Conectează-te cu noi

News

15 Ani De iPhone: Revizionați Discursul lui Steve Jobs Care Anunță iPhone

Publicat

pe

15 Ani De iPhone: Revizionați Discursul lui Steve Jobs Care Anunță iPhone

Credeți sau nu, astăzi se împlinesc 15 ani de când Steve Jobs a urcat pe scenă pentru a anunța primul iPhone. Jobs a urcat pe scena Conferinței Macworld de la Moscone West din San Francisco pentru a anunța iPhone-ul, susținând că este un „iPod cu ecran lat cu comenzi tactile”, un „telefon mobil revoluționar” și un „comunicator de internet inovator”.

Jobs a anunțat iPhone-ul pe 9 ianuarie 2007 și va fi lansat în continuare pe 29 iunie 2007. În timpul discursului principal de la Macworld din acel an, Jobs a tachinat că Apple era pe cale să „reinventeze telefonul” odată cu anunțul și lansarea iPhone-ului. 15 ani mai târziu, este clar că Apple a făcut exact asta. Oarecum întâmplător, BlackBerry tocmai a încheiat suportul pentru toate smartphone-urile BlackBerry OS pe 4 ianuarie.

Pe măsură ce sărbătorim cea de-a 15-a aniversare de la anunțul inițial al iPhone-ului, o acoperire cu adevărat interesantă a apărut de la instituțiile de știri. Una dintre poveștile mele preferate de până acum este a lui Sascha Segan de la PCMag, care a împărtășit imagini cu notele sale originale din anunțul iPhone:

În urmă cu cincisprezece ani, am fost la CES, marele spectacol de electronice de larg consum, în timp ce se făcea istorie când Steve Jobs a dezvăluit primul iPhone la Cupertino.

Am făcut mai multe sarcini. Mai exact, îmi amintesc că am fost ghemuit într-un vestibul al unui centru de convenții, încercând să dau un sens câmpului de distorsiune a realității lui Jobs și apoi am participat la o grupare de presă în care doi directori Cingular (acum AT&T) au explicat cât de important ar fi iPhone-ul, din perspectiva lor.

Keynote-ul iPhone

Specificațiile iPhone-ului original au inclus un ecran tactil de 3,5 inchi cu o rezoluție de 480 × 320, un buton de pornire fizic și o cameră de 2 MP pe spate. iPhone-ul avea, de asemenea, o mufă încasabilă pentru căști, un conector de andocare cu 30 de pini, până la 16 GB de stocare internă și era disponibil exclusiv cu conectivitate AT&T în Statele Unite.

Cea de-a 15-a aniversare de la anunțul iPhone-ului este o scuză grozavă pentru a retrăi dispoziția inițială de la Macworld 2007. Consultați-o mai jos și spuneți-ne câteva dintre amintirile dumneavoastră despre iPhone-ul preferat în comentarii.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending