Conectează-te cu noi

Business

5 Sfaturi Pentru a Crește Vânzările B2B în 2023

Publicat

pe

5 Sfaturi Pentru a Crește Vânzările B2B în 2023 | Zicala.ro

Pentru a obține succes în generarea de vânzări B2B, reprezentanții de vânzări trebuie să aibă un set unic de abilități și instrumente.

Afacerile care vând altor companii se confruntă cu un set diferit de provocări decât cele care vând direct consumatorilor. Cu toate acestea, există multe oportunități pentru astfel de companii de a-și zdrobi obiectivele de vânzări dacă se adaptează la schimbările în comportamentul de cumpărare al clienților lor.

Una dintre cele mai bune modalități de a lucra la atingerea obiectivelor de vânzări este să luați în considerare angajarea unei agenții de marketing B2B. Lucrul cu experți vă poate duce afacerea la un nivel cu totul nou.

Alternativ, iată câteva dintre cele mai eficiente strategii pe care le-ați putea folosi pentru a îmbunătăți vânzările B2B în afacerea dumneavoastră.

LinkedIn este o necesitate

Cu peste 830 de milioane de utilizatori, LinkedIn a devenit rapid cel mai popular site web de afaceri. Pe LinkedIn, agenții de marketing B2B își pot găsi următorul partener de afaceri, își pot promova organizația către potențiali clienți și pot recruta talente de top pentru a se alătura companiilor lor.

Doriți să vă creșteți expunerea la factorii de decizie? Pe LinkedIn, există aproximativ 46 de milioane. Aveți nevoie să prezentați compania dumneavoastră unui director și să faceți o impresie? Luați în considerare faptul că există aproape 10 milioane de directori de nivel C pe această platformă.

Toți cei pe care ați putea dori să îi contactați sunt pe LinkedIn, de la lucrătorii începători până la factorii de decizie cu ani de experiență. Evident, LinkedIn pentru vânzări B2B poate fi un instrument puternic.

Inutil să spun că LinkedIn trebuie să fie un canal esențial în cadrul canalului dumneavoastră de clienți potențiali B2B. Această platformă este un instrument esențial al canalului de marketing dacă doriți să vă ajutați potențialii cumpărători în a-și restrânge opțiunile în timp ce aceștia sunt încă în faza de cercetare a procesului de cumpărare.

Prioretizați inbound marketing

Să presupunem că aveți un blog pe care îl actualizați cu postări noi în mod regulat și le-ați oferit clienților potențiali zeci de oferte și instrumente diferite, dar tot nu puteți închide achiziția.

Este obișnuit ca întreprinderile care „oferă totul” cu metode de inbound marketing să experimenteze acest rezultat. Adevărata întrebare este dacă utilizați sau nu și metode pentru vânzările inbound.

Personalul de vânzări ar trebui să fie echipat cu un proces bine conceput, bibliotecă de conținut, secvențe de e-mail și șabloane și un CRM care este configurat pentru a urmări progresul cu fiecare prospect.

În această strategie, marketingul și vânzările pot lucra împreună pentru a identifica lacunele care există de-a lungul întregului proces, pentru a colecta informațiile critice furnizate prin e-mailurile și conversațiile de vânzări și apoi pentru a îmbunătăți zonele care necesită cea mai mare atenție.

Oferiți mai multă putere agenților de vânzări

Prin conversia clienților potențiali și prin încheierea de oferte, abilitarea permite echipei de vânzări să își atingă întregul potențial. În plus, abilitarea agenților de vânzări ajută multe companii să depășească concurența și să-și extindă operațiunile.

Înțelegerea și abordarea eficientă a cerințelor clienților dumneavoastră constituie împuternicire. De asemenea, implică câștigarea încrederii clientului prin empatizarea cu nevoile și dorințele acestuia.

Împuternicirea vă va ajuta să obțineți clienți noi, deoarece vă permite să înțelegeți ce îi motivează pe alții să cumpere de la dumneavoastră.

Când o companie are o echipă de vânzări, fiecare persoană trebuie să posede abilități și competențe unice, de aceea o instruire în vânzări B2B este o necesitate. Dacă grupul în ansamblu posedă cunoștințe extinse, este mai probabil să vândă eficient și să obțină mai mulți consumatori.

Managerii de vânzări trebuie să înțeleagă importanța dotării personalului de vânzări cu abilități competitive. Acest lucru le va permite, de asemenea, să ofere cele mai bune posibilități pentru angajații lor, ceea ce duce la creșterea achiziției de clienți.

Gândiți-vă la buyer persona

Înainte de a începe activitățile de vânzări, este esențial să aveți o înțelegere aprofundată a pieței dumneavoastră. Ar trebui să dezvoltați un buyer persona pentru a câștiga încrederea și sprijinul clienților dumneavoastră.

Un buyer persona ideal este un client fictiv care reprezintă îndeaproape piața țintă. Studiind acești cumpărători, veți avea o mai bună înțelegere a motivelor lor și a oricăror probleme legate de produsul sau serviciul dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să creați conținut care îi atrage în mod unic, ceea ce va atrage mai mulți clienți și va crește veniturile afacerii.

Pentru a viza persoana potrivită cu planul de marketing, trebuie să știți cine este această persoană potrivită. Acesta este motivul pentru care buyer persona este atât de util.

Aflați cum să vă educați potențialii clienți

Marea majoritate a companiilor au clienți care pot fi clasificați într-o varietate de persoane. Și fiecare dintre aceste persoane are un set unic de cerințe și așteptări.

În lumea afacerilor de astăzi, nu există o strategie de vânzări care să poată fi descrisă ca universală. Cheia succesului în vânzările moderne este de a educa fiecare client potențial cu conținut unic, care este adaptat pentru a satisface cerințele lor individuale.

Luați în considerare afacerea clientului și provocările cu care se confruntă. Odată ce aveți aceste informații, veți fi într-o poziție mai bună de a-i ajuta să găsească soluții la provocările lor, mai degrabă decât să le vindeți pur și simplu serviciile dumneavoastră.

Concluzie

Cea mai eficientă metodă de a obține un avantaj competitiv este extinderea bazei de clienți prin identificarea unor perspective de vânzări suplimentare. Pentru a îmbunătăți veniturile și a dobândi mai mulți clienți, aveți nevoie de o strategie de vânzări B2B care vă permite să vă conectați cu mai mulți clienți potențiali și să încheiați mai multe oferte.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending