Conectează-te cu noi

Gaming

6 Jocuri de Supraviețuire Care Apar în 2022

Publicat

pe

6 Jocuri de Supraviețuire Care Apar în 2022 | Zicala.ro

A fi un jucător este greu uneori, există atât de multe jocuri din care să alegeți, încât renunțați la căutare și vă întoarceți la League of Legends. Această listă este făcută pentru a vă oferi o idee despre ce joc va zgâria acea mâncărime pe care ați avut-o de ceva vreme.

Jocurile de supraviețuire sunt o modalitate fantastică de a petrece timpul. Se simt fantastic, mai ales când vă puteți lăuda prietenilor voștri.

Am întocmit o listă cu unele dintre cele mai bune jocuri de supraviețuire care urmează să apară în anul care vine, precum și unele pe care merită să fiți cu ochii pe când vor fi lansate.

1. The Day Before

The Day Before - IGN

The Day Before este un joc MMO de supraviețuire care se desfășoară într-o America post-apocaliptică, cu oameni disperați care luptă pentru viață unii împotriva altora și infectați care sunt hotărâți să devoreze orice persoană cărnoasă în calea lor. A fost dezvăluit pentru prima dată la începutul anului 2021.

Acest joc are peisaje uimitoare, imagini și un gameplay care nu trebuie trecut cu vederea. Pare dur, intuitiv și exact ceea ce v-ați dori într-un joc ca acesta. Să sperăm că nu ne va dezamăgi când va ieși în sfârșit.

2. V Rising

V Rising

În V Rising, jucați ca un vampir trezit care, după ce a hibernat sute de ani, trebuie să se trezească din nou ingerând sânge, mâncarea preferată a unui vampir.

Raid în comunitățile din jur, reconstruiți-vă fortăreața și transformați oamenii în slujitori ascultători. Totul este de dragul de a vă stabili dominația vampirilor. Acest joc are un design vizual extrem de plăcut, precum și opțiunea de a juca cu prietenii online și de a întâlni prieteni și adversari sub formă de jucători online aleatori.

Stunlock Studios nu a anunțat încă o dată de lansare, așa că sperăm că își vor lua timpul pentru a șlefui acest joc înainte de a-l lansa; are foarte mult potențial de a fi un titlu de cel mai bine vândut.

3. Icarus

Economiseşte 10% la jocul ICARUS pe Steam

Icarus este un joc de supraviețuire unic. Icarus este un joc de supraviețuire bazat pe sesiune, care poate fi jucat cu până la alți 7 jucători sau jucat solo, dacă doriți.

Începeți pe stația spațială, apoi zburați în sălbăticia ciudată a lui Icar, culegeți resurse exotice, îndurați circumstanțele grele și explorați noi regiuni înainte de a vă întoarce la stație și a transforma ceea ce ați dobândit în materiale avansate.

Icarus pare a fi o abordare mai dificilă și, sperăm, revigorantă a genului de supraviețuire în continuă creștere. Până pe 7 noiembrie, va exista varianta beta pentru joc în fiecare al doilea weekend; tot ce trebuie să faceți pentru a intra este să precomandați jocul pe Steam.

4. IXION

IXION pe Steam

Este un hibrid al unui joc de construire a orașului și de supraviețuire în care ajutați la navigarea stației spațiale Tiqqun prin spațiul adânc în căutarea de noi căminuri pentru umanitate.

Vă asumați rolul de administrator al postului. Veți asista la gestionarea tuturor aspectelor stației pentru a asigura supraviețuirea oamenilor dumneavoastră și descoperirea cu succes a planetei care va deveni în cele din urmă Pământul 2.0.

Nu este ceva ce s-a făcut mult înainte, dar ar trebui să fie o lansare plăcută pentru acei fani care o anticipează.

5. Frostpunk 2

Frostpunk 2 pe Steam

Frostpunk 2 este o continuare a popularului joc de supraviețuire pentru construirea de orașe Frostpunk. Lumea încă suferă la 30 de ani după zăpada devastatoare din Frostpunk 2. În calitate de lider al unei noi metropole, vă veți conduce oamenii în căutarea petrolului, o nouă sursă de putere care le va permite să supraviețuiască.

Nu toată lumea va fi de acord cu noua cale pe care o urmează metropola voastră, așa că va trebui să faceți față unui conflict politic. Va fi responsabilitatea voastră să vă aduceți oamenii împreună și să îi conduceți către un viitor mai bun, în timp ce vă confruntați cu sacrificiile inevitabile care vor fi făcute de-a lungul drumului.

Cei care s-au bucurat de jocul anterior vor anticipa cu nerăbdare continuarea acestuia și speră că este chiar mai bun decât primul.

6. Winter Survival Simulator

Winter Survival Simulator on Steam

Jocurile de simulare sunt pâinea și untul pentru anumite persoane. Aceste jocuri sunt cunoscute pentru că se adâncesc în sistemele lor pentru a oferi cea mai ultra-realistă experiență imaginabilă. Winter Survival Simulator este un joc care își propune să facă exact asta.

Sunteți pierdut, cu puține sau deloc resurse, în condițiile dure din Parcul de stat Mount Washington. Supraviețuiți temperaturilor înghețate, faunei sălbatice și potoliți-vă foamea și setea în timp ce vă îndreptați către o stație de ranger abandonată pentru a striga după ajutor.

Cu planuri de lansare în acest an, să sperăm că nu suntem toți obosiți de iarnă până va sosi. Eu, pe de altă parte, mă bucur de frig, așa că sunt sigur că îl voi încerca și pe acesta.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending