiți împreună în această lume.

Resident Evil: ReVerse

Gen: Shooter – Data lansării: 7 mai

Resident Evil Resistance s-a dovedit a fi foarte incitantă, dar departe de a fi la fel de populară precum campaniile de povești pentru un singleplayer, ale căror personaje participă la un shooter online.

Jocul trebuia să fie lansat în 2021, dar dezvoltatorii au decis că proiectul mai trebuie să fie lustruit și finalizat cu unele dintre componentele sale.

Acum eroii din Resident Evil: Remake 2 și 3, Resident Evil 7: BIOHAZARD și Resident Evil: Village se vor ciocni între ei într-o luptă aprigă care va avea loc în locațiile jocurilor menționate mai sus.

În timpul jocului, sunt disponibile mai multe moduri, inclusiv grandfather match, modul collecting, în timpul căruia trebuie să adunați anumite resurse și să adunați puncte.

Mortal Online 2

Gen: MMORPG – Data lansării: ianuarie 2022

Mortal Online 2 este o continuare a MMORPG-ului cu elemente de acțiune. Aici, jucând din first person, trebuie să fiți într-un cadru fantastic, explorând o lume uriașă deschisă în care puteți face orice. Vă alegeți propria cale în funcție de preferințele personale.

Jocul prezintă un sistem sofisticat de creație cu combinații nesfârșite, personalizare detaliată a personajelor, un sistem de abilități de peste 600, precum și luptă dinamică corp la corp în first person, călărie, luptă la distanță și multe altele.

Elteria Adventures

Gen: MMORPG – Data lansării: 1 februarie

Un joc de rol online în third person, la fel ca jocul anterior, într-un cadru fantastic. Lumea vastă și interesantă a Elteria poate fi explorată după cum doriți, precum și complet distrusă în sensul literal al cuvântului.

Distrugerea este supusă oricărui obiect pe care îl vedeți în fața ochilor, desigur, cu excepția zonelor importante ale orașelor și a NPC-urilor din misiuni. Pe de altă parte, când v-ați săturat de distrugere, puteți să vă stabiliți undeva și să vă construiți propriul palat într-o zonă privată sau în sălbăticie.

Plan 8

Gen: Shooter – Data lansării: 2022

Și acest joc, spre deosebire de cele două precedente, este un shooter multiplayer în first person. Creaturile mecanizate acționează ca oponenți aici. Vă puteți echipa personajul cu diverse exoschelete, acestea oferindu-i eroului abilități suplimentare.

Așa cum se potrivește oricărui joc multiplayer, există destul de multe moduri și caracteristici și vor exista și evenimente din când în când care vă vor oferi posibilitatea de a interacționa cu alți jucători.

Crimson Desert

Gen: MMORPG – Data lansării: 2022

Iar ultimul, dar deloc cel mai rău, joc de pe lista noastră este Crimson Desert. Evaluarea așteptărilor sale este de aproape 8 puncte. Care este principala diferență față de proiectele anterioare și de ce captivează atât de mult jucătorii? În primul rând, este un MMORPG în third person, plasat într-un cadru fantasctic întunecat.

Și în al doilea rând – dacă sunteți fan al Black Desert, atunci acest titlu este foarte recomandat pentru trecerea la alt joc, deoarece este un prequel al jocului menționat mai sus.

Prin urmare, asigurați-vă că o poveste interesantă, sarcini interesante și multe altele care au fost în Black Desert vă așteaptă în acest joc. Și toate cele de mai sus nu numai că vor fi prezente, dar vor fi și finalizate, elaborate și reproduse cu înțelepciune.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending