Conectează-te cu noi

News

Apple Insider Revendică Primul iPhone Pliabil în Testare

Publicat

pe

Apple Insider Revendică Primul iPhone Pliabil în Testare | Zicala.ro

Informațiile despre iPhone 13 au început să apară, acestea fiind despre design, afișare, stocare și actualizări de performanță „perturbătoare” care ar putea lăsa proprietarii de iPhone 12 cu remușcările cumpărătorului. Dar acum știm că Apple lucrează la ceva mult mai radical.

Ce știm despre iPhone 13

Într-un nou videoclip (încorporat mai jos), popularul expert din industrie, Jon Prosser, a dezvăluit că Apple testează în prezent un nou iPhone pliabil și are o indicație a cronologiei sale pentru lansare.

„Potrivit surselor mele, există un prototip de iPhone pliabil în formă de clapetă similar cu stilul modelului Z Flip de la Samsung”, explică Prosser. „Există cochilii ale acestui dispozitiv care sunt testate într-o fabrică din Shenzhen Foxconn. Spun carcase ale acestui dispozitiv, deoarece nu este întreaga unitate, mai ales încearcă doar să testeze durabilitatea balamalei [în acest stadiu]. „

Prosser continuă să explice că acest iPhone cu clapetă ar avea un „afișaj pliabil real”, Samsung oferind panouri OLED pentru dispozitiv. Interesant este faptul că Prosser afirmă că Apple a testat anterior un dispozitiv cu ecran dublu și încă nu a decis ce factor de formă va acorda prioritate.

„Ceea ce mi s-a spus este că nu vom obține amândouă, așa cum Samsung are Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip, cu aceasta va fi doar unul sau altul. Cel puțin la început. ”

iPhone Flip – iPhone-ul pliabil real? (EXCLUSIV)

În ceea ce privește cronologia, Prosser citează septembrie 2022, dar avertizează că programul de producție nu este concret în acest moment.

Toate acestea adună presiune asupra Apple pentru a scoate iPhone 13 din parc. Ultimii ani au arătat că iPhone-urile se scurg cu mult înainte de lansare (planurile pentru au apărut pentru prima dată în iunie 2019), deci, dacă Apple dorește ca fanii iPhone să fie actualizați, atunci iPhone 13 care îl precedă va trebui să fie ceva special.

Din fericire, toate semnele sunt că va fi.

Sursă: forbes.com

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending