Conectează-te cu noi

News

Samsung Confirmă Noile Smartphone-uri Galaxy – Schimbare Radicală

Publicat

pe

Samsung Confirmă Noile Smartphone-uri Galaxy - Schimbare Radicală | Zicala.ro

În gama Galaxy S21, Samsung a dezvăluit deja care vor fi cele mai bine vândute smartphone-uri ale anului. Dar acum compania a confirmat ceea ce va fi (de departe) cel mai interesant smartphone nou în 2021.

Noutăți Samsung

Zburând sub radar, vicepreședintele senior Samsung Display, Choi Kwon-young, a confirmat în liniște în timpul unui apel de câștiguri al companiei cu The Elec, că Samsung va dezvolta noi smartphone-uri rulabile și glisante în 2021.

Compania nu a oferit alte detalii în această etapă, dar perspectiva unor astfel de dispozitive futuriste ar putea revigora un sector care a devenit din ce în ce mai învechit în ultimii ani. Mai mult, hardware-ul complet nou ar avea ca rezultat și noi interfețe software și design inovator de aplicații pentru a profita de acești factori de formă. Perspectivele sunt apăsătoare.

Pe baza acestui fapt, Samsung a confirmat, de asemenea, că își va extinde smartphone-urile Galaxy pliabile anul acesta. Scurgerile sugerează că vor ajunge până la patru modele noi, extinzând liniile existente Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip cu „afișaje mici până la mijloc”.

O astfel de mișcare ar trebui să reducă costul acestor smartphone-uri bine revizuite, dar înstrăinate din punct de vedere financiar, ceea ce este esențial dacă Samsung dorește să obțină un succes comercial general (Galaxy Z Fold 2 din 2020 începe de la $2,000).

Samsung vs. Apple

Și de aici începe să se reunească imaginea de ansamblu. Odată cu vânzările timpurii ale gamei Galaxy S21, din nou dezamăgitoare, Samsung a pierdut aproape cu toții bătălia cu Apple în ceea ce privește factorii de formă tradiționali ai smartphone-urilor. În consecință, compania trece acum la următorul teren de luptă: smartphone-urile flexibile.

Acestea fiind spuse, urgența Samsung de a obține un avans este de înțeles. Propriile brevete Apple arată că compania lucrează deja la primul său iPhone pliabil.

Tehnologia este într-o creștere fără precedent, dorind fiecare business să se dezvolte și să fie lider de piață din acest domeniu, exact cum își dorește și Samsung la momentul actual.

Sursă: forbes.com

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending