Conectează-te cu noi

Tehnologie

Cele Mai Bune Programe Antivirus din 2022

Publicat

pe

Cele Mai Bune Programe Antivirus din 2022 | Zicala.ro

Deoarece tehnologia a evoluat într-un ritm rapid, este firesc ca cea mai mare amenințare a sa, virusurile, să evolueze și ele. Așadar, a devenit foarte important ca un dispozitiv să aibă un antivirus puternic care să poată face față acestui tip de programe malware care ar putea deteriora computerul. Amenințările cibernetice vizează atât consumatorii, cât și întreprinderile, așa că să găsim împreună unule dintre cele mai de succes programe antivirus din 2022.

Bitdefender Antivirus Plus

Unul dintre cele mai bune sau poate cele mai bune programe antivirus de pe piață este Bitdefender Antivirus Plus. Cu peste 500 de milioane de utilizatori la nivel mondial, este unul dintre cele mai cunoscute antivirusuri din ultimul deceniu.

Din păcate, Bitdefender funcționează numai pe sistemele Windows, care își atrage valoarea de piață cu o marjă. Caracteristicile sale constau în protecție și remediere ransomware, VPN opțional, instrumente de confidențialitate și Safepay. În comparație cu alte programe antivirus, rezultatele testelor realizate de laboratoare de testare precum AV Comparatives și AV Test, arată ratinguri ridicate la toate categoriile.

Acest antivirus este ușor de instalat și de utilizat, deși este necesară o înregistrare online, înainte de a putea descărca aplicația. După ce îl instalați, operațiunea nu va deveni mai dificilă, deoarece Bitdefender se va ocupa de computerul dumneavoastră. O notificare va apărea pe desktop ori de câte ori este detectată o amenințare de virus, care vă informează despre ce atacă computerul dumneavoastră și când virusul a fost învins.

Unul dintre dezavantajele Bitdefender Antivirus Plus este că poate proteja până la trei dispozitive Windows fără a fi nevoie să plătească pentru o licență suplimentară. Un alt dezavantaj este că consumă o cantitate mare de resurse de sistem. Aceasta înseamnă că, dacă se întâmplă să aveți un sistem mai vechi, s-ar putea să vă aflați într-o situație proastă. O caracteristică notabilă este că are un abonament de actualizare automată, menținând sistemul curat pe tot parcursul anului.

Kaspersky Anti-Virus

Kaspersky Antivirus iese în evidență cu una dintre cele mai bune caracteristici remarcabile ale pieței: scanări antivirus extrem de configurabile, prevenirea infecțiilor prin criptomină și apărarea autoprotecției.

La fel ca Bitdefender, singurul sistem de operare al Kaspersky este Windows, dar, în afară de primul antivirus menționat, poate fi utilizat pe maximum cinci dispozitive. Se concentrează pe asigurarea unei acoperiri complete pentru computerul dumneavoastră, deși nu are la fel de multe funcții pe cât ar putea avea alte antivirusuri. Dar asigurați-vă că caracteristicile sale sunt una dintre cele mai bine cotate dintre antivirusuri.

Caracteristicile sale includ rutine inteligente de auto-protecție, protecție generală excelentă împotriva virușilor (are una dintre cele mai rapide modalități de a face față amenințărilor nedescoperite noi). O scanare rapidă a virusului configurabilă vă va ajuta să vă mențineți computerul în afara programelor anti-malware.

Unul dintre punctele sale slabe este că unele dintre caracteristicile sale sunt puțin tremurate. De exemplu, expertul de configurare a browserului acoperă numai Internet Explorer. Și știm cu toții că acest browser nu este unul dintre cele mai populare browsere de pe piață. Dar s-ar putea să nu fie o problemă atât de mare, deoarece Kaspersky Internet Security vă oferă suficientă securitate de navigare și unul dintre cele mai inteligente firewall-uri (nici măcar nu veți observa cât de silențios funcționează). Internet Security va acoperi, de asemenea, computerele Mac și unele dispozitive mobile de lângă computerul dumneavoastră Windows.

Un produs emblematic, Kaspersky Total Security, vă va oferi cea mai complexă protecție. Nu contează dacă vă folosiți dispozitivele pentru a juca jocuri precum acțiune, multiplayer sau orice alt tip de joc sau pur și simplu vă folosiți computerul pentru muncă, Total Security de la Kaspersky vă va proteja. Versiunea Premium vă va permite o serie de beneficii, cum ar fi controale parentale, administratori de parole și chiar copii de rezervă locale automate. Testat de AV-Comparatives, Kaspersky Anti-Virus a obținut un scor înalt.

Norton 360 Deluxe

Norton Antivirus, sau cum era cunoscut anterior, AntiVirus Basic, oferă o protecție excelentă împotriva malware-ului. Funcțiile suplimentare Norton 360 Deluxe combină toate cele opt caracteristici ale predecesorilor într-una, oferindu-vă unul dintre cele mai apreciate antivirusuri din 2022.

Serviciul VPN nelimitat, monitorizarea datelor cu caracter personal dark-web, managerul de parole, controale parentale și până la 50 GB spațiu de stocare online sunt doar câteva dintre caracteristicile sale. Dacă doriți să optați pentru protecția completă a identității, Norton vă oferă trei pachete suplimentare, cu un grad diferit de servicii LifeLock și un spațiu de stocare suplimentar. Unul dintre acest antivirus minus este costul cercurilor în jurul numerelor de trei cifre, dar totuși vă va costa mai puțin decât să achiziționați separat aceste caracteristici suplimentare.

Deși nu oferă utilizatorilor o tocătoare de fișiere, un browser web securizat sau o criptare a fișierelor cu oricare dintre produsele sale, serviciul său de protecție digitală include cel puțin unul dintre pachetele sale.

În concluzie, toate dispozitivele noastre au nevoie de un fel de protecție. Software-ul antivirus va fi întotdeauna la îndemână, mai ales pentru cei care au nevoie de securitate în afaceri sau pentru cei care utilizează internetul în mod regulat. Am numit în acest articol doar câteva dintre numărul mare de programe antivirus pe care le puteți utiliza.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending