Conectează-te cu noi

Tehnologie

Noile Smartphone-uri Care Vor Veni în 2022

Publicat

pe

Noile Smartphone-uri Care Vor Veni în 2022 | Zicala.ro

Telefoanele mobile sunt centrul vieții noastre de zi cu zi pentru majoritatea dintre noi. Setul de caracteristici tipice ale acestor miracole de mărimea palmei este șocant. Este telefonul dumneavoastră mobil, dispozitivul de mesagerie, browserul web, camera foto, playerul muzical, GPS-ul și așa mai departe. Telefonul pe care îl alegeți vă va afecta viața în multe feluri. De aceea suntem aici pentru a vă ajuta să alegeți produsul potrivit.

Am intrat în 2022, iar multe smartphone-uri lansate în această toamnă ajung rapid pe lista celor mai bune smartphone-uri. Google Pixel 6 și Apple iPhone 13 au fost lansate în 2021, dar suntem încântați să vedem performanța lansărilor de smartphone-uri în 2022.

Există deja multe lucruri de așteptat în 2022 – inclusiv noi telefoane care să permită bugetul, care ar putea fi lansate în prima jumătate a acestui an.

Samsung Galaxy Z Fold 4

Ca un susținător timpuriu și înflăcărat al telefoanelor pliabile, Samsung nu are semne că va rămâne stabil în 2022. După lansarea extrem de costisitoare Z Fold 3 și a celui mai la modă și mai accesibil Z Flip 3 în 2021, probabil că vom vedea succesorii acestora. Două dispozitive sosesc anul viitor. Nici specificațiile, nici designul acestor două smartphone-uri nu au fost vehiculate în mod explicit. Totuși, sperăm să vedem că Samsung se concentrează pe reducerea cutelor vizibile care afectează centrul dispozitivului său pliabil. Camera îmbunătățită este, de asemenea, excelentă, la fel ca locul unde este stocat S Pen-ul pe Z Fold 4. Ce ne dorim cel mai mult? Preț mai mic, cel puțin pentru Flip.

Dacă vedem că Samsung lansează două noi telefoane Z pliabile, având în vedere că dispozitivele precedente Galaxy Fold au fost lansate în august sau septembrie, am putea ghici că toamna 2022 va fi cea mai probabilă fereastră de lansare.

Apple iPhone 14

iPhone 13 a fost lansat doar de câteva luni, dar asta nu înseamnă că este prea devreme să începem să vorbim despre iPhone 14. Așteptăm cu nerăbdare cea mai importantă actualizare a iPhone-ului de anul viitor, care se reduce la cameră, design și dimensiunea ecranului. Dar ceea ce este cel mai interesant este iPhone 14 Max raportat, despre care se spune că este o versiune supradimensionată a iPhone-ului standard de următoarea generație de la Apple. Potrivit Nikkei Asian Review, Apple va abandona iPhone Mini anul viitor și va adăuga un alt iPhone de 6,7 inci. Aceasta înseamnă că seria iPhone 14 poate include două modele de 6,1 inchi (iPhone 14 și iPhone 14 Pro) și două modele de 6,7 inchi (iPhone 14 Max și iPhone 14 Pro Max).

iPhone 14 Max de la Apple pare potrivit pentru persoanele care doresc un ecran mai mare, dar nu le pasă neapărat de alte upgrade-uri ale seriei Apple Pro, cum ar fi o cameră cu trei lentile și un senzor lidar. În acest fel, cei care doresc să se bucure de rețelele de socializare, videoclipuri sau să se joace pe un ecran mai mare. Potrivit rapoartelor, restul seriei iPhone 14 are și alte upgrade-uri interesante, făcându-l să se simtă mai rapid decât iPhone 13. Versiunile Pro și Pro Max ale iPhone-ului Apple 2022 pot avea camerele din spate mai largi de 48 de megapixeli. Aceasta este o îmbunătățire semnificativă față de sistemul de cameră de 12 megapixeli al iPhone 13 Pro.

OnePlus 10

OnePlus are planuri mari pentru anul viitor. Producătorul chinez de smartphone-uri este de așteptat să lanseze smartphone-uri și telefoane emblematice la prețuri accesibile, precum OnePlus Nord 2. Unele zvonuri și scurgeri de informații au dezvăluit designul, specificațiile și alte detalii cheie ale viitoarei serii emblematice numite seria OnePlus 10. Compania se așteaptă să lanseze două dispozitive din această serie – OnePlus 10 și OnePlus 10 Pro. Conform programului de lansare, seria OnePlus 10 va fi lansată mai întâi în China și apoi pe alte piețe.

iPhone SE 3

Potrivit unui raport al analistului Ming-Chi Kuo, raportat de MacRumors, iPhone SE 3 ar putea fi lansat în prima jumătate a anului 2022.

Potrivit Nikkei Asian Review, datorită chipului Apple A15 Bionic, acest procesor este același cu cel care alimentează iPhone 13. Se așteaptă să primească suport 5G și îmbunătățiri de performanță. Actualul iPhone SE va avea un procesor mai bun decât procesorul Apple iPhone 11 A13 Bionic mai vechi.

Mark Gurman de la Bloomberg a scris că iPhone SE de următoarea generație ar putea fi și primul care a obținut Face ID în buletinul său informativ Power On. Atât versiunile 2016, cât și iPhone SE 2020 au Touch ID, deoarece au încă un buton fizic de pornire. Cu toate acestea, există rapoarte contradictorii despre dacă iPhone SE de următoarea generație va suferi un lifting sau își va păstra aspectul retro. Potrivit MacRumors, Guo a spus că ar putea adopta un design similar cu aceeași dimensiune ca modelul actual, în timp ce site-ul de tehnologie chinezesc MyDrivers a declarat că seamănă mai mult cu iPhone XR.

Xiaomi 12

Seria Mi 11 este primul model echipat cu Snapdragon 888. Mulți oameni cred că seria Mi 12 va oferi procesoare high-end. De asemenea, puteți aștepta cu nerăbdare multe caracteristici remarcabile din alte departamente. O scurgere recentă menționează că Xiaomi Mi 12X este echipat cu un afișaj OLED de 120 Hz și Snapdragon 870, dar acesta poate să nu fie cel mai bun din serie.

Nu știm multe despre aceste telefoane, dar, în orice caz, știm că vor fi telefoane puternice care merită așteptarea.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tehnologie

4 Sfaturi Pentru a Stăpâni Rapid Python

Publicat

pe

By

4 Sfaturi Pentru a Stăpâni Rapid Python | Zicala.ro

Python este un limbaj de programare care este întotdeauna preferat de programatori să învețe atunci când încep. Python este folosit în multe proiecte, cum ar fi construirea de site-uri, proiectarea de algoritmi și multe alte proiecte de programare. Începând să învățați imediat, fără o cale clară sau cercetare, vă poate deruta cu ușurință. În acest articol, vă vom ajuta să înțelegeți cum să învățați bine Python enumerând 4 sfaturi pentru a stăpâni rapid Python.

Cum să învățați bine Python?

Cheia este practica și creativitatea. Petreceți timp codificând în loc să învățați doar teoria.

Același lucru este valabil și pentru învățarea programarii cu acest limbaj. Cu cât petreceți mai mult timp exersând, cu atât veți înțelege mai mult o mulțime de lucruri care uneori necesită multe capitole dintr-o carte pentru a le înțelege. Această cheie se aplică și atunci când învățați alte limbaje de programare.

Mai jos, vă vom oferi 4 sfaturi pentru a vă ajuta să învățați eficient Python și să-l stăpâniți rapid.

4 sfaturi pentru a stăpâni rapid python-ul

Sfat 1: Învățați din sintaxa de bază

Deși teoria învățării este plictisitoare, stăpânirea sintaxei de bază vă va ajuta să înțelegeți rapid orice program Python. Pentru a putea pătrunde adânc în câmpul ales, mai întâi trebuie să stăpâniți sintaxa simplă Python.

Câteva teorii importante pe care le puteți prioritiza să le învățați atunci când începeți cu Python, cum ar fi:

– Cum funcționează programele și blocurile de cod în Python.

– Linii de comandă, variabile, tipuri de date în Python.

– Bucle Python, liste Python, proprietăți Python.

Sfat 2: Munciți din greu

Combinarea teoriei cu practica este cea mai ușoară modalitate de a vă descurca rapid cu lucrurile. Mai ales în programare, codarea zilnică vă va ajuta să vă amintiți sintaxa și să exersați multe abilități atunci când lucrați cu computerele. Faceți-vă timp și exersați mereu.

Sfatul 3: Implementați proiecte structurate

Odată ce ați învățat sintaxa de bază, puteți începe să lucrați la proiecte pe cont propriu. Lucrul la proiecte este o modalitate grozavă de a învăța, deoarece vă va spori abilitățile, vă va ajuta să învățați lucruri noi și vă va ajuta să vă construiți un portofoliu de abilități și experiențe care vor convinge angajatorii.

Este mai ușor să lucrați la proiecte structurate într-un stadiu incipient, până când vă simțiți suficient de confortabili pentru a lucra la proiecte complexe pe cont propriu.

Sfat 4: Faceți singur proiectul

Odată ce vă familiarizați cu unele dintre proiectele structurate, puteți începe acum să vă creați propriile proiecte de sine stătătoare. Când începeți cu propriul proiect, ar trebui să vă simțiți confortabili să vă confruntați cu erorile și să descoperiți cum să depanați problemele. Pentru a evita prea multe erori, verificați întotdeauna codul în ordinea în care a fost executat și asigurați-vă că fiecare parte funcționează corect.

Concluzie

Python evoluează și se schimbă zi de zi. Pentru a progresa rapid, va trebui să învățați constant și să lucrați la proiecte. Dacă exersați cu adevărat din greu, vă veți trezi că v-ați schimbat mult când vă uitați înapoi la codul anterior.

Continuați lectura

Tehnologie

Încălcări ale datelor pe site-urile de social media: Cum vă afectează

Publicat

pe

By

Încălcări ale datelor pe site-urile de social media: Cum vă afectează

Când intrați online, toate informațiile dumneavoastră sunt urmărite. Afacerile și companiile de marketing colectează o cantitate mare de informații private atunci când vizitați o platformă de socializare.

Cel mai bun mod de a vă proteja confidențialitatea online de instrumentele de colectare a datelor din rețelele sociale este să obțineți un proxy pentru a vă asigura că datele dumneavoastră private sunt în siguranță. Continuați să citiți despre cum vă puteți proteja de încălcarea datelor pe site-urile de social media.

De ce sunt colectate datele dumneavoastră

Nimeni nu își face cu adevărat timp să citească acordurile de confidențialitate sau să verifice setările de confidențialitate atunci când își creează un cont pe o platformă de socializare. O platformă de socializare va ascunde modul în care vă folosesc datele în spatele jargonului formulat cu atenție și a unor litere mici, care nu sunt clare despre exact ce fac cu datele dumneavoastră.

Mulți dintre noi considerăm că datele noastre sunt păstrate în siguranță de aceste platforme, acesta nu este întotdeauna cazul, deoarece majoritatea platformelor de social media vând datele dumneavoastră private companiilor și companiilor de marketing ca o treabă secundară, astfel încât aceste companii să poată direcționa anumite reclame și campanii de marketing direct către dumneavoastră. De aici își generează majoritatea veniturilor.

Site-urile de social media colectează o varietate de informații, inclusiv:

  • Nume, locație și adresa IP.
  • Adresă de e-mail și numere de telefon.
  • Conținut la care ați încărcat, apreciat sau la care v-ați abonat.
  • Link-uri pe care faceți click din, în și către platforma socială.
  • Informații privind recunoașterea facială.
  • Metadate de unde și când vă conectați la platforma socială.

Încălcări ale datelor pe site-urile de social media

Din 2005 până în prezent, am văzut cele mai populare 7 site-uri de social media piratate, iar criminalii cibernetici au compromis datele a până la 1,9 miliarde de abonați. Mai jos sunt primele trei încălcări care au cauzat cele mai multe daune. Alte postări includ Instagram, TikTok, LinkedIn și MySpace.

Snapchat

În 2013, această platformă a fost piratată de SnapchatDB.info și informațiile personale ale a 4,6 milioane de utilizatori, inclusiv numerele de telefon, au fost puse la dispoziție pentru descărcare publică. Snapchat a făcut din nou titluri în 2019, când angajații au fost prinși spionând utilizatorii folosind un software cunoscut sub numele de Snaplion.

Twitter

Cunoscută și sub denumirea de Russian Job, în ​​2016, peste 32 de milioane de conturi au fost violate de hackeri. LeakedSource a raportat că un hacker (cunoscut sub numele de Tessa) a compromis adresele de e-mail, parolele și numele de utilizator ale utilizatorilor.

Facebook

Facebook are cel mai prost record când vine vorba de încălcări ale datelor. Rețeaua de socializare a expus accidental adresele de e-mail și numerele de telefon a șase milioane de utilizatori în 2013. Potrivit companiei, o eroare a software-ului a avut loc atunci când prietenii descărcau informațiile de contact ale prietenilor lor și obțineau din neatenție mai multe informații decât ar fi trebuit să vadă.

Acest lucru nu a fost nimic în comparație cu 2018 și 2019, când rețeaua de social media a suferit 7 (sau mai multe) breșe de date în care informațiile a aproximativ 1,9 miliarde de abonați au fost compromise. Încălcările includ, dar nu se limitează la hackeri care exploatează protocoale de securitate software slabe, erori ale software-ului, securitate și stocare necorespunzătoare a parolelor utilizatorului și datele utilizatorilor stocate pe mai multe servere publice.

Cumpărați un proxy pentru a vă proteja datele

Atunci când folosești un proxy, acesta vă protejează direct de hackeri rău intenționați. De asemenea, se asigură că orice platformă sau aplicație de socializare pe care o utilizați nu vă poate recolta datele personale.

Serverul proxy va acționa ca intermediar între dumneavoastră și site-ul de socializare. Acesta vă ascunde adresa IP și vă asigură că informațiile private rămân la îndemâna instrumentelor de colectare a datelor din rețelele sociale și a hackerilor rău intenționați. Veți putea să ocoliți block-urile și să rămâneți anonim.

Concluzie

Trebuie să acceptăm că vom fi urmăriți de fiecare dată când folosim internetul sau o aplicație. În plus, putem concluziona că platformele de social media sau orice altă entitate care colectează datele noastre personale sunt incapabile să păstreze în siguranță informațiile pe care ni le „fură”. În calitate de utilizatori, trebuie să ne asumăm responsabilitatea de a rămâne cu un pas înaintea acestor intruziuni.

Cel mai bun sfat pe care vi-l putem oferi este să fiți extrem de atenți la informațiile pe care le distribuiți online. În plus, ar trebui să utilizați pe cât posibil autentificarea cu doi factori pentru toate conturile dumneavoastră online și să utilizați parole diferite, foarte puternice, care includ caractere speciale, numere și au mai mult de opt caractere.

Deoarece majoritatea softwarelor de urmărire sunt „invizibile” pentru noi, trebuie să folosim tehnologia disponibilă pentru a ne asigura că confidențialitatea noastră este protejată. Vă recomandăm să cumpărați un proxy și să îl utilizați pe dispozitivul dumneavoastră cât mai curând posibil.

Continuați lectura

Tehnologie

VPN De Încredere Cu Acces Gratuit Pentru Computer

Publicat

pe

By

VPN De Încredere Cu Acces Gratuit Pentru Computer | Zicala.ro

În zilele noastre, VPN a devenit un software crucial de care mulți oameni au nevoie. VPN poate fi foarte util pentru a oferi protecție pentru adresa IP și pentru a oferi o mai bună siguranță în navigarea pe diverse site-uri. Mai mult, multe țări au unele reglementări care fac ca unele site-uri să nu fie accesibile și acestea sunt guvernate de guvern. Când intenționați să accesați site-urile, nu veți putea face acest lucru utilizând modalități normale. Veți avea nevoie de VPN care vă va putea ascunde locația și adresa IP pentru a păcăli restricția și pentru a obține acces la site-ul.

Este adevărat că acum puteți găsi câteva browsere care au integrat VPN sau servicii similare. Cu toate acestea, acestea nu pot funcționa pe deplin ca VPN real, care poate ocoli cu adevărat restricția.

VPN gratuit pentru PC

Unele dintre programele VPN nu sunt disponibile gratuit. Înseamnă că trebuie să plătiți taxa de abonament în mod regulat pentru a-l folosi. Alte tipuri de software au metode diferite de plată, iar prețul va fi, de asemenea, diferit. De fapt, există încă unele VPN-uri gratuite care pot funcționa bine ca VPN-ul plătit.

ZoogVPN este unul dintre ele. VPN-ul este disponibil pentru multe dispozitive. Poate fi instalat pe un computer cu sistem de operare diferit, astfel încât utilizatorii de Windows, Mac și Ubuntu încă pot descărca și utiliza aplicația. Apoi, VPN-ul poate funcționa și pentru dispozitivele mobile, atât dispozitivele Android, cât și iOS. Astfel, acest lucru poate fi destul de fiabil.

Pentru utilizatorii bazați pe Windows, aceștia pot obține chiar și VPN-ul gratuit, care va funcționa bine fără acces limitat. Este ceva interesant, deoarece, în cea mai mare parte, accesul gratuit nu va fi la fel de excelent ca accesul plătit în utilizarea VPN-ului.

ZoogVPN este o alegere bună de VPN pentru Windows și poate fi descărcat direct de pe site. De fapt, puteți alege între serviciile gratuite și cele plătite. Desigur, serviciile plătite au mai multe beneficii.

Cu toate acestea, atunci când trebuie să utilizați VPN-ul doar pentru utilizări de bază, accesul gratuit este mai mult decât suficient, deoarece încă funcționează bine pentru a ocoli restricția, astfel încât să puteți accesa și deschide multe site-uri fără probleme.

Puteți rămâne anonim în navigare, deoarece locația și adres IP sunt ascunse de VPN, astfel încât nimeni să nu știe că de fapt dumneavoastră sunteți cel care accesați site-urile restricționate. VPN-ul vă va furniza automat IP-ul anonim, astfel încât dispozitivele de urmărire să nu funcționeze și accesul nu va fi legat înapoi la dumneavoastră.

O parte din preocupările în utilizarea VPN este legată de viteza conexiunii. Majoritatea VPN-urilor fac utilizatorii să nu poată obține viteza optimă. Viteza va fi redusă, astfel încât va fi mai puțin convenabil.

Cu toate acestea, ZoogVPN se va asigura că viteza nu va fi redusă drastic. Încă mai poate exista o accelerare și o reducere a vitezei, dar nu va fi prea semnificativă. În cazul în care doriți să descărcați VPN pentru computer, puteți accesa direct site-ul ZoogVPN și puteți obține accesul prin descărcare de pe site. Mai întâi trebuie să vă faceți un cont și după aceea puteți descărca și utiliza VPN-ul.

Continuați lectura
Nord VPN Black Friday
Atlas VPN Black Friday

Prindeți Reducerile

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro

Facebook

Trending