Conectează-te cu noi

Gaming

Top 8 Jocuri Open World pe PC

Publicat

pe

Top 8 Jocuri Open World pe PC | Zicala.ro

Jocurile Open World sunt extrem de cunoscute și apreciate în rândul jucătorilor pasionați și experți, vedem și acest tip de joc pe canalele populare de joc. Pentru toți iubitorii de gaming, mai jos vom prezenta cele mai bune și mai faimoase jocuri lansate în ultimii ani. Aceste jocuri de top vin cu specificația care sunt jucate în principal pe cele mai importante platforme disponibile, cum ar fi PC, Xbox, PS 4 și PS 5.

1. Mafia III

Mafia III este un joc interesant „Aventură și acțiune”, dezvoltat de Handat 12 și 2K Games, care poate fi jucat pe Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox One. Mafia III este al treilea titlu din această serie: Mafia, dezvoltat de Hangar 13. În joc, acțiunea are loc în 1968 în New Bordeaux (o copie a New Orleans), aici trebuie să urmărit Lincoln Clay. Mafia III folosește un nou motor de joc, care nu mai are legătură cu Mafia II, deoarece există multe diferențe pe care vechiul motor de joc nu le poate suporta.

2. Grand Theft Auto V

GTA V este un joc de acțiune foarte faimos în special în lumea „Open World” dezvoltat de Rockstar North și publicat de Rockstar Games. Jocul a fost lansat pe 17 septembrie 2013 pe PlayStation3 și Xbox 360, pe 18 noiembrie 2014 pe PlayStation 4 și Xbox One și pe 14 aprilie 2015 pe Microsoft Windows. Are atât modul Singleplayer în care trebuie să faceți misiuni, cât și modul multiplayer, GTA ONLINE, unde puteți face diverse acțiuni cu prietenii dumneavoastră. Acest joc se bazează pe motorul grafic Rockstar Advanced Game Engine, care este mult mai bine optimizat și îmbunătățit.

3. Red Dead Redemption 2

Un joc de acțiune și aventură super-western „open-world”, dezvoltat de Rockstar Games, lansat de Rockstar Games pentru PlayStation4 și Xbox One în 2017. Rockstar Games a anunțat acest joc pe 18 octombrie 2016, când a apărut primul trailer pe 20 octombrie. Jocul are modul single-player și modul multiplayer.

4. Tom Clancy’s: Ghost Recon Wildlands

Acest joc este „Open World”. Este dezvoltat de Ubisoft Paris. Este primul titlu din seria Ghost Recon care vine cu caracteristici „Open World” cu o hartă foarte mare, o mulțime de mașini, climă, regiuni și orașe. Ubisoft a spus că acest joc este cel mai mare joc Open World lansat vreodată. Jocul a fost lansat pe 7 martie 2017 și poate fi jucat pe Windows, Playstation4, Playstation5 și Xbox One.

5. Days Gone

Days Gone este un joc de supraviețuire „Open World”, dezvoltat de SIE Bend Studio pentru PlayStation 4. Acest joc se bazează pe motorul grafic Unreal Engine 4, poate fi jucat și pe consolele PS4 și PS5. Jocul a intrat în producție completă în ianuarie 2015 și a fost lansat în toamna lui 2017.

6. Assassin’s Creed Odyssey

Cu un accent mai mare pe elementul de joc de rol decât celelalte unsprezece titluri majore din serie, Odyssey își duce jucătorii în anul 431 î.Hr. și propune o versiune total fictivă a războiului dintre Atena și Sparta. Jucătorul poate alege chiar și genul personajului, el are posibilitatea de a alege multe opțiuni diverse care vor duce la finaluri diferite. Are la dispoziție un sistem de aptitudini pe care le puteți dezvolta după cum vă doriți și trebuie să aveți grijă de reputația lui. Jocul este disponibil pe PC, PlayStation4, Xbox One și Nintendo Switch.

7. Homefront: The Revolution

Homefront: The Revolution este un joc plasat în 2029, la patru ani după invazia Statelor Unite de către Marea Republică Coreea. Pe lângă povestea principală, vor mai fi și alte activități de făcut, precum asasinarea generalilor și a soldaților de rang înalt.

Pe multiplayer, arată ca un hibrid între Battlefield și Call of Duty, cu hărți mai mari și arme pe care le puteți modifica.

8. Far Cry: Primal

Far Cry 4 a fost cu adevărat grozav, dar Primal este și mai bun, a schimbat complet seria. Vă puteți crea propriile arme, cum ar fi bețe, sulițe și chiar arcuri, în timp ce luptați pentru a supraviețui împotriva prădătorilor înfometați. Veți lua parte la războaiele tribale.

Concluzie

Cu siguranță, unul dintre aceste jocuri Open Word vă va atrage atenția și vă va face curios să le încercați. Din acest top, puteți alege ceea ce vă place, fie jocuri cu mașini, fie western-uri. Așa că nu mai pierdeți timpul și descărcați jocul care vă place și trăiți cele mai intense momente.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending