Conectează-te cu noi

Stil de viață

10 Cele Mai Bune Seriale din Toate Timpurile

Publicat

pe

10 Cele Mai Bune Seriale din Toate Timpurile | Zicala.ro

1. The Sopranos

Serialul american de televiziune dramă criminală îl urmărește pe Tony Soprano, un mafiot italo-american din New Jersey, în timp ce se străduiește să-și conducă întreprinderea criminală în timp ce își ține familia unită.

The Sopranos a debutat pe HBO pe 10 ianuarie 1999 și a durat șase sezoane, cu un total de 86 de episoade.

Cu 21 de premii Primetime Emmy și cinci Globuri de Aur, serialul cu mai multe premii este considerat pe scară largă drept una dintre cele mai bune emisiuni de televiziune din toate timpurile!

2. The Wire

The Wire este un serial american de televiziune criminală de cinci sezoane, care prezintă scena drogurilor din Baltimore, atât din perspectiva forțelor de ordine, cât și a traficanților de droguri.

The Wire a câștigat o mulțime de premii în industrie, inclusiv premiul Directors Guild of America, un premiu TCA Heritage, un premiu Writers Guild of America pentru televiziune: seriale dramatice și o multe alte premii.

3. Breaking Bad

Urmându-l pe Walter White, un profesor de chimie abătut de liceu, care se transformă în traficant de metamfetamină în speranța de a construi un viitor sigur pentru familia sa după ce a fost diagnosticat cu cancer în stadiu terminal, serialul dramă polițist american neo-occidental de cinci sezoane îl urmărește.

Breaking Bad este considerat pe scară largă drept una dintre cele mai bune seriale de televiziune din toate timpurile, care a câștigat nenumărate onoruri din industrie.

4. Arcane

Arcane, care a început relativ liniștit în contrast cu modul în care s-a terminat, cu o reînnoire aproape imediată pentru Sezonul 2, poate cea mai mare surpriză din această listă.

Deși este plasat din punct de vedere tehnic în lumea League of Legends, orice nou venit care este îngrijorat de faptul că seria ar fi prea greu de urmat fără multe informații prealabile nu ar trebui să fie îngrijorat: acesta este un exemplu de serial în care puteți să vă aprofundați fără să cunoașteți prea multe despre o poveste de fundal. Dacă sunteți un jucător de League of Legends sau nu v-ați atins de un joc de ani de zile, nu contează, acest spectacol este de văzut.

Bucurați-vă de o grafică magnifică, de o poveste captivantă și de promisiunea că vor veni mai multe.

5. Game of Thrones

Game of Thrones este unul dintre cele mai populare seriale de dramă fantasy din Statele Unite.

Spectacolul se bazează pe seria de romane epice a lui George R.R Martin, A Song of Ice and Fire și prezintă mai multe intrigi și arcuri de poveste.

Serialul a strâns cele mai multe premii Primetime Emmy din orice serial dramă, cu un total de 58. Criticii au lăudat seria pentru personajele complexe, povestea, performanța, amploarea și calitatea producției.

6. Mad Men

Serialul american de dramă de epocă îl urmărește pe Don Draper, un director de creație la Sterling Cooper, o agenție de publicitate de pe Madison Avenue din Manhattan, New York City, în timp ce urmărește viețile prietenilor și colegilor săi de-a lungul anilor 1960.

Mad Men a strâns laude critice semnificative la lansarea sa inițială, cu aprecieri pentru narațiune, regie, fler vizual, actorie și acuratețe istorică.

7. The Twilight Zone

The Twilight Zone a fost o emisiune de televiziune cu antologie CBS care a fost difuzată din 1959 până în 1964.

Personajele se confruntă cu situații înspăimântătoare în fiecare episod, care se numește „intrarea în Zona Crepusculară”. Serialul a inspirat termenul „zonă crepusculară” deoarece fiecare episod a avut un final surprinzător.

Spectacolul a durat cinci sezoane și 156 de episoade, câștigând un Glob de Aur în 1963 și un premiu Primetime Emmy în 1960 și 1961.

8. The Simpsons

Sitcomul animat american urmărește familia Simpson și înfățișează viața clasei muncitoare în orașul fictiv Springfield, imită în același timp cultura și societatea americană convențională.

The Simpsons a avut premiera pe 17 decembrie 1989 și de atunci a difuzat 684 de episoade, făcându-l cel mai longeviv sitcom din America!

9. Seinfeld

Seinfeld, un serial american de televiziune sitcom, a avut premiera pe NBC pe 5 iulie 1989 și a durat nouă sezoane, cu 180 de episoade. S-a încheiat în mai 1998.

Sitcomul acoperă viața personală a unei versiuni ficționale a lui Jerry Seinfeld, unul dintre producătorii emisiunii, care locuiește în Upper West Side din Manhattan.

Seinfeld este considerat în mare parte unul dintre cele mai mari și influente sitcom-uri din toate timpurile.

10. Lost

Lost este un serial de televiziune dramă de șase sezoane, care a avut premiera în 2004 și a durat 121 de episoade.

După ce avionul lor se prăbușește, un grup de supraviețuitori rămân prinși pe o insulă îndepărtată din Pacificul de Sud. Conține SF și elemente înfricoșătoare.

Criticii apreciază adesea Lost ca fiind una dintre cele mai bune emisiuni de televiziune din toate timpurile și a primit numeroase distincții din industrie, inclusiv un Glob de Aur și un premiu al Academiei Britanice.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending