Conectează-te cu noi

Călătorie

Ce Să Vedeți Și Să Faceți în Playa del Carmen?

Publicat

pe

Ce Să Vedeți Și Să Faceți în Playa del Carmen? | Zicala.ro

Mergeți la Playa del Carmen și nu știți ce să faceți? Playa del Carmen este situată la câțiva kilometri de Aeroportul Cancun. Iată o listă bună de locuri pe care trebuie să le vizitați; vă lăsăm câteva dintre cele mai bune opțiuni!

Mergeți la plajă!

În Playa del Carmen, toate plajele sunt publice și accesibile. Dacă puteți accesa plajele oriunde, vă puteți bucura de ele. Există la fel de multe arome și întinderi de plajă în Playa del Carmen, câte tipuri de persoane care vizitează.

Oamenii au tendința de a se aduna în afara cluburilor de pe plajă Mamitas și Kool. Nu este nevoie să plătiți pentru un scaun de plajă.

Luați-vă prosopul și întindeți-vă pe plajă și veți fi acolo gratuit. Mergând la nord de Mamitas, plaja este la fel de frumoasă, dar nu sunt la fel de mulți turiști și veți vedea mai mulți localnici.

Playa del Carmen | Zicala.ro

Amintiți-vă că, înainte de a putea vizita toate acestea, trebuie să ajungeți la hotel în siguranță, așa că rezervarea unui serviciu de transfer de la Cancun la Playa del Carmen vă va duce acolo rapid și în siguranță, iar când veți ajunge la aeroport, veți găsi multe de opțiuni de transport de la aeroportul Cancun la Playa del Carmen.

Quinta Avenida

La Quinta Avenida, numită uneori și 5th Avenue, este locul pentru a vedea și a fi văzut în Playa.

Are aspectul unei stațiuni turistice în timpul zilei, transformându-se într-o scenă de noapte destul de înfloritoare pe măsură ce ziua trece. Lângă dig, capătul sudic este o mănușă de mărfuri și magazine turistice, care se transformă într-un zumzet mai liniștit de restaurante și magazine de mărfuri pe măsură ce se îndreaptă spre nord.

Iubitor de sport?

Vizitați Centrul Sportiv (Unidad Deportiva) de pe 10th Avenue și 34th Street. Are terenuri de tenis, terenuri de baschet și o pistă de alergare. Terenul de tenis costă aproximativ 15 RON pe oră, dar totul este gratuit.

Vizitați Mall-urile

Nu vă va costa nici un ban să vă plimbați prin două dintre cele mai mari mall-uri din Playa, Maya Centro (pe Highway 50th Avenue și lângă South 28th Street) și Plaza Las Americas (situată la 115th Avenue North și 75th Street North).

Mall-urile sunt dotate cu aer condiționat, interioare și moderne, iar locurile de mâncare abundă cu opțiuni de mâncare ieftine. Dacă aveți copii și 15 pesos (aproximativ 6 RON) de cheltuit, există o plimbare cu trenul în miniatură la ambele mall-uri.

În Playa del Carmen, există o mare varietate de activități ca acestea de făcut. Întotdeauna sunt lucruri de făcut în acest loc.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending