Conectează-te cu noi

Business

Beneficii Uimitoare ale Serviciilor IT Gestionate

Publicat

pe

Beneficii Uimitoare ale Serviciilor IT Gestionate | Zicala.ro

Avansarea tehnologiei a făcut mai ușoară operarea multor afaceri. Serviciile IT gestionate presupun orice serviciu de tehnologie a informației de la o firmă externă prin intermediul unui software bazat pe cloud. Datele sunt folosite pentru a monitoriza unele dintre sistemele dumneavoastră din companie. Câteva exemple ale acestor servicii includ videoconferințe gestionate, măsuri de securitate cibernetică și chiar managementul rețelei. Serviciul gestionat oferă ajutor pentru backupul datelor, suport IT, comunicații, securitatea rețelei și chiar administrarea rețelei. Gestionarea IT poate fi stresantă și orice denaturare poate duce la o mare pierdere pentru companie. Obținerea unei terțe părți să gestioneze serviciile IT este lucrul ideal de făcut. Furnizorii de servicii lucrează cu departamentul IT pentru a asigura întreținerea datelor.

Iată câteva dintre beneficiile de a avea servicii IT gestionate pentru afacerea dumneavoastră:

#1 Întreținere și suport activ

În trecut, companiile căutau asistență IT ori de câte ori exista o problemă tehnică. Una dintre problemele acestui model de asistență IT este că experții vor rezolva problema doar ori de câte ori apar. Acest lucru poate interfera foarte mult cu operațiunile de afaceri în timp ce așteptați ca profesionistul să rezolve problema. Furnizorul de servicii gestionate (MSP) va gestiona în mod activ sistemele dumneavoastră pentru a evita orice inconveniente. Acest lucru ajută la prevenirea problemelor tehnice. Întreținerea și asistența activă se realizează în mod normal prin actualizări frecvente de sistem. Configurarea backup-urilor ajută foarte mult la prevenirea defecțiunilor sistemului. Ori de câte ori apare o problemă, MSP este într-un loc mai bun pentru a analiza cauza principală, astfel încât să nu se repete într-o dată viitoare. Această abordare, în majoritatea cazurilor, vă ajută afacerea să continue să funcționeze fără niciun eșec.

#2 Acces la experți IT calificați

Majoritatea MSP-urilor vor angaja profesioniști care s-au specializat în discipline IT. Unele dintre aceste discipline sunt managementul centrului de date, desktop și chiar suport software. Ori de câte ori vă asociați cu acești furnizori de servicii, veți putea accesa toată această expertiză. Acestea vor ajuta la reducerea costurilor angajării sau formării personalului intern. Profesioniștii sunt, de asemenea, pregătiți pentru a-și ascuți abilitățile. De asemenea, li se oferă teste de certificare pentru a-și îmbunătăți calificările.

#3 Economie de costuri

Dacă compania se bazează pe personal IT intern, va fi obligată să plătească salariile și chiar taxa de formare. Acest lucru va fi costisitor pentru firmă în comparație cu angajarea MSP. De asemenea, vi se va cere să angajați mai mulți membri ai personalului IT pentru a aborda problemele legate de IT. Aceasta este, de asemenea, o altă inițiativă costisitoare. Acest lucru se datorează faptului că vi se va cere să plătiți după remedierea unei probleme tehnice. În mod normal, sunt plătiți la o rată orară și acest lucru este costisitor. În cazul în care problema nu a fost rezolvată corespunzător, vi se va cere să le plătiți din nou pentru a remedia problema tehnică. A avea un profesionist care să gestioneze serviciile IT este rentabil.

#4 Securitate cibernetică îmbunătățită

MSP-urile sunt suficient de profesioniști pentru a vă securiza datele de hackeri. Hackerii pot manipula datele companiei și le pot folosi pentru activități criminale. Orice semn de amenințare poate fi detectat la o dată mai devreme. Sunt suficient de experți pentru a oferi soluții puternice de securitate cibernetică. Exemple ale acestei soluții includ protecția împotriva amenințărilor și informațiile de securitate și software-ul de gestionare a evenimentelor. De asemenea, sunt capabili să ofere cele mai bune practici care sunt în conformitate cu reglementările, de exemplu PCI DSS și HIPAA.

#5 Productivitatea angajaților

Atunci când conduceți o afacere, ar trebui să adoptați o tehnologie care va ajuta la creșterea productivității. Ori de câte ori se defectează sistemul, angajații dumneavoastră nu vor putea lucra, interferând astfel cu productivitatea. Productivitatea și eficiența formează nucleul mediului IT. Când compania lucrează cu MSP, există câteva cazuri de defecțiune a rețelei. Datele clientului sunt securizate corespunzător pentru a se asigura că pot fi recuperate cu ușurință în timpul accesului la informații. Furnizorii de servicii sunt disponibili 24/7, ceea ce face mai ușor să fiți consultați ori de câte ori apare o problemă. Rezolvarea problemelor tehnice înainte ca acestea să se agraveze va ajuta foarte mult la creșterea productivității organizației.

#6 Scalabilitate

Experții în tehnologie înțeleg nevoile clienților. Sunt capabili să ofere servicii IT care le vor ajuta să le satisfacă nevoile. De exemplu, pot înțelege cu ușurință că întreprinderile mici și mijlocii au nevoie de soluții de cloud computing pentru a-și desfășura operațiunile de afaceri. Devine foarte ușor să extindeți capacitățile digitale ale firmei dumneavoastră în conformitate cu extinderea afacerii.

#7 Cost previzibil

Serviciile gestionate sunt asociate cu cheltuieli previzibile. MSP-urile prestează în mod normal servicii pentru un cost fix lunar sau anual. Aceasta se bazează pe nivelurile de servicii pe care compania le-a selectat. Prețul va depinde de durata contractului. Un MSP este într-o poziție bună pentru a oferi transparență serviciilor pe care le furnizează. Această strategie de plată va ajuta compania dumneavoastră. Aceste beneficii sunt:

  • Eradică o cheltuială de capital inițială. Eliminarea unei cheltuieli de capital inițiale va ajuta organizația să evite infrastructura costisitoare. Acest lucru va facilita repartizarea costurilor de fiecare dată când utilizați serviciile. De exemplu, dacă afacerea decide să cumpere un instrument de monitorizare a rețelei de înaltă calitate, ar trebui să vă conectați la un MSP care oferă acces lunar.
  • Acesta permite departamentului financiar să prezică în avans costurile operaționale. Natura taxei fixe a MSP vă va oferi o șansă mai bună de a negocia pentru serviciile. Reducerea cheltuielilor de capital este esențială pentru fiecare companie.

#8 Economisește timp

Având MSP, vă va oferi mai mult timp pentru a vă concentra asupra obiectivelor afacerii dumneavoastră. Acest lucru se datorează faptului că experții IT pot gestiona controlul 100% asupra mediului IT. Aceasta înseamnă că nu va trebui să vă petreceți cea mai mare parte a timpului concentrându-vă pe problemele tehnologice ale organizației dumneavoastră. Deoarece nu vă petreceți cea mai mare parte a timpului concentrându-vă pe probleme IT, puteți adopta alte strategii care vă pot ajuta să vă avansați afacerea. De exemplu, puteți participa la un seminar pentru a vă îmbunătăți abilitățile despre cum să conduceți o afacere. Furnizorul de servicii se va asigura că nevoile dumneavoastră de tehnologie sunt îndeplinite la timp pentru a asigura continuitatea afacerii dumneavoastră. De asemenea, se economisește timp, deoarece nu va trebui să căutați profesioniști IT pentru a remedia defecțiunea tehnică. Furnizorii de servicii sunt întotdeauna disponibili ori de câte ori este nevoie.

Concluzie

În concluzie, angajarea MSP-urilor are multe beneficii. Articolul de mai sus a evidențiat câteva dintre beneficiile de care se va bucura afacerea. Este întotdeauna recomandabil să obțineți furnizorii de la o firmă de renume. Acest lucru se datorează faptului că o firmă de renume va avea profesioniști IT calificați și cu experiență.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending