Conectează-te cu noi

Gaming

2022 Tendințe în IT și Gaming

Publicat

pe

2022 Tendințe în IT și Gaming | Zicala.ro

Industria jocurilor este în continuă schimbare de ani de zile. Motivul este că noile tehnologii cheie continuă să intre pe piață. Criptarea SSL a fost doar începutul. În special în ultimii ani, au existat tehnologii inovatoare în industria jocurilor. Aceste inovații au deschis o serie de posibilități diverse pentru fanii jocurilor. Datorită progresului tehnic general, vor exista, fără îndoială, o serie de inovații pentru fanii jocurilor și în 2022. Mai mult, sfârșitul anului este întotdeauna momentul pentru a lua în considerare tehnologiile și abordările care vor afecta IT-ul corporativ în viitorul apropiat.

Din punctul nostru de vedere, producătorii de software se vor alinia și mai mult la nevoile clienților lor în 2022. În general, tendințele în software se îndreaptă din ce în ce mai mult către personalizare, orientare către servicii și experiențe ale utilizatorilor la nivel B2C.

Integrarea AI în software cloud

În 2020 companiile au văzut și au experimentat cât de volatile pot fi piețele chiar aparent stabile, cât de repede se schimbă cerințele clienților și cât de dificil este să reacționăm la aceste schimbări cu agilitate. Integrarea sporită a tehnologiilor bazate pe AI va îmbunătăți capacitatea companiilor de a reacționa și de a acționa, deoarece vor avea instrumente de analiză și prognoză semnificativ mai fiabile. Acest lucru face mai ușoară prezicerea evoluțiilor viitoare ale pieței.

Analize HR

Chiar și în 2022, după transformarea digitală către biroul de acasă, companiile trebuie să fie în continuare agile cu problemele de resurse umane și să reacționeze rapid la cerințele pieței în schimbare – de ex. atunci când își modernizează portofoliul către servicii digitale. În acest scop, este esențială cunoașterea detaliată a faptului dacă o companie are know-how-ul adecvat. Prin urmare, este recomandabil să răspundeți la această întrebare pe baza datelor.

Luați decizii de personal pe baza datelor

Cei responsabili au nevoie de o imagine de ansamblu precisă a performanțelor cu performanțe scăzute, a potențialului ridicat și a lipsurilor de competențe din companie pentru a putea decide unde este nevoie de formare suplimentară sau recrutare. Cu alte cuvinte, vedem accentul pe analiza resurselor umane, în special pe analizele prescriptive. În special în vederea unor noi domenii de afaceri și a extinderii în continuare a razei de acțiune antreprenorială, prognozele fiabile ale viitoarelor nevoi ale angajaților pot ajuta la conturarea nevoii de acțiune a unei companii în zona resurselor umane în lunile următoare cât mai specific posibil.

Managementul personalizat al aptitudinilor

În domeniul gestionării competențelor, aplicațiile bazate pe AI permit compararea automată a competențelor angajaților care au fost deja înregistrate într-o manieră structurată cu cerințele rezultate din noile proiecte. În acest fel, managerii de resurse umane pot obține rapid o imagine de ansamblu despre câte resurse sunt disponibile intern pentru a face față noilor sarcini.

Individualizarea software-ului cloud

Din ce în ce mai mult, utilizatorii se așteaptă ca soluțiile software să fie exact adaptate cerințelor lor. În același timp, însă, tendința sistemelor cloud este din ce în ce mai mult către standardizare. În acest context, producătorii se vor baza din ce în ce mai mult pe tehnologii flexibile cu care pot fi configurate și soluții bazate pe cloud, de exemplu prin definirea suprafeței aplicației folosind metadate în loc să o programeze într-o manieră neschimbabilă folosind codul sursă rigid. Acest lucru creează un sistem foarte dinamic care, în ceea ce privește experiența utilizatorului, este foarte mult orientat către aplicația specifică.

Software B2B cu ușurință în utilizare la nivel B2C

În 2022, producătorilor de software li se va cere din ce în ce mai mult să furnizeze informații într-un mod în care chiar și utilizatorii fără experiență își pot găsi cu ușurință calea în jurul unui sistem. Tendința este spre sisteme care pot fi utilizate intuitiv. Nu mai sunt necesare eforturi suplimentare, cum ar fi formarea, testarea și fazele de încercare. De asemenea, ajută așa-numitele ghiduri de utilizare în aplicație, care ajută utilizatorul în mod interactiv și intuitiv să utilizeze software-ul pe baza aplicației specifice.

Informații „la cerere” direct din sistem

Chatbots oferă asistență importantă aici, deoarece utilizatorii primesc informații de la sistem „la cerere”. Această nouă formă de experiență a utilizatorului (UX) în mediul B2B, care este puternic orientată către un B2C UX, nu numai că duce la o mai mare loialitate a utilizatorului față de produsul pe care îl folosește, dar, în cele din urmă, și la o mai mare loialitate a clienților față de producător.

În ansamblu, tendințele pe care le-am identificat ca fiind definitoare și determinante pentru anul 2022 au ca rezultat un pachet total de servicii care va face chiar mai ușor pentru utilizatori să obțină informațiile de afaceri de care au cu adevărat nevoie. Având în vedere acest lucru, anul IT 2022 va fi în mod clar anul clientului.

Performanță mai bună prin cloud distribuit

Tendința de aici va fi spre distribuție descentralizată în mai multe centre de date în sensul unui cloud distribuit. Avantajele acestei abordări sunt deosebit de evidente în cazul unei latențe mai mici și a unei redundanțe mai bune. Norul provoacă, de asemenea, o schimbare a structurilor utilizatorilor – departe de utilizatorii convenționali individuali și către multi-utilizatori. Acest lucru face posibil ca companiile care au implementat sisteme capabile de mai mulți utilizatori să se bazeze și mai mult pe comunicarea și colaborarea dintre angajați în procesele lor de lucru. Microserviciile flexibile îndeplinesc această cerință.

Cloud gaming și experiență de mobile gaming

În 2022 va fi din ce în ce mai important pentru majoritatea fanilor de jocuri să poată accesa jocuri online din orice locație. Iar producătorii de software depun toate eforturile pentru a se asigura că fanii jocurilor sunt mulțumiți în consecință. Mai mult, toate titlurile pe care alegeți să le jucați pot fi gestionate prin cloud. La urma urmei, jocurile pot fi descărcate pur și simplu de pe un dispozitiv mobil. În acest fel, tu, în calitate de jucător, te salvezi să fii nevoit să te conectezi la mai multe platforme. Deci, nu există confuzie cu privire la parole și, prin urmare, nu există aglomerație cu conturile.

Realitate virtuala

Ce zici dacă ai simți că faci parte din lumea jocurilor online în fața computerului sau smartphone-ului tău? Acest lucru este posibil cu ajutorul realității virtuale. În ultimii ani, acest subiect a devenit din ce în ce mai important în jocuri, în general. Dar jucătorii nu s-au putut obișnui cu acest subiect. Mai mult, abia în ultimii ani realitatea virtuală a căpătat o importanță tot mai mare. Tehnologia în sine a fost mai mult sau mai puțin inadecvată pentru o lungă perioadă de timp. Între timp, producătorii au depus eforturi și au rafinat tehnic ochelarii VR. Astfel, pe lângă caracteristici, designul a fost optimizat și s-au întâmplat multe, mai ales cu caracteristicile. Ochelarii VR actuali au un cip integrat care permite cuplarea între ochelarii VR și computer sau smartphone.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Gaming

Apex Legends: Cum să Urcați în Rank

Publicat

pe

By

Apex Legends: Cum să Urcați în Rank | Zicala.ro

Ori de câte ori vreți să jucați Apex Legends, veți aspira mereu să urcați în rank. Dar, pe măsură ce jucați jocul, trebuie să vă dovediți dobândind abilități specifice. Pe de altă parte, poate părea provocator atunci când doriți să urcați în rank-ul următor după Bronze.

Deci, în acest articol, vom acoperi mai multe despre câteva sfaturi care vă pot ajuta să îmbunătățiți victoriile în joc.

Selectați o echipă cu sinergii bune

Spre deosebire de cele mai populare jocuri, Apex Legends oferă întotdeauna numeroase personaje cu puncte forte și puncte slabe diferite. Așadar, înainte de a decide să mergeți mai departe cu un anumit campion, merită să alegeți pe cineva care poate sprijini întreaga echipă.

De exemplu, dacă vă gândiți să alegeți Caustic, acesta vă poate permite să înfruntați inamicii cu fum și gaze nocive. Această tactică mai târziu ajută la reducerea vizibilității generale și vă permite să profitați de o oportunitate de a continua cu un foc de arme.

Comunicați întotdeauna cu membrii echipei

Pe măsură ce continuați să jucați, comunicarea frecventă vă poate ajuta întotdeauna să reușiți în Apex Legends. Deși ați dori să treceți prin ping-uri simple la rank-urile inferioare, puteți trece la comunicarea vocală în rank-urile superioare.

Odată ce comunicați clar cu colegii de echipă, puteți discuta oricând despre diferite strategii. Mai mult, puteți confirma dacă veți merge mai departe cu o luptă pe baza intențiilor din mintea dumneavoastră. Chiar și un simplu strigăt poate ajuta și la apărarea eficientă a inamicilor.

Nu vă gândiți niciodată să renunțați

Renunțarea la joc în orice moment este una dintre greșelile comune pe care jucătorii le fac în rank-urile inferioare. Cu toate acestea, atunci când membrii echipei abandonează, ar trebui să vă asigurați că rămâneți mereu cu echipa. Dacă decideți să jucați singuri, atunci sunt mai puține șanse de a câștiga o victorie.

Prin urmare, nu trebuie să renunțați niciodată până la sfârșit și să încercați întotdeauna tot posibilul pentru a ajunge la următorul rank. Luând în considerare acest lucru, puteți câștiga o victorie atunci când aveți o echipă alături de dumneavoastră în ultimele etape ale meciului.

Alegeți cu înțelepciune armele în timpul jocului

Vă puteți gândi oricând la folosirea pistoalelor Meta în timp ce jucați Apex Legends. Dar, este inutil să selectați aceste arme dacă nu știți cum să le folosiți. La urma urmei, trebuie să vă asigurați că sănătatea personajului nu devine precară atunci când nu aveți instrumentele pentru a lupta cu inamicii.

Prin urmare, dacă doriți să vă creșteți șansele de a câștiga bătălia, ar trebui să vă echipați cu puști cu lunetă, LMG-uri și pistoale. Aceste arme vă vor ajuta mai târziu să învingi adversarii cu abilitățile personajului.

Aveți grijă când vă alegeți luptele

În timp ce lupta cu o echipă poate afecta resursele existente. La rândul său, vă va face vulnerabili la multe lupte de incendiu în viitor. Deci, atunci când aveți un avantaj față de echipele inamice, trebuie să fiți precauți atunci când alegeți luptele. De exemplu, dacă observați o echipă care jefuiește niște cutii, atunci le puteți ucide cu ușurință aruncând câteva tipuri de grenade.

Între timp, vă puteți gândi să împușcați adversarii de la distanță. Dar, împușcarea țintei îi va avertiza pe ceilalți jucători despre ceea ce se întâmplă în împrejurimi. În aceste cazuri, vă puteți gândi să evitați complet lupta.

Concluzie

Există diferite moduri de a crește în rank pe Apex Legends. În timp ce selectați o echipă cu sinergii bune, nu trebuie să uitați niciodată să comunicați cu membrii echipei.

Ulterior, nu trebuie să renunțați și să vă străduiți mereu să luptați până la capăt. În plus, trebuie să fiți atenți și atunci când alegeți armele. Dacă nu ați mai folosit o armă înainte, atunci nu veți putea înfrunta adversarii într-un mod mai bun.

Continuați lectura

Gaming

5 Pași pentru a crea comunitatea perfectă de Gaming pe Facebook

Publicat

pe

By

5 Pași pentru a crea comunitatea perfectă de Gaming pe Facebook

Deși poate fi una dintre cele mai vechi platforme de socializare, Facebook rămâne popular în rândul jucătorilor datorită funcției sale de pagina de gaming. Această popularitate înseamnă că jucătorii interesați să-și întemeieze comunitatea o consideră o opțiune validă pentru deschiderea magazinului. Dacă ați decis că acesta este drumul pentru dumneavoastră, merită să știți cum să creați nu doar o comunitate bună, ci și comunitatea de gaming perfectă. Și nu este nevoie să vă stresați dacă nu sunteți siguri de unde să începeți, deoarece aceștia sunt pașii care vă ghidează către obiectivul dumneavoastră.

Înscrieți-vă

Oricine poate face o pagină de grup pe Facebook dintr-un cont obișnuit, care este o opțiune excelentă pentru grupurile mici care doresc să discute în privat. Cu toate acestea, pentru a găzdui o comunitate adecvată de gaming, trebuie să vă înscrieți pentru o pagină de creatori a paginii de Facebook gaming. Acest lucru nu numai că vă legitimează pagina, dar vă oferă și acces la beneficiile acestui serviciu. Și dacă aveți o pagină existentă dedicată gamingului pe care doriți să o transformați într-un serviciu de streaming, Facebook vă permite să faceți acest lucru cu ușurință, astfel încât să nu se piardă conținut.

Făceți-l atrăgător

Odată ce v-ați creat pagina de streaming de gaming, vreți să arate bine pentru a maximiza numărul de vizitatori. Oamenii nu se pot obține singuri, sunt atrași de lucruri frumoase și se vor opri să se uite la imagini atractive. Este posibil să aveți o interpretare incitantă și unică a unui joc popular, dar va fi trecut cu vederea mai des dacă pagina nu are atracție. Luați în considerare dacă trebuie să eliminați fundalul din imagine pentru a oferi o imagine mai puțin aglomerată și mai atrăgătoare pe pagina dumneavoastră.

Găsiți secretul

Există atât de multe comunități de gaming pe diverse platforme încât este nevoie de un cârlig solid pentru a aduce oamenii într-o platformă nouă. Înțelegerea acestui lucru și cercetarea pentru a găsi un unghi unic care îi va face pe oameni să-și dorească să vadă și să urmărească pagina dumneavoastră de streaming este esențială pentru stabilirea unei comunități. Pe măsură ce numărul crește, o discuție solidă poate dezvolta și încuraja noii membri să se implice. Continuarea păstrării conținutului proaspăt și interesant va menține membrii loiali și investiți în comunitatea de pe Facebook pe care o găzduiți.

Puneți pasiune

Mergeți acolo unde jucătorii petrec timp și faceți-vă cunoscuți din toate motivele. Vreți ca oamenii să se ridice și să observe pagina comunității dumneavoastră de gaming, ceea ce înseamnă să aveți o abordare activă. Construirea unei reputații pozitive ca jucător util și informativ îi va face pe alții să vă observe. De aici, puteți să menționați comunitatea dumneavoastră de pe Facebook și să încurajați ușor oamenii să vă viziteze.

Ambiție

Mulți oameni diferiți iubesc jocurile și doresc să se implice în diferite moduri. Locurile ideale pentru ca comunitățile sănătoase să se dezvolte sunt site-urile, care îi întâmpină pe toți cei care doresc să adere la reguli corecte. Facebook stabilește reguli stricte pentru utilizatori, făcându-l un loc excelent pentru a găzdui comunitatea de gaming.

Construirea comunității perfecte de gaming pe Facebook nu se va întâmpla peste noapte. Urmând acești pași și investindu-vă pasiunea și timpul în acest hobby, veți construi în mod constant o comunitate în care colegii jucători se bucură de petrecerea timpului și de a-și răspândi dragostea pentru gaming.

Continuați lectura

Gaming

Jocuri Pentru a Conecta Prietenii Îndepărtați

Publicat

pe

By

Jocuri Pentru a Conecta Prietenii Îndepărtați | Zicala.ro

Este mai ușor ca niciodată să călătoriți în jurul lumii. În zilele noastre există zboruri non-stop către aproape toate locurile lumii, trenurile circulă mai repede ca niciodată, mai mulți oameni au acces la mașini care sunt mult mai rapide decât un cal și o căruță. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă și că oamenii trăiesc adesea mai departe de grupurile lor de prietenie decât în orice alt moment al istoriei. Deși nu este posibil să urcăm într-un avion și să vedem un prieten îndepărtat atât de des pe cât ne-am dori, discuția online este o modalitate bună de a vă simți mai aproape. Dacă vă plictisiți de sesiunile obișnuite de Skype sau de mesageria instantanee, atunci încercați să introduceți un pic de joc în prietenia dumneavoastră. Să ne adunăm pentru a juca un joc se simte imediat ca un eveniment mai mult și ar putea fi suficient de distractiv încât să nu vă fie atât de dor unul de celălalt.

Jocuri de petrecere

Dacă aveți un grup mare de prieteni care sunt împrăștiați pe o zonă mare, atunci adunarea tuturor poate fi cu adevărat plină de satisfacții. Deși este nevoie de puțină planificare, organizarea unei petreceri online este foarte distractivă și ce este o petrecere fără jocuri de petrecere? Există o mulțime de opțiuni când vine vorba de jocuri de petrecere online pe care toată lumea le va iubi, așa că încearcă să țineți cont de grupul dumneavoastră de prietenie. Dacă sunteți cu toții tradiționaliști, atunci să jucați ceva simplu, cum ar fi șarade, folosind doar camerele web, este o modalitate grozavă de distracție și de a râde foarte bine. Dacă grupul de prieteni are un simț al umorului diavolesc, atunci versiunea online a Cards Against Humanity va fi perfect.

Pentru cei care nu au o conexiune la internet super rapidă, ceva care se încarcă foarte rapid este esențial. Există o mulțime de jocuri care se potrivesc, dar Skribbl este o opțiune deosebit de simplă și este gratuită. Skribbl funcționează mai mult sau mai puțin ca și Pictionary, desenați o imagine pentru prietenii dumneavoastră folosind mouse-ul sau trackpad-ul și primul dintre prietenii care ghicește ce desenezi primește puncte. Puteți să vă faceți propria „cameră” când utilizați Skribbl și să vă invitați toți prietenii individual. Aceasta înseamnă că puteți face parte din același joc chiar dacă nu puteți fi aproape fizic.

Jocuri pe platforme

Puteți să jucați jocurile pe platformă care se află în repertoriul dumneavoastră obișnuit de jocuri. Marea majoritate a jocurilor moderne au un mod multiplayer online și atâta timp cât jucați același joc pe aceeași platformă, atunci veți putea colabora. Să vă luptați pe o hartă Call of Duty și să faceți ciudățeni unul cu celălalt prin căști ar putea să nu sune ca cel mai prietenos mod de a vă aduna, dar este mult mai ieftin decât să vă planificați următoarea vacanță oriunde locuiesc prietenii dumneavoastră, iar pentru unele grupuri de prietenie, un pic de competiție inofensivă îi aduce pe toți împreună. De asemenea, merită să ne amintim că Call of Duty este departe de singura dumneavoastră opțiune. Ați putea juca jocuri de colaborare precum Animal Crossing și Stardew Valley sau jocuri din primele dumneavoastră zile de joc precum Crash Bandicoot sau Super Mario, alegerea este în întregime a dumneavoastră!

Continuați lectura

Prindeți Reducerile

eMAG | Zicala.ro
PCGarage | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro

Facebook

Trending