Conectează-te cu noi

Business

Strategii a Celor Mai Bune Criptomonede de Investit în 2023

Publicat

pe

Strategii a Celor Mai Bune Criptomonede de Investit în 2023

În timp ce unii oameni folosesc criptomonede ca mecanism de plată, alții caută să le folosească pentru a câștiga bani prin tranzacționare. Mulți oameni încă se luptă, în ciuda cât de comun a crescut să tranzacționeze criptomonede. Dar este întotdeauna bine să aveți o înțelegere solidă a elementelor fundamentale. În ceea ce privește piața bitcoin, există în primul rând două strategii de tranzacționare care oferă investitorilor cele mai multe avantaje. Următoarea secțiune analizează aceste două strategii ale celor mai bune criptomonede de investit în 2023.

#1 Strategia de cumpărare și păstrare

Strategia de investiții buy-and-hold este foarte apreciată de cei care doresc să investească în criptomonede și de cei care doresc să facă acest lucru în alte active, fie ele tangibile sau digitale. Cei care au investit în mărfuri precum aurul au considerat că aceasta este o tactică populară. Veți cumpăra activul într-o perioadă în care valoarea acestuia este scăzută și apoi îl veți vinde când valoarea acestuia crește. Folosind criptomonede, aceeași abordare poate avea succes.

Selectarea criptomonedelor care se apreciază este prima etapă a acestui proces. Vă rugăm să vă asigurați că instrucțiunile de cumpărare a criptomonedelor sunt îndeplinite atunci când valoarea monedei virtuale este de așteptat să scadă. Odată achiziționat, veți păstra activele digitale și așteptați ca valoarea criptomonedei să crească. Vânzarea criptomonedei ar avea ca rezultat un profit odată ce valoarea acesteia a atins vârful.

#2 Tranzacționare cu criptomonede

O altă opțiune de succes este tranzacționarea. O pereche specifică, cum ar fi BNB/ETH, ar fi aleasă atunci când tranzacționați criptomonede. Oferta poate fi apoi deschisă pentru cumpărare sau vânzare și închisă atunci când este cazul.

Principalele riscuri ale investiției în criptomonede

Ca și alte opțiuni de investiții, există pericole asociate cu utilizarea criptomonedelor. Abordarea de investiții ar trebui să includă o analiză atentă a acestor riscuri. Faptul că criptomonedele sunt foarte volatile este principala problemă care apare atunci când investiți în ele. Este o provocare să prognozați cum vor evolua criptomonedele în viitor.

Moneda Shiba Inu va ajunge la 1 USD până la mijlocul deceniului?

Deținătorii și adepții rețelelor sociale ai Shiba Inu caută o performanță repetată, după ce a dominat complet piața anul trecut. Unii chiar prevăd că ar putea ajunge într-o zi la 1 USD per token.

Întrebarea critică este: Moneda Shiba Inu va ajunge la 1 USD, posibil până la mijlocul deceniului?

Soluția de blockchain layer-2 de la Shibarium trebuie să funcționeze cât mai repede posibil, iar lansarea trebuie să înceapă fără probleme. Shibarium își propune să reducă în mod dramatic costul tranzacțiilor care utilizează jetoane SHIB. Pe lângă faptul că face din SHIB o opțiune de plată mai atractivă pentru companii, reducerea prețurilor este esențială pentru promovarea jocurilor bazate pe blockchain. Shibarium este acum testat în secret.

Catalizatorul principal este crearea și introducerea jocurilor bazate pe simboluri non-fungibile (NFT). Shiba Inu nu poate începe să joace până când se poate avea încredere în Shibarium pentru a reduce semnificativ taxele de tranzacție, chiar dacă am văzut deja câteva jocuri bazate pe blockchain care generează bani semnificativi. Piețele NFT pot înflori odată ce Shibarium este lansat oficial.

Versiunea lui Shiba Inu a metaversului trebuie să fie un succes pentru a sublinia acest lucru în continuare. Următoarea iterație a internetului, cunoscută sub numele de metavers, va permite utilizatorilor conectați să interacționeze între ei și mediul lor în lumi virtuale tridimensionale. În versiunea Shiba Inu a metaversului, dezvoltatorii și-au declarat dorința de a vinde parcele virtuale de teren cunoscute sub numele de Shiba Lands. Din nou, toate acestea depind de reducerea costurilor de tranzacție.

Atunci ar trebui să existe o ardere de monede considerabilă. Aproximativ 41% din oferta în circulație a lui Shiba Inu a fost eliminată atunci când creatorul Ethereum, Vitalik Buterin, a trimis peste 410 trilioane SHIB la o adresă blockchain inactivă. Monedele semnificative trebuie scoase din circulație pentru a da SHIB un impuls ascendent în următorii patru ani.

Concluzie

Investiția în criptomonede este o modalitate excelentă de a vă crește veniturile și de a câștiga bani. Nu sunteți singuri dacă vă este dificil să alegeți cea mai bună criptomonedă pentru investiția dumneavoastră. Multe persoane interesate de criptomonede încă decid unde ar trebui să-și investească fondurile. În esență, cele două strategii de tranzacționare menționate în acest articol oferă investitorilor cele mai multe beneficii pe piața Bitcoin.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending