Conectează-te cu noi

Business

3 Strategii Puternice pe care Fiecare Comerciant ar Trebui să le Cunoască

Publicat

pe

3 Strategii Puternice pe care Fiecare Comerciant ar Trebui să le Cunoască

A fi comerciant este întotdeauna imprevizibil. Uneori se simte ca o adrenalină, iar uneori totul stă pe loc. Bursa nu este niciodată constantă, fluctuațiile trebuie luate în considerare atunci când faceți fiecare pas.

Înainte de a începe, este esențial să alegeți o platformă de încredere cu care să lucrați, care vă va conduce prin experiența de tranzacționare. În timp ce comercianții profesioniști și cu experiență știu cum funcționează totul cu toate dezavantajele pieței, începătorii pot înțelege puțin.

Înainte de a intra în tranzacționare, este important să anticipați riscurile pentru a maximiza profitul. Strategiile de bază nu sunt știință rachetă, așa că, cu puțin efort, este posibil să aveți cele mai bune opțiuni scoase din stoc.

#1 Apel acoperit

O strategie populară de utilizat, deoarece generează venituri și reduce riscul unei șederi pe termen lung pe piață. Pentru a realiza această strategie, trebuie să cumpărați acțiunile de bază și, în același timp, să vindeți apelurile pe bază de acțiune pentru acțiune.

Această strategie combină o poziție lungă cu o opțiune de apel scurt, care are ca rezultat randamente mai mari și o volatilitate mai mică.

Apelurile acoperite sunt adesea numite „bani gratuiți”. Accentul său principal este pe numerarul imediat.

#2 Bull Call Spread

Această strategie implică un call lung și un preț de exercitare mai mic și un apel scurt cu un preț de exercitare ridicat. Apelurile lungi și scurte au o dată de expirare egală și stocul de bază.

Propagarea apelului Bull are o probabilitate scăzută de a reuși, dar recompensa este mare. Poate fi folosit doar atunci când piața de valori înregistrează o creștere ascendentă.

#3 Long Strangler

Strategia se mai numește și strangle de cumpărare. Stranglele sunt cumpărate înainte de introducerea unui produs, rapoarte de câștig sau anunțuri FDA. Achiziționarea acestora este o strategie cu risc scăzut în care recompensa și riscurile scad atunci când distanța dintre lovituri devine mai mare.

Tranzacționarea este risc, distracție și bani. Un comerciant de succes este acela căruia nu se teme de riscuri pentru a se distra și a face profit.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending