Conectează-te cu noi

Stil de viață

7 Lucruri Care Vor Fi Cu Siguranță la Modă în 2022

Publicat

pe

7 Lucruri Care Vor Fi Cu Siguranță la Modă în 2022 | Zicala.ro

La câteva luni (sau mai des), moda stimulează circulația sângelui celor care sunt sensibili la ea cu tendințe complet noi, așa că cine vrea să fie la curent trebuie să fie nu doar deschis, ci și deschis la minte. De data aceasta situația este ceva mai norocoasă, întrucât cei mai mari ași ai sezonului sunt piese care ne pot face să simțim un déjà vu ciudat.

Ce stil să alegeți?

Ați putea spune înapoi în viitor! Așadar, în anotimpurile de toamnă și iarnă, întâlnim haine care sunt inspirate în mare parte din trecut și nu s-au întors cu mult timp în urmă, așa că aceasta este regândirea lor chiar acum. Și tot ce trebuie să facem este să căutăm piese care au început în anii 1970 și revin în anii 1990 și să le combinăm cât mai îndrăzneț. Mini si maxi in avans! Dar să vedem exact despre ce este vorba!

Ce mostre căutăm?

Deci, una dintre particularitățile îmbrăcămintei de zi cu zi este că moda vin și pleacă, dar unele dintre piesele sale sunt (aproape) eterne. Așa că în acest sezon vom vedea mari reveniți, așa că să nu uităm de flori toamna în ceea ce privește modelele și nici nu ne vom împacheta accidental hainele cu dungi, dar este timpul să luăm câteva piese în carouri. Costumul în carouri? Da! Cu un pulover cu dungi? Cu cât mai multe! Situația este că s-a sacrificat de multă vreme pentru un aspect uniform din cap până în picioare – deși un costum cu pantaloni viu colorați este acum din nou foarte actual – să nu mai rafinăm, model cu model, latex cu pluș, piele artificială cu musca, adică curaj nu numai pentru supereroi, amestecarea hainelor este la modă: hai să amestecăm cu îndrăzneală! Portocală, lămâie, roz, lavandă? Toamna aceasta se înclină în fața lor.

Tendințe de stil

Dacă, pe de altă parte, vrem să fim complet la modă, iată câteva tendințe de stil pe care le putem realiza cu adevărat în 2022:

Alb – negru

Perechea clasică alb-negru va fi prezentă în moda anului 2022 sub formă de modele accentuate. Pe lângă punctele de obicei mai mari și dungile mai largi, alte tipuri de modele, inclusiv animale sau chiar țesute, vor apărea în alb și negru. Iar seturile pot fi facute si mai la modă prin combinarea pieselor alb-negru cu unul sau mai multe articole viu colorate.

Oversize

Tendința oversize are un impact marcat asupra modei de ani de zile și este deja cert că 2022 nu va fi anul în care ne luăm rămas bun de la ea. În cadrul tendinței, accente exagerate pe umeri, mânecile rochiei care acoperă palma și pantalonii mai largi vor continua și anul acesta.

Jogsuit

Îmbrăcămintea de stradă sau chiar hainele casual inspirate de ținutele casual nu vor dispărea din mainstreamul modei. Deși nuanțele mai neutre ale pantalonilor de jogging din bumbac rămân în vogă, încălzitoarele din nailon strălucitoare, uneori destul de incapabile, din anii 1990 ies în mod clar în prim-plan.

Modele psihedelice

Marile hituri ale anului vor fi modele și texturi psihedelice care amintesc de epoca hippie, învolburând sau chiar vibrând retinian. Pe lângă țesăturile ușoare, astfel de modele vor apărea și pe articole mai groase, croșetate, tricotate. Probabil, aceasta va fi tendința care vine odată cu sezonul primăvară-vară și se va epuiza odată cu sezonul toamnă-iarnă.

Franjuri

Marile reveniri ale anului vor fi lucrurile cu franjuri, de data aceasta nu în primul rând la accesorii, ci la haine, într-o forma deosebit de emfatică. Pe de o parte, modelele frivole șic cu franjuri care evocă stilul anilor 1920 vor fi la modă, dar vor fi și piesele inspirate din epoca hippie.

Y2K

Y2K, alias moda modei de la începutul anilor 2000, revine la moda mainstream ca o tendință definitorie, în special combinația de pantaloni crop top sau fuste la șold. Renașterea stilului de șold, care a fost fericit amânat de multă vreme, așadar pare să nu mai înoate în 2022.

Dacă cineva nu se simte confortabil să apară pentru asta, nu ezitați să așteptați câteva luni pentru ca tendința să se răspândească sau să dispară. Dar dacă abia așteptăm să ne luăm hainele de temut din anii 2000, iată momentul potrivit.

Costum cu pantaloni

Pe o linie sofisticată, va prevala un aspect elegant de birou, inclusiv costume de pantaloni strânși cu accent pe umeri, sacouri destul de lungi și pantaloni largi. Într-o lume a culorilor, nuanțele neutre și pastelate domină această tendință.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending