Conectează-te cu noi

Tehnologie

Abordarea Blockchain în Afaceri

Publicat

pe

Abordarea Blockchain în Afaceri | Zicala.ro

Care este principala eroare de calcul atunci când vine vorba de o afacere cu blockchain? Problema cu cei mai mulți dezvoltatori de blockchain este că aceștia abordează procesul ca dezvoltatori și nu ca oameni de afaceri. Această abordare ar putea fi o bună oportunitate pentru acești dezvoltatori, deoarece oamenii de afaceri înțeleg industria.

Cea mai mare parte este condusă, de obicei, de cunoscătorii din tehnologie care nu au o înțelegere reală a modului de construire și operare a unei afaceri și informații în acest sens. În plus, există câteva companii de blockchain, un exemplu, Blockdraw Technologies, în care fondatorul său nu numai că are decenii de experiență în afaceri, dar timpul său la AGCC i-a arătat tot ce avea nevoie să știe despre cum să conducă o afacere în mod corespunzător.

În plus, fondatorul Darin Oliver a preluat și Kim Lumbard, actualul CTO al Blockdraw. Darin se întâlnește cu Kim la Surge Trading, se cunosc de un deceniu întreg. La început, Kim Lumbard i-a învățat pe Darin și echipa sa despre teoria informației la Caltech. Învățăturile au fost esențiale în a-i ajuta să rezolve problemele importante pe care doreau să le spargă.

De ce este nevoie?

Ce este cu adevărat necesar să se facă pentru ca toată lumea să aibă un avantaj în tehnologie? Blockdraw dorește să combine cele mai bune tehnologii disponibile și să aibă în continuare o încredere, verificabilitate, protecție IP și securitate ca standard. O afacere reală trebuie să aibă totul pentru a rămâne deasupra atunci când o industrie existentă este întreruptă.

Astăzi, doar câteva autorități de reglementare vor accepta cloud computing. Este o greșeală să lansezi o aplicație nativă în sălbăticie, fără reglementări și fără protecție. Guvernele nu vor susține acest lucru, dar nu înseamnă că nu există o soluție.

Tehnologiile blockchain încă se maturizează. Ele pot oferi o mare verificabilitate publică, dar sunt prea lente și prea nesigure. Majoritatea companiilor folosesc canale avansate pe blockchain-uri. Aduc performanțe ridicate cu o contabilitate distribuită robustă, totuși suferă defecte de securitate și nu au funcții de conformitate încorporate. Aceste canale vor lupta pentru a obține acceptul în rândul autorităților de reglementare și al operatorilor de masă.

Statutul juridic este, de asemenea, în curs de maturare și acest lucru afectează nu numai reglementările, ci și capacitățile juridice și resursele tuturor părților implicate. Cu toate acestea, există și soluții. Blockdraw a folosit o combinație a celor mai bune tehnologii pentru a crea un proces care să funcționeze pentru toate părțile.

Un nou sistem

Asta înseamnă că toată lumea va juca după reguli. Blockdraw a creat un sistem L.E.A.P pentru a rula cea mai avansată platformă din lume. Platforma este mai rapidă și mai sigură de operat. De asemenea, rulează pe mai multe servere și oferă redundanță ridicată și latență scăzută. Dar asta nu este tot. L.E.A.P este conceput de la bază, pentru a fi demonstrabil de corect, verificabil, de încredere și pentru a răspunde nevoilor din industrie.

Blockdraw concepe, de asemenea, sisteme inovatoare de verificare a „cutiei negre”, astfel încât ar satisface chiar și cei mai sceptici utilizatori și autorități de reglementare. L.E.A.P are, de asemenea, capacități juridice. Acest lucru va păstra proveniența, poate acționa ca o dovadă a custodei și nu este doar conform cu reglementările actuale, dar poate fi adaptat și la legislație mai sofisticată în viitor.

O mulțime de oameni din comunitatea blockchain ar putea critica această nouă tehnologie. Aceștia vor cere un cod open-source, spunând că aceasta este singura modalitate de a realiza verificabilitate și operațiuni de încredere. Ideile inovatoare au fost întotdeauna controversate. Open source are multe avantaje, dar cea mai mare forță a sa este în dezvoltarea comunității.

În același timp, 95% din ideile de blockchain de afaceri sunt proiecte de dezvoltare internă și nu pot utiliza avantajul open source. Așa-numitul avantaj al transparenței este, de asemenea, cea mai mare slăbiciune a sa, care poate lăsa o afacere deschisă la hackeri și vulnerabilității de securitate. Deci, ce mai rămâne, este verificabilitatea.

Se pare că nu este necesar să se dezvăluie codul deloc pentru a asigura verificabilitatea absolută. Folosind teoria automatelor și oferind o parte din mecanica algoritmilor L.E.A.P, Blockdraw poate oferi o verificare definitivă a cutiei negre. Folosind acest lucru, este imposibil ca compania să schimbe, să vizualizeze sau să modifice un joc, dar când se întâmplă ceva, toată lumea va ști despre asta. Acest lucru este mult mai util pentru un utilizator decât accesul la un cod pe care mulți nici măcar nu îl vor înțelege.

Concluzie

Orice dezvoltator știe că atunci când există un produs maturizat cu mulți oameni care lucrează la cod, greșelile sau codarea slabă sunt în mare parte inevitabile. În structurile de finanțe, este inacceptabil să greșești. Din acest motiv, soluțiile actuale de canal de stat sunt extrem de nesigure. În schimb, se folosesc blockchain-uri private care sunt legate de blockchain-urile publice având un ștampilă notarială pe el. Designul L.E.A.P are contracte mai inteligente și mai sigure, care au aceeași verificabilitate și operațiuni de încredere ca orice alt canal de stat open-source.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending