Conectează-te cu noi

Tehnologie

AirPods 3 vs AirPods Pro

Publicat

pe

AirPods 3 vs AirPods Pro | Zicala.ro

AirPods 3 sunt aici. După o lungă așteptare pentru un succesor al AirPods 2, Apple a anunțat în cele din urmă unul. Noile căști au un design reîmprospătat și noi caracteristici. Dar cum se ridică la așteptările lui AirPods Pro? Ei bine, căștile Pro au debutat în 2019 și au fost una dintre cele mai de succes de pe piață. Dar noile AirPods 3 contestă AirPods Pro cu upgrade-urile lor.

Deci, merită cei 70 de dolari suplimentari pentru AirPods Pro sau AirPods 3 este o ofertă mai bună? Să aflăm.

Design și Caracteristici AirPods 3 vs AirPods Pro

AirPods 2 sunt predecesorul AirPods 3, iar acestea aveau un design semnificativ diferit în comparație cu AirPods Pro. Nu este cazul noilor căști Apple. AirPods 3 au tulpini mai scurte, la fel ca AirPods Pro. Ceea ce este diferit în ceea ce privește noile căști de intrare Apple este faptul că păstrează același design pentru vârfuri ca și AirPods 2. Aceasta înseamnă că AirPods 3 sunt proiectate pentru a se potrivi oricărei urechi, în timp ce AirPods Pro vin cu sfaturi de dimensiuni diferite în ordine să se potrivească perfect. Acest lucru înseamnă că există șanse mai mari ca AirPods Pro, cu vârfurile lor de cauciuc, să se potrivească mai bine decât cele din plastic ale AirPods 3.

Dar acest design nemodificat al vârfului urechii are și alte dezavantaje. În primul rând, acest lucru înseamnă că AirPods 3 va oferi o izolare mai slabă a zgomotului în comparație cu AirPods Pro cu vârfurile lor din cauciuc. Totuși, ambele modele Apple oferă funcții de urmărire dinamică a capului audio spațială și un senzor Force Touch pentru comenzi.

Cel mai mare dezavantaj al AirPods 3 față de AirPods Pro este lipsa de anulare activă a zgomotului (ANC). Aceasta înseamnă că, deși AirPods Pro oferă moduri de transparență și ANC, AirPods 3 nu. Acest lucru ar putea fi o problemă pentru mulți, dar ar trebui să luați în considerare și diferența de preț dintre cele două.

În ceea ce privește cazurile de încărcare a acestor căști, acestea sunt aproape identice. Atât AirPods 3, cât și AirPods Pro au carcase de încărcare de dimensiuni similare, oferite într-o singură opțiune de culoare, și ambele au un design aproape identic.

În general, AirPods Pro oferă în continuare mai multe funcții, dar AirPods 3 au tot ce au nevoie pentru a fi un hit.

Specificații AirPods 3 | Zicala.ro

Durata de viață a bateriei AirPods 3 vs AirPods Pro

Pur și simplu, bateria la AirPods 3 durează mai mult decât AirPods Pro. Noile AirPods 3 pot dura până la 6 ore de ascultare și 4 ore de convorbire cu o singură încărcare, în timp ce AirPods Pro durează până la 5 ore de ascultare și 3,5 ore de convorbire. Durata de viață a bateriei AirPods Pro este puțin mai slabă cu modul ANC sau Transparency activat, durând până la 4,5 ore.

Surpriză surpriză, căștile AirPods 3 au o durată de viață mai bună a bateriei și cu carcasa de încărcare. AirPods 3 poate dura până la 30 de ore de ascultare a muzicii și până la 20 de ore de convorbire cu carcasa, în timp ce în comparație AirPods Pro vă va dura doar 24 de ore de ascultare și 18 ore de convorbire.

Spre deosebire de AirPods 2 care avea o versiune cu și o versiune fără încărcare wireless, AirPods 3 vine doar cu o carcasă de încărcare wireless. Acesta este și cazul AirPods Pro. Ar trebui să vă așteptați la cazurile de încărcare ale celor două să aibă aceleași durate de încărcare. Ambele carcase de încărcare acceptă și MagSafe.

Prețul AirPods 3 vs AirPods Pro

Prețuri AirPods | Zicala.ro

Aici lucrurile devin interesante. AirPods 3 au un preț mai mic decât AirPods 2 cu o carcasă de încărcare wireless – 179 USD. Noile căști sunt deja disponibile pentru precomandă și vor începe să fie livrate săptămâna viitoare. Vânzarea cu amănuntul AirPods Pro la 249 USD, ceea ce nu reprezintă un preț atât de mare față de noile căști de intrare Apple.

Ar trebui să luați în considerare trei lucruri înainte de a alege ce pereche de căști să alegeți. AirPods 3 au avantajul unei durate de viață mai bune a bateriei, ceea ce este important.

AirPods Pro, pe de altă parte, are o caracteristică foarte importantă – Anularea activă a zgomotului. Acest lucru s-ar putea să nu pară mare lucru la început, dar atât modul ANC, cât și modul Transparency sunt foarte utile, mai ales dacă sunteți mereu în mișcare.

Nu în ultimul rând, cu excepția prețului în sine, este faptul că aceste două perechi de căști au un design diferit al vârfului urechii. Ce design de vârf este mai bun depinde de preferințele dumneavoastră personale. În timp ce AirPods 3 va cădea probabil mai ușor din urechi, nu vor înăbuși la fel de mult din exterior ca AirPods Pro. Dar dacă anularea zgomotului este ceea ce vă place, atunci AirPods Pro sunt potrivite pentru dumneavoastră.

În cele din urmă, depinde de dumneavoastră să decideți perechea preferată, dar având în vedere diferența de preț, atât AirPods 3, cât și AirPods Pro oferă o valoare similară.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending