Conectează-te cu noi

Stil de viață

Sfaturi de Îmbrăcăminte Elegantă Pentru Bărbați în Vacanțe

Publicat

pe

Sfaturi de Îmbrăcăminte Elegantă Pentru Bărbați în Vacanțe | Zicala.ro

Cu toții vrem să încercăm lucruri diferite și să mergem în locuri diferite, dar dacă vreți să vă distrați, va trebui să aveți încredere de sine. Și nimic nu strică mai încrederea decât o ținută proastă. Veți fi nesigur despre dumneavoastră și veți crede că toată lumea vorbește despre aspectul vostru. Așa că aici vă voi scrie câteva dintre cele mai esențiale reguli pe care ar trebui să le urmați atunci când vă îmbrăcați. Știu că există suficiente reguli în viață. Unii, totuși, sunt aici pentru a vă ajuta să ieșiți din situații incomode. Desigur, fiecare persoană care are o opinie despre astfel de lucruri vorbește din experiență personală, dar acele opinii sunt subiective, fără reguli generale. Pe de altă parte, ceea ce funcționează pentru o persoană poate fi considerat prea avangardist de către altul. Așadar, când vine vorba de îmbrăcăminte, găsiți întotdeauna cele mai comune și generale reguli și modificați-le doar puțin pentru a le crea în stilul dumneavoastră.

Cu toate acestea, un sfat bun nu trebuie să fie niciodată adulmecat. De asemenea, pe măsură ce îmbrăcămintea pentru bărbați devine din ce în ce mai apreciată și diversă, poate crea mai multe momente de confuzie și îndoială de sine, așa că este întotdeauna o idee bună să respectați câteva linii directoare generale. Aceste „orientări” sau coduri de îmbrăcăminte tind să fie înființate cu mulți ani în urmă și sunt încă actuale, așa că dacă au lucrat pentru alți oameni, cu siguranță va funcționa și pentru dumneavoastră.

Cu siguranță există multe reguli care vor fi prezentate aici. Unele dintre acestea poate le cunoașteți de fapt, dar unele ar putea fi noi pentru dumneavoastră. Mai întâi vă vom arăta câteva reguli generale sau reguli care sunt legate de diferite locuri sau momente, iar la sfârșit veți vedea câteva reguli generale care pot fi aplicate aproape oricând și oriunde. Așa că, fără alte prelungiri, dacă nu aveți o prietenă care să vă dea idei de îmbrăcăminte, citiți acest articol pentru a avea câteva îndrumări despre cum ar trebui să vă îmbrăcați în diferite ocazii când plecați în vacanță.

Excursie cu barca

Nimic nu pare mai clasic decât o excursie cu barca pe o barcă de lux cu un grup de prieteni. Vreți ca această ocazie să fie o zi memorabilă, așa că trebuie să arătați ultra-elegant dacă sunteți fashionist în adevăratul sens. Stilul nautic nu este despre tendințele în schimbare, ci mai mult despre confortul și asortarea pieselor dumneavoastră. O pereche de pantaloni scurți strălucitori și tricouri închise la culoare sau cămașă cu mâneci scurte este întotdeauna o idee bună pentru a alege ceva unic, care să vă facă stilul să iasă în evidență printre toți cei din jur. Nu fiți rigid, dacă ați adus cu dumneavoastră o cămașă ușoară, descheiați-o măcar la jumătate. Cu toate acestea, acest lucru este doar pentru ocaziile mai speciale, dacă ar trebui să aveți o întâlnire formală sau o întâlnire de afaceri, mergeți și găsiți un blazer ușor sau un costum potrivit, cu părul dat pe spate.

Cocktail baruri

Nu contează dacă sunteți acolo pentru o petrecere a burlacilor, să sărbătoriți ceva sau doar pentru a avea un weekend distractiv. Indiferent de ocazie, va trebui să aveți o ținută elegantă, dar ocazională. Puteți purta fie un tricou, o cămașă cu mânecă lungă, un blazer, doar asigurați-vă că evitați culorile închise. Sunteți acolo pentru petrecere, așa că purtați culori vesele. Cu toate acestea, acordați atenție pentru a evita să arătați ca un păun. Pantalonii pot fi orice, de la o pereche de blugi la un pantalon elegant de costum, secretul este în culorile și stilurile asortate.

Cazino

În locurile anterioare trebuia să fiți puțin ocazional, dar aici este totul despre eleganță. Nimic nu aduce mai multă încredere unui bărbat decât purtarea unui costum bine croit. Un costum bine ales vă poate face să vă simțiți ca Ironman în armura lui, unde nimic nu-l poate opri. Va trebui să faceți câteva cercetări înainte de a încerca un cazino, deoarece există mai multe tipuri de cazinouri. Cele mai prestigioase cer papion negru cu costum negru. Dar cei mai puțini reputați necesită doar un costum bun. Va trebui să alegeți o culoare închisă care poate fi negru, bleumarin sau gri închis. Nu este necesară o cravată, dar se recomandă o batistă de buzunar bună.

Reguli generale

  • Acestea sunt câteva linii directoare, nu reguli generale, puteți oricând să suprascrieți aceste linii directoare alegându-vă propriul stil. Așa cum toți oamenii au propriul stil, locurile au propriile lor maniere. De exemplu, în Miami, puteți să vă prezentați la o întâlnire sau un loc elegant în pantaloni scurți, dar în Europa de Est, veți fi ridiculizat pentru astfel de lucruri.
  • De asemenea, dacă vreți să fiți 100% sigur că ținuta se potrivește bine, puteți oricând să căutați pe Google ținuta specifică introducând cuvintele cheie potrivite. De asemenea, puteți găsi ținute la modă urmărind diferite etichete pe Instagram sau Pinterest.
  • Și nu în ultimul rând, nu uitați de accesoriile. Poate defini și alte păreri despre dumneavoastră, un ceas bine ales, o batistă de buzunar, o pereche de ochelari etc. poate spori foarte mult ținuta dumneavoastră.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending